♥ someday I will be strong enough to lift not one, but both of us

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-31 @ 21:00:18   

♥ we've only just begun, hypnotised by drums, you'll find us chasing the sun

sådär ja, nu är jag hemma igen då, med lite dipp, morötter och wait for it......MINERALVATTEN? kan ni tänka er att jag inte tog någon cola? helt sinnessjukt är rätta ordet...men man måste ju börja nånstans! jaja...blev iallafall en liten vända till ica och dollarstore i carros partybil med hon och terese, trevligt trevligt. när jag kom hem skrev jag och pappa på papper från tele2 som faktiskt kom redan idag, fint det. så nu vill jag bara att allt ska gå fort så att jag kan beställa mobilen någon gång hehe...längtar ju!!! lol. men min nuvarande mobil börjar bli riktigt rikigt dålig, lägger av flera gånger om dagen, laggar osv osv...så det blir bra! nej men nu ska jag ta mig samman och bränna ut gossip girl, som jag tänkt göra i någon timme nu...bjuder på tre bilder på mina nya skor i brist på annat nu, gillar dom rätt mycket faktiskt! älskar skor, skor kan man aldrig få för mycket av inte!!! pöss på er...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-31 @ 20:44:15   

♥ 31 maj jao

hej min blogg är tråkig. men hej! idag tog jag en skön sovmorgon och sedan begav jag mig fort ner till kupolen för att möta terese, hon skulle köpa hårfärg, sen kom även erkan så vi gick och käkade, fick med mig ett par skor till studenten också som jag är riktigt nöjd över, så det blir ju bra! imorgon är det bara två jävla veckor kvar, alltså två veckor, det är ju ingenting!!!! helt otroligt är vad det är...nu sitter jag iallafall här i tereses rum och har färgat hennes hår, och hon tvättar ur det nu så det blir spännande att se resultatet. sen kommer nog även carrot hit också. trevligt trevligt!! imorgon har vi inga lektioner, så vi får se vad som hittas på då!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-31 @ 16:02:44   

♥ best place I've ever been

aloha! idag blev jag hemma från skolan igen, mådde inte så bra imorse, blödde näsblod osv osv, fick även huvudvärk igen så imorgon måste jag nog ringa och beställa tid hos en doktor...men nu är det lite bättre iallafall som tur är! fast något är det ju med min kropp som inte riktigt stämmer, eftersom att jag har huvudvärk flera gånger i veckan, antagligen järnbrist, så måste kolla upp det snart...men ja, så som sagt så stannade jag hemma, och hade rätt tråkigt faktiskt, men så kan det vara ibland! imorgon kommer det iallafall äntligen lite pengar, men det mesta kommer ju gå åt till studenten då såklart! jobbade ju igår också, och kom några minuter försent eftersom att min buss var försenad till mig och till stan, så då fick jag lov att gå från stan när klockan var typ tio i 4, så det blev stressigt som bara den, fick springa och så ramlade jag, roligt för alla dom som satt i bilarna och såg mig, hoppas ni fick er ett gott jävla skratt haha....typiskt mig alltså! nu har pappsen min ringt tele2 också för att vi ska föra över abonnemanget på mig, och när vi fått alla dom papprena så ska jag beställa en ny mobil på en gång, längtar som ett litet barn på julafton ungefär, hehe....blir troligtvis en samsung galaxy s2 vit då!! fint det. nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på lite gossip girl innan jag somnar. godnatt på er!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-30 @ 22:09:44   

♥ it's everything you wanted, it's everything you don't, it's one door swinging open and one door swinging closed

goddag! blev en ledig från skolan idag för min del, skönt. om en timme ungefär ska jag ta bussen till max för att jobba i några timmar och tjäna mig lite sommarpengar, fint det! när jag får min första lön ska jag köpa mig en ny mobil, behövs verkligen kan jag säga. blir antingen en ihopne 4s eller samsung galaxy s2, har lite beslutsångest hehe. men samsungen är lite billigare i månaden osv, så det lutar väl åt den. men ändå, nej vet inte. men får väl fundera i några få veckor till iallafall. det enda jag har bestämt mig för är att jag ska ha en vit, vilken sort det än blir. vita mobiler är fan riktigt snyggt måste jag säga! hatar beslutsångest, vill ha båda ju hehe....men äh det löser sig väl, i-landsproblem...lol!!!! nej men vi hörs allesammans, pöss!!
iphonen är ju iallafall snyggast......................!!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-29 @ 14:23:20   

