♥ Helt slut!

Bonjour damer och herrar!
Har ni haft en bra dag?

Jag slutade runt tre tiden och kom hemstrax efter halv fyra då jag började proppa i mig lite mellanmål och sedan plugga till morgondagens prov om första världskriget, och kan säga att nu är jag helt slut i huvudet. Sov inte så mycket inatt heller så är väl allmänt trött också, plus att jag håller på att bli förkyld också. Så det blir ingen sen kväll för min del idag.
Ska sova gött så att jag är pigg till so provet, och jag ska banne mig klara av det!!!!!!!

hoppas ni får en bra måndag.
puss gullungar!

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-30 @ 20:41:22   

♥ Dagens låt!



Tiger Lou - You can't say no to me
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-30 @ 20:15:48   

♥ If the moon fell down tonight.

hej på er alla glada läsare. Har ni haft en bra söndag allesammans?
Dagen närmar sig sitt slut och jag känner mig helt slut i huvudet efter so pluggandet som inte ville sätta sig fast i mitt huvud. Så, har en dag på mig att lära mig allt jag ska lära mig. kulkulkul....

Men jag orkar inte plugga mer idag höhö, har lite ont i huvudet känner jag nu också.
Ni får ha de bra.
kram!

Lämna en kommentar?  
11 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-29 @ 21:50:06   

♥ Söndag eftermiddag.

Söndag eftermiddag, tiden rullar framåt, klockan är omställd på sommartid vilket betyder att vi kommer få se ljuset av dagarna en aning längre, underbar musik dunkar i högtalarna, min hjärna kan inte tänka på något annat just nu än andra världskrigs provet som äger rum på tisdag och att jag i princip inte kan ett skit, och att jag kanske borde ta mig ann att plugga nu? Frågan som också rullar runt i huvudet är, ''orkar jag''?  Svar: Egentligen inte, men jag är illa tvungen...

Just nu sitter jag då som sagt och dunkar musik i hötalarna och tänker på mitt inte så kära prov, samtdigt som jag känner mig proppmätt av den sena lunchen som bestod av spagetthi och ''bolognese''. Riktigt mumsigt.
Förövrigt har jag inte gjort så mycket idag, kvicknade till runt ett tiden av dryga ungar som skrek och gapade högt utanför mitt fönster, suck. Ingen mening att ligga kvar i det oljudet tänke jag väl då så jag pallrade mig upp och tryckte i mig ett par kalkonmackor och sedan kom jossie och hämtade sina grejer från gårdagen och jag skrev av saker vi ska kunna till ''andra världskriget''. Så nu har jag all information till det, samt sammanfattningar osv..

Nej, jag borde faktiskt ta mig ann och börja plugga nu snart, om några minuter måste jag sätta igång. Jag vill helst inte få IG på detta prov, desto högre betyg desto bättre. Sista tiden i nian är viktig nu, bäst att plugga in så man kan så mycket som det bara går så att jag klarar av det. Det är ju faktiskt ganska intressant om man tänker efter, dock väldigt svårt och mycket att lära in sig på en och en halv dag, men jag har bara mig själv att skylla för det.

Hoppas att ni alla får en bra dag, kram på er sötisar!
Lämna en kommentar?  
8 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-29 @ 17:04:00   

♥ Kenza VS blondinbella?

Dagens fråga till er läsare, vem av följande gillar du mest?

 

Personligen föredrar jag Kenza både som person och hennes blogg.
Jag tycker att blondinbella är en diva och är inte alls speciellt förtjust i henne!

VAD TYCKER DU??
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-29 @ 16:34:02   

♥ Forever yours!

Jag bara kan inte sluta lyssna på denna underbara underbara låt. Den sitter fast som klister i min skalle och jag älskar den helt enkelt. Ni borde verkligen lyssna på den, helt suverän!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-29 @ 16:27:37   

♥ Trevlig Lördagskväll!

Hejsan på er alla supergoa bloggare!
vHar ni aft en trevlig lördags kväll allesammans?

