SEG

jag vaknade klockan nio imorse, väldigt ovanligt, kan ju säga att de händer vääääldigt sällan för mig.
Men jag vaknade av något, och kunde inte somna om.
så där låg jag i min kalla säng och frös, tog upp mp3 och lyssnade på bra musik.
två timmar senare klev jag upp och åt frukost.
Nu sitter jag här, carro&josefine försöker tvinga med mig till kupolen.
har jag lust med kupolen idag
svar: nej.
men ibland får man offra sig för ''laget''.
SUCK.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-31 @ 13:00:38   

oh happy day

tjena! =)
Skön dag idag, härligt schema, alla slappa lektioner idag. Känns soft. Ikväll blir det antagligen film med Elin och Josefine (y)
Imorgon ska jag jobba på maximteatern, stå i garderoben =)
Den här dagen är bra, nu tackar jag för mig.
puss
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-29 @ 17:35:26   

=)

hej!
Måste bara slänga in världens sötaste bild på Sylvester.



En bild säger mer än tusen ord.
GOD NATT!

Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-28 @ 20:18:49   

Snart är det helg igen.

Jag är skoltrött, jag vill bara sova i min sköna säng hela dagarna känns de som, låtsas om att det fortfarande är sommarlov, ja om så vore.
Igår bakade jag paj tillsammans med min tvillingbror, i pajen hade vi annanas och päron, YUMMIE!
sen lekte jag lite med min systerson Neo =) Och visade honom och lillbrorsan Liam mina små sötnosar som dom också tycker om ;)
Jag är som sagt lite blogg trött så jag har inte så mycket att skriva om idag heller.
Jag lovar att bli bättre och göra en stor ''comeback'' en dag ;) nej men min blogg suger.
jag måste göra något åt det haha=)
Slänger in lite bilder nu iallafall!


jag och Neo!


Neo var glad


men Liam var inte lika glad :P


Melker & dom andra gerbilerna är omtyckta =)



PUSS
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-28 @ 19:00:38   

skolan

Hej allihopa!
Jag sitter i skolan och har so, just nu håller vi på med politik och vi är ett parti.
Jag, josefine elin och terese är socialdemokraterna och jag och josefine ska göra nån planch typ, så vi tänkte fixa de med photoshop sen när vi är hemma.
jag somnade igår i tid, och sov skönt i natt, men det var inte roligt att vakna, hade verkligen ingne lust alls att gå upp eller dra till skolan idag. Vill bara sova!! :P

Nu ska jag fortsätta jobba.
ha en fin dag allihopa! =)



/ Louise

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-27 @ 09:21:19   

Helgen över.

Tjoho! :D
Nu har jag sovit ut i många över timmar och känner mig pigg och glad. Idag är veckans sista dag och imorgon är det dags för skolan igen, jag ser INTE fram imot 70 minuters matte. min stackars hjärna kommer torka ut och dö.
nej 70 minuter, fyfasen vad jobbigt ;( menmen, bara att vänja sig, så kommer det vara varje måndag. puuuuh.
Men jag tycker om min klass så tur att dom finns:)
Idag ska jag hitta på nått med josefine och dom andra, får se vad vi hittar på.  Nu har jag iallafall fått sex and the city filmen av min fader, så jag har kikat lite på dne i fredags och lördags, :)
 
näej, nu örkint jag skriva nå mer.
ciao!
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-24 @ 13:09:38   

Blogg trött.

hejhej! :)
Nu har en hel skolvecka äntligen gått och det känns ruskigt skönt med fredag, imorgon ska jag sova ut och jag ska sova länge. Idag hade vi klass foto, vi hade bestämt att vi alla skulle ha en vit tröja på klass fotot och så blev det! :) Alla i vår klass hade en vit tröja, förutom Ulrika våran lärare som var anti mot våran idé så hon blev en svart sittande prick i mitten av allting! Nu tog vi vårat sista kort tillsammans, jag älskar min klass. den är bäst verkligen! Ingenting kan slå den, helt sjukt mycket kärlek jag har för älskade 9B. <3

