♥ So sweet.

... ja vi är väl snälla och bjuder på dom här vackra bilderna, för visst är dom äckligt shnygga dom där kvinnorna va va va va va? YOU NAME IT!!!!!!!!!! ;) hi hi
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-31 @ 23:42:38   

♥ Mot staden...

fredrika ringde mig nu och vill ha med mig hem till Elin som bor i typ stan. Gööö va drygt då måste jag ta den fula äckliga cykeln  och så måste jag cykla och sedan gå upp för tusen trappor för att komma in i hennes lägenhet.
ååååh vad jobbigt det låter... Men jag ska vara social med mina väninnor så jag ställer väl upp då, pfft..
Jag som känner mig allt för lat en måndagskväll som denna, en riktigt lat Lollo som lyssnar på musik och har det..

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-31 @ 17:53:42   

♥ man ska vara glad i skolan..... väääääääääääääldigt seriösa!... Kartböcker som luktar spyor är väl myyyyyyysigt? ALLTID!!
... Just i detta ögonblick när jag och carrot skulle ta kort tillsammans, knyckte Emma mobilen.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-31 @ 16:31:55   

♥ Your love Is A lie

Jag lyssnar på låten ovanför, med simple plan. den är bra. Nu vet ni det :) förövrigt så har jag ganska mycket tråkigt jag. Nu vet ni det också :D

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-30 @ 19:41:51   

♥ Till minne av Filippa.

texten är tagen från ''Till minne av Filippa Sandell'' en grupp som skapades av Filippas bästa vän på facebook Elin Härling, fint skrivet tycker jag.


Filippa var en ung tjej som kämpade mot cancer.
Hur kan världen vara så orättvis?

Även fast livet gick emot Filippa, var hon alltid glad och omtänksam mot sina medmänniskor. Vi minns henne som barn med korkskruvs lockar och stor charm. Växte upp till en ung kvinna, som var både intelligent och vacker.

Om jag kunde få mitt livs önskan
En dröm som skulle besannas
Då skulle jag be till Gud av hela mitt hjärta
om gårdagen och dig
Tusen ord kan inte få dig tillbaka
Jag vet för jag har försökt
Inte heller miljoner tårar
Jag vet för jag har gråtit
Du lämnade kvar ett krossat hjärta
men glada minnen också
Jag ville aldrig ha minnen
Jag ville bara ha dig


Som närmaste vän har vi skrattat, gråtit och haft hemlisar. Hela mitt liv har du funnits vid min sida.
Det finns ingen som kan ta din plats.


Filippa älskades av många och är otroligt saknad.
2009-08-29
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-30 @ 19:23:10   

♥ Take A minute.And any man who knows a thing knows
He knows not a damn, damn thing at all
And every time I felt the hurt
And I felt the givin' gettin' me up off the wall

I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-30 @ 17:53:06   

♥ Vila i frid, Filippa.


Vila i frid Filippa Sandell, alla tänker på dig och saknar dig!

Igår när jag kollade min facebook fick jag reda på att hon hade dött, efter tre långa år i cancer, det började med en tumör i hjärnan som sedan spred sig. Men hon blev bättre ett tag och alla trodde att det skulle bli bra igen, men sedan kom cancern tillbaka och nu finns hon inte mer. Livet är så orättvist, det är så orättvist att en sådan fin människa som Filippa skulle lämna världen, endast 16 år gammal, hon hade hela livet framför sig.. Det fanns verkligen inget ont alls i människan, hon var genom snäll på alla sätt och vis. Det är så tragiskt. Jag tänker på hennes familj och bästa vän, och lider med dom så mycket. Det är så sorgligt, jag finner inga ord..

Sov gott nu Filippa, vår finaste ängel ♥

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-30 @ 15:44:09   

♥ NEJ!

Andra delen på OC avsnittet laddar inte, så mina planer blev liiiite ändrade :(

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-29 @ 13:41:21   

♥ OC in my heart oh yeah.

terese: Tack för att jag fick låna OC, alla tre säsonger som du har. På måndag ska jag försöka ta med dom till skolan, påminn mig bara hi hi:)

nu: Fortsättning följer på säsong 4, som jag nu ska se några avsnitt av tänkte jag. Oh yeah. OC vad jag älskar dig!OC, säsong fyra here i come! ♥

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-29 @ 12:56:08   

♥ Put your hands up!


