♥ det är det magiska tänkadet man behöver för att klara sig

hallå där! fiiiiiint väder det är idag då, eller inte...men men, det är bara att gilla läget tyvärr, kvällen blir nog bra ändå!! det blev ju iallafall kupolen idag en sväng, och att hitta ett guldplagg var ju inte det lättaste kan jag lova, men jag och emma lyckades hitta ett på barnavdelningen på kappahl, där man verkligen minst kunde ana att man skulle hitta något haha, lol...fult! så nu är jag ett par svarta jeans, och en silver/guld/svart topp rikare och några kronor fattigare. men jag är glad ändå för jag har riktigt bra känslor inför den här kvällen och sitter nu här för mig och taggar till det med lite skön partymusik. gosigos! så nu ska jag nog börja göra mig i ordning inför kvällens bravader och sen ta bussen hem till carro tillsammans med emma, elia och erik för att sedan träffa resten hemma hos carrot. det blir som sagt grilling och andra trevligheter, hur bra som helst, skål på er!!!!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-30 @ 16:54:28   

♥ 29 april

sådär ja, nu har jag varit hemma hos emma med mina käraste och haft det trevligt, med lite planeringar inför morgondagen och sommaren, längtar! och imorgon har jag hela dagen inbokad faktiskt, först blir det kupolen i några timmar med emma, carrot och terese i hopp om att hitta något plagg att ha på sig under kvällen...sen direkt efter det ska jag hem en kort vända och göra mig i ordning för att sedan åka hem till carrot för att grilla och förfesta, myspys. sen bär det av vidare till etage, så det blir nog en himla bra dag kväll och natt imorgon med det bästa sällskapet också för den delen, fin fint må jag säga! nu ska jag byta lakan i sängen och sen krypa ner och kolla på lite depserate housewifes. åh finns inte mycket som slår en nybäddad säng alltså! men ja, hinner nog inte sitta vid datorn imorgon så vi hörs väl igen om någon dag. hoppas ni alla får det trevlig på sista april, det ska då jag ha, så skål på det mina vänner! peace. bjuder på tre stekiga bilder idag till dagen i all ära, uuuhh!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-29 @ 21:36:30   

♥ sunny sunday

hej hej världen osv! idag bjuder söndagen på sol och värme, och jag kan inte annat än att njuta av vädret för tillfället, helt underbart är det! så jag har suttit ute i någon timme idag med och stek lite smått sådär, hur skönt som helst! och nu ska jag snart ta mig en promenad hem till emma och umgås med henne, carrot och erkan, blir nog bra det! längtar tills imorgon också gör jag minsann! har inte så mycket mer att säga för tillfället, såhär ser min dag och kväll ut helt enkelt, kanonbra med andra ord! pöss på er, smack.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-29 @ 17:22:24   

♥ solen skiner glada miner

= sättä mig i solen ja.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-29 @ 14:58:49   

♥ and even when you're hope is gone, move along just to make it trough

aloha! har uppdaterat lite dåligt, men det är bara för att jag åkte på huvudvärken från helvetet i torsdags=migrän...och den gick över för någon timme sen, så jag har inte varit i så bra skick för att sitta vid datorn kan jag ju inte påstå. har haft så ont i huvudet att jag mått illa, och då är det fan inte kul...skönt att det äntligen är över nu säger jag bara, och att det inte kommer tillbaka än på ett bra tag...annars har jag haft en rätt skön dag med god mat, och någon timme i solen med musik i öronen, riktigt fint väder idag, äntligen! resten av den här dagen får bestå av lite serier och godis tror jag minsann, tänker ta det lugnt helgen ut så att jag inte åker på något migränanfall tills sista april eller något, för det vore ju inte så roligt kanske. och på tal om sista april så måste jag bege mig ut på kupolen på måndag och hitta mig ett guldplagg, good luck. äh blir nog bra det!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-28 @ 17:35:55   