Att bero på mitt hit&dit bloggande, ärligt talat så är jag ganska trött på att skriva blogg, och ständigt försöka behålla läsare. Jag lyckas inte, ingen håller sig kvar. Ibland har jag upp mot 40 läsare, dagen efter kanske bara 5. Så min blogg är inte en sånn som folk önskar sig, jag har ingenting bra att komma med trots att jag försöker. så nu är jag trött på att försöka hålla läsare kvar på min blogg, skriva varje dag och vara så aktiv som möjligt. Jag struntar i det nu och updaterar bara ibland. Jag kommer aldrig bli en bra bloggare och jag struntar blankt i om jag blir kändis or not. Om ni gillar min blogg så är väl det bra, men om ni inte gör det, helt okej. alla har egna känslor och åsikter. Men nu orkar jag inte vara så insatt i den här bloggen längre ärligt talat. Jag har tröttnat rätt mycket på blogg vilket är ganska synd faktiskt!
Vad kräver man till en blogg? Hur ska en riktigt bra blogg som folk gillar att läsa och kika i? Hur ska den vara?
Hur får man andra bloggare & folk att stanna kvar vid ens blogg? Vad fattas i min blogg?

Så nu kommer jag som sagt inte vara så insatt här, orkar inte hålla på.Utan jag skriver nån gång i veckan antagligen om allting jag känner för. Om ni läser min blogg så är det jätte kul och ni kan gärna fortsätta med det, komentarer är alltid välkomna! =)

Föresten, idag fyller min äldsta vän Lina 15 år, grattis till henne! =) Hoppas du har haft och får en topen dag!

Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-22 @ 17:20:26   

Utvilad

hej på er! :)
imorse åkte jag buss till skolan, jag trodde att det regnade men när jag väl var ute slutade det. När jag sedan skulle hem så ösregnade det gah, tur att jag åkte buss.
Nu har jag gått 2  långa skoldagar. är redigt trött&sliten känner jag.
nu har josefine och hunden kommit så vi tar en promenix eller nått.
ha de fint everyone! =)

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-20 @ 19:35:35   

Skol tisdag, segt!

okej, idag var den segaste dagen på länge.  fan jag trodde jag skulle slippa hata tisdagar.
Men nej jag hatar tisdagar.
Jag har cyklat jätte mycket idag, till skolan, sen hem. sen till stan/djurmagazinet/ica kvantum, sen hem igen. jaf börjar bli duktig.
men det är jobbigt. jag är less på att cykla ;(
när jag kom hem från allt mitt cyklande tvingade mamma mig att städa båda burarna också, usch de var inge roligt alls. jag är för trött, jag måste få sömn nu. sova i kapp så jag slipper lida av min trött het, buhu.
det är jobbigt med skolan! :P
det tar allt på krafterna. Men som sagt, de är bara att kämpa på! =)
Nu ska jag duscha sn sovaaaaa!
sova <3

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-19 @ 20:15:50   

Slut på sommarlovet.

Nu är sommarlovrt slut och jag har börjat nian!
Det gick för fort, jag vill ha sommarlov länge till, jag känner mig inte riktigt redo än för skolan. men de finns väl inget att göra än att le och gå.
Det regnade i morse så jag tog bussen till skolan och blev försenad första dagen, jälva piss buss, jag hatar bussar.
Imorgon ska jag cykla om det inte regnar, det bara regnar hela tiden. Piss. Men jag har saknat min klass och det var kul att få träffa alla igen iallafall. tänk att nu går vi sista året tillsammans, på fredag tar vi vårt sista klassfoto tillsammans, gah vad sorgligt det känns. Snart måste gymnasieum ha valt och jag har ingen aning om vad jag vill bli eller vad jag ska gå.
Det blir antagligen haga i guess. efter skolan var jag + vännorna och kollade på soltorgs skolans nollning, haha det var kul!
pooor little Anders, GHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!
jag skulle också vilja nolla folk, men inte bli nollad själv haha, eller jo kanske lite! NU blir jag mer sugen på gymnasiet, högstadiet sugää! Längtar tills det är över och jag ska kämpa för att komma in på någon linje!