Jag, Josefine och Isac tog 17.40 bussen hemifrån ner till staden där vi gick av strax utanför ''maximgrillen'' där vi fortsatte gå vidared mot maximteatern, vi satte oss och väntade en stund. Kl halv sju serverades det middag i den stora salen,  middagen bestod av potatisgratäng, rostbiff, skinka, potatisallad, sallader och en massa annat mumsigt! Plockade åt mig så mycket som jag kunde, *fniss*. Riktigt gott var det, sedan fick vi även efterrätt som var en supergod vaniljglass och massa tillbehör, smaskens!!!! hade riktigt skoj där faktiskt, alltid kul att komma ut ibland och träffa folk! :)

Och om två veckor är det dags för oss att ha premiär också för årets härliga revyresa. Vilket underbart gäng vi är!!!!


Snart ska jag följa med mina päron och hämta storebrorsan från ett party, och om jag käner honom helt rätt så är han ganska så onykter vid det här laget. :)  Hoppas att ni alla har haft en bra lördagskväll och sover gott inatt!
PUSS!


JAG ÄLSKAR ER HELA HÖGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-29 @ 00:05:59   

♥ Lurad av vädret.

Nu är jag arg. Jävla skit vinter, att den aldrig försvinner!!! Iår var det torrt på backen och i förrgår var det ljummet ute, kändes som vår i luften. Men igår eftermiddag så började det ösa ner med snö så när jag klev in för dörren såg jag ut som en snögubbe. Kan inte våren bara komma nu? Jag är så less på vintern nu, hur kan den vara så otroligt lång?
Jag hoppas riktigt mycket på en bra sommar. Men men, det är bara att tänka positivt och se framåt. För faktiskt så har jag en del framöver att se fram emot jätte mycket!

♥ Revyresan!
♥ Balträning!
♥ Niornas bal!
♥ Sommarlov!
♥ Förhoppningsvis klassfest!
♥ Peace and Love!
♥ Sommartider!!!!!
♥ Gymnasietiden börjar!


Så ja, jag hoppas och tror att denna sommar kommer att bli oförglömligt underbar!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-28 @ 15:14:12   

♥ Against the world.

I morgon är det Fredag, det sätter jag absolut tummen upp för. Jag älskar Fredagar, skoldagen Fredag, känslan av att det är helg. Fredagar är suveräna, och absolut inget att klaga på. Kan det inte vara ''fredag hela veckan''?
Imorgon är det Fredag, och då ska jag vara med Fredrika för nu var det för länge sedan sist.
PUSS PÅ DET!!!!! (och givetvis tummen upp)            :D


Lämna en kommentar?  
9 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-26 @ 21:44:32   

♥ Veckan snart slut igen!

Är det bara jag som tycker det, eller går tiden faktiskt rysligt fort? Nog för att denna vinter har varit ovanlgit lång, så har den ändå bara rusat förbi om man tänker efter riktigt, jag tyckte ju nyss att det var jul och jag sa till mina vänner, ååh nej, nu är det bara två veckor kvar tills lovet är slut. Det går så fort! Det står inte på förens denna skoltermin är över heller, och sommarlovet börjar, och nästa termin börjar osv. Och så tyckte jag att det var nyss som vi började öva på revyresan för detta år, vi började öva i augusti och vi såg alla fram emot alla föreställningar som äger rum i april, om lite mer än en vecka är det dags för oss! Andra året i rad, men jag är fortfarande nervös. Det ska bli så kul!
Ja, nog går tiden lite för snabbt alltid, men nu får den gärna gå lite snabbare eftersom att jag längtar så förfärligt mycket till sommaren, och jag känner på nmig att den blir riktigt varm i år. UNDERBART!

Skönt, i morgon har vi sovmorgon och börjarm klockan halv elva, vilket betyder att jag kan ta tjugo i tio bussen och slappa med lurarna i örat och lyssna på underbar musik på väg till skolan, cirka 40 minuters färd. Dagen är inte så jobbig heller, endast tre slappa lektioner att stå ut med, jag klagar inte! Dagen slutar klockan 14.00 vilket är helt acceptabelt också!=)


Känner att det ska bli riktigt skönt att få sova ut i morgon, och skönt att ta helg igen.
underbart!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-26 @ 21:41:30   

♥ Härlig låt!