♥ holding on and letting go

SÅDÄR JA!!!!!!!!!!!!! efter MINST 4 timmar skrivande av min samhällskunskapsrapport så är den äntligen klar, känns underbart skönt, och nu är jag slut i hela huvudet, och jag har nog aldrig använt mig av såhär många källor i ett skolarbete förut kan jag ju säga. men jag skrev iallafall om terrordåden i norge, 22 juli 2011, och som sagt så är det äntligen färdigt, så imorgon ska jag lämna in det! nu är jag trött som ett svin och ska poppa lite popcorn och se på lite gossip girl innan jag somnar, blir bra det! imorgon jobbar jag också, 16-21, trevligt! komsi komsi mina vänner och handla av mig!! hehe nejdå. vettigt inlägg, nu vet ni allt. bra. puss och godnatt!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-28 @ 21:26:12   

♥ our tracks they will follow they'll hear us calling, and save us by morning light

god morgon!! det blev en trevlig och rolig kväll igår på S2, med roligt folk inblandade och så vidare. kvällen började för mig hemma med familjen, med grillning och sommardrinkar ute i solen, sedan lite smått i humleparken med carrot, terese, elina, denise, frida och petra, sedan begav vi oss hem till anna ett litet tag innan vi gick till S2. väl framme på S2 var det ganska lite folk till en början, men som vanligt så kom det mer folk sen och då blev det roligare såklart! träffade på folk jag inte träffat på länge också så det var fint! idag är det ännu en fin och varm dag, och jag måste plugga filosofi tills imorgon, och göra ett tal till svenskan..det är mycket som måste göras nu när betygen snart sätts. men, jag kan inte hitta min filosofibok någonstans, varken i skåpet eller här hemma, så jag fattar ingenting, och kan ju knappast plugga filosofi nu heller...så jag tar med mig skrivboken och sätter mig i solen med lite kall cola och försöker mig på att skriva ett tal i någon form, som ska redovisas muntligt imorgon, som jag älskar muntliga redovisningar....men det ska nog gå bra ändå!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-27 @ 14:14:52   

♥ and if I stop for a minute I think about things I really don't wanna know, and I'm the first to admit it, without you I'm a liner stranded on an ice floe

igårkväll blev det etage tillsammans med caroline och josefin, det var en varm och skön kväll och vi började med en rundtur i staden innan vi begav oss in på etage där vi träffade många bekanta ansiktet, bland annat massor med folk från klassen och andra sköna personer, så det var trevligt! dock var det inte så jättemycket folk på etage i början, så det blev lite långtråkigt, men sen blev det ös och drag och riktigt roligt faktiskt, även fastän vi var nyktra! dansade häcken av oss och svettades på dansgolvet, men det var roligt ändå hehe. så jag är faktiskt väldigt nöjd över gårkvällen!! idag blir det grillning med familjen och kanske ännu en utgång senare med mina kära vänner, blir nog bra det! livet är för fint ibland!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-26 @ 14:43:47   