puss bye.-
Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-18 @ 21:20:41   

Fredag

Hallå sötnosar! Hur har eran Fredag varit? :)
Jag steg upp klockan 10 idag med, åt frukost klädde på mig, mötte Josefine och så åkte vi upp till Fanny, jag och Fanny skulle olja staketet idag egentligen men det regnade lite så vi fortsatte att rensa ogräs, nu är vi nästan klara, vi har bara en sida utav sandlådan kvar som vi tar imorgon och förhoppningsvis målar olja på staketet också, tid kostar pengar ni vet ;)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska iallafall äta mumsig äppelpaj bakad av mig. Jag fick tråkigt och bestämdemig för att baka en äppelpaj som jag och familjen kunde äta av senare.
Jag har faktiskt aldrig gjort någon paj hemma, bara is kolan på hemkunskapen med hjälp av andra.
Men den blev fin och smakade bra (jag har tjyvat en bit)
Så på bordet ivkäll kommer det serveras äppel paj med vanilj kräm, yuuuummie:) sen ska jag eventuellt hitta på något trevligt med Elin och kanske Josefine om hon orkar också.
Imorgon tänker jag sova ut en näst sista gång innan skolan börjar, för tiden börjar bli kort, snart är man tillbaka igen, det känns inte alls bra, men visst har jag saknat alla i min kära klass:)
Håller tummarna för att jag ska klara av nian, så jag kommer in på det jag vill sen i Gymnasiet, jag är rätt så säker på att jag vill bli frisör eller helst makeup artist.

Ni får ha en mysig fredag allihopa! Njut av era sista lediga dagar (för er som går i skolan)
Puss och kram!
/ Louise

Lämna en kommentar?  
10 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-15 @ 18:23:39   

Torsdag

Hallå allihopa! :) hur har eran dag varit?
Jag gick upp klockan 10 idag, för att tjäna lite pengar, jag och Fanny skulle olja ett staket men vi rensade ogräs istället haha, så vi hann liksom inte olja staketet för när vi väl tänkte börja så började det ösregna.
Om vädret är bra imorgon börjar vi med oljan.
Det har regnat nästan hela dagen, verkligen öööööst ner, när jag och Josefine cyklade hem idag så kom vi lagomt i värsta skuren, det såg ut som om vi hade duschat så blöta var vi!
Jag har sett i tidningen, och enligt afton bladet är vädret tillbaks igen nästa vecka, det ska tydligen bli toppen väder nästa vecka. så vi får hålla tummarna för att det dom säger stämmer! (även fastän vi går i skolan då)
Men om vädret kommer så är det ju bara bra, många säger, ånje kommer värmen när vi går i skolan? Visst det kanske kan bli lite jobbigt, men bättre sent än aldrig ändå va! :)

och att bero på Misha Barton, förlåt det var dumt av mig att kanske tycka hon var fet, jag överdrev kanske lite väl med att uttrycka mig om att hon är fet, förlåt! 

För er som inte läst vad posh24 skrev om Misha, såhär stog det!
Mischa Barton åt middag på restaurangen Green Door med sin pojkvän Taylor Locke. Mischa har alltid varit en modeikon och i kväll var inget undantag, hon hade på sig höstens hetaste plagg: latextights. Hon verkade gilla tightsen men tightsen verkade inte tycka lika bra om henne? Har Mischa gått upp i vikt?

Nej Misha Barton är inte fet, Förlåt till er som tog illa upp! :)


Lämna en kommentar?  
13 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-14 @ 19:48:06   

Misha Barton har väl inte blivit fet?

Vad är det jag ser?
Oc-stjärnan Mischa Barton har gått och blivit fet!

http://www.posh24.se/mischa_barton/har_mischa_barton_gatt_upp_i_vikt
Jag undrar om det verkligen är så illa som det ser ut eller om det bara är fejkat. jag har ingen aning.
någon som vet?

Lämna en kommentar?  
18 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-13 @ 18:28:48   

JeansTights

Igår fick dom här läckra jeanstightsen följa med mig hem efter en kort shoppingrunda med några vänner.

 
Jeans tight från Ginatricot, pris- 179 kr.
(fram och bak) (ser lite mysko ut eftersom att brallorna blev lite hängande i fel ögonblick)

Jag gillar dessa byxor mycket, dels är dom väldigt sköna, man kan röra sig hur som helst, och dels är dom väldigt snygga också enligt mig!
Jag lånade pengar av min vän Fanny för att kunna ha råd med brallorna som kommer kosta mig 179 kronor. Jag tycker det är värt pengarna.
Stuprörs jeans är väldigt svåra att få tag i nu har jag märkt, i >JUni nångång letade jag och mamma ett par jeans till mig för jag behövde verkligen nya.
Det fanns inte ett enda stuprörs par? Tillslut fick jag tag på ett par helt okej snygga jeans från h&m som kostade 399.

