denna dag.

Idag var det skola som vanligt. Haha konstig dag, strax innan vi skulle äta så började brandlarmet tjuta så alla sprang ut, jag hade inga skor heller förfan, så jag sprang på snön. När alla klasser samlades stog jag där utan skor och frös, men sen fick jag stå på dannes ena fot och roberts ena, STORT TACK TILL DOM  haha :P sen, när vi hade svenska sista lektionen, då började det tjuta igenm och jag hade inga sor dennna gång heller, för tar ju alltid av mig dom inomhus. Haha då fick jag ta ena elins sko, så hon och jag stog på en varsin fot, haha dannes fot igen. han ställer alltid upp med sina fötter ;)  sen efter skolan var det drama, alla försökte typ lära mig candy man, sen försökte emma lära mig den också, hon lyckades bäst även om jag kanske var lite trög, pinsamt att jag inte kan den haha, sen övade vi lite hattdans alla, och hair. Skita kul, längtar tills föreställningarna tok mycket, det kommer bli såååå kul. Efter dramat hade jag och fred missat tjugo i fyra bussen så vi gick till djurmagazinet för jag skulle kolla om de fanns några gerbiler kvar, det fanns två honor och två hanar kvar. När vi kommit hem så sa mamma att vi skulle äta och sen hämta dom :D så vi åkte och hämtade dom och skjutsade mina systrar och neo till elgiganten. När vi hämtade dom fanns det bara två hanar kvar, dom jag helst ville ha också, snacka om tur ;) Så fick vi massa mat och chinchilla sand, allt blev sammanlagt 254 kronor :) Dom gnagade verkligen hru mycket som helst i lådan, fick till och med en extra låda haha. I buren gjorde dom sig hemmastadda och springer ruint för fullt oh gnager. Melker är ljusbrun med nyans av orange och Sylvester är ljus grå. Sylvester är lite mullig och ett matvrak, han har till och med snott med sig mat till ett eget hörn och sitter där och kökar, melker är en klätterapa och klättrade på gallret hela vägen upp. Sötnosar, gud vad jag älskar dom. Får bara hoppas nu att jag inte blir allergisk, skulle redan bli tomt utan dom nu. ÄLSKAR MINA SÖTNOSAR<3
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-31 @ 19:21:15   

klagomålen

idag är det en sånn där dag, som man är allmänt irriterad. FUCK! De kan ju bero på en viss liten satmara !!!!!!!!!!!
mamma och pappa är också irriterande, därför är jag också irriterad, för mamma säger: fråga papap när vi kan hämta gerbilerna, när han kan o.s.v så frågar jag han om vi kan hämta dom nån dag, typ på onsdag mne inget svar. nä nä. gud va irriterad jag blir, jag har fasiken väntat i tre månader på att jag ska få dom, och ber om att få dom två jävla veckor tidigare, en och en halv till och med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! för att jag ska ha dom när jag fyller år, om dom ska hålla på och sega så kommer det inte finnas några kvar när vi väl ska köpa dom, och då får jag vänta ännu längre, men det verkar inte riktigt gå in. och jag är sur också för den delen, FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! inte för råttorna men för falskhet, man tror att man kan lita på en person jämt jämt, men det kan man verkligen, usch vad jag är trött på dig nu, helt serri. har bestämt mig för en grej, det finns vissa mna kan lita på, och då kan man verkligen lita på dom till hundra, det tänker jag, alltid lita på dom som är värda det, inte slösa bort massa tid på någon som allt går in i ena örat på och ut i det andra, onödig tid. så nu vet ni det tack för orden ;)

jag och jossipossi å vägen hem frpån fanny och fredrika babblade vi om vad vi skulle på på för skola och linje i gymnasium, jag har funderat ett tag på media på haga, och det har hon med så vi kommer nog komma i samma klass, gött! :D hoppas de iallafall, vill verkligen inte komma främmande på en ny skola, och vandra där helt ensam, gash vilken mardröm. jaja, det är rätt så långt tills vi slutar nian så. Den dagen den sorgen, ;) ska väl typ besöka massa skolor i mars - april, intressant ;) 

Imorgn är det tisdag, - jag hatar tisdagar. alla är lika äckliga. förlåt för klagomål, men det kan behövas ibland.

