♥ have you ever felt this way

hej hej hej.....idag är det lördag, VA NEJ ÄRE?!!! ja men hej. som sagt, idag är det lördag, och jag har hittills hunnit med att hälsa på min kära mormor en sväng, handlat lite, gjort sallad, och ätit god mat. och nu hamnade jag här då som vanligt. ikväll åker jag hem till terese och börjar min kväll där med dom bästa med lite förfest och trevligheter, sedan bär det av vidare till falun och etage, blir nog superbra! så nu försöker jag tagga till här med lite skön musik. får väl lyssna på coconut tree för att bli extra taggad, det funkar ju alltid med den låten som ni nog vet nu ;) åh lyssnar på den sköningen nu, tröttnar aldrig, förstår inte, men klagar inte heller förstås hehe......hoppas ni alla får en bra kväll, vad ni än kommer att göra, festa, ha hemmakväll osv osv. puss på er!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-31 @ 16:34:09   

♥ what if you're making me all that I was meant to be, what if it's lost behind words we could never find

goddag! det blev som sagt kupolen idag med mina vänner, och jag är nog sämst i världen på att hitta kläder när jag väl har pengar och behöver något, helt sjukt. gick runt och hittade verkligen ingenting som passade osv, fyfan, shopping är allt annat än min grej i alla fall, usch. men sedan gick vi förbi stan en snabbis, och då fyndade jag ett svart enkelt linne med paljetter, och ett halsband, så det fick duga helt enkelt! efter det drog vi alla till dollar store och fick lite skrattanfall osv, men det var kul hehe. sen direkt när jag kom hem så såg jag att mina bröder satt vid busshållsplatsen, så då tog jag bussen ner med dom till willys, där jag inhandlade lite morätter och dipp, och en chokladbit. tidigare idag ersatte jag cocacolan med en bonaqua istället, och ett grönt gott äpple. alla blev så fruktansvärt förvånade, och jag likaså. plötsligt händer det kan man säga! och nu var det tänkt att jag och erkan eventuellt skulle fara upp till emma och vara lite sociala, men min goda vän huvudvärken dök upp återigen, så det får jag skippa tyvärr...jag har huvudvärk alldeles för ofta nu för tiden verkligen, börjar undra vad som rör sig där uppe i huvudet egentligen. så istället ska jag slänga mig i min sköna säng framför greys anatomy med mina morötter och dippen och bara ta det lugnt, skönt och trevligt det också. hoppas ni alla får en bra fredagskväll!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-30 @ 21:38:40   

♥ fredag i mitt hjärta

hej på er och hej älskade fredag. ja, äntligen är det äntligen fredag igen, underbart säger jag! idag var jag ledig från skolan också eftersom att jag har varit på falu-lasarett, men det gick rätt bra iallafall, skönt! efteråt drog jag och mamma och käkade lite lunch på milano, gott som alltid, och det blev en god kycklingrulle för min del då som satt fint! så nu är jag hemma och ska ta det lugnt ett tag, sedan ska jag dra ner till kupolen med mina kära vänner och förhoppningsvis kanske hitta mig en ny fin topp till morgonkvällen, då det blir etage, woop woop! vi hörs!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-30 @ 13:11:53   

♥ I'm gone you ain't gonna bring me back, so gone, couldn't tell you where I'm at

goddag på er! idag har det varit en rätt seg dag måste jag säga, seg från början och ännu mer till slut ungefär. i morse var det väldigt jobbigt att gå upp och jag ville verkligen bara ligga kvar i min sköna säng när klockan ringde om och om igen...sen har det regnat nästan precis hela dagen också, och då blir man ju fruktansvärt seg alltså, usch. men annars har dagen varit bra efter skolan då jag kom hem och min syster, måns och lilla milla var hemma hos oss, höll i henne och myste liste, hon är ju så liten och söt så jag vet inte vad! och på tisdag måste jag göra en muntlig redovisning också på tal om något helt annat, och jag har ångest som in i helvete inför den, vill bara gräva ner mig och försvinna, för jag vill verkligen verkligen verkligen inte göra en muntlig redovisning inför en massa folk man knappt känner alls. nej fyfan, kan inte ens längta framåt nu förens den dagen är över. tack och hej för mig, nu ska jag slänga mig riktigt hårt i min efterlängtade säng!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-28 @ 21:32:50   