Godnatt.
FRED OCH KÄRLEK!!!!!!!!!
peace mannen, peace.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-29 @ 02:55:28   

♥ Do you remember, I do.

Ja, här sitter jag i nattens dimma och kollar igenom lite bilder från sommaren och ännu nyare bilder. Nu vill jag ha sommar, tycker inte att vi fick någon riktig sommar detta år, men när det väl var varmt då var det härliga dagar. Åh jag saknar redan underbara sommarkvällar. Om några ynka dagar når sommaren sitt riktiga slut och den hemska mörka hösten kommer och förstör allting. great. Nej ge mig sommar vafan...

Bjuder väl er på några bilder. Why not.

...min cykel blev stulen på sportfältet för ett par långa veckor sedan, den vill jag gärna ha tillbaka. Men den lär jag väl aldrig se igen..
 Fat ass som tog den också....en mycket tarv, godissugen Lollo on the picture. Nu blev ni allt förvånade va? Inte trodde ni väl att jag åt godis heller? Nej nej, jag är bara för nyttig av mig och lever det hälsosamma livet. ;)... Laddad inför fest, (gasken) Posar fint inför den onda cykeln.... Alex, jag och Terese säger KÄRLEK TILL ORIENTERING!!!!!! hell no :O... Ännu en sommarkväll..

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-29 @ 02:53:21   

♥ Do you know.

Nu är det på detta vis, att min mobil laggar som jag vet inte vad, kommer typ ingenstans på menyn efter som att den typ hänger sig så fort jag försöker bläddra, helvete då. Om min mobil går sönder nu, då går jag sönder tillsammans med den. Den får bara inte gå sönder så är det. Hur ska jag då överleva mina dagar? nej jag måste tänka posetiva tankar nu hehe, den kommer klara sig fint (hoppas jag) iallafall.. Och jag har påbörjat ett avsnitt av oc på säsong 4 som jag till slut lyckades hitta, men jag känner att jag liksom inte orkar kolla klart på det just nu så jag fortsätter med det i morgon istället och sprider ut min lycka till hela världen. Haha nej nu driver jag allt. Men jag är ju så klart yyyyber glad över att jag äntligen får se säsong 4 igen, hi hi. Nu ska jag lägga mig, i hopp om att min älskade mobil funkar utmärkt när jag vaknar igen. Annars vaknar jag inte, nu vet ni!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-29 @ 02:41:42   

♥ So happy together.

Imagine me and you, I do
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-29 @ 02:29:08   

♥ Vilken lycka!!

Nu har jag äntligen, äntligen hittat OC säsong 4 på nätet. Vet ni hur lycklig jag är nu eller? har inte sett säsong 4 på år och dagar, och dessutom bara sett den en enda gång, vilket är illa med tanke på att jag kollat på dom andra 3 säsongerna 8745236586453498456800065500000 gånger ;) Så nu håller jag på och ser på avsnitt 1 då va. Nu blev jag glader dam minsann, yiiiha!!

http://www.blinkx.com/video/the-o-c-the-avengers/PeO5yvQKkG9plhbA_jg2yw  (här är sidan)

OC♥

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-29 @ 02:23:25   

♥ Give it all to me!...Vandrade till detta bedårande köpcentret idag med min mor och min bror. (så bedårande är det inte).... Fick väl syn på den här läckra väskan och blev lite sugen.... Men när jag råkade böja mig neråt fick jag istället syn på denna skönhet och föll pladask. Nu vet jag vad jag vill ha i julklapp mamma;) Den väskan bara måste bli min. ♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-29 @ 01:49:18   

♥ fredag 28 augusti.