Jag vet att det är inne med icke stuprör nu, men jag älskar stuprör mer och hatar verkligen utåtstickande byxor.
Visst passar det vissa utmärkt, men sådana byxor är inte gjorda för min kropp.
Jag föredrar verkligen stuprör framför dom andra!

vad föredrar du?
kram&puss! :)

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-13 @ 18:17:48   

Topshop


Läckra underkläder, läcker jacka, läcker t-shirt, läcker väska och ett par läckra skor.
Från topshop. jag gillar topshop och dess snygga kläder plus accesoarer och allt möjligt.
Go topshop go!

Vad föredrar du?

Nelly.com topshop.com eller chicy.se ?

kram!

Lämna en kommentar?  
6 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-13 @ 17:19:15   

5 dagar kvar

hej allihopa! Vad gör ni idag? jag ska vara barnvakt om en stund till Neo och Liam, med mamma, Fredrika Joinar. 
Och För mig och dom flesta andra i dalarna så börjar skolan om 5 ynka dagar, och 5 dagar är ingenting. en vindpust sen är det som vanligt igen. Massa jobbiga prov att försöka klara av,
läxor att ta hem, sena dagar att orka med, äcklig skolmat som man tvingar i sig för att orka dagen. Jobbiga lektioner, jobbiga tal, komma i tid till alla lektioner, försöka komma upp på morgonen och lägga sig i tid dagen före.
Gaaah. jag pallar inte skolan. Nu börjar jag sista året påä högstadiet, det blir nationella proven i ma sv eng. och så har jag fått reda på att det även blir Na pron i både NO och SO! Jag är så dålig på NO, det blir jobbigt nog att försöka klara av maten, puuh.
Den 10e Juni är det sommarlov igen, dit längtar jag.
Hoppas ni får en bra dag allihopa! :)
puss.
Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-13 @ 12:26:23   

Mysig outfit

Den här outiften är ju helt underbar, mysig och lätt klädd liksom. Till hösten vill jag ha nån mysig tröja och passande byxor till det.
Kläder är roligt, man kan aldrig få för mycket av kläder, jag älskar kläder men jag kan sällan handla eftersom att jag ständigt är pank.
Men jag gillar den här outfiten, väldigt mycket. Chinos och en söt tröja med passande skor till!
Love it!



Bild från http://nelly.com

Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-12 @ 20:25:44   

Kate Moss

Kate Moss passar utmärkt som modell. Jag menar, kolla på henne? Hon är en skönhet utan dess like.
När jag blir mamma ska jag fan också vara så där snygg som henne haha!



Bild från http://topshop.com

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-12 @ 20:23:10   

omgjort!

Hola amigos! Designen är omgjord och jag är nöjdare än någonsin, tackar min vän Josefine för att hon fixade headern åt mig. Jag gjorde headern sen fixade hon resten så den blev på plats, för den lyckas alltid krångla för mig.
Men nu är jag nöjd med min blogg och det kommer dröja länge nu innan det blir omgjort igen.
Såhär ska det få vara ett tag! jag är super nöjd :)
Och att bero på nöjd, idag köpte jag dom där jeans tightsen. Har dom på mig nu och jag älskar dom.
Jag är så nöjd nöjd nöjd, kvinnan här är jätte nöjd. olala.
Men om 6 dagar börjar skolan, det är jag inte nöjd för. 

Och jag vet att min blogg kanske inte är världens bästa, jag tappar läsare för varje dag som går känns det som.
så jag skulle verkligen vilja veta vad som fattas här!
Så snälla, skriv och komentera om vad just du tycker fattas i min blogg. (säg exakt vad du tycker)
jag bloggar lite senare och slänger in en bild på brallorna!

