Första advent

idag är det första advent och på onsdag är det bara hela 3 veckor kvar till julafton, mysigt! Tiden går så snabbt, jag begriper inte riktigt vart den tar vägen haha. Helgen har gått undan i en väldans fart också fastän jag under den mesta tiden har sovit och stickat på min mössa. igår kväll var jag hemma hos kusinerna på lite släktfest, roligt. Jag måste säga att jag har nog världens sjukaste och underbaraste släkt haha!   Imorgon är det skola igen och jag orkar inte. men den här veckan kommer nog att gå ganska så snabbt änåd och vara ganska så chill. På tisdag ska vi alla tjejer i klassen samlas på stan kvart i 9 för att sedan åka till falun på teater och på torsdag börjar jag halv nio eftersom att jag och några mer ska iväg till hagaskolan för att repetera i aulan hela dagen inför den lilla showen vi ska ha med revyresan för några få personer, på torsdag kvällska jag hem till lina för att där träffa och umgås med alla tjejer i klassen och ha middag och sen drar vi iväg på ''klackens juldisco'' och stannar väl där ett tag. På fredag får alla på skolan därför sovmorgon till 9 vilket ska bli rätt skönt, då kan jag ta 20 över 8 bussen till skolan istället för 20 över 7 som varje dag annars. Så denna vecka har jag alltså 4 sovmorgonar, det är inte så sor skillnad, men jag får ju iallafall sova några minuter längre än vanligtvis och de är ju huvudsaken;) Ikväll blir det att nörda en halvtimmes andra avenyn, alltid lika ivrig om vad som ska hända i nästa avsnitt heheh. Hoppas ni får en bra söndag. p&k /lollo

Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-30 @ 15:12:26   

Fredag hela veckan!!!!!

hej hej hej hej hej hej. Min kära vän josefine är hemma hos mig nu. jag ska styla henne och så ska vi inviga hennes systemkamera som hon och hennes familj fick igår. trevligt, då kan man ta en massa fina kort och sen redigera dom i photoshop hihi, riktgit trevligt. Skönt med fredag idag också, underbart!!!!!
Hoppas ni alla får en härlig och skön fredag nu. Nu är de dags att fixa jossie;)
puss puss.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-28 @ 19:27:08   

torsdag

amen tjenixen gott folk:) Då sitter man här igen då, i väntan på andra avenyn och har de. Idag har de väl inte hänt något speciellt, skola som vanligt och så repetering inför revyresan, roligt. När jag varit hemma nu så har jag iallafall hunnit med att städa buren till kräken;) Och sofie ville att jag skulle fixa om hennes blogg igen så så gjorde jag de, *spana in* hennes blogg vettja!
http://blondiess.blogg.se
Om en halvtimme börjar andra avenyn och när jag väntar på de ska jag nog ta mig något att käka, känner hur min stackars mage kurrar hihi;)

Nu ska min kära bror ha datorn. Hare gött!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-27 @ 20:00:55   

Torsdag i skolan

hallå gott folk. Sitter i datasalen här i skolan och borde jobba men de orkar jag faktiskt inte. Vi har just nu So och det är ingen som fattar vad vi ens håller på med, inkl. jag. Hatar samhälle och vi har fått nån dum uppgift som jag också hatar. efter den här lektionen har vi no för andra gången och sedan blir de lunch med pannkakor, precis som förra veckan då de var elevensval mat som jag tror sjuorna fick välja, såklart skulle dom ta pannkakor haha. menmen, pannkakor är väl gött ibland de också. Nu ska jag försöka plugga vidare iallafall så att jag inte får ig.
skriver nog sen när jag kommer hem igen. Hare gött alla! :)  /lollo.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-27 @ 10:38:18   

onsdag

hej gott folk! Denna onsdag har spenderats i skolan och sedan på kupolen för julklapps handel.
Jag svettades floder men hittade en massa julklappar. Nu har jag köpt till alla mina bröder, josefine,carro och emma. Nu har jag till mamma,pappa,fredrika och fanny kvar att köpa klappar till. Men det blir inga fler för den här månadspengen för jag har nämlingen inget kvar att handla för :/ Så därför får jag lov att köpa till de andra nästa månad men de går ju också bra. Nu ska jag städa buren och sen ta en dusch samt kolla på greys'anatomy och sen ska jag sova.
Ha nu en trevlig kväll allesammans! :)
puss. /Louise.