Hade sovmorgon, ställde klockan flera gånger ch tog mig upp vid åtta, fixade mig snabbt, åt en lätt frukost och började sega. Gick till bushållsplatsen strax efter 20 över (som vanligt). Sedan kom bussen efter cirka en minut (som vanligt). Träffade på Emma&Terese på bussen, gick av vid vägverket och mötte sedan Caroline i tunneln på vägen till skolan. Gick in till skolan, gick till våra skåp, hämtade våra grejer, gick till ljushallen in till biblioteket och hade historia och rundtur i skolans bibliotek, fick en tråkig uppgift av våran lärare, gick tillbaka till klassrummet, gjorde klart uppgiften, fick historia boken, skrev upp tre saker vi ville läsa om, slutade lektionen, fick rast, gick till syon med Emma (ska byta språk)! Satt och väntade för länge, gick därifrån, mötte upp Jacci, gick till mitt skåp, hämtade pengar, gick till kiosken, slösade bort lite pengar på en delicao boll och twix, segade till franskan, kom försent (vår lärare sa inget om det, fniss)! hade franska lektion, slutade lektionen, gick tillbaka till haga, någon random snubbe i någon bil öppnade fönstret och hällde sprit på Jacci (random, ja)! kom till haga, sa hejdå till jacci, mötte upp Emma vid skåpen, stod och krånglade lite (ang matte lektionen), hade håltimme, vandrade till kupolen med Emma och mötte Elin utanför matpalatset, följde med Emma och tog ut pengar, gick till mat&prat, kollade på när Elin åt (Emma och jag snålade lite för en gångs skull, hehe). Gick tillbaka till skolan, gick till kiosken, köpte pasta sallad och cola (mums)! träffade Josefine, vi satt med henne plus några av hennes klasskompisar, 2,5 timmars hålet slutade, vi gick till mattelektionen, drog till ett grupprum, skrev upp alla tal men gjorde inget (jag och emma såklart)! gick tillbaka till klassrummet när det var 5 minuter kvar, slutade för dagen, tog sällskap med Emma och Elina för att vänta på bussen, tappade mobilen så den gick i bitar (aj då)! Klev på bussen, fixade mobilen, gick av vid jax, mötte min bror och mamma, gick in till film&fabel och letade efter en film, (kollade lite bara), gick till vårdcentralen, prickade in mig, satte oss i väntrummet.. MIN TUR! Kom till sjuksyster, tog bort stygnen i skulderbladet, klart, gick till kupolen, letade efter skor till min bror, hittade ett par helt okej snygga, fick syn på en adidas väska som jag bara måste ha! Började min jakt efter ett par billiga jeans, hittade ett par, såg en tröja och blev kär, fick ingen tröja, fick byxorna och 2 par tunna strumpbyxor, (mamma betalade, fniss)! Vandrade vidare till Willys, mötte pappa, började handla, köpte godis, (Vingummis och en twix), smakade smaskens, iallafall twixen hehe. Åkte hem, stekte hamburgare, orkade inge mer så lät min bror fixa resten (heheh, ajdå)! Gick upp på rummet, bytte om, väntade på mat, gick och åt, Caroline kom sedan, väntade på mig när jag åt upp mina strips (nästan), gjorde mig klar, vandrade vidare till Fredrika, vi söftade tills Sofia, Nanny och Hanna kom inrusande och vi såg på en usel film som hade premiär på ehm, Disney Channel ja? Lol, filmen sög tyckte vi nog, satte oss och pratade, dom andra drog hem, jag och Fredrika gjorde en fin video till en låt, satt och pratade, gick hem, kollade datoren, kollade på en läskig film (blev rädd).

Sådär ja, min dag, skriven in i minsta detalj. Ofta att ni orkar läsa det ens, det skulle jag då aldrig ha gjort kan jag faktiskt med ärligt hjärta säga, men det är lugnt. Ko lugnt Bra va? hehehehe. Nu är jag trött.

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-29 @ 01:46:00   

♥ Sötnos.