puss.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-12 @ 20:04:40   

Kär

Hej!
jag har blivit dålig på de här med att uppdatera, jag vet. förlåt. Men jag har inte orkat. PLus att jag är ny kär och det är hemskt.
Jag är ny kär i ett par jeans tight sen fredags, och jag bara måste måste ha dom. Dom kostar typ 170 på Ginatricot.
MEN jag är så pank så pank, som vanligt.
Idag ska jag på kupolen och se på När Josefine och Elin köper sånna jeans tight, min kärlek mitt liv.
Jag bara måste ha dom, jag dör och faller isär utan dom. Jag får pengar den 20e, men jag lovar att då är dom shlutt, finns icke mer. Då kommer jag att dö ännu mer, för jag måååste måste måste ha dom där jävla underbara jeansen.
Och om eakt en vecka börjar skolan, och hur känns derå? förjävligt.
Och jag har inte tränat på  några decimaler heller, nej sorry stefan! Jag orkar inte.
Jag måste bli en pluggis i nian för att klara av skolan. Och det är också förjävligt.
Och snaart är det dags att bestämma sig för vilket gymnasium och vilken linje man vill gå, jag vill nog bli frisör men med mina betyg kommer jag nog ingen vart.
Men i stockholm på nån skola vad jag har hört så är det lägre betyg. Så om jag söker dit och kommer in, och har råd.
Flyttar jag, mohahaha!  :( :)

Nu orkar jag inte skriva mer, är för deprimerad över mina skönhets jeans.
PUSS love öh
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-11 @ 13:34:23   

Party för twinsen

hejsan alliohopa!
idag har jag inte gjort mycket, jag och J har fixat twinsens paket iallafall.
Ikväll blir det party för tvillingarna btw :)
hoppas det blir roligt, men de blir det! Så idag hinner jag inte skriva nå mycket. drar till J nu på en gång.
Ha de toppen sötnosar!


från vänster:
Elin, carro, Fredrika, Jade, jag, Jossie!


ENJOY! :)

puss<3
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-08 @ 15:24:26   

Onsdag

hejsan everyone!:)
hur mår ni?
jag mår bra nu! :D härligt. är så gott som frisk, men måste tare lungt nån dag till.
idag har jag glott lite på film, sen datorn såklart.
har suttit och hållt på lite med ps igen hehe.
men först bjuder jag på några bilder från i måndags, (kameran sladden är hittad)

Måndagens outfit, nike jacka, ljusblåa jeans och mina favorit skor (nike) hehe :)









Det var lite bilder från I måndags.
Nu bjuder jag på lite omgjorda bilder här ;)









men nu lär jag dra. bye! :)
Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-06 @ 17:28:20   

sjuk.

hej! :)
jag vaknade tidigt i morse av huvudvärk, sen kom mama upp med två alvedon och så visade det sig även att jag hade feber. suck.
Nu ska jag se på nån film.
är inte inne på några dagar nu, men när jag är frisk uppdaterar jag igen! :)

ha de så braallihopa!
Lämna en kommentar?  
5 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-05 @ 11:55:07   

Dunder och brak.

i en hög ligger massa usb kablar. alla utom den jag letar efter. Tog lite kort idag, och tänkte att jag skulle lägga in dom. Men som ni kanske anar, så kan jag inte hitta usb sladden, humöret sjunker och jag tar snart ut ilskan på någon oskyldig stackare från familjen.
Jag har varit på kupolen idag igen, med Josefine och Carro. Vi har köpt massa stuffs till fanny&fredrika för dom fyller år på söndag.
Btw det blir party för dom! :)
Usch och sttön, mitt huvud har bankat sedan jag vaknat i morse, och det vägrar gå över. jag vet inte vad jag ska göra eller varför de göt så jävluens ont. Jag dör seriöst, det gör så ontontont.
så fort jag rör mig bankar det av smärta, bokstavligt talat.
jag ska ta en till alvedon, sen ska jag krypa ner i min säng och antigen kolla på några inspelade avsnitt av världens bästa serie oc, sen satc. eller sova.

OC ELLER SEX AND THE CITY?
jag gillar båda, men jag är en oc galning så jag väljer oc.



kram på er!


Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-04 @ 21:55:16   

Två veckor och en dag.

jag gruvar mig, jag har ångest, fy neeeej.
två veckor och en dag kvar, tillbaka till skolan. FYFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag har världens ångest bokstavligt talat. Hur kan de här lovet ha gått så jävla fort, när ingenting speciellt ens har hänt?
why.