♥ titanic på bio

åh herre vad jag vill se titanic på bio, fyfan, ryser ju av bara trailern...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | diverse videos | 2012-03-28 @ 18:10:57   

♥ tell me baby, what's your story

hallå hallå allihopa! idag har jag sovit ut ett slag, vaknat till liv, ätit kebabpizza till frukost, fortsatt med chips och cola, ätit några äpplen, ätit våfflor med grädde och sylt till lunch, färgat håret, blivit meddragen på en promenad i vårvädret med mamma, ätit ännu ett äpple. och nu sitter jag här! började tänka på att det är måndag imorgon och det ger mig lite ångest, speciellt med tanke på hur jävla mycket som måste göras den här veckan i skolan, åh vill inte ens tänka på det, det är så fruktansvärt mycket, fattar inte hur lärarna tänker riktigt när dom pucklar på oss nytt att göra verkligen hela tiden, det är sak efter sak och det tar ju liksom aldrig slut heller. sorgligt och tragiskt är vad det är, ännu mer att man faktiskt måste sitta nerlusad hela dagarna för att man måste göra klart allting innan påsklovet, ja men gud så underbart! det kommer ju aldrig kunna hända liksom....ska det hända så måste man BOKSTAVLIGT TALAT SITTA MED SKOLARBETEN 24/7...och jag är seriös....så mycket har vi i skolan nu. livet är ju bra underbart ibland. tur att det är bra väder ialalfall! men vad gör det om man ändå måste sitta inne hela dagarna med alla dessa skolarbeten egentligen...nej, glöm sånt, orkar inte vara överambitiös, som vanligt. så resten av den här kvällen istället för att plugga, för det kan ni ju fetglömma att jag tänker plugga idag på självaste vilodagen liksom, nej, istället ska jag äta chips&dipp och gurka och kolla på OC och pretty little liars, låter ju tusen gånger bättre om inte mer! oj vilket ganska långt inlägg det råkade bli, ooops..shit happens! vi hörs mina vänner, vi hörs. hoppas ni alla får en härlig söndagskväll!

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-25 @ 18:29:20   

♥ lördag 24 mars

goddag! idag har jag varit borta hela dagen i farmors lägenhet med familjen och plockat undan allting och så vidare. så det blev en heldag där för det tog ju verkligen sin tid kan man säga. så efteråt åkte vi och handlade och åkte förbi grillhouse och köpte med oss pizzor hem, satt riktigt fint kan jag lova! sen ikväll ska jag hitta på något med emma och erkan, får se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt, men det blir nog trevligt i vilket fall!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-24 @ 18:18:11   

♥ hoho så lustig man kan vara

lägg märke till skillnaden.....viktigt!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-23 @ 18:39:20   

♥ some say I'm out of sight, how ironic and that we're all so blind

goddagens! idag har det varit en bra och skön fredags, trots att jag var hur trött som helst i morse och ville bara ligga kvar i min älskade sköna säng...men jag fick lov att masa mig upp ändå! skoldagen började med bildlektion, och efter det hade vi håltimme, så då gick jag, carrot, erkan och jonny till kupolen för att käka på kompis-mat&prat, jag tog självklart en kycklingsallad, satt riktigt fint! sen kom terese och vi gick runt ett tag och bara kollade lite smått, och jag fick med mig ett par skor också så nu är jag nöjd, bra där! sen hade vi bara filosofi och så slutade vi för dagen. då drog jag, carrot, erkan och terese till kupolen, igen....och jag köpte lite hårfärg, så vi får se när jag orkar lägga i det då hehe. ikväll ska jag ut på lite äventyr med mina kära vänner, blir nog ytterst trevligt som vanligt! hoppas ni alla får en bra och rolig kväll och allt sånt där...vi hörs gott folk!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-23 @ 18:11:44   