Hittade fler bilder på Emmas sötnos Thindra. Jag drömde faktiskt att jag fick en katt i natt, det var inge kul. Eller det var kul just precis då, men inte när jag vaknade ofc! he he he.

synd att hon inte fastnar så väldigt bra på bild bara eftersom att hon ju är svart. Därför ser man inte heller riktigt hur otroligt söt hon faktiskt är, tro det eller ej ;) Hon är sötare in real life än vad hon är på bilder :)

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-29 @ 01:26:14   

♥ high

Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-27 @ 23:52:57   

♥ Fuck fuck fuck fuck

See I dont, know why, I liked you so much
I gave you all, of my trust
I told you, I loved you, now thats all down the drain
Ya put me through pain, I wanna let u know that I feel


Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses, it didnt mean jack
Fuck you, you ho, I dont want you back

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses it didnt mean jack
Fuck you, you ho, I dont want you back

You thought, you could
Keep this shit from me, yeah
Ya burnt bitch, I heard the story
Ya played me, ya even gave him head
Now ya askin for me back
Ya just another hag, look elsewhere
Cuz ya done with me

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses it didnt mean jack
Fuck you, you ho, I dont want you back

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses it didnt mean jack
Fuck you, you ho, I dont want you back

Oh oh Oh oh
Uh hun yeah
Oh oh Oh oh
Uh hun yeah
Oh oh Oh oh
Uh hun yeah
Oh oh Oh oh
Uh hun yeah

Ya questioned, did I care
You could ask anyone, I even said
Ya were my great one
Now its, over, but I do admit im sad
It hurt real bad, I cant sweat that, cuz I loved a ho

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses it didnt mean jack
Fuck you, you ho, I dont want you back
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-27 @ 22:53:01   

♥ Kissen!

Nu har jag varit hemma hos Emma och hälsat på kattungen som dom fick hem igår, vilken sötnos det är! Thindra heter hon, så söt! Jag tror jag är kär, hehe. Jag vill också ha en katt ju. Faen att min mamma är rädd för katter säger jag bara annars hade jag skaffat en på en gång kan jag ju säga! men jag fattar inte hur man kan vara rädd för katter liksom, dom är ju helt underbara, gaah. Nej men jag älskar fan katter. Skiter nog i att skaffa massa dryga unger när jag blir stor, kan skafa några katter istället hehhehehe;)  emmas katt låg och sov i mitt knä. så söt haha!
jaja

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-27 @ 22:31:58   

♥ Today.


...hade hål och satt vid kiosken och söftade lite!


...vackert som solnedgången va!


...hej däääääär.


...Terese and Carrot!


....hon bjudää på den! ;)


...hon också! ;)


...hon med, tydligen.
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-27 @ 17:20:46   

♥ Joshua och Joshuaåh ja, så jävla bra. Så jävla bäst!!!!!!!!!! ♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-27 @ 00:04:53   

♥ Lord, devil & him.GODNATT!!!! :)

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-26 @ 23:45:05   

♥ Lovers without love.

Lovers without love - Joshua James. ♥
åååååååh fan vad jag är tok kär i musik alltså, sjukt. Finns så jävla mycket underbart att lyssna på här i världen.
:)

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-26 @ 23:40:32   

♥ Kandee


(Bild från http://kandeedrawings.blogg.se/ )

Kollade just in Kandees blogg, hon som ritar sådär sjukt snyggt, helt otroligt! Blev sugen på att beställa en tröja av henne, för visst är dom väl riktigt riktigt läckra? Funderar starkt på att inskaffa mig en sån, verkligen. Kanske blir att göra av med lite pengar på en sån när studiebidraget kommer. Vi får se, skulle vara så nice iallafall! :)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-26 @ 23:32:45   

♥ Love in this club.

Men tjaaa. Vad händer i världen va? Inget speciellt för mig iallafall, ska nog sova snart tror jag annars blir dagen himla lång i morgon, tur att jag har lite cola i kylen som jag kan dricka av och få i mig lite behövande koffein, puh. Förresten har jag bytt header igen, hehe. Hur blev det? Jag är ganska nöjd iallafall, än så länge:) Vi får se hur der blir med det. Förresten är jag mörk hårig igen, vet inte om jag är nöjd eller inte men det får väl duga. så farlig är det inte iallafall..
nej men, hejdå.

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-26 @ 23:04:09   

♥ Pluggisar pluggisar.ELLER INTE!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-26 @ 18:30:43   

♥ tjululu.

Hej.
Väntar

Fredrika
som
äter
sin
mat
hemma
hos
sig
.
sedan
kommer
hon
ner
hit
och

cyklar
vi
till
willys
typ
och
köper
hårfärg
och
färgar
mitt
hår
MÖRKT
igen.