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-26 @ 20:20:53   

Musik tips

T.I-whatever you like
Niprone- The snow comes back to rain
James Morrison- You make it real
Akon- You make it real (cover)
Pet shop boys- go west
Jordan parks- tattoo
Collin Firth mf(mamma mia) - last summer
Shayne Ward- melt the snow
Joshua Radin- Everything'll be alright
Joshua Radin- Thoose days

Nobody's Angel- Right There Waiting


wohoooo för musik. I'm loving it.
 

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-25 @ 19:44:43   

gerbilavel

hej igen! Ville berätta att igår fick mina gerbiler Sally&Sylvester träffas för första gången och dom parade sig såg det ut som, så nu hoppas jag att hon hade ägglossning då så det snart blir ungar :)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-24 @ 22:03:29   

Åter igen, MÅNDAG!

hejsan allihopa. Idag är det måndag igen och dagarna bara rullar på. Helgen var efterlängtad och mycket trevlig med vänner. I Lördags var jag hemma hos fredrika och fanny med massa folk, jag jossie, emma, elin.hä, jeppe,isac,carolina,cicci. På eftermiddagen bakade jag fredrika jossie&elin pizza, sen när degen var jäst och klar så fixade jag och fredrika dem med tomatpure och alt som sa vara på, mycket mycket ost och jag lovar dom var huuuur goda som helst! Sen åt vi några styckna sen gick alla och hämtade emma i hennes lyxvilla, *avis*. Så gick vi lte och s var vi hemma i värmen och kollade på två skräckisar, ''först sjätte sinnet'', den var ganska läskig men bara typ tre gången eller nått, den var lite av en besvikelse eftersom att jag trodde det skulle vara med spöken och skit i den haha, menmen. Sen fick Emma en idé om att vi skulle se på e till skräckis som hon tidigare sett, den hette ''dark remains'' tror jag. Så vi laddade hem den och höll på skit länge innnan det fungerade, emma gick ladda om en gång också så det tog sin lilla tid. Men sen när filmen var klara var alla förväntansfulla och det var sent, redan de första scenenerna var läskiga och sen under hela filmen hoppade man till hela tiden och jag blev så himlans rädd, svettet bara rann haha, jag satt bredvid isac och emma och både jag och isac var skit rädda och emma bara garvade, dom andra fegisarna vågade inte ens kolla ;) Det var jag och isac som var modigast, och emma då men hon visste ju vad som skulle hända ;D aja hon fick sig ett gott skratt iallafall kan jag lova. Sen sov vi allihopa runt fyra, det blev sent men vi hade skoj!
Nu är det måndag igen och en månad kvar tills  julafton, det ska bli så skönt med lov och grejer och såklart jul, mysigt!

nu ska jag njuta av att datorn är hel, igårnär min bror satt vid datorn så la den bara av så vi trode allihopa att datorn hade gått sönder men icke då, för som tur var är min kära far teknisk, så han upptäckte den urryckna sladden och mitt liv är tillbaka igen.
sov gott alla!
pusss

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-24 @ 21:32:13   

Helg.

Äntligen helg dåra, skönt. ska sova ut och hare. Finns de nå bättre än att sova? nej heller!!! Imorgon tänker jag sova ruset av mig, det var jobbigt att kliva upp från min underbart sköna säng i morse fastän jag inte var sådär jätte trött, men jobbigt var det iallafall haha, ni vet när man ligger sådär skönt och bara inte vill röra sig.
Igår fick josefine comviq kompis, wihooooo. det kommer vi två babbelkvarnar att tjäna på kan jag lova:) vi kan nu prata med varandra i flera timmar, och det blir endast 69 öre! Billigt och bra :)
kvällens planer:
Kila hem till fredrika.
Sjunga singstar eller nått annat chill.

Nu ska jag dra mig iväg, och jag önskar att bussarna fortfarande kunde gå upp till tuppes där hon bor, då kunde jag bara åkt buss upp ju, så lat som jag är. Plus att det är svinkallt ute. Aja, tur att jag har snott min mors underbart sköna dunjacka dåra ;-) KLÄDER EFTER VÄDER!

bjuder på en fin låt med Niprone.
- when the snow comes back to rain.