Om exakt två veckor så är jag 15!!!!!!!!!!  -chill- ey yo.  Det 'ärå soft att fylla tidigt, iallafall när man är lite yngre, men sen då kommer jag fylla 50 först, bara 45 år kvar tills 50. 5 år kvar till 20, yey. Tiden rullar när den inte ska. Toppen toppen toppen. det blev ett halv långt inlägg idag ändå, vi har fettat oss med negerballar, svenne ballar och glass. Jag ftjockade mig extra mycket med kola sås, min glass drunknade sen åt jag upp den och känner mig äckligt fet. Dags att börja träna snart?!!! Vill inte bli tjock ehe. Måste hålla mig i form ju, måste börja träna men det blir ju aldrig av. Vill skaffa gymkort, mne kommer in gratis på pappas jobb om han är med, men han vill aldrig, för han har ett gym på sitt jobb, därför är det liksom onödigt att skaffa gymkort när han har ett gym helt gratis, elelr så drar jag hem till Nanny, för hon har ett hemma i sin källare, det skulle jag också vilja. Mne vi har ingen källare. Förlåt för onödiga meningar.

nu är det dags att sluta, så jag säger väl hejdå för idag. Kör på imorgon. sov gott gott folk.

solong fuckers. godnatt !  puss.

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-28 @ 21:27:27   

chill hos banny -igen

nu sitter jag hemma hos fanny igen, fredrika har precis dragit, igen som i fredags. Vi väntar på att jossi possi ska komma, och hon är väääääldigt seg. Undrar om hon ens hinner komma, hm? Nu kom hon, finaly!!!!! ;) Vet inte vad vi ska hitta på riktigt, ska väl sätta oss i köket och äta svenne å neger bollar ;) sorry för språkää. På onsdag ska vi nog antagligen hämta gerbilerna, dom blir mina wihooooo.




hejdå ha en träääävlig kväller alles.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-28 @ 18:38:15   

buren fixad och klar

idag var vi hos min farbor, fikade lite vuxna babblade, när vi skulle hem så fick vi buren tog den med övervåning. Så har skurat och hållt på med den hur längesom helst, äntligen klart. På onsdag ska vi antagligen hämta gerbilerna också, KULKULKUL!!!! :) Nu sitter jag och väntar på att andra avenyn ska börja bara en och en halv timme kvar ehe. Har verkligen ingen fantasi idag så jag pallar inte skriva mer nu, KÖSS,.
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-27 @ 18:33:11   

Lager 157

Var på lager 157 idag, hittade en svart tunika för 69 kronor, det är ju billigt och bra. Gillade den, ska ladda batterierna ikväll och sen ta lite kort imorgon tänkte jag. Imorgon ska vi hämta buren, får väl se vilken det blir. Ska snart se på film där nere, typ göta kanal tror jag, finns väl inget annat att göra ändå så.

ha en bra kväll, puss.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-26 @ 19:38:29   

Lördag och lager 157

Idag har jag vbarit och handlat godis med min familj, köpte lösgodis på dollarstore för 20 kronor + en julmust för 10. På vägen hem såg jag fredrika och hennes familj i deras bil, dom var alldeles framför oss, coolt ;) några minuter efter att vi kommit hem ringde fredrika och frågade om jag ville följa med till lager 157, och det ska jag. var nyss inne på deras hemsida och kollade lite men det var inbte så många bilder. Ska ta med mig lite pengar, typ 40 - 50. inte för att de räcker till sådär jätte mycket men jag har ju inte så mycket heller så. igår var jag ju med fanny, och vi hittade på lite att göra sen, vi gick ut en sväng sen gick vi in och åt glass, jag dränkte kola sås på min höhö. ;) Sen gick jag hemåt igen och såg på film med mina brorsor och mammi. Pappi var i björbo och spelade till björbo revyn och jeppe satt uppe i sitt rum och var osocial som alltid med sin gitarr. DAAAH!  Idag blir det inget långt inlägg så nu säger jag hejdå.  



ha en bra dag! :) 
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-26 @ 12:34:03   