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-26 @ 18:16:32   

♥ James Morrison

Tell me, where are all the happy people?
Where is the simple song?
Even the birds have lost their music

I look up to the sky when I'm alone
And I wonder is there's anybody home 

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-25 @ 23:21:30   

♥ It would never be enough.

Jag har tråkigt, riktigt riktigt tråkigt faktiskt, den här dagen har varit rätt så tråkig hela dagen, men vi hade iallafall ganska skönt schema idag iallfall, tur det! men i morgon blir det andra bullar, å fyfan säger jag bara.. Men men jag får stå ut med det. Nu är jag hungrig som ett as känner jag, ska gå ner och käka då. smartass va.. nej men tja
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-25 @ 21:08:21   

♥ yes yes yes yes man.

MEN HEEEEJ!
idag var det en ganska skön skoldag, det blir värre i morgon. vi slutar typ fyra eller halv fyra och har dom värsta lektionerna man kan ha, inte roligt alltså. Men idag är jag liiiiite mer levande än vad jag var igår iallafall.. Plus att jag snart får pengar, idag ska jag få pengar och jag har äntligen fyllt på mobilen, så nu kan jag smsa alla igen. Råkade ju smsa slut på mina sista kronor på mobilen här om dagen och så gick mitt comviq KOMPIS ut dagen efter också hehe. Men nu är jag back on track. fan vad jag ska sms boomba alla nu :)

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-25 @ 17:26:18   

♥ men tja.

jag har tråkigt, det var väl kul att veta va?:)
natti

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-24 @ 21:55:28   

♥ Tired..

hej hej, förlåt för kass uppdatering på senaste tiden men jag har faktiskt fortfarande inte haft nogn vidare lust med det alltså. Och idag var det skola som jag inte heller orkar, visst det är roligt med massa nytt och sånt men jag är verkligen helt slut nu, så slut att det känns som att jag ska somna nu vilken sekund som helst alltså, fy.. Känner att jag kanske borde lägga mig i tid ikväll verkligen hehe, det blev för sent igår igen, typiskt mig att inte lägga sig i tid! att det ska vara så svårt att lägga sig tidigt egentligen, jag borde verkligen verkligen göra det och nu svamlar jag en massa också, great.. är så jävulens jävla skit trött haha..
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-24 @ 17:48:44   

♥ No way Jose

jag har tråkigt och lyssnar på låten ovan. yeah man
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-23 @ 00:35:38   

♥ nananananmanananaaaa

min fungerar igen, alla knappar funkar utom volymknappen dock.. Jag kan INTE höja volymen bara sänka den vilket suger haha, jag som älskar att ha hög musik när jag lyssnar... men men det funkar iallafall att smsa:)

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-22 @ 13:26:36   

♥ vilken kväll..

Efter en regning regning och rolig men totalt misslyckad kväll så fungerar inte min mobil längre.. Knapparna laggar sönder och allt, kan inte smsa med alla bokstäver osv. INTE OKEJ! Så nu är jag inte sååå glad om man säger så...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-22 @ 00:34:07   

♥ partieee

Vilket party väder ute va? regn och mulet. skit väder 24/7 alltså...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-21 @ 19:22:20   

♥ nollning och partyparty.

Hey cuties!
Idag blev vi ettor nollade av treor i skolan. S3a tog hand om två klasser, s1a och våran klass s1b, vi delades alla in i olika lag och fick göra massa saker. först skulle man springa till en korv två och två och försöka ha sönder ballonger med kroppen (men man fick inte använda händer eller fötter eller knäna) så ja då fick man ha ballongen mellan sig och trycka haha ni fattar.. Sedan fick vi köra norsk fylla och sedan kom det värsta.. Doppa hela huvudet i en hink med vatten och fånga ett äpple som låg där i med MUNNEN, och när man hitat äpplet då skulle man doppa huvudet i ett fat med mjöl och hitta en sockerbit.. Gissa om man fick full munnen och ansiktet med mjöl eller vad haha. och det var hur äckligt som helst verkligen, alla andra hade ju ocskå varit där och stoppat ansiktet och haft socker biten och äpplet i munnen, inte så mysigt. Fick kväljningar av det kan jag lova.. sedan efter ett tag fick vi sluta och då drog jag, carrot och axel till stan och kollade på våra vänner som går på soltorgs skolan och kollade på när dom blev nollade (och deras nollning är betydligt mycket värre än vad våran är) hahah. det var ju kul. sedan gick jag ändå hem från soltorg till mig, (det är lååångt). med axel som trevligt sällskap hehe. Ikväll blir det gasken party, wiiie!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-21 @ 16:52:59   

♥ Avklarat.