♥ kushandwizdom

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-22 @ 19:57:05   

♥ you shout it out but I can't hear a word you say, I'm talking loud not saying much

hejsan! idag har jag haft en skön torsdag med bara en lektion, slutade typ elva också, jätteskönt! så direkt efter skolan så åkte jag och emma hem till henne och stekte lite på terassen ett tag, sedan kom även erik och johan upp en sväng, trevligt trevligt! så ja, det har varit en bra dag idag. tänk va lite solsken kan göra med humöret alltså...och nu ska jag se det nyaste avsnittet av one tree hill, sedan bege mig ut på en promenad med emma. vi hörs!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-22 @ 18:15:49   

♥ ett gott skratt kan man säga

skrattar fan högt åt denna video och allt som har med den att göra...åh herregud va fjantig den verkligen är, vet inte vart jag ska ta vägen riktigt när jag ser och hör den, speciellt när hugo börjar yla en massa på spanska som man inte förstår ett smack av, åh nej va fruktansvärt ful-löjligt det låter, vill bara försvinna haha......var bara tvungen...så jävla fult, riktigt fult..skrattar!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | diverse videos | 2012-03-21 @ 21:59:58   

♥ you'll sit alone forever if you wait for the right time, what are you hoping for?

aloha! idag har det varit en skön och härlig dag och allt sånt där, ja men ni förstår. dagen har bjudit på underbart härligt väder också så det är ju inte så mycket att klaga på så att säga! härligt värre! skoldagen var också rätt skön faktiskt, och det gick ovanligt bra att gå upp i morse. åh, älskar våren! efter skolan drog jag, carrot, emma och erkan till waynes för en fika med massa snack och trevligheter! och nu kommer snart carrot upp hit, har man körtkort så har man....och så ska vi nog bege oss ut på en välbehövlig promenad, det behöver jag verkligen idag efter att ha tryck i mig ett helt kakpaket för mig själv...något är jag bra på iallafall som ni märker! vi hörs allihopa.
fin dag
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-21 @ 18:47:03   

♥ crazy stalker

om ni någon gång råkar drabbas utav en såkallad fönstertittare, bli inte rädda då, det är bara caroline...



Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-21 @ 18:11:20   

♥ simple plan - untitled

bara för att simple plan kommer till peace and love, och den här låten är himla fin!

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2012-03-21 @ 17:23:51   

♥ following every step up and down running high still so far away

hallå hallå! idag hade vi en skön skoldag som började med en liten sovmorgon, alltid lika skönt! när jag kom hem tryckte jag i mig gårdagens pastasallad och ett wienerbröd, och självklart en cola till det. sedan blev jag plötsligt överlycklig också när jag fick reda på att jag får min lön redan nu på fredag, fyfan vilken lycka!! speciellt med tanke på att jag trodde att jag skulle få den i slutet av april, så det var ju dagens bästa helt klart! så nu längtar jag till fredag rätt mycket då. tur att det inte är så långt kvar iallafall! men imorgon är det onsdag, veckans absolut drygaste dag, nästan drygare än måndagar skulle jag kunna säga faktiskt. men skönt att vi åtminstonde slipper geografin imorgon, *halleluhja-moment*...nej, nu ska jag äta, eller hitta på något annat trevligt, hungrig är jag iallafall. shit va onligt att jag är hungrig va...vi hörs gott folk!
...åh, det skulle inte vara fel att kunna gå omkring sådär på kvällen osv nu...sommar skulle inte sitta fel nu!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-20 @ 19:12:04   

you can break her down with your highs and lows,
but she's familiar with the sound, the sound you make everytime you go,
always, always she waits for you.

you've been away too long, but she will choose to believe, and her heart
is so strong, it's strong enough, if only you could see..
always, always she waits for you.
everyday, she waits, but instead you walk away.



Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-20 @ 16:54:55   

♥ I taste the sky and feel alive again

goddagens! då var det måndag igen då, men den här måndagen blev helt plötsligt så himla mycket bättre när jag fick reda på att dagens mest ångestfyllda lektion webbdesign, var inställd. omg höll på att hoppa av lycka. nejdå, ivan. men nästan iallafall! den lektionen var sist också så det var ju skönt som bara den kan jag lova, ja, det gjorde min dag iallafall...nu håller jag på med maten, blir pastasallad á lá louise, kan ju inte bli bättre än så alltså! och ja, den blev god förresten! ja jag är seg på att skriva inlägg för tillfället....men det är iallafall vad jag har gjort såhär på kvälls/eftermiddagskvisten, nu vet ni det också. och nu funderar jag på att baka mig en kladdkaka, för något gott måste man ju ha varje dag!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-19 @ 18:33:03   

♥ söndagen 18 mars

åh hej söndagsångest, alltid lika roligt att gå runt med ångest såhär på söndag, bara för att det är måndag imorgon och en ny jobbig skolvecka med massa jobbiga uppgifter som snart måste bli klara (vissa skulle ha varit klara för länge sen också) drar igång, det är ingenting att se fram emot skulle jag säga. för imorgon har jag endel jobbiga lektioner titt som tätt, börjar för tidigt och slutar för sent och så vidare. fattig som en jävel är jag också(ovanligt), jag skojar inte nånstans när jag säger att jag bara har 5 ynka kronor kvar,  det räcker ju inte ens till en cocacola, omg. får skylla mig själv och längta som fan i två veckor tills jag får pengar igen, längtar till påsklovet och så vidare också. nu ska jag nog försöka göra klart min rapport såhär på söndagskvällen, åh så roligt vi ska ha tillsammans♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-18 @ 19:00:41   

♥ this could really be a good life

sitter och bläddrar runt lite här och var och sen slog det mig lite att jag kanske borde börja kolla efter en möjlig studentklänning, eftersom att studenten faktiskt närmar sig allt mer och mer nu, helt sjukt alltså. men vill ju inte vara ute i sista sekunden heller och leta efter en klänning, för då kommer man säkert bara ta någon bara för att ha någon liksom och så blir det väl inge bra med den saken...och jag vill inte beställa någon heller, för tänk om klänningen inte skulle passa, då skulle det inte heller vara så speciellt roligt så att säga. men fastnade ändå för några klännngar från nelly som jag tyckte var fina, åh borde börja fundera snart faktiskt, det är ju trots allt bättre att vara ute i god tid än i sista sekunden som sagt....
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-17 @ 18:28:37   

♥ I tried to paint you a picture, the colours were all wrong, black and white didn't fit you, and all alone

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-17 @ 17:46:27   

♥ you used to hold me

ja men visst, lördag var det va! en onyttig sådan med både det ena och det andra, chips, godis, cocacola, påskmust och pizza, och på tal om pizza så blev det tillslut en kebabpizza, namnamnam! annars har jag nästan gjort klart min projektarbetesrapport idag också, så jävla skönt, är fan stolt över mig själv för en gångs skull! jag har skrivit klart hela resultatet och gjort klart nästan allt det andra också, så nu fattar det bara några få punkter till, underbart! ska försöka få klart resten av den imorgon, för idag orkar jag nog inte skriva något mer. men vi får se då. och igår hade jag väldigt trevligt och roligt hemma hos jade också förresten, chips och dipp kvällar är fan det ultimata alltså! resten av den här dagen händer det nog inte mycket, ska nog kolla på lite "beyond the break", och dregla lite över snyggingen ross thomas är med, åh jag dör va snygg han är, gobit;)! jaja...hoppas ni alla får en bra lördag iallafall, vad ni än hittar på för något så att säga! och nu bjuder jag på lite olika mobilbilder i brist på annat hehe...

...yra jävla bilder..