ha nu en härlig fredagskväll allihopa :)
pusss /Lollo.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-21 @ 20:00:13   

gott folk

hej alla!
tipsar er här och nu om en bra sida där du kan få biobiljetter eller presentkort för mycke pengar.
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=48191
puss
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-21 @ 18:47:54   

onsdag

go'afton på er.
idag är det onsdag igen och dagarna bara rusar förbi, tiden så snabbt så att man kannpt hinner andas känns det som.
Nog går det fort alltid, förstår inte vart allting tar vägen, tänk allt roligt man har gjort en dag, nästa dag är det bara borta och allt man har kvar av det är minnen. Nej jag kan verkligen inte förstå hur allt kan gå snabbt alltså! 
Nåväl. Snart är juletiderna kommna igen, fyfan va skönt det ska bli med lov och massa mys med jul och grejer. sen är det nyårsafton och vi firar in de nya kommande året 2009. vilket år de ska bli, right!!!!!? Nästa år blir de bal och gymnasium och grejer. Kan inte fatta att jag snart ska skiljas från min klass och lämna klacken, även om jag inte är så jätte förtjust i skolan men ändå, jag älskar min klass jätte mycket! Shiet va svårt de kommer bli att säga hejdå till alla verkligen, ojoj. Nej men den dagen den sorgen. Nästa år ska jag iallafall spara pengar till stockholm, så jag kan åka dit med mina bästa vännor igen, som vi gjorde sommaren07. Okej de blev väl lite tjaffs och skit då också, men vi har nog mognat ganska mycket till sommaren. Jag ska spara hälften/lite mer av mina kommande födelsedags pengar och sprara ganska mycket av min månadspeng varje månad, allt för att komma iväg till stockholm och njuta av dagarna.
den här sommaren sög totalt om jag ska vara ärlig, knappt några roligheter, knappt nå sol&värme. ingenting att lägga på minnet. Skit sommar! Må nästa sommar bli bättre. Jag vill gå på grönan, åka en massa karuseller och åka dom jag inte vågar åka, fritt fall och alla!

När vi skulle åka till stockholm år07 så skröt jag till alla i familjen om att jag skulle dit, och så skulle jag på grönan och åka frittfall, tror ni jag vågade eller? nej förfan jag fegade så fort jag fick se hur högt det egentligen var haha. allt var mycket högre än man kunnat tänka sig alltså, och jag hade ju aldrig varit där förut heller så hur skulle jag kunna veta?
men som sagt var så åkte jag inte iallafall, men jag vågade mig upp i den andra höga läbbiga saken, katapulten tror jag den heter, och jag trodde att jag skulle dö i den. uuhäää va läskig den var. Men karuseller ska ju vara läskiga och spännande, annars äre väl ingen mening att överhuvudtaget ens åka? ;) Jag saknar stockholm och grönan.
ge mig sommar nu så jag kan åka dit på momangen!! Bjuder på några bilder från sum07 :-)







visst ser det härligt ut och hur frestad blir man inte? Ooooh.
jag vill ha sommar nu.


puss/lollo






Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-19 @ 18:48:17   

Tisdag

Hej. Här skriver jag ett inlägg, men jag vet att jag är sämst på att uppdatera. Jag är lat, har inte orkat nått på de senaste veckorna känns de som. November är en otroligt grå och trist månad, man blir lätt påverkad av allt svårt omkring en, bryr sig om saker som kanske inte ens är nödvändiga, tar illa upp och så vidare..
Nu när det är så grått och trist blir det också väldigt lätt att man ibland känner sig ensam och oduglig. Det känns som att man saknar något som man inte har... Jag är så trött så trött, på allt och alla känns de som. orkar ingenting, får ångest över att gå till skolan, är sur och grinig efter skolan och tar ut de över mamma.
Allting känns så himlans mörkt och deprimerande. Jag vill ha ljusare tider, utan bekymmer. bara skratt och leénde och en jävla massa lycka. Massa tankar som snurrar runt i huvudet, tomt hjärta och ännu mer mörker.

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along..

Jag saknar dig.

kram/lollo
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-18 @ 21:48:58   

SNÄLLA!

alla som kan och vill, gör mig en jätte tjänst genom att klicka på länken här och bli medlem åt mig.
Desto mer folk jag värvar desto mer poäng får jag, och på så vis kan jag få massa gratis grejer. Även du där hemma kan göra detta utan kostnad, klicka på länken bli medlem, värva medlemmar, samla in poäng genom att besöka hemsidor osv, även om ni inte har lust att vara aktiv på nått vis, så kan ni åtminstonde bli medlem för min skull, right? ;)
tack på förhand, kram/lollo.

http://www.gratismode.se/?c=8542
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-15 @ 21:07:54   

lördag.

