♥ sänker volymen låter alla sjunga med, kan inte tänka jag står bara här och ler

hejsan hejsan! idag har det varit en skön med stressig dag kan man säga. dagen började med en försovning då min mobil under natten hade lagt av, alltså ringde ju aldrig alarmet. jag vaknade helt plötsligt och fick panik och skulle kolla hur mycket klockan var, då jag insåg att mobilen hade tagit slut på batterier. så jag fick hastigt springa ut i hallen för att kolla hur mycket klockan var där, den visade sig vara 08:15, och jag började 08:00 idag, så jag missade hela första lektionen. men när jag kom till skolan gick iallafall jag, carro, terese och erik till stan för att äta lunch, det blev en varsin sallad och eftersom att dagen bjöd på så härligt väder så satte vi oss på uteserveringen, mys! efter skolan blev det kupolen i hopp om att hitta något billigt och snyggt till kvällen, vilket jag inte lyckades med tyvärr, det blev stressigt. men nu får jag ha på mig det jag har på mig helt enkelt, det får duga tråkigt nog. ikväll är det party och utgång som står på schemat och fira födelsedagsbarnet elin som fyller 18, grattis! hoppas ni får en rolig kväll allesammans, det ska iallafall jag förhoppningsvis ha. puss på er och det! nu ska jag göra mig klar, så hejsanvejsan med er då!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-30 @ 18:21:38   

♥ 3. dina kompisar

mina kompisar, ja vad ska jag säga. mina kompisar, snälla och rara, helt underbara..jag älskar mina kompisar och jag älskar att umgås med mina kompisar, och jag har för det mesta alltid roligt när jag umgås med dom, vi skrattar ganska ofta och mycket. jag litar även på dom till hundra procent och kan prata med dom om allt, och jag kan verkligen vara mig själv när jag är med dom, det är något jag tycker att man ska kunna med sina nära tycker jag, det är en ganska mycket viktig egenskap och jag får säga min åsikt. nej men ja, jag har fantastiska vänner och jag är väldigt glad över att jag har just dom också, även om jag jag inte umgås lika mycket med alla längre vilket är väldigt tråkigt, så betyder alla fortfarande lika mycket. jag älskar er mina vänner,ni vet vilka ni är!♥
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-30 @ 08:00:00   

♥ the beauty of love is when it's meant to be

har lite bilder från mobilen som jag glömt att lägga in på mobilen, bjuder på dom nu i brist på annat!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-29 @ 20:30:00   

♥ and Im waiting for the day, you will see, you can't say no to me

hallå! jag kom precis in från en väldigt skön promenad med trevlig sällskap av fredrika och josefine som det var jättelängesedan jag träffade, så det var kul att återhämta lite förlorad tid eller vad man ska säga. och det var verkligen underbart ute, sommarvärme, och vindarna var varma. varma?! snacka om härligt väder alltså. fint var det också, lite magiskt nästan där vid vattnet hehe. och snart ska jag bege mig ut igen till kupolen med emma och caroline, det är kvällsöppet så vi ska dit och kika lite bara. alltid trevligt att vara social! imorgon är det fredag och då fyller elin år, vilket resulterar i förfest hos henne i följd av en fet utång på klin, och jag har en stark känsla av att det kommer bli väldigt roligt! vi får pengar imorgon också, äntligen säger jag bara!!! vi hörs mina kära!

hösten är faktiskt ganska härlig och mysig, så länge det är såhär härligt ute iallafall. ja, så änge det är såhär får det gärna vara höst för mig! jag hoppas det tar lång tid innan kylan och vintern kommer nu...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-29 @ 19:56:46   

♥ it's sad but it's true

förlåt, men vad konstiga ni är haha...jag har mer läsare varje gång jag inte uppdaterar bloggen, men när jag väl ligger i som jag faktiskt gör nu ganska mycket också, ja då sjunker statistiken istället. hur konstigt låter inte det egentligen, borde väl ändå vara tvärtom haha? men nej när jag inte uppdaterar, då jävlar är det dags att läsa va! lite konstigt är det väl ändå? jaja det är väl som det är, var bara tvungen att nämna det haha..random-inlägg hej!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-29 @ 14:30:00   

♥ 2. staden där du bor

staden jag bor i är borlänge då som sagt. här har jag bott i hela mitt liv, och visst, det kan verkligen vara världens tråkigaste lilla stad ibland, man vet nästan vilka alla är och sådär, det kanske kan vara lite tråkigt samtidigt som det även kan kännas som en trygghet ibland. och även om det är väldigt tråkigt här ibland, så trivs jag fortfarande, eftersom att jag har bott här i hela mitt liv då. men jag vet dock inte om jag kommer bo kvar här resten av mitt liv, för jag vill testa på att bo i någon storstad också. borlänge är nog inte världens festligaste stad eller vad man ska säga, men på somrarna har vi festival peace and love här, vilket alltid är årets höjdpunk. då kommer det alltid massa folk hit och det är verkligen så himla härligt... men mycket mer än så är det nog inte!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-29 @ 14:06:24   