Jag säger en sak, tackar skaparen till youtube, jag menar vilken underbar hemsida! I Princip allting som man söker efter finns, och så mycket mycket mer! Om man lyssnar på en låt kan det komma upp någon anna som man kanske känner för att klicka på, och den låten kan ju vara helt underbart bra!

Hittade just denna härliga låt!


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-26 @ 21:29:34   

♥ Dagens vill ha!

NYA SKOR!
BEKVÄMA SNYGGA ENKLA TYSKOR.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-26 @ 21:10:42   

♥ Tiden går fort!

Kollade nyss igenom lite bilder från datorn och hittade gamla bilder på gerbilungarna, och jag bara måste visa er hur söta dom var, så små och oskyldiga liksom. (Till skillnad från nu) hähä. Nej men söta är dom såklart fortfarande:)
Kolla här så söta de var!









aaaw, gud så tiden går fort alltså..
Lämna en kommentar?  
8 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-25 @ 20:55:07   

♥ onsdag.

Nämen hej på er allesammans!
Tiden bara rullar iväg igen, snart är det påsklov och jag ser fram emot att få sova ut en tid. Denna vecka har varit tuff på morgonen för min del, har varit så himla trött att jag vaknat försent. Men iallafall hunnit med bussen som tur är!

Och utomhus är det iskallt och fullt med snö, nu är jag så trött och less på detta kassa väder. Snälla, kan det inte bara bli vår nu? Den här vintern har varit för lång, och det känns som att den aldrig vill ta slut heller, fan va arg jag blir!!
Nej våren, dags att blomma ut nu tycker jag! :)

Har ni haft en bra dag förövrigt?

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-25 @ 20:51:58   

♥ Försvinn vinter?

Hejsan solstrålar!

Jag vet inte vad ni tycker, men jag börjar iallafall lessna otroligt mycket på den här långa vintern nu.
Idag vaknade jag och tittade ut genom mitt fönster och såg att det var alldeles vitt av nyfallen snö på marken till min stora besvikelse, då kände jag hur dagen verkligen redan var total förstörd..

Förra veckan vaknade jag upp varje dag av spirande vårkänslor, men nu har jag fått tillbaka dom eländiga vinterkänslorna igen. jag hoppas att vintern bara försvinner nu snart, när som helst.

Lämna en kommentar?  
16 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-23 @ 19:34:38   

♥ Våren ser het ut?

igår frågade jag er vilken jacka just du skulle välja till våren av 4 andra.
Av dom som svarade fick den här blåa jackan mest ''röster'', eller vad man ska säga.
Och jag måste nog hålla med er om denna en aning. Färgen är helt underbar och modellen likaså.

Jag skulle inte tveka att använda den iallafall!

Lämna en kommentar?  
13 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-21 @ 17:08:02   

♥ Våfflor!

God afton gott folk där ute!
Under denna lugna lördageftermiddag sitter jag rastlös framför datorn i väntan på en mycket sen lunch.
jag känner doften av nygräddade våfflor som mer kommer in i rummet och magen börjar kurra efter mat.

Klockan är 17.04 och om en stund tänker jag fixa mig lite inför kvällen.
Det blir som sagt ingenting speciellt utan bara filmkväll med mat och vänner!

Vad ska du hitta på under denna Lördag?

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-21 @ 17:04:48   

♥ Misha Bartons blogg.



Ni har väl inte missat Misha Bartons blogg?
klicka här!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-21 @ 16:55:02   

♥ lördag

hej sötnosar!
Hade ni en bra Fredag allesammans?

Jag spenderade min fredag hemma så det blev en lugn kväll för min del!

Ikväll ska jag fara hem till Emma, det blir mat ochfilmkväll och några flera som kommer dit. trevligt!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-21 @ 15:23:31   

♥ Heta vårjackor!

Vilken av följande jackor anser du är snyggast till den kommande våren?