♥ måndag tisdag onsdag torsdag, fredag lördag söndag står vi enade här

tänkte säga att jag är röd som en tomat över hela kroppen, men när jag säger röd som en tomat så kom jag på att det faktiskt är en slags underdrift, så ni kanske förstår att jag har bränt mig en aning ja, bland annat på smalbenen där jag seriöst aldrig i hela mitt liv har lyckats bränt mig förut? det känns lite konstigt, och fult om inte annat, brännan är ful ja. men jag tänker vara rätt nöjd ändå trots att det bränner som om det skulle brinna på skinnet, för inom några få dagar kommer det där röda fula försvinna och istället bli brunt och fint, tack för det! till skillnad från min tvillingbror, bränner han sig blir han extremt röd och sen när det röda försvinner så blir han lika jävla vit som alltid, roligt! det verkar som att det börjar bli lite oväder ser man om man tittar ut eller är ute, det blåser och blev lite molnigt, jobbigt, det ryktas om åska..och på tal om något annat så hissade en äcklig grön spindel med ägg på sig ner på mig idag, på min fot när jag satt i min solstol. fyfan vad jag verkligen är rädd för spindlar och hatar dom så fruktansvärt mycket, extremt överdriven fobi kallas det...en död spindel är däremot en bra spindel♥ usch, till och med namnet spindel låter läskigt...och på tal om något annat så ser peace and love lite kört ut för mig, iallafall med jobbdelen, eftersom att jag redan ska jobba så mycket i juni och det finns inga andra tider på peace and love-jobb än då jag är schemalagd på max. så jag får helt enkelt köpa mig en två-dagars biljett när jag får min första lön nu i juni och hoppas att dom biljetterna iallafall finns kvar! fyfan va tråkigt om jag skulle bli tvungen att missa peace and love liksom, nej usch då inga sådana tankar! långt konstigt inlägg blev det också, utan minsta lilla spår av någon röd tråd...inte alls osammanhängande inlägg det här nej! men vem bryr sig egentligen?!!!!! bitch please!
peace and love 2010.....charmiga bilder♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-25 @ 19:57:40   

♥ tom rubrik

jag har slutat skolan för resten av den här dagen, det är nu äntligen helg, och det är 26 grader ute i solen, så nu vet ni vart ni hittar mig någonstans! jag har haft en skön och kanske lite onödig skoldag också förövrigt, men nu har vi iallafall äntligen satt upp vårat kära studentlakan, känns bra och roligt må jag säga, om tre veckor den här tiden har jag tagit studenten, underbart! nu ska jag som sagt pallra mig ut och steka i solen och bara njuta fullt ut!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-25 @ 14:26:11   

♥ it feels so good to just get lost sometimes

kan ni tänka er att det nästan var 30 grader i solen idag? om det inte till och med kanske var det, sist jag kollade var det 29.6 grader i solen, så jag antar att det gick upp till 30 sen. om en vecka imorgon är det första juni och officielt sommar, fan så underbart! dom kommande skolveckorna kommer bli bokstavligt talat slöa och sköna. dom enda nackdelarna jag kan komma på nu är att alla äckliga kryp, speciellt spindlar kommer fram nu och man får se något äckligt varje dag, och kanske döda det om man vågar vill säga. idag träffade jag på årets första mygga också, trevligt...sen på nätterna svettas man floder ungefär när man ska sova, vilket är riktigt jobbigt, riiiiiktigt....men jag älskar det ändå, älskar att det är så grönt ute, och jag älskar att sitta ute om kvällarna när det är helt ljummet ute, jag älskar sommaren helt enkelt, vilket jag absolut inte är ensam om!(nejfan)..och i år ska jag ta vara på varenda minut, det ska jag verkligen göra!!!!!!!!!! och nu ska jag slå mig ner i sängen, och svettas floder inom kort, så fräsch som jag är. det här är ett så kallat random-inlägg, just so you know gottis folkis. smack!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-24 @ 22:10:05   

♥ there is nothing to protect ourselves when the rain gets us wet

tjena!!!!! idag är det torsdag och om en vecka får vi äntligen pengar igen, ville bara tillägga det, eftersom att jag är fattig som fan, ovanligt som fan också, fast nä. iallafall då, idag stannade jag hemma från skolan på grund av jobbig huvudvärk som jag fick dras med hela natten, och i stort sett hela dagen med, så det blev helt enkelt en hemmadag. ovanligt att jag hade huvudvärk också, måste verkligen kolla upp det där med huvudet snart alltså. men jag har ändå haft en skön dag i solen med musik i öronen, och mot kvällen satt jag ute i kvällssolen och sen blev det en promenad med min bror och isac, vi mötte även erkan en sväng, och nu sitter jag här igen. imorgon ska vi äntligen sätta upp vårat studentlakan i skolan, och imorgon är det endast tre ljuvliga veckor kvar tills studenten, och jag kan knappt bärga mig rent ut sagt!!!!!! jag har nämnt mycket om studenten nu på senaste tiden kom jag på nu, men det får ni räkna med, speciellt nu när det är så himla nära! inte ett dugg konstigt att man vill prata om och längta efter den varenda dag eller något i den stilen! nej men nu bjuder jag er på lite mobilbilder från de senaste dagarna, i brist på annat och till dagen i all ära...eller? puss&godnatt!!!!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-24 @ 21:52:50   