♥ I'm falling for your eyes, but they don't know me yet

hejsan! idag har det varit ännu en skön dag, med endast en lektion, och ett tidigt avslut på skoldagen, precis som varenda torsdag. och imorgon är det äntligen fredag igen, för skönt! sista lektionen är inställd också så vi slutar rätt tidigt imorgon med. förresten så slog det mig nyss att det faktiskt bara är lite mer än en månad kvar tills studenten, kan verkligen inte fatta det alltså, och hur tiden kan gå så himla fort, det är ofattbart hur snabbt dom här 3 åren på gymnasiet har gått, nästan lite läskigt hur fort, och den här sista månaden fram tills studenten och sommaren kommer gå ännu fortfare... så snart står vi där och är fria från skolan föralltid om vi vill, obegripligt! lite blandade känslor faktiskt måste jag ju säga... men sen är det äntligen sommar och det ska fan i mig bli en världsmästarbra sommar, oförglömlig och himmelskt kanonbra, osv osv, ni förstår...åh jag längtar så mycket♥ nu ska jag slänga mig i sängen och kolla några avsnitt desperate housewifes innan läggdags, fint det. godnatt på er allihopa!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-26 @ 21:25:39   

♥ det finns hål i allting, i de väggar vi reste omkring och små hål, det är där lite ljus slinker in. ge mig fel, ge mig nått som är lika trasigt som du och jag

hallå! idag har det varit en skön onsdag och den började tidigt för mig eftersom att jag skulle åka ner till tågstationen och möta upp min bror som har varit i australien i lite mer än två månader. så det blev en ledig dag för min del idag, mycket skönt! så jag har spenderat i stort sett hela min lediga dag i soffan och återigen haft maraton på desperate housewifes, jag har sett snart 3 säsonger på ungefär en vecka, så där kan vi snacka maraton alltså! och nu ska jag kolla på det nyaste avsnittet av gossip girl med EXTREMT låga förväntingar på precis allting som har med det att göra........ja så är det! ska smaska på ett gott grönt äpple till det också, nu vet ni det också. imorgon är det skola igen men har iallafall en skön dag och slutar tidigt, så klagar inte. förresten så är det rätt varmt ute nu på tal om något annat, och det har verkligen varit typiskt aprilväder igår och idag, med alltifrån molnigt till solsken till skyfall av hagel och regn, osv. som sagt, det är ju april... men aja, snart är det sommar iallafall, fint det! nej men, nu ska jag kolla på lite gossip girl då som sagt. så ta hand om er allihopa, vi hörs vi hörs...smack!!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-25 @ 20:26:22   

♥ studentklänningar

som utlovat så skulle jag ju lägga upp en bildbomb på en massa fina studentklänningar som jag fastnade lite för och samlade ihop, kan ju vara bra för er som också tar studenten snart och behöver en klänningmen vet inte riktigt hur man vill ha den osv, så kanske hittar ni något ni skulle kunna tänka er, så om vill ni hitta mer information eller andra klänningar osv så hittar ni allting på modegallerian! enjoy







Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-25 @ 11:32:58   

♥ sexy the way you move that body

hallå där gott folk! idag har det varit en skön måndag bestående av en liten sovmorgon, en kort skoldag och lite planer inför den kommande tiden. är hur pepp som helst nu på att få börja jobba och tjäna pengar, och ta studenten såklart!! efter studenten ska jag försöka jobba så mycket jag kan, och sen börja kolla efter lägenheter, något jag också är fruktansvärt peppad på är att flytta hemifrån, och det vill jag göra så fort som möjligt helst, så om jag har tur osv så kanske det blir redan till hösten, vilket jag hoppas på!!!! så nu längtar jag först till studenten och sommaren, och allt därefter. blir nog hur bra som helst! har även suttit och kollat på en massa studentklänningar på nätet nu, för jag måste verkligen ut och leta snart! så tänkte bjuda på en bildbomd med såna inom kort! nu ska jag ta och lägga mig i sängen med lite popcorn och desperate housewifes, som ett bra avslut på dagen!
bjuder på denna goding så länge, och lägger ut fler klänningar imorgon!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-23 @ 20:48:27   

♥ I've wasted my nights you turn on the lights, now I'm paralyzed still stucked in the times when we called it love

goddag! idag har det varit en skön och lugn söndag som jag har spenderat till största delen i min säng framför desperate housewifes, trevligt trevligt! dock inte lika trevligt att det är måndag imorgon, men det är smällar man får ta helt enkelt, vi har iallafall en liten sovmorgon och det kan jag ju inte klaga på precis! och om ett tag blir det en välbehövlig promenad tillsammans med emma, blir nog bra det! nej men, har väl inte så mycket mer att skriva än såhär idag, så hoppas ni får en bra kväll och så vidare, och så hörs vi när vi hörs. peace out!


Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-22 @ 18:19:29   

♥ kan inte sluta skratta

hahaha alltså så jävla skön kille, dör av skratt!! kanske är det min dåliga humor, men fan ni måste kolla!!!
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | diverse videos | 2012-04-21 @ 14:27:34   

♥ I know it's hard to remember the people we used to be, it's even harder to picture that you're not here next to me

hejsan!!!! då var det lördag igen då, och äntligen helg, så himla skönt! den här helgen blir en lugn en, men det kan ju också behövas ibland. så idag har jag laddat upp med lite chips, dipp, morötter, gurka, choklad osv! det är ju trots allt lördag hehe. senare kanske jag ska träffa lite vänner eller något, vi får se helt enkelt! blir nog bra i vilket fall. nu ska jag bränna ut lite desperate housewifes och ta det lugnt ett tag!
bjuder på en gammal bild i brist på annat...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-21 @ 14:20:20   

♥ freeee freeedag

äntligen är det fredag igen, man tackar! skoldagen gick rätt bra idag och den var skönare än förväntat måste jag säga, även om det tog emot som bara den att kliva upp i morse och lämna min alldeles för sköna säng. cyklade till och hem från skolan gjorde jag också, och när jag skulle det var det regn och snö-storm, så jag fick mig en rejäl dusch kan man ju lugnt säga och var dyngblöt när jag kom hem sen. så nu går jag runt i sköna mjukiskläder och latar ihjäl mig, men ska om ett tag ut på en liten biltur och kanske inta etage ett tag, eller något, med carrot och förmodligen fanny. blir nog bra trots att jag är seg och trött som ett as! så nu ska jag ta och göra mig i ordning lite och sen kommer väl carrot om ett tag och plockar upp mig, och så får vi se vart det bär av. puss!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-19 @ 20:05:00   

♥ torsdag 19 april

sådär ja, nu har jag varit på intervju med chefen på max, och det gick bra, SÅ BRA ATT JAG BLEV ANSTÄLLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEEEEE!!! tänk att det lönade sig att gå på krogen i lördags och råka träffa på chefen och vara lite extra tjatig sådär, är asglad nu!! så 7-9 maj ska jag ha inlärningsdagar i fyra timmar per dag, så börjar alltså om två veckor! håller tummarna på att det går bra och att jag inte är för trög osv. ja nu är fan livet på topp alltså, sommaren ser ljus ut och så vidare!!!! woop woop!!!!


är ju bara tvungen att bjuda på en lite gladare bild idag hehe....


Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-19 @ 15:25:50   

♥ some live for the bill some kill for the bill

godmorgon! idag är jag trött som ett svin, har verkligen sovit riktigt dåligt varje natt nu den här veckan, och inatt tog det fan priset alltså. jobbigt att inte kunna somna, och sen när man vaknar på morgonen är man helt död istället bara för det, underbart. men jag fick iallafall nyss reda på att vår psykologi är inställd idag, skööönt!! men ska ändå ner till skolan om några minuter för att käka lite med terese, carrot och erkan, och vara lite social sådär, trevligt! börjar bli lite smått nervös inför eftermiddagen också, men det ska nog gå bra förhoppningsvis! nu ska jag dra på mig skorna och så vidare, vi hörs!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-19 @ 09:37:34   

♥ bilder från dagen

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-18 @ 19:13:38   

♥ but the battle is on, you're hit you're gone, now count to twenty and here we go again

aloha! skön onsdag idag då jag stannade hemma och pluggade till provet som var på slutet av dagen, och det gick ganska bra ändå, det kändes bra ändå! så det blev en skön sovmorgon idag och skolan en snabbis. nu ska jag snart ta bussen och åka ner till stan för att möta carrot och terese för en glass i solen, om den nu kommer fram igen vill säga...typiskt att solen alltid ska gå i moln och det ska bli dåligt väder bara för att man blir glad över att det äntligen är varmt osv ute...men aja, det visar sig väl hur det blir med vädret då helt enkelt, men man kan ju alltid hoppas på det bästa! pöss!!
...första uteglassen 2010....
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-18 @ 15:33:52   