Första dagen är nu avklarad och det var inte alls så hemskt. Jag kände och kände igen dom flesta, det var endast några stycken som jag aldrig träffat förut och det känns ju bra iallafall! Tror det kommer bli bra med den här klassen faktiskt!
I morgon ska vi promenera till plättbacken och ''leka'' haha, lära känna varandra lekar typ,, hmm vi får se hur kul det blir.

Jag kunde inte sova så bra inatt, vaknade med väärldens jävla värk påhela höger sida bara för att jag undvikit att sova där jag har opererat mig och så, inte så jäkla kul inte. men whatever, hoppas det funkar bättre ikväll men det antar jag att det inte gör, grrr... Nej nu ska jag fixa införm orgon dagen. Puss på er!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-19 @ 22:22:58   

♥ Mitt sommarlov.

Nu är sommarlovet slut och första dagen i skolan är avklarad, efter ett tio veckors sommarlov, eller åtta veckor för mig eftersom att jag ju fick gå på sommarskola pga jag inte klarade av matten enligt min idiotiska lärare. Men men. Nu kommer jag visa bilder under mitt liv från början till slut!


(Skaffade jobb på peace and love med Josefine!)


(Delade ut aftonblad på peace and love i tre dagar i stekhett väder, fyra timmar.)


(sena, härliga kvällar på peace and love med vänner!)


(Njöt av livet på peace and love!)


(Såg och diggade artister på peace and love som Mando diao...)
och..


(LARS WINNERBÄCK!!!!!)


(Bytte glödlampor i hela staden tillsammans med Josefine och Tommy som peace and love jobb under en helt otroligt äckligt varm sommardag.)


(Åkte till stranden och babdade och solade med vänner!)


(Drog till skåne under en vecka med dom bästa!)


(upplevde härliga sommarkvällar i skåne.)


(tpg en massa kort vid havet i Skåne!)


(Satt under mångar dagar och gjorde absolut ingenting med dessa två töser!)


(träffade nya vänner!)


(Träffade denna mö)


(Försökte roa mig med dom som var hemma när tvillingarna var bortresta i hela tre veckor!)


(spelade in videoinlägg med carrot.)


(Blev av med min cykel och fick lov att springa om jag skulle nånstans. hehe skojar, men jag blev av med cykeln..)


(grillade med mina goa vänner.)


(Firade födelsedagar..)
(Solade på en Ö.)


(Min älskade älskling Melker somnade in i min famn.)


(Tog årets kallaste och förmodligen sista dopp i våran pöl tillsammans med fredrika!)


(träffade på Jade och det blev en himlans många skratt som ni ser hehe)


(Blev inkallad på brännboll)


("spelade brännboll" med massa folk på sportfältet en regning kväll.!)


(laddade upp inför skolan.)

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-19 @ 19:29:54   

♥ C U when U get there.

Please stop knock me down mother fucker...
terese kommer hit 8.15 cirkus, sedan cyklar vi neråt och möter carrot vid tunneln cirkus kvart i nio, sedan möter vi upp alex och emma som antagligen kommer med samma buss, eller? Aja. Vi ska gå i samma klass vi alla iallafall. samling i aulan klockan 09.00. sedan får vi träffa klassen och så, börjar bli lite smått nervös, men bara lite hehe. Blir värre sedan.
Nu är mitt lovely sommarlov slut, jag har klagat för mycket på detta lov I know men jag har haft bättre dagar, aja huvudsaken är att ma fått lov och kunnat sova ut, dock känner jag mig ännu inte speciellt utvilad, vill ha mer sömn. Kommer inte sova ett crap i natt alls alltså, galet. Men jag ska försöka. Hoppas inte mitt opererade ställe värker bara.. Kommer väl antagligen att kännas när jag äntligen somnar och råkar rulla över på fel sida och då kommer det svida. aotch.. Min smärtgräns är väldigt liten förstår ni. I morgon kanske jag ska träffa Ida också, det var ett tag sedan nu ju!
Vi får se hur dagen ser ut. Vi hörs, laaaater.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-19 @ 00:20:35   