♥ in the summertime

goddag gott folk!!!!!!! sommaren närmar sig med stora steg och redovisningen är över, det känns fantastiskt underbart härligt bra, ni förstår min poäng. idag har jag haft ännu en ganska skön skoldag, och suttit i solen ett bra tag med mina vänner i hopp om att få oss lite färg, eller mycket. när jag kom hem intog jag solstolen och solade mig lite mera med hög och skön musik i öronen, för fint! ikväll blir det nog en promenad igen och en kall dusch. jag har faktiskt varit duktig nu och promenerat varje dag den här veckan, den ni!! okej det har bara varit två dagar hittills men ändå, det blir flera! och nästa vecka får vi pengar igen också, längtar som en idiot eller liknande. då ska det köpas in lite dryck till studenten och andra godsaker minsann! jag ska även jobba lite nästa vecka så det blir bra det! nej men fyfan vad jag älskar den här årstiden och det här vädret, livet är fan på topp just nu och så får det gärna fortsätta att vara!! bra, pusshej!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-23 @ 17:25:15   

♥ only the horses can find us tonight, only the horses can bring us back home

hej hej hej! idag har jag haft en mycket skön dag bestående av endast solning ute i gräset ungefär, cädret är så underbart och jag bara älskar det!!! och sen blev det lite fix med studentlakanet sista timmen. så det var ju väldigt skönt! imorgon blir det dock inte en lika skön dag känner jag, för imorgon har jag en muntlig redovisning som jag verkligen gruvar mig för som jag sagt tidigare, längtar så fruktansvärt mycket tills den är över alltså, finner inga ord...och sen efter skolan ska jag och lina åka till sjukhuset och ta sprutor, vaccin för livmoderhalscancer...jag har hört av många säkra källor att den sprutan är allt annat än skön=den gör ont. och jag fan hatar sprutor och nålar osv, inte roligt. men lär väl. nu har jag ont i huvudet som ett svin också (ovanligt), så jag tänkte slå mig ner i sängen med lite popcorn och se på gossip girl, skönt!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-22 @ 18:54:04   

♥ the arms of the ocean, so sweet and so cold

åh underbart väder idag, äntligen är sommaren på väg!!! så nu ska jag nog ta och lägga mig ute i solen med lite skön musik i öronen och steka lite, i hopp om att bli lite brun, så pass mycket att det syns också tack...älskar den här årstiden alltså, när man vet att man har allt det härliga framför sig!! hoppas ni får en skön eftermiddag, ♥


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-21 @ 15:17:41   

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-20 @ 17:34:47   

♥ "you can always get someone to love you, even if you have to do it yourself"

godmorgon, eller något! jag har iallafall en god morgon kan man säga, för nu har jag nämligen fått mitt schema inför juni, så jag får iallafall jobba minst 8 pass, med tre OB-dagar, och flera långa pass. så nu blev jag glad! kommer förhoppningsvis att få jobba fler pass i juni också eftersom att jag bara än så länge kan se tills 24 juni. så det blir nog bra bra! något mer som är bra idag är att mamma och pappa inte orkade sig på att laga mat idag, så nu har dom åkt ner till grillhouse för att köpa hem pizza, som jag längtat alltså!!!! så bortsett från allt plugg och ångest som väntar inför morgondagens muntliga redovisning så är jag glad hehe...saker och ting börjar äntligen ljusna lite grann så att säga! senare kommer terese och carrot hem till mig, vi ska som sagt plugga inför redovisningen imorgon. jag vill verkligen inte göra den, det värsta jag vet är muntliga redovisningar...........men lär väl tyvärr. aja, vi hörs, hoppas ni alla får en bra söndag!!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-20 @ 13:47:47   