hejhopp allihopa! idag är det lördag och man är ledig igen, så himlans skönt. men nästa veckan är en normal vecka igen precis som de andra kommande dryga veckorna i skolan, som jag inte ser fram imot alls, inte ett dugg. Franskan igår gick ju som tusan också, satans va dåligt det gick. kunde inte ett piss verkligen, gah. På tisdag ska jag iallafall ha två prov efter skolan i ekologi, jobbigt men nu är det dags att ta itu med de här resterna som jag har kvar, så att jag kan få godkänt i no. Och så ska jag göra om det senaste musikprovet med, som också gick alltför dåligt måste jag säga. Jag är besviken på mig själv. Det senaste no-provet vi hade har vi ännu inte fått tillbaka heller, det var endast 7 frågor men jag kunde inte mycket av det heller, hade helt enkelt läst på för dåligt :/ så det blir en till sak som jag måste göra om innan ju, gud så tråkigt. men som sagt så måste jag verkligen fixa godkänt i allt nu så jag kan komma in på det jag vill.

idag är det lördag som sagt, jag började dagen emd ett glad oboy och sedan handlade jag med familjen, kom hem och kika tv, maraton på ''dirty sexy money'' som jag då började kolla på idag, har tänkt att jag ska följa det förut men det blev inte av, det var lika med gossip girls, tänkte att jag skulle följa det med men det blev heller inte av. Så idag tog jag mig ann att försöka följa lite ''dirty sexy money'' iallafall, men jag hann inte se klart allt för att klockan 15.40 skulle jag med bussen för att sedan åka och kolla på min kompis teater.


igår var jag med elin&fredrika på kvällen, vi var hemma hos elin och så hyrde vi även film.

Step up2 the streets, och jag säger det bara till er som inte har sett den, SE DEN FÖR FAN!

otroligt bra, fin och allt, allt en film ska ha. Love it, det var den bästa film jag sett på väldigt väldigt länge, och man blev så himla glad efteråt också, ville bara hoppa av lycka och dansa. nej men sjukt bra var den verkligen. Ska försöka få pappa att ladda ner den till mig och fixa så att jag kan se den på min dvd också. Jätte bra film,
5 TOATERS ;-)
bjuder på trailern av filmen här och även en den sista scenen när dom dansar sjukt snyggt i regnet.
PS: BLI MEDLEM PÅ DEN ROSA LÄNKEN :)





ha en trevlig lördags kväll alla :)
/lollo
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-15 @ 20:18:28   

dåligt.

uäck va äckligt dåligt jag mår just nu. Jag mår illa, jag svettas floder, jag måste dricka något. det känns som jag ska spy. blääääää. men jag ska ändå raska mig upp till fredrika nu. Behöver lite socialt umgänge faktiskt.
ska ner och dricka massa mängder vatten nu och gå upp till min kära vän ;-)
pusss.

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-13 @ 14:53:42   

Torsdag.

ännu en skön och ledig dag, igår satt jag uppe halva natten för att göra klart so provet vi fick med oss hem, satsar riktigt högt på de nu, hoppas på att få mvg verkligen! ska bara göra en sak till, men det tar vi senare. Uv-samtalet gick iallafall bra, fast jag hade massa rester kvar som jag är tvungen att ta tag i på momangen haha.
nu känner jag verkligen hur magen skriker här efter mat, ska nog åka ner och köpa lunch nu faktiskt. är riktigt hungrig. får se vare blir, blir väl nån liten billy pizza eller nått annat skräp :)
ciao.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-13 @ 11:25:15   

Onsdag och utvecklingssamtal..

Godmorgon alla! Eller god eftermiddag kanske man ska säga. Iallafall, idag är alla på skolan lediga, och nej de har inte varit någon ny brand haha, nej vi har utvecklingssamtal så därför har vi två dagars lediga, dock har vi fått tagit hem lite plugg i några ämnen dessvärre, så det blir att sitta och plugga med josefine idag antar jag, men först ska jag baka kakor med smält block choklad på, muums. Jag och min bror åkte ner till willys för en timme sen med bussen, när vi var framme kom han på att han hade glömt att ta med sig pengar de nötskalet. ååååååh vad jag blev arg då!!!!
Så jag tvingade honom att åka ner dit själv nu och köpa choklad medans jag fixar med degen så de blir klart, så nu ska jag fixa degen och sånnt. Sen kommer josefine över och vi ska plugga och äta lunch. Idag när jag vaknade såg jag att det var vitt ute igen, nu har snön återigen kommit, det är bra tycker jag, för annars är det så himlans grått och trist.
Hoppas ni får en bra dag allihopa :)
kram /Louise.