♥ I can see your spirit dancing next to mine

citerar min eftermiddag kväll i brist på annat: tog fram mitt anteckningsblock och skulle börja plugga, slog upp religionsboken och försökte hitta kapitlen om buddhism, letade och letade, hittade inget, hörde runt lite, kom tillslut på att jag tagit med mig fel bok hem, hej o hå, blev tjurig, började söka fakta på nätet jao, jättedrygt, blev tjurig, fick ont i nacken, skrev ut så mycket jag kunde, börja skriva av i boken i hopp om att få in något i huvudet, fick hjälp av min bror, för många bokstäver, orkade inte, tog en paus, tog en dusch, satte mig vid datorn, -fortsatte "plugga", läste på lite, blev förhörd, dåligt förhör, åt en macka, orkade inte, gav upp..........ja så jävla bra gick det med mig och plugget idag, bara så att ni vet liksom. så nu har jag sagt upp mig från allt pluggande för den här kvällen, mitt huvud vill ändå inte ta in någon information och jag är alldeles för okoncentrerad för att ens försöka orka mer. hoppas ni som orkade läsa det här hade riktigt roligt under tiden alltså...nu väntar desperate housewifes och sängen på mig, låter miljoner gånger trevligare än att plugga måste jag ju bara få säga (nej faaan!!) så tack och hej och godnatt. sov gott osv!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-17 @ 20:59:40   

♥ and there are times when everything is a mess, but nothing is to confess, like when two stars collide

hallå där! skön tisdag idag som började med en ännu skönare sovmorgon, och sen bara två lektioner, alltid lika skönt. något som dock inte är lika skönt är att jag har prov imorgon och måste därför spendera den här eftermiddagen med plugg, hurra...så lär väl försöka börja med det alldeles snart då tyvärr! förresten så pratade jag med chefen på max idag och bestämde tid med honom för intervju, woop woop!! så jag ska dit på torsdag, så nu hoppas jag verkligen på att jag får jobb alltså!!!! så vi får väl se då! men nu lär jag verkligen plugga, vi hörs...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-17 @ 16:18:52   

♥ skärpning

SKÄMS PÅ ER! inte en enda av dom bloggarna jag läser är uppdaterade idag........fyyyyyy!! hehehe hejdå...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-15 @ 16:40:02   

♥ I'm calling out can you hear my voice, I'm gonna find you tough all the noice

god morgon, eller något i den stilen! Idag blev det en rätt lång sovmorgon, vilket var skönt eftersom att jag vaknade upp tidigt imorse och mådde lite halvdåligt..men nu mår jag bättre igen och har bara huvudvärk, så det blir att knapra lite alvedon idag och ha desperate housewifes-maraton i sängen med öppet fönster och känna lukten av regnet och höra det, mysigt! förövrigt så hade jag kalaskul igår hemma hos anna med klassen, (dom som var med). det var en riktig lyckad fest och alla var glada och dansade hejvilt. det blev en del sjuka bilder tagna under kvällens gång också haha...nej men jag hade riktigt roligt iallafall, måste göras om! sen blev det som sagt S2 och där var det också roligt, så det blev en lyckad kväll med andra ord! tyvärr har jag bara mobilbilder att bjuda på, och det är ju inte världens bästa kvalité där hehe...men det får duga! varsågoda allihopa, dräggbilder utan dess like!

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-15 @ 16:02:52   

♥ all the right moves in all the right places

hej och hå! då var det lördag igen och idag vankas det klassfest+utgång, blir nog mycket bra förhoppningsvis! så nu ska jag bara ta det lite lugnt och inte göra något alls för stunden, sen göra mig i ordning och dra hem till emma en snabbis, och så tar vi väl bussen ner till stan därifrån. blir nog en bra kväll och natt det här!! ni får ha det finfint, så hörs vi nog imorgon gott folk, adios!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-14 @ 16:13:53   