♥ lillen aka mongo, rest in peace

min lilla lillen dog igår, han kallades lillen och mongo (haha) eftersom att han var utvecklingsstörd sedan han föddes. han blev en lillen eftersom att han aldrig blev stor kan man säga, han har alltid varit mycket mindre än dom andra. han var alltså väldigt speciell, mycket mindre än hans syskon och sent utvecklad, han bodde även hos honorna (haha). och riktigt klantig var han också, rolig underhållning. så det kommer vara tomt utan honom måste jag säga, i och med att han var så speciell och så vidare. sov gott lillen♥
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-29 @ 13:44:47   

♥ you can take everything I have you can break everything I am, like Im made of glass, like Im made of paper, go on and try to tear me down I will be rising from the ground

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2011-09-28 @ 21:00:00   

♥ skies is cryin I am watching, cathing teardrops in my hands, only silence as it's ending, like we never had a chance

nu ska jag klaga lite...jag mår inte bra just nu, herregud vilken jobbig huvudvärk jag har fått och illa mår jag också. kul om jag blir sjuk till helgen, fast nej. det vill jag inte bli för den här helgen ska bli en rolig en. orkar inte, tur att jag inte ska till skolan imorgon iallafall. måste ta en tablett nu och sen gå och lägga mig, lägga mig tidigt som en penisionär ungefär, oj det rimmade visst. men ni vet, "a man's gotta do what a man's gotta do", eller hur man nu än säger det. nej men måste sluta sitta här nu, tar en tablett och lägger mig nu då i hopp om att jag mår bättre igen när jag vaknar imorgon. puss!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-28 @ 20:27:08   

♥ 1.berätta om dig själv

okej så jag ska berätta om mig själv, hm vart jag ska börja..ni borde förmodligen veta att jag heter louise iallafall. jag är 18 år och bor i borlänge som jag har bott i under hela mitt liv, i samma hus också för den delen. jag har inga fritidsaktiviteter eller speciella intressen, men jag gillar att umgås med mina vänner, lata mig framför bra serier, äta onyttigheter i mängder, festa, ha kul, och lyssna på musik, jag älskar verkligen musik och är lite av en allätare kan man säga. men mest tycker jag om låtar som betyder något och berör. jag skrattar ganska ofta och mycket, och är för det mesta glad och social av mig, och får ofta "stå för underhållningen" bland mina vänner. jag är singel och kan tröttna på det ibland, mer på senaste tiden. jag är starkt beroende av lypsyl och socker. jag är väldigt väldigt klantig vilket kännetecknar mig bra, och jag har endel otur kan man säga. nu kommer jag inte på något mer, så det var väl allt ni behöver veta i princip.

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-28 @ 20:05:00   

♥ något jag börjar med nu

försöker mig på att göra den här listan under 30 dagar, en punkt för varje dag är det väl tänkt då. sen får vi se om jag håller ut så länge eller orkar göra det precis varje dag. ja det visar sig helt enkelt!
1.Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina kompisar
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns…?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högsta dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagelack
24. Ett kort på din dator
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som har hänt under dessa 30 dagar
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-28 @ 19:32:53   

♥ oh look what you've done you've made a fool of everyone, it seems like such fun until you lose what you had won

några avsnitt OC senare och nu sitter jag istället framför datorn och kollar på "the fabolous life of ana gina", haha sjuk människa säger jag bara. imorgon är jag ledig så då ska jag försöka passa på att plugga allt jag behöver plugga till, och alla jobbiga uppgifter som behöver göras. för idag orkar jag verkligen inte, är galet trött, råkade till och med somna i fotöljen för ett tag sen, då är jag väldigt trött kan jag säga..har inte så mycket mer att skriva för tillfället, fantasin ligger lite på noll.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-28 @ 18:36:23   

♥ this time you've got to make up your mind this life you're living, this time you got to make up your mind, this life's worth living

aloha! idag hade vi bara två lektioner så jag kom hem för cirka en timme sedan, och har slängt in lite vårrullar i ugnen som jag väntar på just nu. jag känner mig lite trött och seg idag så tänkte lägga mig i soffan och mysa ner mig lite framför oc. sen måste jag börja med lite skolarbeten, har prov på måndag och andra uppgifter som måste lämnas in, jag kan verkligen inte få ig i historia C, för då får jag inte följa med till polen och det vore väldigt synd. så det är väl bara sätta igång antar jag..men först; OC♥ later daugh!