♥ tell me how can I love you more

goddag! gårdagen blev bra i örebro med avgång runt 9 härifrån och ett fullproppat högljutt tåg, antar att fler tänkte samma tanke som oss, vi hade ju gratisbiljetter precis som dom flesta andra också hade på tåget..örebro bjöd också på fint väder med strålande sol och värme, riktigt skönt var det. vi gick omkring på stan och gick in i några affärer, åt god mat på ett fint och bra ställe, satt vid örebro slott och värmde oss i solen, köpte massor med godis. när klockan började närma sig fyra så kände vi oss alla rätt nöjda och bestämde oss för att ta 4-tåget hemåt, vilket vi gjorde och landade i borlänge strax efter 6. när jag kom hem hade jag dragit på mig dunderhuvudvärk och feber, och somnade redan vid halv 11 sen på kvällen..så idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk! ta hand om er gott folk, och käka mycket godis osv,(det ska iallafall jag göra hehe) det är ju trots allt lördag!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-19 @ 13:00:23   

♥ we can not just change

hallå där! idag var det som sagt en ledig dag, så jag passade på att ta mig en riktigt skön sovmorgon. lite senare blev det grillat till mat här hemma med potatisgratäng och sallad, gottigotti, satt riktigt fint! jag har även hunnit plugga lite idag och sett några avsnitt av satc, och mot eftermiddagen åkte jag hem till terese tillsammans med emma och erik, det blev en massa prat och en sväng mot pizzerian i domnarvet nära terese. sen åkte emma hem och carrot anlände, så det blev faktiskt en hockeykväll..dock kollade jag knappt, tycker att hockey verkligen är fruktansvärt tråkigt om jag ska vara ärlig. så jag gottade mig med lite chips och choklad osv och var social istället för att engagera mig i matchen, så det var en trevlig kväll ändå! och imorgon åker jag som sagt till örebro med mina käraste väninnor, och det kommer bli superbra! senare under kvällen kanske vi drar till etage om vi orkar också, vi får se hur det blir då helt enkelt, men det blir bra i vilket fall! nu ska jag ta och sova eftersom att jag ska upp innan 8 imorgon, så ingen sovmorgon imorgon alltså...men men. godnatt på er!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-18 @ 00:30:56   

♥ never let me go

efter en dag i stockholm som varade lite för lite enligt mig, och ett inställt tåg vid avgång vilket resulterade i en försenad buss och några försenade timmar till stockholm, så är jag ändå nöjd över den här dagen! stockholm bjöd på rätt bra väder, det var varmt i luften och det som fattades var lite mer solsken. men som sagt, jag är nöjd i vilket fall! nu börjar jag bli lite trött fastän klockan inte är speciellt mycket, somnade på tåget gjorde jag också, det var skönt de kan jag säga, och nu är det lite långledigt som gäller, det är inte alls så dumt inte! så imorgon ska jag nog träffa mina kära vänner, och sen får vi se vad dagen har att erbjuda osv, blir nog bra iallafall!! vilket positivt inlägg det här blev kände jag nu, men det är väl bra antar jag! nu ska jag snart gå och lägga mig i världens skönaste säng, men innan det bjuder jag på en bildbomd från dagen, godnatt på er!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-16 @ 22:45:47   

♥ får fortfarande rysningar

favorit i repris,
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | diverse videos | 2012-05-15 @ 20:45:00   

♥ everytime I close my eyes it's like a dark paradise, no one compares to you

15 maj, och (wait for it)......IDAG ÄR DET EXAKT EN MÅNAD KVAR TILLS STUDENTEN!!!! var det första jag ville tillägga idag just nu, bra där, underbart härligt! annars då, den här dagen har bestått av en mycket skön och välbehövlig sovmorgon i följd av endast två lektioner i skolan som var väldigt slappa, en snabbvända till kupolen med carrot, emma och elia för att lämna tillbaka studentklänningen jag köpte rätt nyligen, jag kände mig helt enkelt inte bekväm i den alls, så jag hoppas på att hitta något bättre inom kort innan allt tar slut. efter kupolen blev det willys och en mindre skön cykeltur hem, sedan städade jag lite här nere och kollade på säsongsfinalen av hart of dixie, lagade mat, kollade på säsongsfinalen av gossip girl säsong 5, blev lite besviken, men det kanske ser liite ljust ut ändå. men ändå, roligt att få vänta ända tills hösten eller liknande för att få se säsong 6 (den allra sista säsongen av gg) med endast 11 ynka avsnitt, besvikelse är bara förnamnet. men vad göra. imorgon far jag, carrot och emma med bild-roffe och en annan klass till stockholm och jag ser fram emot att få åka dit, älskar stockholm! så det blir nog utan tvekant suveränt. sen på fredag drar vi tre plus terese även till örebro också, vilket jag också ser fram emot, och sen är vi lediga, så det här är en bra vecka minsann! nästa vecka blir dock inte alls lika bra med en massa muntliga redovisningar på schemat, åh jag får tårar i ögonen av lycka, kan knappt bärga mig, för man måste ju bara älska muntliga redovisningar, score! FAST NEJ...men men, det är bara att bita ihop helt enkelt och hoppas på att man slipper andnöd denna gång, he he he...långt jävla inlägg det här blev nu då, ops, synd om er som frivilligt orkade läsa all smörja, hoppas ni njöt riktigt ordentligt, så mycket att det kändes ända in i benmärgen osv...vi hörs mina vänner, puss och kram, ta hand om er och var rädda om varandra och allt sånt där finurligt som man brukar säga....