♥ drömmer mig bort

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-13 @ 19:13:26   

♥ om jag var tio år yngre skulle jag inte behöva dig längre

sådär ja! nu har jag varit väldigt duktig idag, vafan hände liksom. tog mig en promenad runt skräddarbacken, och gick faktiskt fort också. sen när jag kom hem så gjorde jag 80 situps, och drack 5 glas vatten...WTF! efter det blev det en cykeltur med erkan också, för han skulle pumpa sina däck. så idag har jag allt varit bra hurtig alltså må jag säga. och det är faktiskt inget aprilskämt den här gången hehe...plötsligt händer det helt enkelt ;) så nu är jag helt död i hela kroppen, så snart tänkte jag poppa lite popcorn och bänka mig framför tvn och se på tusenbröder, bra serie det där. vi hörs!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-12 @ 20:41:27   

♥ I wanna live like this forever, until the skies falls down on me

aloha aloha! nu måste jag berömma mig själv lite, för nu har jag verkligen varit flitig och sökt en hel del jobb, så nu jävlar hoppas jag att jag har tur och får något utav de alla jag har sökt, hoppas verkligen!! det skulle vara så skönt att bara ha ett jobb och tjäna pengar, studiebidraget kommer man ju inte precis långt med om man säger så, iallafall inte jag hehe...förresten på tal om något annat så såg jag en massa vitsippor idag, underbart! nu är våren verkligen här, för härligt alltså!!!! borde ju faktiskt ta mig en promenad nu när det är så fint väder! äh tråkigt inlägg hejdå!!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-12 @ 16:06:27   

♥ don't push it we both know I'm falling everytime, you look at me like you did when you were mine

goddag kära läsare! idag har det varit en bra dag tycker jag, som började med en riktigt skön och lite längre sovmorgon än vanligtvis, jätteskönt må jag säga! sedan tog jag det lugnt ett tag och kort därefter fick jag lite trevligt besök av terese och erik, och sen tog vi bussen ner till kupolen för att möta upp emma, carrot och jossie. så vi gick till waynes (ovanligt), och fikade lite och så, sen kom även lina! trevligt trevligt. det blev massa snack och sånt, funkar alltid. så det var ju roligt! och nu är jag hemma igen, men ska dra upp till emma om en timme ungefär med erik. blir nog också trevligt! fyfan va skönt det är med lov alltså, nejfan...och nu är det bara typ 9 veckor kvar tills studenten också, alltså 9 veckor, helt jävla sinnessjukt!!!! jag längtar som en galning...nio veckor kommer gå fort!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-11 @ 19:20:54   

♥ was lookin for a place to hide away, instead I lost the heart I gave away, tell me how can love stand a change again

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-10 @ 21:31:44   

♥ it's hard to remeber how it felt before

har laddat upp med chips, choklad, och läsk, så nu behöver jag bara en bra serie att kolla på också ;) skön måndag så att säga med andra ord! har inte så mycket mer att skriva faktiskt. är trött på att sitta vid datorn för tillfället, fan det händer ju bara samma saker hela tiden, och ändå kan man spendera flera timmar vid den konstigt nog...livet alltså...nej men vi hörs hörni, ha en bra måndag allihopa! later daugh.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-09 @ 16:00:39   

♥ river flows in you-dubstep remix

riktigt bra jävla remix, ni borde lyssna!!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2012-04-09 @ 00:07:31   

♥ when you heard what I told you, when you get worried I'll be your soldier

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-08 @ 16:19:51   

♥ 8 april

godmorgon! gårkvällen var trevlig och jag lägger in lite bilder sen, blev dock inte så många eftersom att kameran la av tyvärr..men men! idag vaknade jag rätt tidigt för att jag hade så ont i halsen och huvudet, underbart att jag håller på att bli sjuk nu när det är lov alltså, IGEN...har varit sjuk nu precis vartenda lov i trean, lyckat. hoppas verkligen att jag slipper febern den här gången bara. sen har jag ju allergi som ett as nu också, vilket inte gör det bättre precis, mmm härligt värre! så nu ska jag ta det lite lugnt i några timmar, och sen förhoppningsvis träffa mina kära vänner! och så får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda, skönt att det är lov i allafall!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-08 @ 11:51:33   