♥ Everybody hurts..

hej hoe babes.. vad gör ni? Chillar lite jag. Chilla yaow. Skola snart, taggad vet jag inte om jag är, men nyfiken på alla främlingar jag ska börja med som jag ännu inte vet vilka det är. Men det blir säkert kul det också, det löser sig det göre alltid. På fredag är det Gasken Party, jag tror det kommer bli kanon kul och längtar faktiskt dit! :) Det blir as nice!
Ska sova, måste sova på en sida och på magen, great. Vilken natt det kommer bli alltså.
BYE BYE
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-19 @ 00:15:57   

♥ Laddare.

Sitter väl här och laddar upp inför morgondagens skolstart. Är ni laddade? No way..
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-19 @ 00:13:51   

♥ bye bye

Nu är sommarlovet officielt slut. punkt.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-19 @ 00:04:12   

♥ Simple man.

Nu börjar bedövningen gå över känner jag, not good. Har nyss duschat håret också. eftersom att jag ju har bandage där jag har sytt så är det inte så bra om jag blötte ner det på första dagen osv, så jag fick duscha håret i ett handfat som vi har här hemma, och duscha håret där. Känner mig lite handikappad hehe.. men man vill ju inte vara äcklig när man börjar i en ny skola heller, isch inget sånt här inte :O har just setat här och kollat på ''Hannah Montana'' The movie på Channel 131. ( http://ch131.com ) där kan ni kolla på massa serier och filmer helt gratis, kanon bra!
I morgon börjar skolan igen, great.. Sommarlovet är slut.. :( undrar hur fa det kommer gå för mig att sova ikväll då, dels kommer jag ju att vara nervös och dels kommer det göra ont där stygnen är, härlig natt det kommer att bli det här...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-18 @ 19:44:49   

♥ Stygn.

hejsan everyone, nu har jag kommit hem, eller jag har varit hemma ett tag men ändå, skriver nu då.
jag och mamma tog cyklarna ner till vårdcentralen, efter ett tag började det regna. Väl framme började det spöregna och vi skyndade oss att låsa cyklarna och sedan sätta oss i väntrummet, efter ett tag var det min tur att komma in. Doktorn som var en tant kollade in fläcken och jag fick ta av mig tröjan, mycket mysigt. Sedan diskuterade vi den lite och så, sedan hämtade hon en sjuksyster och så fick jag lägga mig på en sjukhussäng och så tog dom en äcklig bedövningsspruta som gjorde äckligt ont eftersom att jag hatar sprutor, verkligen hatar bokstavligt talat alltså. Så fick jag ligga där ett tag och låta bedövningen verka sedan var det dags att ta bort fläcken, och som tur var kändes det inte alls, tacka vet jag bedövning hehe. Sedan fick jag några stygn och så ska jag dit och ta bort dem nästa fredag. Det var ju ett tag sedan jag fick bedövning nu så jag antar att jag kommer få lite ont snart haha.. Men men det kunde varit värre.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-18 @ 17:03:09   

♥ cut cut cut

Nu ska jag ta bort mitt störande födelsemärke antagligen.
IIisch....
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-18 @ 13:59:33   

♥ brännboll nästa!

ja, ni ser rätt ni är inte blinda jag lovar. Nu tar jag med mig mitt pick och pack och spelar brännboll på sportfältet, haha.
Vi får mse hur roligt vi kommer få ;) pyss
Lämna en kommentar?  
6 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-17 @ 17:32:37   

♥ Good luck girl.


(Tarva mig och Lina för jätte jätte längesedan..)

Nu har min bästa barndoms kompis Lina Nygren, som jag kännt i snart 15 år och så länge jag kan minnas, som jag gått i samma klass tillsammans med i 10 år och som jag har bott granne med i flera år för längesedan, flyttat några mil härifrån, nämligen till Uppsala för att där börja gymnasiet. Vi kommer sakna dig allihopa!