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-28 @ 13:25:11   

♥ ah la la la la la life is wonderful

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-27 @ 20:54:58   

♥ and it takes no time to fall in love, but it takes you years to know what love is, and it takes some tears to make it trust

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-27 @ 18:45:22   

♥ joshua radin har gjort det igen

joshua radin har gjort en ny skiva, vilket jag totalmissat...hur fan har jag kunnat missa det?! iallafall om ni har lyssnat på joshua radin så vet ni att hans låtar för det mesta är sega och hjärtskärande fina och så vidare, men på den här skivan är det lite tvärtom istället, låtarna är glada och härliga och jag blev på sånt bra humör av att lyssna, tänk vad lite musik kan göra alltså, påverka ens humör. åh vad jag älskar det här. ni får två smakprov från albumet! ♥ och på tal om annat, jag ångrar fortfarande att jag inte såg honom i stockholm 22 maj 2010...


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2011-09-27 @ 17:36:06   

♥ everyone wants something, well I'm wanted by anyone but you

hallå där allihopa! hur mår ni? idag har det varit en väldigt skön skoldag med endast en lektion som inte var dryg någonstans, och det ju verkligen inte fel. och efter skolan tog jag mig en promenad hem i det härliga vädret, det var lite svettigt men ändå skönt. känner att jag behöver komma igång lite med att promenera och sådär, för det är ju aldrig fel att röra på fläsket så att säga. och för tillfället så är jag faktiskt ensam hemma, så jag tänkte passa på att slänga mig i soffan framför underbara,älskade OC med popcorn och så. myspys! och om ett tag kommer mamma och pappa förhoppningsvis hem med vårrullar och wook, har lärt mig äta det nu, hurt gott som helst..♥

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-27 @ 17:24:58   

"life is not about waiting for the storm to pass,  it's absout learing how to dance in the rain."
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-26 @ 18:29:26   

♥ under the coconut tree we stay, watches the night turns in to day, we let the fire be the light, sky is the floor tonight

skön dag idag, synd bara att det är måndag och skola imorgon igen, tiden springer ifrån en...
nåja, det är som det är men måndagar är ganska jobbiga så jag har inget att se fram emot hehe..
aja. nu ska jag lägga mig i min sköna säng och se två filmer, blant annat "dangerous water", som
jag har sett flera gånger förut, men den är ganska bra. plus att en snygging är med i filmen också,
vilket gör det hela en aning bättre. jaja godnatt, ha det så bra och så vidare. puss på er vänner...!!

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-25 @ 21:34:55   

♥ i brist på annat

Du heter:

louise

Smeknamn:

lollo av dom flesta...lojs, lojsan

Låt som när du är ledsen sörjer till?

har inte direkt någon speciell

Beroende av:

lypsyl, socker, cocacola

Vad tror folk om dig?

ingen aning?

Vad får du oftast komplimanger för?

mina ben och min hy tror jag

Hur imponerar man på dig?

inte genom att "impa" iallafall haha, nej men typ jag vet inte..

Brukar du skratta för dig själv?

herregud ja

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

"vad gör du lojsan?;)"

Har du haft sex idag:

nej

Hur svarar du i mobilen:

-aa hallå? (typ)

Vem ringde du senast?:

jesper

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:

"vart fanns lypsylen nu då? hittar ju inte" typ...

Antal timmar sömn inatt:

jag vet inte, räknar inte dårå

Sov du ensam:

jajamen

Brukar du komma i tid:
jadå hehe

Hur känner du dig nu:

ganska glad, och verkligen jättehungrig

Vanligaste färg på dina kläder:

svart, vitt,grått, haha...

Vad tycker du om fötter:

fula och äckliga

Vad saknar du:

gamla spotify♥

Hade du en bra kväll igår:

ja det hade jag allt minsann!

Favorit dryck på morgonen:

En återställare sitter aldrig fel.

När brukar du oftast gå och lägga dig:

10-12 på vardagar, senare på helger

Är du blyg?:

inför vissa personer och nytt folk är jag ganska blyg ja

Sysslar du med någon idrott:

nej föfan

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

njae inte direkt första

Har du spytt offentligt:

ja, eller typ

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:

allt jag kan

Är du nöjd med ditt liv:

kunde varit bättre, kunde varit sämre så att säga

Är du bortskämd:

ibland kanske på vissa saker

Vad gör du i morgon:

måndag=går i skolan

Vad är det värsta du vet?:

spindlar, är livrädd....idioter, iskalla vintrar,osv

Har du bra vänner och äkta vänskap?:

oh ja!

Vad är det finaste du fått?:

bra familj och vänner♥

En speciell dag du minns:

gröna lund 09 hehe

Du samlar på:

minnen

Vem ringer du när du är arg/ledsen:

hm, ingen

När grät du senast:

minns inte riktigt?