Lämna en kommentar?  
17 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-20 @ 21:35:26   

♥ Kärlek

Ett ord. Kärlek

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-20 @ 21:06:08   

♥ ändringar på smått&gott.

Nu har jag tagit mig ann att göra om en del saker i min blogg som ni kanske ser.
annan textstil, färg och profil bild på andra sidan osv. Av någon konstig anledning så får jag upp blogghumöret genom att göra om lite då och då. Nu är jag nöjd över de nya och jag antar att det är så här det kommer få vara ett tag framöver.
tyvärr kan jag inte göra om min header längre så den blir bra med text och så eftersom att jag inte längre har photoshop.
Min förra dator gick sönder och där låg programmet. Visst är det sorgligt? Får hoppas att min bror kanske kan ladda hem det inom kort.

vad sysslar ni med just nu?
Själv tänker jag faktiskt gå ner och gotta mig med en tallrik glass och som krydda på stripsen tänker jag strö över oboypulver, ett gott tips till er som inte har provat!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-19 @ 20:41:23   

♥ en härlig torsdag med kanonväder!


idag är jag glad, skapligt glad faktiskt. Dagen började med en halvtimmes sovmorgon vilket jag inte säger nej till.
Dagen började klockan halv nio på maximteatern med lite uppvärmning, sen körde vi på alla danserna till revyresan som allt mer närmar sig, om cirka två veckor står vi på scenen, glada och nervösa inför cirka 300 förväntansfulla personer.
Steg för steg gav vi gärnet och försökte lära in oss våra danssteg på bästa vis, idag blev alla danserna äntligen klara.

revyresan är en revy i samarbete med ljungbergssgymnasium(särskolegymnasium) och högstadieelever från forssaklack, samt några borlänge revyare. I år är jag med för andra och sista året eftersom att jag också går mitt sista år på högstadiet, och det är minnen för livet, vi har så himlans roligt och man får lära känna så mycket nytt underbart folk!

idag gav solen oss stark härlig sol igen, och fåglarna sjöng högre. Slen anstränger sig för att smälta all snö som legat på backen allt för länge, isen håller också på att smälta och det är på god väg till att vägen är helt bar nu.

idag åt jag på donken som lunch, alltid lika gott. Och fett. menmen, man lever ju bara en gång ;)

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-19 @ 19:39:32   

♥ våren närmar sig allt mer?

Godafton herrar, kvinnor, barn.
Sitter här denna eftermiddagskväll och roar mig framför datorn. Är nästan färdig fixad för lite teater.
fattas bara lite make up på fem minuter sen blir det bra.

Jag vaknade i morse tidigt tidigt, och trött som jag var så kunde jag trots allt kliva upp ur sängen utan några som helst problem.
Det var ljust i rumjmet av vårsolen som allt mer tränger fram bland molnen.
dagarna har varit fantastiska med solsken och massa snö som smälter bort, helt underbart. Så underbart att jag lagt undan min vinterjacka för ett tag, för att istället använda vårjackan.
jag känner vårkänslorna, doften av härlig vår utomhus, vårens första fågelkvitter när fönstret står halvöppet.
Snart är sommaren här, och jag kan knappt bärga mig.

Jag vet att jag skulle slängt upp en ''dagens outfit'' bild igår. Men det fanns inget i hemmet som kunde fota mig så det blev aldrig av. idag blir det nog inte heller av tyvärr.
Men imorgon finns det chanser att det blir av, om ni har tur ;)

min buss går om 8 minuter, jag får inte missa den.
kram!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-18 @ 18:03:00   

♥ En låt och några krav.

såhär på morgonkvisten tänkte jag pigga upp er allesammans med en underbar kärleksfull låt som verkligen griper tag i hjärtat och riktigt värmer faktiskt.
jag fann denna låt igår, den är verkligen underbar.
jag säger inte mer nu utan ni får tycka till själva.




föresten ska jag skriva något här nu som jag hoppas ni blir glada över.
Jag tänker ta itu med denna blogg i ett kanske sista försök.
för att ''rusta'' upp bloggen tänker jag göra följande saker:

♥jag tänker bli aktiv genom att skriva minst 2 inlägg per dag
♥ lägga in ''dagen outfit'' så mycket jag kan.
♥ försöka ge er veckans tips en gång i veckan.
♥ skriva intressanta saker som ni gillar att läsa om.

ni får gärna tycka till också, vad ni tycker fattas i bloggen så att den kan bli rolig att kika i.