äntligen fredag

Så var det fredag igen och veckan har tagit slut. Sitter hemma hos fanny och bloggar lite. Lyssnar på musik och så är vi allmänt osociala, finns inte så mycket att göra liksom där vi bor. I dag var det en lååååång dag, gick till halv fyra, vi hade engelska prov också, helt sär prov, fattae nästan ingenting haha. Hoppas jag fick G iallafall. Efter skolan köpte maral godis godis på brage gallerian, jag fick! wohooo, det var gotti gotti, jag var så jävla hungrig, sen var det potatis gratäng hemma, köpt. mammas är mycket godare kan jag lova, menmen, köttet var äckligt segt. sen mötte fanny mig så gick vi upp till henne där vi nu sitter framför datorn som sagt. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på så. Nu är gympasalen i skolan iallafall klar, vi hade idrott där idag, och jag kansäga när vår klass spelar innebandy flyger det bollar överallt, jag gjorde ett mål weeeei!!!!! :D haha. Vårt lag vann ju också ofcourse ;)  Ska snart börja lägga upp bilder på dagen outfit tänkte jag, men har inte hunnit ladda batterierna till min kamera, tänkte göra det ikväll och ta lite kort kanske imorgn. NU tänker jag lägga upp lite kort från jul lovet iallafall.enjoy eller dra ;) närå.

lite öhö ''modell outift''  ;)
-jag - fanny jag- fredrika jag - fanny jag-


promenad till kupolen
-jag-fredrika-possi - fredrika fanny jossi - jag fredrika


blandade bilder, jul lovet 2007.



SLUT FÖR IDAG, HA EN TREVLIG HELG ALLA ;)

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-25 @ 18:08:37   

Sorg efter Heath Ledger... TORSDAG

idag har jag och fredrika haft en minnes stund för Heath Ledger genom att itta på tio orsaker att hata dig. Gud det går inte ens att beskriva sorgen att han är död. I filmen finns en underbart bra låt, som jag har letat efter så himla mycket nu, och äntligen har jag hittat den. den heter get the weakness in me och de är joan armatrading som sjunger. Helt underbar alltså, jag är överlycklig för att jag har hittat låten och lyssnar nu för fullt på youtube, om min kusin linnea loggar in på msn ska jag be henne ladda ner den låten till mig, så fin! Tänker på Heath Ledger i den, det är så himla sorgligt att han är död, gråta*. Ofattbart och sorgligt, han var min första favorit skådis bland killar och den snyggaste, går inte att förstå att han är död, de gör det verkligen inte. det är så hemskt, jag vill grina hela tiden för att vara ärlig. .

HÄR ÄR TEXTEN PÅ LÅTEN IALLAFALL.

WEAKNESS IN ME - JOAN ARMATRADING

I'm not the sort of person who falls in and quickly out of love
But to you I gave my affection right from the start
I have a lover who loves me, how could I break such a heart
Yet still you get my attention

Why do you come here when you know I've got troubles enough
Why do you call me when you know I can't answer the phone
Make me lie and I don't want to
And make someone else some kind of unknowing fool
You make me stay when I should not
Are you so strong or is all the weakness in me
Why do you come here and pretend to be just passing by
But I mean to see you
And I mean to hold you, tightly

Feeling guilty, worried, waking from tormented sleep
This old love has me bound but the new love cuts deep
If I choose now, I'll lose out, one of you has to fall
And I need you, and you

Why do you come here when you know I've got troubles enough
Why do you call me when you know I can't answer the phone
Make me lie and I don't want to
And make someone else some kind of unknowing fool
You make me stay when I should not
Are you so strong or is all the weakness in me
Why do you come here and pretend to be just passing by
But I mean to see you
And I mean to hold you, tightly.

jag avgudar låten, det känns som att vara kär, jag är så lycklig att jag hittade den. Kommer alltid tänka på Heath Ledger när jag hör den, som ett minne av honom på nått sätt. Usch, jag vill inte att han ska vara död, det är sååååå hemskt :/ KOmmer kalla låten för Heath Ledgers låt, kommer aldrig glömma honom fastän han är död, aldrig! Han kommer alltid finnas i mitt hjärta, och aldrig kommer jag glömma hans fina leénde, det var så himla speciellt, världens finaste leénde hade han verkligen. Jag hittade till och med bilder på honom död. Man ser inte själva honom, men hans bår och att hans kropp ligger under där..



det gör ont att se dom bilderna, fyfan det är hemskt hemskt hemskt.  :'(  Tänk att det är han som ligger där, fyfan !!!!!!!!!!!!! Även om man inte kände honom eller nått, så gör det himla ont att veta att han inte längre finns. Livet är så orättvist... kan inte ens sluta tänka på det, vill inte men kan inte, verkligen hemskt. fattar inte att folk har tagit kort på honom, kolla fotograferna runt om, alla samlats för att se honom död, det skulle jag aldrig vilja se, det är hemskt att bara se bilderna ju. Orkar inte skriva mer om honom, det är faktiskt jobbigt!

image66
Heath Ledger. 4 april 1979 - 22 januari 2008 - vilda i frid.