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

köpa massa kläder, och allt möjligt roligt

Vill du gifta dig:
vet inte, en vacker dag kanske!

Vill du ha barn:

jaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Är du musikalisk?:

nej inte direkt, men älskar musik så in i....

Vad dricker du helst när du är törstig:

cocacola, always and forever♥

Bor dina föräldrar tillsammans:

jajamen

Har du någon gång gråtit dig till sömns:

ja

Biter du på naglarna:

nej inte längre, men gjorde förr  i tiden
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-25 @ 20:39:40   

♥ my body don't lie, I'm out of my mind let it rain over me, I'm rising so high out of my mind, so let it rain over me

Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-25 @ 20:17:48   

♥ för ingen av oss vågar säga vad vi känner, så nu står vi här men vi är bara vänner

söndag - godis, soffhäng, cocacola, OC MARATON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-25 @ 15:50:24   

♥ tears don't mean your losing everybody's brusing, just be true to who you are

godafton gott folk. idag är det lördag vilket innebär ingen skola, väldigt skönt om ni frågar mig hehe.
tog mig en härlig sovmorgon och sedan kollade jag igenom några avsnitt av OC och om ett tag ska
jag fara iväg och handla lite godsaker, det är ju ett måste, SPECIELLT under helgerna. idag är jag
faktiskt sugen på lösgodis, brukar oftast bli sugen på chips eller choklad nu för tiden. men idag ska
jag allt variera mig lite så att säga. sen ska jag pallra mig hem till alex och diska (haha), fult det lät.
sen hittar jag förhoppningsvis på något roligt med erik och emma eller något, trevligt trevligt. vi hörs!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-24 @ 15:45:36   

♥ easy A

hej..........såg nyss en film, "easy A" hette den, eller tvärtom kanske...jaja kan iallafall rekommendera
den, den var rolig och bra, lite smått skruvad sådär, highschool film. blev väldigt glatt överraskad när
jag fick se att cam giganget (volchock OC) medverkade lite i filmen, för lite enligt mig. han som spelar
dan i gossip girl var också med, många kända skådisar, desto bättre! nej men den var faktiskt riktigt
rolig och bra, se den gott folk. bra. nu ska jag lägga mig och lyssna på musik, sen sova. så godnatt då!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-24 @ 00:09:53   

♥ I will never win this game without you

goddag fredag, älskade, underbara fredag. älskar dig så mycket, du är bäst älskling, puss på dig!
haha nej men hej på er kära läsare, hehe. lol på mig själv måste jag få säga. men ja, nu är det
äntligen fredag, och helgen ser ovanligt lugn ut. är första helgen på länge för mig som jag faktiskt
ska ta det lugnt, det har nästan blivit en vana att inte ta det lugnt så att säga, men det är trevligt!
men idag blir det som sagt lugnt iallafall, sen resten av helgen får vi väl helt enkelt se..ikväll blir
det faktiskt myskväll med mor min, vi ska se på film, vräka i oss chips&dipp, dricka cocacola osv..
var på kupolen idag flera timmar också, fick tillslut med mig ett par jeans som ger mig fet röv,,,,,,
en vanlig svart enkel tröja och lite ringar, inte så dumt. ska försöka få in någon bild sen på allt då.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-23 @ 20:32:04   

♥ so why does you pride make you run and hide, are you that afraid of me

tjena tjena! skön dag idag som började med en riktigt härlig sovmorgon, älskar...sen hade jag som
sagt bara skolfoto och en endaste lektion, härligt värre va! efter skolan åkte jag hem ett tag, sen
åkte jag och erik till emma och chillade, kom ganska nyss hem faktiskt. imorgon är det ju äntligen
fredag igen, fan va härligt. har ingen aning om vad som händer denna helg dock....vi får väl se då!


Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-22 @ 22:02:06   

♥ Im not telling you it is going to be easy, Im telling you it's going to be worth it

godafton gott folk, vänner eller fiender, främlingar eller bekanta. ja och så vidare och så vidare...
rätt skön dag idag faktiskt. efter skolan idag var jag med mina kära vänner terese och caroline
hemma hos terese. vi åt, snackade, filmade, hade kul helt enkelt. alltid lika trevligt må jag säga!
imorgon har jag skolfoto+en lektion och en riktigt fet härlig sovmorgon, till 13:15....den ni hehe..

så snart ska jag krypa ner i min säng och kolla på OC, underbart härligt. slipper även cykla till
skolan nå mer efter imorgon då jag får låna emmas busskort under tiden då hon inte kan vara i
skolan, sen när hon är tillbaka har jag fått pengar och köpt busskort, underbart...TACK SOM FAN
hehe...hatar att cykla. och på fredag ska det inhandlas jeans, äntligen säger jag bara. godnatt nu!






bortglömda fula bilder.......!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-21 @ 22:28:47   