...såhär kan det gå om man har tråkigt på bildlektionen, made by mig, emma och carrot!
emmas häxnagel hahaha....
....chips och dipp från gårdagen och ännu mera chips och dipp, nomnomnom!

...min goda kebabpizza som jag ska sluka resten av ikväll;)...


Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-17 @ 16:10:14   

♥ we're halv awake, in a fake empire

idag är det lördag och dagens stora problem är att jag inte kan bestämma mig för vilken pizza jag vill ha till maten. tänker att en kebabpizza skulle vara riktigt gott, men en hawaii slår ju heller inte fel för det mesta liksom. hawaiin får man ingen sås till och det är ju tråkigt. kanske lutar det mer åt en kebabpizza...ja men som sagt, dagens problem: beslutsångest över en pizza...OMG!


Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-17 @ 12:46:02   

♥ who's gonna save tonight, it's hard to not give in cause you're no longer breathing

hejsan allihopa! äntligen fredag säger jag bara, det ska bli så skönt att få sova ut och pusta ut i några dagar....blir en lugn helg den här helgen också, kan behövas ibland, speciellt när jag inte är ett dugg sugen på att festa eller dricka alkohol. så ikväll blir det fredagsmys med mina härliga vänner hemma hos jade med en massa godsaker till det och trevligheter, kommer bli hur bra som helst, en så kallad "chips&dipp-kväll" hehe...så nu ska jag dra på mig skorna och jackan och kila ut till busshållsplatsen och hoppa på bussen och möta erik och emma, och så ska vi handla inför kvällen, trevligt! man måste ju bara älska fredagsmys♥ så ja, vi hörs väl imorgon eller något gissar jag på. hoppas ni alla får en finfin fredagskväll med era nära och kära osv. pöss!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-16 @ 19:37:42   

♥ cause from here on the ground, the truht I have found, is that we all fall down

idag är det torsdag och borlänge bjuder på solsken, underbart! igår såg jag även årets första blommor, några tussilagos i uppsala när vi satt på bussen på väg hem!! åh älskar våren, speciellt när den kommer igång riktigt sådär! det borde ju bli snart förhoppningsvis...idag hade jag bara en lektion också, rätt skönt! så nu har jag precis kollat på det senaste avsnittet av mitt kära one tree hill, riktigt spännande var det faktiskt! och nu eftersom att vi slutade så tidigt idag så tänkte jag faktiskt ta och sätta igång med rapporten till projektarbetet, kan ju vara på tiden att börja nu ja...det brukar ju oftast gå ann när man väl börjar iallafall...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-15 @ 14:44:19   

♥ who's gonna save us now when our enemies calling when Im down and Im falling

fem från idag


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-14 @ 19:24:04   

♥ every morning keeps returning at my window

hej på er! idag är det tisdag, (nejfan?!) och jag började dagen med en liten sovmorgon. dagens första och enda lektion började 10:45, inte så tokigt! sedan slutade vi och det var ju inte heller så tokigt så att säga. sen efter skolan gick jag carrot och terese hem till carrot ett tag, alltid trevligt! sen tog vi bilen lite, premiäråkte med carrot som förare också! sedan åkte vi och pantade flaskor på willys (haha) och jag handlade lite inför morgondagen då vi ska till uppsala med skolan, hoppas på fint väder och så vidare! nu har jag dragit på mig mjukisbyxor och ska slå mig ner i soffan med mamma och se på desperate housrwifes, standard på tisdagar! imorgon ska jag upp väldigt tidigt också....ska ta tjugo i 7 bussen härifrån skolan, den ni. lycka till louise, tack så mycket louise, det ska nog gå bra louise! vi hörs gott folk.
bjuder på en gammal vårbild, bara för att jag har vårkänslor för tillfället hehe....
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-13 @ 21:06:13   

Hejsan Hoppsan BloggeN

Tjääänare tjääänare mittpälare Annars då? jovarss, he funke finT!
Satt Här i min ensamheT och Tänktä på en redig Mann att hugge sine tändäh i. Sakne känslen av en riktig muskulös manskropp. Länge Leve kungeN! Piss out....