När skoldagen är över och jag är hemma tänker jag bjuda er på en ''dagens outfit''.   : )


Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-17 @ 10:56:11   

♥ tisdag förmiddag.

hejsan alla goingar där ute!

idag är det tisdag och som vanligt tvingade jag mig upp på morgonen för att hinna i tid med 7.20 bussen som för mig till skolan.

dagen började med en stunds idrottslektion, dom flesta tjejerna har ett litet projekt med att komma på danser som även jag är delaktig i.
efter idrotten hade våran klass ett litet hål, då tog jag bussen med sanna&emma till konsum och vi köpte oss munkar och läsk som var riktigt gott, vilket kan behövas eftersom att maten inte är den bästa idag tyvärr.
men det har jag börjat vänja mig vid, maten på skolan är för de mesta mycket dåligt gjord och oftast inte så god.
kommunen är snål eftersom att de vill spara in hur mycket pengar som helst, som reulterar i att vi får sämre skolmat och vi får heller inte skriva i workbooks och liknande som det egentligen är till för.

skäpning borlänge kommun, ska vi skolungdomar verkligen få sämre mat än fängelsesittande dårar?

det är fullkomligt fel tycker jag, så fel.
man behöver mat för att orka dagen, då ska den vara riktigt gjord.
inte göras fyra dagar innan servering på ett sjukhus. man vill väl ha färskt ändå!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-17 @ 10:50:25   

♥vinter!

jag måste bara få säga en sak.
Jag måste få säga, hur jävla trött jag är på att det ska snöa varenda jävla dag som går!!!!!!!!!!
Jag är så trött på vinter att jag skulle kunna spy nu seriöst.
idag snöade det igen, och det suger så hårt!
Längsta vintern jag kan minnas alltså, det har verkligen varit en riktig vinter i år. Men nu har vintern gjort sitt, så nu tycker jag gott att våren ska börja komma, PÅ EN GÅNG!!!!!!!

blööööö.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-08 @ 20:02:14   

♥ söndag 19:16

Hej på er allihopa!
Hur har eran helg varit?

Min helg har iallafall varit bra!
Lördagen spenderades hemma och borta. På dagen satt jag mest vid datorn och latade mig som vanligt höhö.
sen begav jag mig med carro till fanny, och när fanny finally var klar vandrade vi vidare till elin, och det tog lång lång tid.
Jävla berg vi bor på alltså, och såklart bort Elin längst upp moahaha..
När vi var framme hos födelsedagsbarnet fick vi god mat och en trevlig stund med elin och de andra som var där!
runt elva tiden kom fannys pappi och hämtade oss sen for vi vidare hem till carro och hade skojs!

idag har jag städat mitt otroligt stökiga och äckliga rum.
rensat ur byrån och hyllan, så nu är hyllan helt tom och byrån är plockad eftersom att den var trasig.
När hyllan&byrån åker ut kommer de bli väääldigt tomt i mitt rum måste jag säga.
Menmen, jag har iallafall tvn kvar, och sängen. hähä;)

ha en bra söndag gött folk!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-08 @ 19:50:42   

♥ Lördags planer!

morsning gott folk! =)

idag är det lördag och man fick chans att sova ut, vilket var jätti sköööönt!
Kl är snart fyra och idag har jag hunnit med att handla godis, mat till djuren, köpt present till elin som ska firas ikväll.
Hämtatlite släkt med pappa, latat mig! gött de!

kl 18.00 börjar ''kalaset'' hemma hos elin Härling, som fyllde år för ett tag sedan och ska firas idag.
strax efter 17 börjar jag vandra upp till fanny d'är jag möter upp henne och fröken carro för att sedan gå till elin.
Häääääääääääääääääär ska fiiiiiiiiiiiiiiiiiiraaaaaaaaaaas!!!!!!!!!!!!!!! :)

efter att vi varit hos elin ett tag kommer jag och carro & fanny åka hem till carro och hitta på något, hennes föräldrar är inte hemma så bäst att ta tillfället i akt ;) nejdå.. vi får allt se vad vi hittar på för skoj, äta chips och glo film kanske!