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-15 @ 20:23:19   

♥ looking out from underneath, fractured moonlight on the sea, reflections still look the same to me, as before I went under

goddag! då var det söndag igen då och jag kom nyss hem från emma, där jag har varit med henne och carro, ni förstår, carro tvingade nämligen mig och emma att kolla på dirty dancing eftersom att vi aldrig sett den, så vi fick offra oss då helt enkelt! den var väl helt okej iallafall, inte riktigt min typ av film dock. men det var trevligt ändå som vanligt! och nu är jag som sagt hemma igen då, och väntar på att gossip girl ska brännas ut, sedan ska jag ta resten av dippen och morötterna som blev över från gårdagen och äta till det och bara ta det lugnt, underbart skönt såhär på söndagskvällen må jag säga! fast inte lika skönt att börja klockan 8 imorgon...men det blir en skön och kort vecka ändå, så det är bara att försöka tänka positivt helt enkelt!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-13 @ 20:58:04   

♥ än fanns det tusentals tårar kvar, och de var dina att ge vem som helst

...idag slog det mig att det bara är en månad och tre dagar(?) kvar tills studenten. alltså seriöst, vart fan tog tiden vägen egentligen? jag kan verkligen verkligen verkligen inte förstå det, att jag tar studenten...tänk att tolv år i skolan, mer än halva min livstid, närmar sig sitt slut, helt ofattbart är det. minst sagt! men självklart längtar jag ju också, även om det är obegripligt och kanske lite smått sorgset när jag tänker efter, det kommer ju bli tomt liksom, och jag tror faktiskt att jag kommer att sakna vissa stunder man har haft i skolan. för om man bortser från allt det jobbiga i skolan, så har jag haft roligt också, med mycket skratt och fina minnen! ja nej, som sagt, sjuk att det bara är lite mer än en månad nu...sedan börjar allvaret på riktigt! måste bjuda på några gamla godingar från skolan(gymnasietiden) bara för att jag kom in på det här ämnet nu känner jag hehe...blir lite nostalgisk minsann, även om det inte var sååå längesen, men ändå, ni fattar...jaja, enjoy it gott folk!


Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-12 @ 20:04:30   

♥ kiss me hard before you go, summertime sadness, I just wanted you to know that baby you're the best

ja men hej, vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen, eller ja haha...men jag har iallafall jobbat klart mina pass för den här gången, och igår gick det riktigt bra för mig i kassan, så det känns bra! dock åkte jag på migrän i förrgår och den kom tillbaka under sista timmen på jobbet, inte såå skönt att jobba med det kan jag säga, men det gick, det gick...så jag blev hemma från skolan igår och idag, så blir förmodligen hemma även imorgon eftersom att jag inte mår så bra, migrän som sagt. dock har den börjat gett sig lite nu iallafall, tur det! så nu sitter jag här vid datorn fastän jag kanske inte borde egentligen, men jag har gjort en massa intresseanmälningar i hopp om att snart få jobba igen så att jag inte glömmer bort allting. så jag hoppas att jag får något pass väldigt snart, kul annars.....och på tal om jobb, jag har fortfarande inte fått något jobb på peace and love efter att ha tackat nej till jobb på campingen, och biljetterna börjar ta slut, så nu börjar jag fan bli lite smått orolig över att inte kunna gå på peace and love....fyfan i såna fall!! då blir jag inte speciellt glad jag kan ju säga..så får nog helt enkelt lov att maila dit igen och höra om hur det blir. nu ska jag nog ta mig några kakor och annat gottigottis och fetta mig lite, det jag gör bäst. och kolla på lite husfruar innan det är dags att sova, skön torsdagskväll!


Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-10 @ 20:46:03   

♥ there is something that I see, in the way you look at me

goddag! klockan är snart tio och jag är trött som en tok typ. idag har jag fått bekanta mig med kassan på jobbet, det gick rätt bra iallafall, men det är ju en del att lära sig såklart. men det gick bättre och bättre med tiden, så imorgon kan jag den nog ännu bättre! lyxshakes har jag gjort en del också, och andra glassar osv, gick rätt bra det med, så det känns bra! ja nu vet ni det också, intressant för er kan jag tro..har inte så mycket mer att skriva om då som ni kanske förstod, eller kanske inte, vad vet jag. men så är det iallafall. så nu tänker jag slänga mig, (såklart slänga) mig i sängen och gosa ner mig riktigt ordentligt, som om jag varit utan säng i 547(tyckte du det va ett störande tal det här emma?)år. ja, exakt så mycket och lite lite till tänker jag uppskatta min älskade säng ikväll, älskar fan min säng, världens skönaste säng, vill aldrig någonsin skiljas ifrån den igen. godnatt med er, sov gott osv!
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-08 @ 21:52:18   

♥ choose your last words, this is the last time. cause you and I, we were born to die

hallå igen! jag kom hem för ungefär en timme sen, och idag har jag gjort många burgare kan jag lova er, speciellt frisco, oj oj, inga problem där längre! känns som att jag har gjort några miljoner hamburgare idag...man hinner ju med en hel del på fyra timmar liksom. men det gick bra iallafall och jag tyckte faktiskt att det var ganska roligt! imorgon ska jag få lära mig kassa och så vidare, så jag hoppas att det går minst lika bra, om inte bättre. hoppas kan man ju alltid göra iallafall! nu har jag ont i fötterna som bara den och längtar galet mycket efter min extremt efterlängtade säng, som jag snart ska slänga mig i med glädje och kanske kolla på ett avsnitt av desperate...eller bara sova direkt känns också rätt lockande må jag säga, vi får se helt enkelt. jag har iallafall sovmorgon imorgon, tur det! godnatt på er allihopa, vi hörs nog imorgon igen, eller något i den stilen.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-07 @ 21:46:21   

♥ rip

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-07 @ 21:28:01   

♥ 7 maj

wööö, tjena! idag har det varit en skön måndag, för att vara en måndag så att säga. på lunchen hade vi en lång rast så jag och terese skippade den äckliga skolmaten för att istället käka en varsin kebabtallrik, hur gott som helst! och nu ska jag äta lite smått för att sedan åka och jobba för första gången...börjar bli lite nervös, men det ska nog gå bra förhoppningsvis!! så jag hinner inte skriva mer nu, vi hörs kanske senare!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-07 @ 15:01:42   

♥ ♥ ♥

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2012-05-06 @ 16:08:51   

♥ mobilt

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-05 @ 19:33:47   

♥ we can feel so far from so close

hejsan! idag har det hittills varit en rätt skön lördag. började dagen med att hälsa på min syster tillsammans med mina föräldrar och bror, sen åkte vi och handlade och åkte sen direkt hem till mormor för att hämta henne eftersom att hon skulle följa med oss hem. så så har min dag sett ut i stort sett! nu under resten av kvällen ska jag äta lite gottigottis och se på något bra och bara ta det lugnt, skönt såhär på lördagskvällen må jag säga. hade även en väldigt trevligt och roligt igår hemma hos terese med mina bästa, fint det!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-05 @ 19:26:57   

♥ when I see stars, that's all they are

goddag! äntligen är det fredag igen, och ikväll ska det bli riktigt jävla skönt att gå och lägga sig, som jag längtar! annars idag då, har varit en rätt skön dag i skolan, var även till vårdcentralen. efter skolan gick jag carrot och erkan till kupolen en liten vända, åt lite lätt, sen köpte jag mig en studentrklänning äntligen! så det känns bra att ha den fixad nu måste jag säga, även om jag inte är helt nöjd, känner mig i den...men får vänja mig helt enkelt, blir nog bra tillslut hehe...aja, om cirkus en halvtimme ska jag iallafall ta bussen till domnarvet hem till terese för att fira henne eftersom att hon fyllde år igår, grattis igen!!!!♥ så det blir nog supertrevligt med god mat och trevligt sällskap, en fin fredagskväll med andra ord! så nu ska jag ta och byta lite kläder och sedan bege mig. vi hörs allihopa!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-04 @ 17:31:29   