♥ start sinking, every time I get to thinking

hej och hallå, kan ju börja med att önska er alla en glad påsk! om någon timme så kommer mina systrar+deras familjer hit för lite påskmiddag och trevligheter, blir nog hur bra som helst det! vi tänder även på grillen idag för första gången i år, fyfan va gott det ska bli med grillat, och påskmat hehe. jag gillar ju jul och påskmat som ni säkert redan vet, och kan sluka i mig hur mycket som helst ungefär, när det står påskbord på menyn så finns det ingen som helst botten kan jag ju säga! så nu får vi se vad jag ska underhålla mig med under väntan på maten och folket...kanske se titanic? såg ju aldrig den igår heller...har sagt flera dagar i rad nu att jag ska se titanic, men det blir ju aldrig av, dryg jag är. men den finns ju kvar iallafall, tur är väl det. nej men glad påsk på er alla, vi hörs!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-07 @ 14:52:31   

♥ the beating heart if empty of life

lovdag numero 2...och igår hade jag en väldigt tråkig dag måste jag säga, oerhört seg osv, ja ni förstår. men idag lunchade jag iallafall på american take away med erik,terese, och mina bröder. alltid lika gott! sedan gick jag, erik&terese mot stan där vi satt ett tag, sedan tog vi bussen hem till terese och bara snackade och åt godis och sånt trevligt! och nu har jag ungefär lika tråkigt igen, och är inte på världens bästa humör om man säger så nej. tiden står liksom stilla för stunden känns det som..och så väntar jag på isac och jesper så att vi kan ta en promenad, behövs...så innan det får det bli ett avsnitt av pretty little liars helt enkelt. och ikväll ska jag förmodligen se titanic och böla lite, äta popcorn, dregla efter jack, önska att man hade en kille som jack, somna...ja, det var väl kul info till er där. eftersom att det inte blir titanic på bio för min del så får jag helt enkelt trösta mig med att se den på min tv! tur att den är skapligt stor iaf! ja men, ciao...


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-06 @ 18:43:14   

♥ it's getting late, I'm wide awake and my mynd is raising again

onsdag 4 april. idag har det varit en väldigt ovanligt skön onsdag, för att vara en onsdag såklart, och jag har inte haft en endaste dryg lektion, hur skönt som helst. vår första lektion för dagen varade bara i ungefär tio minuter, om ens det. sen fick vi gå och göra lite vad vi ville. och dom andra två lektionerna var inte heller dryga, speciellt inte den sista då vi bara fick tillbaka ett gammalt prov och fick lyssna lite kort, sedan fick vi sluta. och efter skolan, så var det så skönt ute när jag kom ut att jag faktiskt bestämde mig för att promenera hem i det fina vädret, och det var en mycket välbehövlig promenad! skönt såhär i efterhand, en liten utmaning till mig själv så att säga. nu är jag hungrig och funderar på något gott att äta, sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda då. ingenting som har med plugg att göra iallafall, FÖR NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOV!!!!!! underbart säger jag. vi hörs!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-04 @ 15:28:50   

♥ några timmar senare...

22:15, och efter några psykiskt och fysiskt jobbiga helvetiska timmar som har tagit kål på både huvud och nacke, så är jag nu äntligen klar med tidernas värsta rapport...okej jag överdrev, men den var riktigt jobbig iallafall, och det var verkligen inte det lättaste att hitta den fakta man behövde heller, nej fyfan. äntligen är den klar, vill brinna upp den i helvetet eller något i den stilen just nu. är inte nöjd över mitt arbete, bara nöjd över det faktum att jag faktiskt offrade en hel kväll till skolarbete, framsteg kallas det va..men mitt arbete, det får duga helt enkelt. även om rapporten suger om jag får säga mitt, så orkar jag inte skriva ett endaste ord till på den, nej tack. nu ska jag bokstavligt talat slänga mig i sängen och somna gott. tänk vad en rapport kan göra med själen alltså....är helt slut nu kan jag tala om för er gott folk, helt slut. så tack och hej för idag. kram och kyss och så vidare.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-03 @ 22:15:03   

♥ cause even though you left me here, I have nothing left to fear

goddag! tänk vad livet plötsligt blev lättare nu efter den där redovisningen, som för övrigt gick sådär för min del...jag var ju rätt nervös så att säga, så jag pratade så mycket att jag liksom glömde andas haha, det var så fult där ett tag. men men, tur att det är över nu iallafall. tror det var den jobbigaste lektionen jag någonsin haft för att jag bara satt där nervös och väntade, och blev nervösare och nervösare ju mer tiden gick. usch. men som sagt, tur att det är över nu iallafall hehe...så efter skolan köpte jag mig lite gott, och sen när jag kom hem sökte jag lite jobb, blir lite smått stressad över att många av mina vänner har fått jobb nu, så känner att jag också gärna vill jobba...och nu måste jag sätta igång med min svenska-rapport som ska vara inne imorgon. det blir en rolig kväll det här, fast......:) men får väl tänka att det bara är en endaste skoldag kvar innan påsklovet nu, härligt värre!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-03 @ 17:38:53   