puss
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-07 @ 15:50:56   

Fredag!

hejsan allihopa!
har ni haft en bra dag?

min dag började med att jag sov underbart skönt i min säng, hade även sovmorgon vilket jag njöt så mycket jag kunde av. När mobillarmet ringde halv nio ville jag ligga kvar ett tag till, som ledde till att jag somnade om, men mamma kom upp efter en stund och väckte mig. Jag hann fixa håret, sminka mig lite, äta frukost och allt, men det blev lite bråttom när klockan var fem över halv tio, när jag skulle med tjugo i tio bussen. Men jag hann med bussen, det blev till och med tid över, tur att jag har så nära som jag har till busshållssplatsen säger jag bara!

Vi började våran dag i klassen med slöjd, i följd av språk sedan mat kl 12.40, god mat var det. Jag brukar inte vara så förtjust i fisk, men denna västerhavsfisk är ruskigt god, tillsammans med dillsås och potatis, och paneringen är utmärkt knaprig, som det ska vara, toppen!
Efter lunchen hade vi sista ämnet som då var idrott, jag och nåra fler brudar från klassen fick hitta på en dans, som vi också kommer fortsätta med nästa fredag igen.

Efter skolan fick man såklart vänta på bussen som såklart var proppfull...
Vi hann iaf med bussen hem från stan sen, trots att den bussen från skolan var försenad.
När jag kom hem så duschade jag och fixade mig lite, sen åt jag middag med familjen och vi for sedan till min syster sara för att fira Måns ett års dag :)
Gooooood tårta!
Fick även ett par läckra skor av sara, riktigt snygga!

Nu sitter jag här och latar mig efter dagen som varit. Skön dag.
Skööööööönt med helg!



puss.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-06 @ 22:09:25   

Torsdag.

Vi är några dagar in på Mars, men än värmer inte solens strålar varken mig eller någon annan.
Snön är fortfarande flera dm djup här, och det tycks inte smälta..

Idag snöade det igen, stora stora flingor föll ner till marken och vinden blåste kallt kallt kallt.
Ruggigt äckelväder, jag är så less på detta nu. Den här vintern har varit så himla lång, och jag kan knappt bärga mig tills våren kommer på riktigt!
Näe, jag säger det igen.
- jag kan knappt bärga mig tills våren kommer, på riktigt! =)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-05 @ 20:46:35   

Tillbaka!

Hejsan gott folk!

Jag har inte skrivit ett inlägg här på ett långt tag nu, och även varit lite dålig på uppdateringar.
Skolan har börjat igen, med massa prov och läxor.
Förra veckan gick även datorn hemma här sönder, så jag har helt enkelt inte kunnat skriva något inlägg alls.
Så pappsen beställde hem en ny dator, som kom hem till oss i tisdags och pappa installerade den och fixade den igår.
Så nu har vi en dator igen, en splitter ny! Som jag är riktigt ovan med, men man vänjer sig väl snart antar jag! =)
nu har jag tänkt att jag ska köra igång här lite smått till att börja med.
Det känns som att jag har mycket att ta tag i när det gäller skolan, en hel del omprov osv.
Och så oroar jag mig väldigt mycket inför gymnasiet, hur allting kommer gå. Om min matte lärare kommer att ge mig godkänt eller inte, jag är rädd. Jag försöker visa honom att jag faktiskt kan, men jag är så rädd att det inte kommer hjälpa ändå, rädd att inte komma in på vad jag vill.
Så jag oroar mig rätt mycket faktiskt.
och som ni säkert förstår, så vill jag helst nå godkänt i matten, ta det som första hand alltså.
Jag är så nervös, jag vill inte få IG i matte. Jag vwt inte vad jag gör om jag inte klarar det, hela livet är förstört då!

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-03-05 @ 20:38:21