♥ you gonna make me stay forever

åh är irriterad....jag är verkligen riktigt uttråkad, finns ingenting att göra varken här hemma
eller på datorn. det är fan inte ens kul att sitta vid datorn längre, alla suger verkligen bokstavligt
talat riktigt mycket på att uppdatera sina bloggar, det är skittråkigt...internet krånglar här hela
tiden och det är så jobbigt, det lägger av då och då, eller så är det fruktansvärt segt....och mitt
äckliga spotify har "gått ut" än en gång, så jag kan inte lyssna på musik heller typ....försöker
mig på grooveshark, men alltså det är bara konstigt haha...och jag vill ha pengar ny, behöver
verkligen nya kläder för i helvete. orkar inteeeee... studiebidraget kommer då inte räcka till!!!

Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-20 @ 18:03:53   

♥ wanties


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-20 @ 17:37:22   

♥ will you even know Im gone

hej där....just nu är jag sjukt hungrig, magen skriker efter mat...så jag har slängt in lite saker
i ugnen så att säga, bland annat den enda vårrulle som fanns kvar, snyft, ville ju ha flera.......
dock är dom här vårrullarna vi har väldigt starka, (det är dom faktiskt), emma du skulle gilla!!
till det ska jag ha en god chilisås med vitlök i, den är asgod, men lite stark hehehe...och
eftersom att det bara fanns en vårrulle blev jag tvungen att göra lite mer, så slängde även in
bla potatis i ugnen också och mer, så blir god beasås till det, fyfan vilken god mat, weehoooo!
nu ska jag ha OC-maraton mina kära vänner, god damn it, har verkligen saknat OC hehe♥
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-20 @ 11:51:54   

♥ that's when you killed me

aloha.. från och med imorgon ska jag cykla till vädret...MEN haha skolan menar jag...orkade
inte radera mitt felsteg, sorry gott folk. nej men ja, jag ska cykla till skolan, ofrivilligt. jag har
inte lyckats blivit sjuk heller så jag har faktiskt inget val, synd nog. hoppas ni, mina kära vänner
lider med mig, för jag hatar verkligen att cykla. och det kommer vara kallt, och spöregna.........
förresten, jag såg på idol idag endast för norrlänningen var med, så ballade han ur igen, ytterst
tråkigt om jag får säga mitt. så nu kollar jag inte på idol längre. kanske var det lika bra hehe...
hej random inlägg vafan vill du? shit va random det här inlägget blev, oj oj oj.. nej men hejdå nu!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-19 @ 21:26:19   

♥ say something I’m giving up on you, I’m sorry that I couldn’t get to you

hejsan hoppsan! idag har det varit en skön och ledig dag från skolan. så istället har jag
passat på att kolla på mitt kära OC hela dagen lång istället, och självklart haft en rätt fet
sovmorgon också. nu sitter jag här och har fått en jobbig huvudvärk, fruktansvärt skönt..
har fått en blåsa i munnen också som börjar göra svinont, ännu skönare. men skönast är
nog ändå att vi inte har alvedon eller något alls för att dämpa smärtan, härligt värre va?!









.....bilderna från i fredags när vi var hemma hos emma!





Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-19 @ 19:57:30   

♥ the sun goes up, the stars come out, and all that count is here and now

från utslagna tänder till fyllekäk sent på natten....haha, natten hade sina galna sidor kan man väl säga,
samtidigt som det också var väldigt roligt måste jag säga. det är så det ska vara på helgerna, lite galet
och ändå roligt. och idag mår jag faktiskt bra, måste varit donkenmaten som satte sitt spår så att säga!
men tyvärr har jag faktiskt inte en enda bild att bjuda på den här gången. sånt är livet! idag blir det en
lugn skön dag med tortillachips, popcorn och pepsi. ska nog se på OC också för nu var det för längesen!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-18 @ 11:47:01   

♥ långhelg

shue, lördag idag och lite långhelg sådär med tanke på att vi är lediga på måndag, skönt skönt!
snart ska jag gå ner till alexander för en förhoppningsvis rolig kväll. borde kanske börja fixa mig
lite...mobilen ligger på laddning ocksp så för tillfället är jag typ okontaktbar haha.. annars har jag
handlat och följt med mina systersöner neo och liam till en lite roligare lekpark än våran...fattar
verkligen inte hur småbarn/barn kan ha sån jävla energi, det är helt sjukt. känner mig gammal nu.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-17 @ 18:54:40   

♥ my universe will never be the same

idag är det fredag och fredagsmys med vännerna står på schemat för denna kväll, en lugn kväll
med andra ord! kan vara skönt för omväxlingens skull hehe. det blir lite avskedsgrejs för erik,
sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda! blir nog en bra kväll iallafall, fredagsmys hehe



Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-16 @ 17:27:02   

♥ för om det innebär att du och jag aldrig mötte morgondan, så vill jag veta att du kände om du känslorna var sanna, kände du detsamma detsamma detsamma som mig

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2011-09-15 @ 21:59:13   

♥ you hit me like the sky fell on me

idag föll det mig i tankarna att jag faktiskt går det allra sista året i skolan, kan inte riktigt fatta det alltså,
det har gått så galet fort, skoltiden och gymnasietiden är snart över liksom..det känns som att det inte
alls var längesen vi började på haga, jag kan verkligen inte fatta det. igår beställdes studentmössan, ett
steg närmare studenten alltså.. det ska bli roligt att ta studenten och kul att sluta skolan, men jag tror
också att något kommer fattas, tror det kommer bli lite tomt utan skolan faktiskt haha...nej men ni fattar.


två år sedan.....såg lite barnslig ut haha..shit vad tiden verkligen bara rinner iväg!!!!

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-15 @ 21:22:28   

♥ you will always be the best thing I never had

goddagens! idag hade vi endast en lektion på som började klockan 08:00, men nej det blev inget..
så istället är jag hemma och har det rätt skönt, tänkte slå på lite one tree hill nu och eventuellt ta
mig en klick glass, behöver något gott känner jag (ovanligt), hehe.. jaja ha en bra dag allihopa...!

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-15 @ 13:19:58   

♥ closer to you

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2011-09-14 @ 15:00:29   

♥ I try to stay alive, but Im already gone

seg dag idag trots bara en skoldag där vi bara fick se film hehe.... jag är allmänt seg och jobbig
känner jag...och negativ så det finns fan inte, shit vad negativ jag är. skärpning louise wallin......
jaja ska försöka...nu ska jag iallafall äta mat (äntligen för i helvete), sen ska jag dra hem till min
käraste emma och vara social med henne och carrot, det blir nog trevligt. vi hörs gott folk, hejdå..!




Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-13 @ 16:58:23   

♥ I want to sleep without dreaming, cause Im scared to se them

goddag, seg men ändå skön dag idag. jag ska iallafall pallra mig upp till emma nu och umgås med
henne och erik. erik fick nämligen reda på att han ska åka till usa, som han väntat på en evighet...
är jätteglad för hans skull men samtidigt så är jag väldigt egoistisk också som inte vill att han ska
åka hehe. vi kommer sakna dig erik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ska skaffa en webbkamera osv osv... aja, hejdå.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-12 @ 18:32:29   

♥ webbdesign

leker med photoshop...


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-12 @ 15:16:47   

♥ we touch I feel a rush, we clutch it isn't much but it's enough to make me wonder whats in store for us, It's lust, it's torturous

kämpar med att försöka hålla ögonen öppna efter alldeles för lite sömn den här helgen, shit vad lite
jag har sovit verkligen. har inte ens sovit på nätterna utan det har blivit att gå och lägga sig tidigt
på morgonen istället...och igår morse sov jag bara några få timmar, imorse somnade jag nog aldrig
riktigt in utan hade svårt att somna och vaknade ofta, inte mycket sömn alls. känns som det var
en evighet sen jag sov i min egen säng riktigt eller vad man ska säga haha.. nu blir det iallafall att
ta en välbehövlig dusch, sen mysa mig ner i sängen framför oth med chips, pepsi...ikväll kommer
det garanterat att bli en tidig kväll för min del. vi hörs imorgon gott folk, ha det fint och så vidare!


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-11 @ 16:42:02   

♥ I need your love cause everyday a part of me is dying

är väldigt seg idag efter att ha kört tvådagars så att säga. dagen känns sjukligt seg och jag likaså.
så helgen har varit ganska så intensiv om man säger så då, men det var de väl värt antar jag, med
fint och bra umgänge är det inte mycket som slår fel. på tal om fint umgänge så fick jag en ny liten
kompis igår hemma hos lina, en kattunge som bor där i närheten, dör så söt han verkligen var/är...
han låg och sov på mig flera timmar och slickade mig på näsan, åh kan inte förklara hur söt alltså..












Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-11 @ 14:52:29   

♥ now I am walking down that lonley road again and it feels like I am lost, but whorst of all, to be without you

jag tycker om er väldigt mycket ska ni veta, och tack för igår ♥











Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-10 @ 16:07:43   

♥ even the best falls down sometimes

bläää...jag mår så dåligt just nu att jag bara vill dö ungefär. iallafall spy skulle faktiskt vara skönt,
haha äcklig jag är. nej men fan alltså, mår väl som jag förtjänar antar jag hehe...jaja. jag bara, 
orkar fan inte, orkar inte med nått just nu känner jag. mycket känns så jobbigt men det är väl
bara att bita ihop antar jag, livet är hårt helt enkelt och det måste man tyvärr leva med, that's it!


Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-10 @ 12:56:34   

♥ watching the world watching them all go insane, look at them all, looking them do evil things, so I out and dance, party my problems away, look at me now




party står det på kvällens schema, så ni kör vi, skål på er vänner och gott folk!!!!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-09 @ 17:36:52   

♥ it seams like I'm waiting for nothing, I've been so lost since you've been gone, but I'm still in love with you, like a fool

Hej där....har just nu en rätt fel håltimme, så jag passade på att åka hem och göra mat eftersom att
det är äcklig skolmat idag (ovanligt), tacofisk stod det på menyn....mmm fan va gott!!!! eller inte....
så ska väl ta 11:40 bussen tillbaka till skolan igen för två lektioner till, vi har bara haft en än så länge
och det var bild, vilket inte är så värst jobbigt så att säga. nej men har väl inget mer att säga just nu.

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-09 @ 11:10:23   

♥ half a chance, the thanks I get, a twist of plans, is this the thanks I get?

åh herre, i nuläget är jag så fruktansvärt hungrig att jag faktiskt skulle kunna döda för en riktigt fet
kebabpizza, ohmy va hungrig jag är, jösses....och trött är jag också, längtar galet mycket efter sömn
och min älskade underbara säng. den må vara liten men den är fan så skön! älskar den och så vidare.
nu ska jag äta, sen ska jag sova. imorgon är det äntligen fredag och helgen kommer bli väldigt bra!

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-08 @ 21:29:08   

♥ I can't look Im so blind, I lost my heart, Iost my mind without you

åh fick mig ett litet lyckorus för ett tag sen när min syster kom hit och bland annat berättade att hon ska
få en liten flicka, så himla roligt, precis vad jag hoppades att det skulle bli eftersom att jag redan är
moster åt tre killar, så det ska bli roligt med en flicka den här gången. ännu roligare om hon råkar födas
på min födelsedag vilket det är rätt stor risk för. åh som jag har längtat efter det här haha....


...och grattis till min kära kusin linnéa på födelsedagen!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-08 @ 20:31:33   

♥ there is so many wars we fight, there is so many thing we're not. But with what we have, I promise you that we marchin on

hejhejhej....dålig uppdatering jag vet men jag orkar inte uppdatera jämt och ständigt förstår ni!!
idag hade vi två lektioner, vi började klockan 08:00 med webbdesign som är ganska så slappt ja,
sedan hade vi religion där vi fick sen den där teckande disneyfilmen om moses ni vet, jaja.. vi fick
iallafall sluta innan halv elva, ganska skönt om ni frågar mig. trean kanske inte är så dumt ändå...
förövrigt så är jag verkligen jätteseg just nu, seg och hungrig och behöver nog en rejäl dos med
socker nu om jag ska bli pigg igen.. men vi har nog ingenting gott som vanligt, nej det har vi inte...


Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-08 @ 15:55:31   

♥ always love, hate will get you everytime, always love, hate will get you. always love

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-06 @ 17:08:35   

♥ lord of the flies

ska om ett tag hem till emma med erik och se filmen "lord of the flies" (flugornas herre), såg den för
några är sedan när jag var mindre och minns inte så jättemycket, minns bara att filmen var så jävla
hemsk och rå och otäck och obehaglig, får lite ont i magen nu när vi ska se den bara för det hehehe..

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | diverse videos | 2011-09-05 @ 17:49:40   

♥ måndag och skola

hallå där! sitter just nu i skolan och har webbdesign, ska egentligen jobba men fattar ärligt
inte hur jag ska göra, fattar liksom inte uppgiften, göra en egen hemsida, ja det verkar ju,
lätt....fast....ne. aja. ska försöka jobba iallafall. göra länkar osv osv....svårt ju haha. aja tja!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-05 @ 14:23:17   

♥ you you better be better be great, cause Im ready to play whenever, whatever it takes

17:13- what to do? nejdå, men jag försöker faktiskt klura ut vad jag ska göra nu under resten av
kvällen, jomenvisst så ligger det till då. dock finns det verkligen inte mycket att göra såhär på söndags-
kvisten så att säga...så jag ska nog äta resten av chipsen som finns kvar i påsen, det vill säga smulor..
och äppelpajen jag bakade för ett tag sedan, fan va gott. och cocacola till det, yummie. och så blir det
oth också för nu har jag kollat klart på gossip girl säsong 4, längtar tills säsong 5 kommer ut i svergie,
men måste verkligen tillägga hur arg jag blev över säsongsslutet, fan, blev riktigt sur haha. missnöjd!
nåja, det blir säkert bra sen, älskar gossip girl så det kan inte bli så mycket annat än bra. ha de bra!


saknar sommar och sol gör jag också fastän det inte var så överdrivet längesen, men nu är det höst...