Iallafall, dagen har varit seg, seg seg och åter igen seg.
Ska snart pallra mig upp till tvillingarna, som kom hem igår för fjärde gången på ovet typ, och åker imorgon IGEN.
omfg.

nu ska jag sätta på mig andra byxor och bajjka mig uppåt.
Btw så är jag typ frisk nu, tack för alla söta krya på dig meningar! :)
Hoppas ni har haft en skön dag.

puss.
Lämna en kommentar?  
8 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-03 @ 16:20:44   

Feber och Ikea!

HEEEJ! hur mår ni idag, i detta regniga gråa väder?
Jag har gått och blivivt sjuk igen, suck och stön. Men idag var iallafall jag mamma, pappa och niclas till gävle på Ikea.
Köpte massa billiga stuffs plus det bästa av allt.
vi lunchade på världens bästa resturang.
DONKEN
dagens höjdpunkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Oh i love it!!!!!!! ;)
Veckans babe inom musiken för min del är föresten Ben Harper.
Han är grymt bra och är värd att lyssna på :) BEN HARPER!

Föresten, såg reklam på bdb om en ny skräckis.
- Donkey Punch.
Och jag kände att jag bara mååååste se den. Om jag törs.
jag är lite feg med skräckisar, speciellt haj filmer och helt sär filmer. Jag hatar att bada efter hajfilmer men jag ÄLSKAR dom ändå, haha :)
men nej jag vill faktiskt se Donkey Punch! Är det någon som vågar se den med mig tro?;) hhhhmmm.
Den ska jag se någon gång, med mycket mycket folk omkring mig såklart ;)



äe. Nu örkint jag skriva nå mer.

puss:)

Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-02 @ 19:05:07   

Jag är med och tävlar!



Jag är med och tävlar om en Sony DSCW115 .
http://www.pexie.blogg.se/
http://pexie.blogg.se/2008/july/tavling-vinn-digitalkamera.html#comment


(för att veta mer om min tävling, gå då in på mian kategorier och klicka på ''tävling'')
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-01 @ 13:35:31   

Tävling!

Fixar här och nu en tävling för er alla med blogg!
Lottar ut två par svarta och vita örhängen från h&m som aldrig blev andvända,
+ en prov cremé från ccs, (eye cremè).

Allt du behöver göra för att delta i denna tävling är att komentera i inlägget.
jag är med!

det är såklart ett plus att länka om tävlingen i din blogg eller likande!



Vinnaren kommer lottas ut någon dag antingen vecka 32 eller 33.






OBS inget utav produkterna har kommit till andvänding!!
(Men ett lås fattades på det ena vita örhänget)

LYCKA TILL ALLIHOPA! :)
Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | | 2008-08-01 @ 13:18:14   

Torsdag och Ben Harper.

skrivet 31/7 - 08

Hejsan hoppsan! Idag har det varit en jobbig och hungrig dag.
jag vaknade ur min sköna sömn av att mamma smög sig in i mitt rum och stog och blängde på mig en stund.
- vad är det?
hon ville att jag skulle följa med henne till kupolen så jag var snäll och ställde upp. (jag fick en glass som mutning)
så jag käkade frukost och en banan. Några mackor senare var vi på kupolen.
Mamma köpte två tröjor från h&m sen köpte hon ett kontant kort till mig och henne + en varsin glass.
och jag säger det bara, MAGNUM<3
När vi kom hem ringde Elin och sa att vi skulle till kupolen.
jaha.
Efter mycket tjat om att jag skulle följa med så gav jag mig till slut. Kupolen igen, samma väg igen.
Och till min största fasa, vi mötte dvärgen på vägen dit i en bom.
Jag fantiserade på vägen hem från kupolen svängen1 vid den där bommen, tänk om jag och mamma skulle möta honom här.
Så mötte jag elin och J honom. Och jag vet att jag är taskig och han är en människa.


*Men han är minst 50.
*Han spanar in mig + massa småbarn och mina kompisar, + massa andra tjejer.
*Han ser läskig ut.
*Och jag har lika mycket fobi för honom som en ynka liten spindel.
*Jag hatar spindlar, dom är äckliga fula och äckliga.

När vi ääääntligen cyklat förbi honom kunde vi pusta ut igen, kom fram till kupolen, jag och J gick och gjorde ett mycket snällt ärende till Elin två gå
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-08-01 @ 13:05:59