PS: såg en riktigt go karla KARL tidigare om dagen hemmä hos mi vännina Caroline... Hennes bror hade vart nått att ha här bredvid just nu.... *blink blink*

Ligger här och tänker på Karlar....
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-13 @ 20:42:53   

♥ I worry I won't see your face, light up again

hallå ja! här sitter jag och kom hem för ett tag sedan efter friluftsdag som besstod av en promenad på över två timmar. har lagomt ont i kroppen nu kan jag lova er alla utan tvekan. varenda liten ynkaste kroppsdel är drabbad ungefär känns det som. så nu blir det en lugn eftermiddag för min del, tänker inte gå en endaste liten meter till idag. har en känsla av att jag kommer ha en fet träningsvärk imorgon och i några dagar framöver också, med tanke på hur sjukligt otränad jag är...och en sak till, stort grattis till min kära vän caroline som fick körkort idag, grattis grattis!!♥

bjuder på en gammal goding på carrot, bara för att hon tog körkort idag...tyckte bilden passade bra in hehe ;)
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-12 @ 13:56:12   

♥ we have change but we're still the same

aloha! jobbet idag gick sådär....det är inte riktigt min grej att gå fram till totalt okända människor och försöka få dem att svara på frågor kring deras besök i butiken..njae, tycker det känns påträngande att gå fram sådär. så nej, inte min grej..men men, det är bara att härda ut ytterligare 4 timmar till, weho. fast ja, det kunde väl varit värre, det var ju inte direkt det drygaste jag gjort i hela mitt liv. det drygaste var att stå så länge bara, det går inte riktigt kroppen med på så att säga. så nu är det vila som gäller och inatt ska jag förhoppningsvis somna snabbt...senare om ett tag ska jag bege mig till fredrika en sväng med carrot och josefine...blir nog trevligt! börjar ju iallafall friskna till en aning nu äntligen, det är ju verkligen på tiden nu...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-09 @ 18:56:30   

♥ jobba jobba jobba

taggar jobb, wiee.............vi får se hur det går med den saken då! har ni tråkigt mina vänner så får ni komma till kupolen, jag kommer hålla till utanför butiken 3g och haffa kunder därifrån som jag ska intervjua typ. jaja. 12-16, bye!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-09 @ 11:24:46   

♥ take your memories I don't need them

godmorgon! har uppdaterat dåligt för att jag fortfarande är sjuk(som jag förövrigt har varit i två veckor nu)...så finns ju liksom inte så mycket att skriva om förutom det. så ja, jag är fortfarande sjuk, fast inte lika sjuk som här om dagen iallafall, alltid något. men jag hostar så mycket att jag har ont i kroppen och alla dess organ ungefär. har ont i bägge njurarna också, det kan man tydligen få när man är sjuk och förkyld, bara för att dom får jobba ännu mer då typ. men febern har iallafall släppt verkar det som!! och imorgon-lördag ska jag jobba 12-16, är inte ett dugg pepp på att stå i 4 timmar...jag hatar att stå för länge osv annars också liksom, men nu när jag är sjuk så kommer det nog inte bli någon höjdare direkt...men det är bara att härda ut och härda ut helt enkelt! nu ska jag återigen slänga mig i soffan framför någon serie och så vidare. ciao! förresten, att vakna upp och kolla ut och se att det har kommit en massa snö, ÄR INTE OKEJ NÅNSTANS!!!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-08 @ 13:04:26   

♥ singing in the old bars swinging with the old stars, living for the fame

hejsan! idag vaknade jag upp med huvudvärk, ont/öm i kroppen och feber...underbart att den här sjukan aldrig kan gå över. det känns som att jag ska hosta sönder mina lungor när som helst också, fantastiskt. så det blev ingen skola för mig idag och lär inte bli på ett par dagar heller...är så himla trött på att vara sjuk nu, först var jag sjuk och förkyld i över en vecka, och när jag äntligen trodde att jag hade blivit frisk så tog det om...orkar inte. men är väl bara att gilla läget då helt enkelt, knapra lite alvedon och återigen spendera några kommande dagar i sängen...vilket jag ska ta och göra nu. vi hörs!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-05 @ 13:44:46   