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-04 @ 17:20:49   

♥ snabelkeso från gårdagen

hahaha det här är så roligt, är bara tvungen att lägga upp...johannes hahahahaha!!!!!!!! shit vilken
dålig humor ni kommer tänka att jag har nu. men det har jag faktiskt, jag erkänner. men jag älskar
den ändå hehe...btw så hatar jag verkligen att höra mig själv på videos osv, usch...men jag bjuder!

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | diverse videos | 2011-09-04 @ 16:30:05   

♥ written in the stars a million miles away, a message to the main, the seasons come and go but I will never change

hejsan! idag är jag ovanligt pigg och mår ovanligt bra för att vara "dagen efter", känns väldigt skönt!
och jag hade väldigt roligt hemma hos alexander igår med härliga vänner, mat, dricka och endel skratt,
så har väl inte mycket mer att säga än att det var jättetrevligt och jag är nöjd och så vidare! jag och
lina tog bilen hem strax efter 6 imorse, lagomt pigga. men jag klagar inte för det brukar sluta så hehe..
så ja, tack allihopa för en asrolig kväll natt och morgon haha.. hoppas ni andra hade en bra kväll också!












...haha jag är bara tvungen att lägga ut dom här bilderna hehehehe..... (a)







Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-04 @ 16:12:00   

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-04 @ 15:47:19   

♥ without you

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2011-09-03 @ 17:37:47   

♥ once you know you can never go back, I've got to take it on the otherside

hallå där, gårkvällen blev ganska stort failad och lite smått skrattretande om jag tänker efter, haha..
nåja shit happens helt enkelt. idag är det iallafall lördag och ikväll blir det förhoppningsvis roligare än
igårkväll hehe. jag och emma ska pallra oss hem till mästerkocken alexander och äta mat och ha kul!
det blir nog jättebra det!! och när jag ändå talar om mat nu så kan jag tala om för er alla att jag är
riktigt vrålhungrig och väntar på att maten ska bli klar någon gång, för att stilla min hunger vräker jag
i mig chips efter chips. jag kommer vara fet inom ett år, bara så ni är förberedda på det och så vidare.

 
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-03 @ 14:14:32   

♥ there you are

goddag....idag är det äntligen fredag, och herre jösses vad trött och seg jag helt plötsligt blev.
tror att sockret i min kropp försvunnit och därför blev jag så. men ska iallafall orka med klin ikväll.
just nu känner jag dock att jag allt annat än orkar dra ut, är trött och inte det minsta peppad alls...
men men, nu har jag ju bestämt att jag ska ut så får väl lov att offra mig helt enkelt, kanske blir kul
när vi väl är där förhoppningsvis. det visar sig! skönt med helg iallafall och imorgon tänker jag sova
ut vilket ska bli riktigt skönt. nu är jag hungrig också men orkar fan inte äta, åt ju nyss och innan det?
har verkligen fått mig en fet aptit nu för tiden, äter och stoppar hela tiden, det finns liksom ingen botten.
bjuder på en gammal bild i brist på annat, och guuud vad jag vill sova just nu, som emma gör. VAKNA!!!!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-02 @ 20:01:03   

♥ för vi lever alla med känslan att falla och vid tomhetens botten står vi på toppen

hej......bara för lite information och sådär brist på annat att skriva om så tänkte jag bara meddela
om att ett till av mina djur har dött nu...agnes, hittade henne ihjälslagen här om dagen av sin kära
syster. jomenvisst, huvudet var helt blodigt osv, lite obehagligt om jag får säga mitt, stackars liten..
jag hade henne i över 3 år och det är ändå rätt länge så lite tomt är det ju förstås... rip lilla agnes♥

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-01 @ 21:54:01   

♥ I can't win, I can't wait, I will never win this game without you, I am lost I am vain, I will never be the same without you

..lite taskigt med uppdatering från mig jag vet. men har faktiskt inte suttit vid datorn så mycket nu!
aja, skolan rullar på ganska bra än så länge, men det är ju endast för att vi inte riktigt har kommit
igång, det blir nog snart tråkigt och drygt igen ska ni se hehe..egentligen har vi inte så dryga dagar,
vi har ju ungefär 2-4 lektioner per dag, för det mesta 3, men slutar sent pga håltimmarna bara.......
så det är egentligen inte riktigt så drygt som det verkar, och det är ju bra. idag har har hälsat på
mormor och städat lite hos henne, fick mig en slant för besväret så jag belönade mig själv med en
godispåse från hemmakväll nyss, och en pepsi för dom hade inte cocacola på hemmakväll, snyft...
och nu börjar det snart bli dags för sängen så jag orkar upp imorgon, och då är det äntligen fredag!

'
peace and love♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-09-01 @ 21:46:41