För övrigt idag var det ju skola som vanligt, och drama. Övning till revyresan. Det var kul, men typ alla var trötta. jag och julia och Mira gick av scen när vi övade på candyman, seriöst den är hur svår som helst, vi kan den inte och har heller inte fått lära oss den riktgit, hoppas vi får lära oss den snart. Pinsamt att dansa när alla andra kan den bra, så kommer man där och försöker hänga med, gud va löjligt det måste se ut haha. Får väl försöka lära oss den snart. Efteråt gick jag och Fredrika till konsum, jag köpte två bontys för fyra kronor, sen gick vi till brage gallerian där jag köpte en banaskids och fred köpte lösgodis för 15 spänn. Jag hade bara 5 ynka små kronor i min ficka så fick snåla. Snart får jag mina gerbiler och på söndag ska vi hämta en bur hos min farbor. Funderar på om jag ska ta den med övervåning, mne är rädd att dom ska bryta benen i dom små springorna liksom, de kan dom ju göra i hamsterhjul så, mne vi får se hur det blir. Ska väl köpa lite till behör någon dag också, börjar spara till stockholm när jag fyller år, ska spara mycket då. Måste ha mycket pengar med mig dit känner jag, ananrs är det inge kul, alla går och shoppar så kommer jag pank som vanligt, lyckat. Grönalund och shoppa blir det i år igen, grönan är roligast, det är drygt att shoppa en hel dag. Man blir ju helt slut, och då blir jag grining på köpet också. Imorgon är det fredag igen, skönt, men vår ''kära'' rektor har ju ändrat igen så våran engelska grupp får sluta tio i fyra. KUL!!!!!! Då kommer vi skräddarbacks folk hem typ fem. KUL!!!!!!!!!! usch va arg jag blir haha. NU ska jag snart sova tror jag.

natti natti, puss!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-24 @ 21:34:44   

onsdag 23 januari

idag hade vi tre lektioneri våran klass, vi var på öppet hus imorgon och bakade då fick vi sluta halv tolv, skönt! Så jag åkte hem, jag och mamma stekte pommes frites och chicken nuggets, hon tog en sån där tjock äckel korv, BLÄ. SEn sa hon att heat ledger hade dött då höll jag på att dö, kunde verkligen inte tro att han av just alla skulle dö, så tidigt eller nått. klart alla dör, men hans död var väldigt oväntad! UNder dagen skulle jag ha min mobil, då funkade den inte, totalt sten död var den, prövade ladda den och det funkade inte, sen testade jag ladda den igen då kom jag på att jag hade glömt sätta på uttaget, så den funkar nu förhoppnings vis, den börjar bli cp störd, igår var den full laddad, jag laddade den och allt. Idag var den inte laddad ett skit, gud va sur jag blir alltså. Jävla skit mobil, närå, den är faktiskt bra, men den börjar bli gammal i guess. Vill inte bli av med den, fick den gratis av sara :) och den har ju bra ''finesser'' ;), blåtand, ir, kamera, media, internet och allt sånnt! Palla köpa en ny för flera tusen spänn när jag är pank. Om den inte funkar måste jag helt enkelt köpa en ny och då blir de inge stockholm, så hoppas att den håller sig, inte så kul om den måste laddas varje dag precis. Aja, får väl se vad som händer.  Imorgon är det drama igen, då blir de lite övning inför revyresan,  det är ju så kul:)
premiär 12 april!!!!!!!!!!!!!
Det kommer bli massa roligt kan jag lova, lääängtar. Jag har tråkigt just nu om ni vill veta. Patetiskt att skriva egentligen haha, det är bara fanny som läser ju, sorry fanny ;) Jaja, en är bättre än ingen!  Måste öka ''besökare'' förfan, LÄS!!!!
jag ska nog lägga upp mer bilder tror jag. Lägger ju bara upp på en massa kändisar hela tiden. Måste bli bättringar. NU tänker jag lägga upp bilder, enjoy!:)

image36



image41

image42

image43



image48







image63

den bilden får avslutas med ;)
bilder, gamla som nya det var ju några styckna (MEN DET KOMMER MER!!!!) ;D
heddåååå! :)