♥ one of these days letters are gonna fall from the sky and telling us all to go free, but until that day I'll find a way, to let everybody know that you're coming back, you're coming back for me

åh fyfan för måndagar, har inte gillat den här dagen speciellt mycket kan man ju lugnt säga. och nu är jag på rätt rejält dåligt humör också, bara på grund av en äcklig muntlig redovisning imorgon inför massa folk, vill vill vill INTE. fan, har haft pissångest hela veckan för det där. och det blev inte bättre av att försöka få ihop något nu ikväll, för vissa saker kunde jag inte ens hitta, och vissa saker innehöll alldeles för mycket text för min utmattade hjärna att ta in. åh, politik och sånt där tjaffs är verkligen inte min stil alls. nej fy, blev verkligen på dåligt humör av det där. så nu vill jag bara lägga mig i sängen som den suris jag för tillfället är, och tycka synd om mig själv och hata livet för stunden. gräva ner mig och försvinna ett tag...det är bara en sån dag idag, helt enkelt. och nu längtar jag fruktansvärt mycket efter lov!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-02 @ 21:09:58   

♥ första april

haha åh så dålig man kan vara. men var ju tvungen att dra ett aprilskämt idag, standard ju..så inlägget nedan, APRIL APRIL!!! hehehehehehe....roligt att jag lyckades med mitt skämt iallafall tydligen ;) fast kanske borde dra ner på onyttigheterna en aning iallafall!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-01 @ 20:31:01   

♥ nytt liv eller något i den stilen

nu är det såhär mina kära vänner, att jag har bestämt mig för att börja ett så kallat nytt liv. jajamen! måste sluta med alla onyttigheter, eller okej, sluta var en överdrift såklart. men jag måste verkligen sluta med att äta det varje dag osv. har bestämt mig för att jag endast får äta onyttiga saker en gång i veckan, på lördagar/fredagar, för då är det ju ändå helg liksom. men inte överdrivet mycket onyttigheter bara för att.... och så måste jag även börja röra på mig......kanske också borde börja gymma? ska kolla upp hur mycket det kostar i månanden, har jag råd så lägger jag ner pengarna på det istället för onödiga chips och så vidare. jag måste även börja promenera, till och med min doktor sa åt mig att jag måste ut och röra på mig, (inte för att jag är onyttig, men för min astmas skull)...så ja, promenad MINST 2 gånger i veckan iallafall, och sen börja gymma. låter inte det bra? adios alla goda underbara chips och min älskade cola varje dag, Im gonna miss you♥ hoppas ni önskar mig lycka till nu. mitt nya liv börjar imorgon, ny vecka nya tag! och juste, om jag bryter mitt nya nyttiga liv så får jag mig ett redigt straff. inte värt risken! lycka till nu louise wallin....fortsättning följer mina vänner............


BEVISMATERIAL: detta köpte jag häromdagen istället för cocacola och chips/godis! bra start?;)
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-01 @ 15:42:52   

♥ take it easy, life will never be this easy

goddagens!  förutom att jag är rätt seg idag så mår jag mycket bättre än jag förtjänar, men jag klagar inte! och gårkvällen var ganska rolig, tyckte jag iallafall hehe. visst kunde den varit bättre, men så är det väl alltid antar jag. men jag är nöjd iallafall som sagt! det enda jobbiga idag är att det är måndag imorgon och en ny jobbig vecka, med en jobbig muntlig redovisning som jag ser allt annat än fram emot att göra, på tisdag. usch. jag vill verkligen att den där tisdagen bara ska bli överstökad nu...men men...idag blir det iallafall en lugn dag i min säng förmodligen, med lite morötter och dipp och någon bra serie. är riktigt sugen på fet mat idag och andra onyttigheter, så vi får se om jag orkar mig ner för att handla sen, eller något. hoppas ni får en bra dag!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-04-01 @ 13:55:41