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-12 @ 11:35:54   

svensson svensson och duffy

hej igen allihopa! :) just nu sitter jag här och skriver lite, och så kollar jag på ett svensson svensson avsnitt och lyssnar på en underbar låt med duffy.



har inte så mycke mer att skriva för idag.
nu ska jag fortsätta kolla på ''svensson svensson'' och sedan rosta mackor och förmodligen se på Cityakutens sista avsnitt :) Svensson svensson, han är ju för skön alltså haha.

ha en bra kväll allihopa.
puss
/Lollo
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-10 @ 20:57:15   

Update.

Tjenixen igen allihopa. Gud vad dålig jag har blivit på att uppdater, de är helt sjukt haha. menmen, andledningen till det är väl för att jag har blivit en aningen lat och jag har helt enkelt inte orkat, jag känner att min blogg är ingen blogg som man behöver lägga ner så otroligt mycket tid på, utan nu ska jag försöka blogga lite oftare men jag kommer antagligen inte att blogga sådär varje dag som jag brukade göra tyvärr. jag tänker inte känna någons slags press på att blogga utan gör det endast när jag känner för det och om någon ber riktigt snällt, närå ;-)
I fredags fick alla på skolan vara lediga också..

BORLÄNGE. Vid 20:45-tiden larmades räddningstjänsten till en brand på Forssaklackskolan i Borlänge. Man misstänker att denna brand är anlagd då ett fönster var krossat och en sten anträffades i ett klassrum på skolan där branden troligtvis startat..
Yngling togs in på förhör misstänkt för att ligga bakom dessa bränder.

jag vet vem dom tog in på förhör, en kille på min skola som liksom går i 8an. vad har han för fel om han går runt och tänder på massa olika saker? helt sjukt är de ju iallafall!

Här brinner våra hemkunskapssalar till aska!...


Idag har jag varit i skolan, varit hemma och lagat mat till familjen, idag blev det pasta/kycklingsallad. gött!!!
Sedan nu på kvällen har jag fixat min kusins blogg, kika in vettja! http://linneaostluund.blogg.se
Imorgon kanske jag ska göra ett prov, bara kanske. tredje gången jag grejar med det förbannade provet nu, må jag klara det annars jävlar haha! Vi får se om jag gör det or not, men jag kanske borde plugga då va?
Skärpning nu lollo, latmaaaask.
shiet va jag har gått och blivit lat, de är helt sjukt. och mycket skräp har jag ätit under tre veckor också, varje dag någonting fett. Måste skärpa mig haha.
nu ska jag kolla på aa, orkar inte vänta tills tisdag och torsdag.


/Lollo

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-10 @ 19:20:18   

Tisdags update

tisdag.
Min mammas stulna busskort är upphittat, någon på partyt hade väl rotat i mina fickor och slängt de sen i henens hus nånstans, men dock behållt pengarna. Men busskortet är iallafall tillbaka igen, känns rätt bra ändå.
Nu ska jag;
äta kladdkaka (mums)
se på andra avenyn.
sen se på desperate husewifes.


PUSS
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-04 @ 20:30:07   

Party och stulna pengar.

jamen hej.
igår var det party hemma hos lina, det var roligt men när jag, josefine, robert johan & nicole skulle dra till bussen för att åka hem, så upptäckte jag att någon hade snott mina pengar och min mammas busskort som jag hade lånat. Fyfan va sur jag blev, jag kunde ha dödat någon då så arg var jag.
Ingen aning om vem det var som snodde mina grejer heller eller nått. Så jävla arg. Tur iallafall att jag inte hade kameran och mobilen i jackfickan, då hade väl dom också varit borta nu.
Jag kom iallafall på bussen så att jag kunde åka hem, men annars hade jag väl kunnat gått också, inte så farligt långt, men de orkade jag inte, dessutom var det kolsvart och iskallt.
aja det är som de är nu, jag lär väl inte få tillbaka varken pengarna eller busskortet antar jag.
Annars var det rätt så roligt iallafall :-)
nu ska jag kika på torsdagens andra avenyn för jag missade det då.

bilder finns på min bilddagbok; l-w

ciao!

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-02 @ 14:51:19   

update lördag

hej.
jag är kass på uppdatering jag vert inte varför.
iallafall, ska gå och pyssla med neo&liam nu.
ikväll blir det partyyy :-)


happy halloween gott folk-
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2008-11-01 @ 15:49:20