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-23 @ 17:11:21   

Onsdags chocken

jag är helt chockad, hörde nyligen att Heat ledger hittades död i sin lägenhet igår :O Är det nån mer som är chockad här? Fasen, de trodde man ju inte att han skulle dö. Sorgligt, han var ju en bra skådis och snygg var han också för den delen. Älskar filmen ''tio orsaker att hata dig'', det är en favorit föralltid, sorgligt att han är död :/ går inte riktigt att fatta det faktiskt, usch. KOmmer lite bilder på honom nu bara för det

image29

image30

image31

image32

image33

image34

image35 
Heat Ledger, rest in peace<3
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-23 @ 15:27:50   

mmmmåndag--

HEJ!
jag sitter här som vanligt, framför min kära vän datorn. Är inne på youtube och lyssnar på musik. NYligne lyssnat på Amy Winehouse to know him is to love him, den är hur bra som helst, hon är hur bra som helst! Konstig stil som fan, men bra haha. Aja, dagen: sova, vakna skola. Efter skolan åkte jag till djujrmagazinet med fred å fanny, ja jeppe var med på ett hörn, jag kollade på gerbiler som jag ska få. ÅÅÅHÅ JAG DÖR VA SÖTA DOM VAR. helt otroligt, nästan så att man fick tårar i ögonen. Hanarna låg och sov, alla utom två. Honorna var bara två stycka och pigga som fan, den ena satt inte still en enda sekund, de fanns en svart gerbil hane skit fin, men den var tyvär reserverad. :/ Menmen, får ju iallafall de är huvudsaken, längtar ännu mer nu när jag såg dom på nära håll, har inte gjort det riktigt, alla har sovit när jag hälsat på hehe. Fyndade burspån på willys i lördags, två stycken 1kg påsar för 11.95 kronor styck, det är ju skit billigt, kanske inte i längden men billigt äre iallafall! igår köpte jag en tröja på ginatricot för 49.50, en randig också såklart ;) gud va jag älskar randigt, nöjd med den tröjan. Köper nästan bara ranidga tröjor och toppar, osv. Inte byxor, skulle aldrig kunna ha randiga jeans tror jag :P Annars är randigt snyggt på nästan allt! Var det någon som såg andra avenyn idag och igår? jävlar va jag stör mig på äckel håkån, hoppas dom sätter dit honom, urk! älskar andra avenyn de tär verkligen en sjukt bra serie!

det var en sån här gerbil jag ville ha som var reserverad föresten.

image28


älskar djuret galet mycket, längtar så sjukt mycket till jag får dom, det är ju snart. om tre veckor idag, fyller jag 15!!!!! då har jag fått mina gerbiler också. Om de blir hanar ska dom antagligen heta Melker och Sylvester, haha:) Honor antagligen Doris och Selma elr något sånnt. jaja, får väl se vad d et blir. Längtar tills jag fyller år, hoppas jag får lite pengar då så jag kan köpa lite mer nya kläder och smink typ.
har bestämt mig att INTE färga håret nu förens vi börjar skolan till hösten igen, jag tänkte faktiskt låta mitt orginala hår växa ut, så det blir mellan blont till sommaren, får hoppas på en solig sommar iår, ska inte sitta inne hela dagarna om de är sol, ska bara sola sola sola. I sommar ska vi ju till stockholm igen, kör på samma gamla ''gäng'' igen, grönalund åååh va jag längtar. Jag skriver mycket idag,men ingne läser. LÄS FÖRFAN!!!!!!!!!!!!!!! :D haha fasen va meningslöst. 