♥ wait for you-elliot yamin

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2012-03-04 @ 18:08:06   

♥ I felt for sure last night that once we said goodbye, no one else will know these lonely dreams, no one else will know that part of me

hej..........idag är jag trött, seg, äcklig, bakis, och allmänt sliten efter en bra gårdag med lite för mycket alkohol för min del kanske...men shit happens, men jag hade roligt iallafall och det är ju huvudsaken trots allt...har faktiskt inte så mycket att säga för tillfället egentligen, känner att jag inte riktigt har någon ork till att skriva just nu. skulle bara vilja gräva ner mig i sängen och glömma omvärlden för ett litet tag, det kan ju också behövas ibland så att säga! så nu vet ni iallafall vart ni kan hitta mig någonstans för resten av den här sega och tråkiga söndagen, död eller liknande under täcket i världens skönaste säng...I'll be back..........pösss!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-04 @ 18:03:01   

♥ you gonna make me stay forever

waddap waddappppp!!!! sitter här och dunkar coconut högt för mig själv, underbart, tröttnar aldrig på den låten hehe....bästa låten för att få upp partyhumöret, så är det bara! om tjugo minuter tar jag bussen ner till hagalund och förfestar med mina finfina vänner, sedan bär det av till S2! fint det gott folk. hoppas ni alla får en bra kväll, det ska iallafall jag ha. nu taggar vi till!!! pösssssss!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-03 @ 19:21:31   

♥ en solig lördag

jag och min håriga polare leo, mmmmjao.........
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-03 @ 16:57:11   

♥ when you lose something you can't replace

idag började jag min dag med begravning för min farmor, ett sista hejdå. begravningen var fin och lättsam. efteråt blev det fika med familjen och släkten på gammelgården med god smörgåstårta och tårta, det var roligt att träffa alla igen, trots omständigheterna!
sov gott nu kära farmor♥


Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-03 @ 16:46:24   

♥ will the world still see in colour, will we learn to love eachother, will you even know Im gone

hejsan! igår tog jag bussen ner till stan för att möta upp carrot och min bror, jag och min bror skulle äta lite...sen gick jag och carrot och köpte oss en varsin glass och sedan gick vi ändå hem till skräddarbacken från stan i det finfina vädret, vilket var ganska välbehövligt för min del kan jag lova! sen var vi hemma hos mig ett litet tag, och sen mot kvällen gick vi vidare hem till tvillingarna och umgicks där med dom och sådär. snackade, käkade glass med marränger och bär, kollade på pretty little liars, osv. det var väldigt trevligt! och idag är det fredag, en lugn sådan. för imorgon taggar vi utgång! så idag ska jag nog köpa på mig lite gottigott och proppa i mig och ha lite fredagsmys med mig själv framför någon bra serie, kan nog bli bra det med!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-02 @ 13:41:21   

♥ we must stand togheter

godmorgon! jag vaknade ganska nyss för ett tag sen, och vaknade på bra humör på grund av det fina vädret, underbart! men det humöret försvann rätt snabbt igen tack var det min bror........åh dryga människa! plus att det svider runt min näsa så jag blir galen, åh va underbart att saker och ting aldrig kan försvinna och gå över någon gång!! jaja........igår blev det iallafall kupolen och jag fick med mig ett par byxor hem som jag enligt mig själv ser enorm ut i. förstår inte hur ingen annan kan se det jag såg. men får väl försöka vänja mig bara helt enkelt då! hungrig är jag också just nu. tar nog med mig min bror marcus och käkar lunch nånstans inom kort. pöss på er!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-03-01 @ 13:22:01