"I was born without you so OBVIOULSY I don't need you to survive" -ed westwick




Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-04 @ 17:22:42   

♥ ett år utan sommar

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2012-05-03 @ 20:10:54   

♥ just carry me home tonight

hej hej hej!!!!! idag är jag glad igen, hade bara en lektion i skolan plus sovmorgon, skönt skönt skönt!!!! sen var det ju sommarväder ute också, fantastiskt underbart må jag säga!!!! efter skolan tog jag och carrot med oss våra cyklar, köpte en glass och en cola som satt som smäck. sedan började vi den långa cykelturen från willys till toppen av berget, (skräddarbacken alltså!!!) och tillslut kom vi fram till en något nyvaken emma. vi alla intog sedan stekläge på terassen. liite senare kom även elia upp jao!! och nu några timmar senare så ser jag ut som en kräfta i ansiktet eller något i den stilen, fint. har även fått solexem i ansiktet, ännu finare. men jag är glad ändå, och ännu gladare blir jag snart eftersom att jag, emma, elia och erik ska åka och käka kebabtallrik, och jag är verkligen vrålhungrig så det kommer bli jättegott och trevligt!!!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-02 @ 18:24:48   

♥ maybe we could find new ways to fall apart

idag har det varit en skön och fin fin dag ute i solen där jag satt ett tag, åt ett äpple, drack lite vatten, solade mig lite, osv. älskar det här vädret, får sommarkänslor och bara längtar ännu mer efter sommaren. maj måste ju vara det bästa, när man har allting framför sig liksom om ni förstår vad jag menar, det är då allting börjar, allting slår ut och det blir grönt på buskar och träd och så vidare, värmen börjar komma allt mer och ja men ni förstår vad jag menar...man måste ju bara älska den här årstiden, underbart är ordet! jag fick faktiskt även lite lite färg i ansiktet efter idag, så nu känner jag mig inte riktigt lika blek längre så att säga, lucky me! imorgon börjar skolan igen också, jobbigt...men det känns inte lika jobbigt när det är så fint väder iallafall, för då är humöret på topp oavsett! så det är bara att hålla ut nu månaden ut, iiihhhh!!!!


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-01 @ 17:37:56   

♥ tonight we are young, so let's set the world on fire, we can go brighter than the sun

god afton! hade mig en trevlig kväll igår hemma hos carrot med bra sällskap, god mat och så vidare! så kvällen började väldigt bra, och strax efter elva tog vi bilen och åkte mot falun för att gå på etage, trodde vi....för när vi kom dit var det världens kö utanför, och vi hade ingen aning om att det skulle komma så mycket folk, helt sjukt var det och det var verkligen kaos i kön, folk trängde sig före och tryckte sig framåt osv osv....sen när jag och erik äntligen skulle få gå in, trodde vi återigen....så trängde sig en massa tjejer och killar före, och vakten höll för så att ingen kom in..och sen började han, gigantisk som han var, trycka sig bakåt, och jag stod precis bakom honom. och när han tryckte sig bakåt för att alla också också göra det, så blev det liksom tvärtom att alla istället tryckte sig framåt. och där står jag precis bakom en gigantisk jätte med en 85154877 meter lång kö bakom mig som trycker sig framåt, =mos-louise....när vi alla sen hade stått i kön i nästan en timme ungefär? med elia och emma längre framför, och terese och dom andra hade kommit allt längre bak i kön, så gav vi upp och klev ur kön, vilket inte heller var det lättaste om man säger så. herregud folk var som galna, åh vad arg jag blev.... så nej, det blev inget etage för oss som ni säkert förstod. så vi gick på pitchers en stund istället, där det också var smockfullt, så vi drog oss hemåt istället. natten slutade för min del med lite donken mat och desperate housewifes i sängen. så det blev iallafall en bra början och slut!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-05-01 @ 17:16:36