    GODNATT!:)

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-21 @ 21:59:09   

ooooonsdag

är hemma från skolan, är sjuk! Skönt att slippa skolan men drygt att nysa coh hosta heeela tiden. memen that's life :)
sitter här i nattlinne och lyssnar på tracy chapman fast cara, den är ju mega bra :) ska leta lite mer om gerbiler om ajg snart ska få dom liksom.orkar inte skriva mer, ska plugga till prov om  ja ska till skolan imorgon. men de tror jag inte. aja pusshej:)
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-16 @ 10:38:35   

söndag

jag höll nyss på med ett mega långt inlägg, MEN det försvann, jag loggades ut och allt. skit då. får göra om det.


det verkar vara poppis för kändisarna att röka, eller vad tror ni? :P


image18
image20
image21
image22
image23
image24


att bero på nicole richie, hon är fan sjukt smal, eller var.  Kollade på några bilder på henne innan hon blev gravid, helvete va smal alltså, jag dör!




jag orkar inte blogga mer nu, mer imorrn tror jag. pusshej! :)
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-13 @ 19:01:59   

fredag 11 januari

hallå hallå. idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 15, och snart får jag äntligen mina små gosisar, :) Idag har det var skola som vanligt, lovet är slut :(  slutade halv fyra idag igen, två timmar rast också:/ vi kunde ju fått sluta tidigare istället vafan, såååå störande. Kommer inte in på bilddagboken idag heller.

bilddagboken.se
Hej,
<
någon eller några individer har gjort intrång i Bilddagbokens system
och kommit över en databaskopia från maj 2007. Den aktuella
databaskopian innehåller bland annat lösenord till dagböcker samt
e-postadresser.

Vi ser mycket allvarligt på det som inträffat och väljer därför det
säkra före det osäkra och bytt ditt gamla lösenord mot ett nytt.
Ett mail kommer skickas ut till din e-post du angivit på sajten.

OBS! Använder du lösenordet du hade på Bilddagboken på andra ställen
rekommenderar vi dig att byta lösenord även för de platserna.
Detta gäller t.ex. din e-post eller MSN.


Vi jobbar för fullt med att utreda saken.

så sjuuuuukt. Omoget av den/dom som har gjort det, tänk om dom skulle komma på alla lösen till alla sidor, de äe ju fan nästan läskigt, hoppas det fixas snart så att man kan känna sig säker. Hoppas bara inte dom inte måste ta bort sidan bara, då blir jag hur jävla sur som helst. 
Idag som sagt, två timmars hål. Åkte till donken och käkade med elin och tania, jag var pank men dom lka till 25 spänn var så jag fick ett meal, de var bra :) och jag fattar inte hur folk kan snusa seriöst, så himla groose. ALDRIG tänker jag börja med sånnt skit haha :P så vidigt så de är inte klokt, usch. man blir äcklad bara av att se folk som stoppar in de i munnen och deras munnar, iiiii. Aja, de är ju deras problem som håller på! Åh jag sitter och läser om gerbiler, skitkul, ska juj få sånna när jag fyller år, elelr tidigare, men det blir iallafall som födelsedags present, har väntat i snart tre månader och snart är det dags! så himla kul, :)   Skönt att det är fredag idag också, ska upp till fredrika idag, blir väl att sjunga singstar som de brukarbli, det är kul som fan! roligast är ju såklart att vinna ;) aja. slut skirvet för idag, :)   pussshej!




Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-11 @ 17:29:55   

7 januari

hej alla. Tagit bort den gamla bloggen, Lojsss. DEn blev ett missfoster så gjorde en ny. Ska försöka skriva mer nu.

Idag, måndag. imorrn, tisdag =skolan. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jag hatar skolan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :/
jag ska snart gå och lägga mig, för imorrn ärre ju som sagt äckeskolan, nej inte tycka om alls, nänä. Usch fan, ajg vill verkligen inte, tänk å ligga nånstans på en strand och bara steka och bli typ neger, tänk. Här sitter vi hemma i kylan och lider av skola och elände, synd om oss som tycker synd om sig själva och klagar på allt som jag. de är kul att klaga om man har nått att klaga på, imorrn äre tisdag och jag HATAR tisdagar, kunde vi inte fått börja på onsdag åtminstonde, de får ju massa andra. Suck. Fan för skolan. jag måste fixa mig lite nu, gå och lägga mig så man orkar upp imorrn. Good luck med att få upp mig, jag är död vid den tiden man måste upp, totalt stendöd. aja, vi får väl se haha. nu ska jag knyta mig. ha de bra, slänger in bilder imorrn om jag bloggar.


GODNATT :)

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-01-07 @ 22:07:10