dags och skriva igen.

nu var det flera veckor sen jag skrev senast, det har inte blivit av. Under tiden som jag inte har skrivit, har det inte hänt så himlans mycket, jag har fyllt 15, vi har fått sportlov, något mer? inget jag kan komma på. Är inne på datorn nu för jag har tittat på andra avenyn, den här veckans avsnitt var spännande så kunde inte hålla mig tills imorgon. Idag har jag varit på kupolen med possi(josefine) och cissi, jag skulle köpa ett par jeans som kostade 199 kronor på cubus, men dom satt så konstigt, mn fick enorm röv och såg ut som ett miffo, så det blidde inga brallor för mig, synd för det var ju snygg färg och allt. Och i Lördags var jag på kupolen med mamma, och så fick jag mina gyllene skor som jag ville ha, ett par vita nike skor som bara kostade 280, billigt och bra, plus att jag inte behövde betala dom själv, och i tisdags var jag på kupolen, tog med mig en 500 lapp från födelsedags pengarna, och så fick jag syn på en locktång, obh nordica dom brukar ju vara bra, så jag chansade och den funkade prima. Första locktången jag har som funkat haha, tredje gången gillt då. I morse blev Melker ni vet, han blev jätte rädd, och började skaka, och stampa i marken, (när gerbiler stampar i marken betyder det att dom varar alla i flocken för fara). Har ingen aning om varför han  blev så himla rädd, han är aldrig rädd för något ju, han är alltid modig, han kanske fick syn på vårat hus spöke haha. nejdå.. jag tyckte synd om honom, för han såg så otroligt rädd ut skrutten, bara för det fick han lite extra solros frön. Sylvester har blivit mycket modigare nu han också, han har upptäckt att inte är så farlig trots allt. Men man måste komma in i rummet försiktigt, annars blir han blixt snabb och försvinner in i huset, vill släppa ut dom på golvet, men dom är så jäkla snabba att dom skulle försvinna under sängen eller bakom något så jag inte skulle få tag på dom mer, det skulle ju inte vara så kul precis. I torsdags blev vi från revyn som går på klacken sminkade på en riktig salong, det var roligt. Dom la inte på så mycket för det skulle väl se mer naturligt ut liksom, men det blev bra ändå tycker jag.
Här kommer lite bilder, inte världens vackraste jag vet, men ville ju ha kort på sminkningen så.nu ska jag se på ''honey''  igen, igår när jag såg den såg jag den med possi, och hon tyckte inte om det så det blev inte så mycket titta av. Sen ska jag sova, gött.

*godnatt* :)

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-02-25 @ 21:41:49   

fredag

nu är det fredag igen, fasen vad snabbt det går. På måndag fyller jag 15 så grattis till mig!!!!! :)

idag på håltimmen var jag med jade, elin, tania, linda och käkad,e vi åt på matpalatset och tania bjöd mig som födelsedags present ;) jag tog pasta carbonarna som jag brukar göra för de ärå himla gött!

image94

image95image100

så skönt med fredagar tycker jag, mne våra fredagar i skolan är på tok för långa, tio i fyra på en fredag är ingen höjdare alls =/ men de är bara att finna sig i det, rektorn lyssnar ändå inte på vad vi tycker så det finns inte så mycket att göra om man säger så. Idag fick jag 20 kr av mamma så imorgon ska jag nog ner till djurmagazinet och köpa chinchilla sand till mina små skruttar, när jag fyller år ska jag köpa burspån, matskål och ett sånn där ''badkar'' som dom kan bada i, där chinchillasanden ska vara och lite övriga leksaker att krypa igenom och gnaga och klättra lite på.

imorgon ska jag firas av några kompisar, fredrika fanny nanny lina, elin och jossi kommer hem till mig, vi ska käka lite och kanske se på nån film, sen antar jag att dom har köpt lite saker till moi också ;)  spännande, får se vad det blir. men nöjd de blir jag alltid! :)

Som mat blir det:
potatis klyftor
kycklingvingar(klubbor)
bearnaise sås
läskeblask ;)

nu får det vara enough med skrivandet idag. Imorgon bloggar jag eller på söndag och lägger in bilder.

PUSSSSHEJ<3


Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-02-08 @ 19:36:18   

FÖRLÅT

det har varit en riktigt usel dag idag, de har liksom varit bråk om en sak, de spelar inge roll va det är. ni som är inblandade vet ju vare är om,
och jag vill säga förlåt till tania och maral. allt har blivit fel, så jävla fel. jag förstår er verkligen att ni ville få reda på sanningen. jag visste sanningen men du fick mig at ljuga. Jag ville aldrig ljuga, jag ville aldrig ljuga. För sanningen kommer alltid fram, jag kanske svek dig för att jag sa sanningen, men du svek för att du ljög. Du skulle inte ha ljugit, förlåt maral och tania för att jag fick de att låta som allt var ert fel, de var inte så menade! Allt blev fel, och jag hoppas att det kan rättas till. Ni betyder mycket för mig.

äcklig cp dag idag.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-02-06 @ 19:51:32   

sylvester och melker<3

orkar inte skriva så mycket idag men jag har iallafall lyckas tagit kort på mina ögonstenar idag, typ enda gången dom inte sov, dom har sovit hela dagen idag. tråkigt ju. menmen! här kommer bilder :)

image79


sylvester är den gråa, och den andra är melker om ni undrar. :P
image85
image86
image87

här försöker fredrika fp melker upp i handen.'
hejdå! :)

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-02-02 @ 19:56:21   

fredag

verkligen jobbig dag idag, lång och tråkig. Har saknat ihjäl mig efter mina skruttar. Och är jag kommer hem, sitter sylvester och käkar, han är ett riktigt matvrak, Melker kröp upp i min hand en liten stund, mne lite osäker så han hoppade ner i buren igen. Sylvester är lite feg av sig och mer försiktig. Han är ett matvrak och gömmer med sig mat i ett eget hörn, gräver ner det i spånet och käkar där ifrån, så delar han inte med sig heller haha. Melker är lite modigare och är nyfiken hela tiden. Var in till dom i rummet och kikade lite för nån seklund sen, då kröp Sylvester till lsut också upp i handen. Ska väl hålla på sådär varje dag så dom får lära känna mig och så. Nyss låg dom på varandra och sov, sötisar! Nu är sylvester uppe och kutar igen som hela natten. Har hört dom i sömnen haha, stökat hela natten har dom gjort. Skönt med fredag nu också, har sopat lite spån från golvet, dom sprätter ju enormt mycket när dom gräver och håller på. Det är skit kul att titta på dom när dom springer runt :P aja. ha en trevlig dag :)  puss.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-02-01 @ 17:58:27