Jag hoppas att du får det underbart där med en massa nya vänner och allt. Och jag är väldigt säker på att det kommer att gå riktigt bra för dig där borta och så lovar jag dig att jag kommer och hälsar på!
Så ja, jag ville önska dig lycka till nu Lina. jag hoppas du får det toppen där, även om vi kommer sakna dig här hemma i trista, jobbiga gråa Borlänge. Lycka till vännen, det är du värd! ♥
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-17 @ 03:34:11   

♥ Changes.

Nu är det två dagar kvar av lovet, endast. Jag som nyss tyckte att vi fick lov, att vi nyss satt där allihopa samlade i aulan, sittandes i klassrummet i väntan på att få våra slutbetyg, och sedan säga hejdå till 9b, det känns som att det var nyss men ändå är det så långt bort. Tänk att det har gått 10 veckor nu sedan vi slutade nian, tänk att dessa tio veckor är över och sommarlovet närmar sig sitt slut. Nu väntar gymnasiet då allting kommer att bli nytt, allt. Det känns inte verkligt, inte ett dugg. Jag kan inte fatta att vi faktiskt börjar gymnasiet nu, det är helt sjukt vad snabbt tiden går alltså.
Bilderna är tagna hemma hos Lina för drygt en vecka sedan då vi brudar träffades och hade trevligt, kommer sakna er!
Ni betyder så mycket för mig, och det vet ni allihopa! ♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-17 @ 03:22:14   

♥ Done with it.


Tyvärr så är det på detta vis att jag är väldigt väldigt dålig på att uppdatera i min lilla rara kära blogg, sorry. Har inget intressant att skriva om förutom mina extrema klagomål på livet och allt annat crap haha, det är väl inte sådär jätte kul för er att jämt läsa om hur kuuuul liv jag har, eller? That's what i thought ;) Nej men ärligt talat, jag har inget roligt att skriva om för det mesta, och eftersom att jag inte har så speciellt fina kläder nångång heller så är det inte så roligt att lägga upp en bild på ''dagens outift'' tyvärr, och jag har oftast inga pengar att köpa nya kläder för heller, så jag kan inte heller visa upp vad jag har köpt sådär jätte ofta heller nej, så är det helt enkelt. Det finns såååå många roligare bloggar än min att läsa, och det har ni med all säkerhet redan listat ut, fniss fniss ;) Det var allt för ett tag.. bajs bajs
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-17 @ 03:13:16   

♥ söndag klockan 14:40


Just nu är klockan cirkus tjugo i tre. Vad har jag gjort idag? Ingenting i princip, vaknat och käkat brunch hehe. Så nu ska jag förtsätta med att inte göra någonting typ, tänkte gå ner till stora tvn i vardagsrummet och glo på några avsnitt O.C som förövrigt är världens bästa jävla serie, oooh me like it! Hoppas ni får en bra dag allihopa. puss.
Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-16 @ 14:43:16   

♥ Mitt mål.

Nu har jag bestämt mig.
Så fort jag får mitt studiebidrag på tusen kronor så ska jag lägga undan ett par hundra i månaden för att på så vis kunna köpa mig en laptop en dag. Jag vet, jag är sämst på att spara men jag vill verkligen verkligen ha en! Pappa såg en hyffsat billig i tidningen, 2900 kronor kostade den och det r det priset jag siktar in mig på. Nu ska jag verkligen verkligen spara så att jag får en laptop, vill så in i norden ha en. Mer än något annat tror jag ärligt talat...
Alla som känner mig vet hur jag är när det gäller pengar, jag slösar upp dom jämt, men nu jävlar har jag gett mig fan på att jag ska ha en laptop och nu ska jag banne mig lyckas också!!
Wish me luck, hehe..

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-16 @ 02:29:24   

♥ S1b

Nu vet jag vilken klass jag har hamnat i. S1b. Vet redan ett par styckna som ska gå där. Hoppas det blir en bra klass! :)
ALLA SOM SKA GÅ S1B, TELL ME!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-16 @ 00:41:33   

♥ schema..

Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-15 @ 15:54:19   

♥ Keep this shit from me.

Hola Amigos ute i Sverige, Bulgarien, Irak, Indien, Sri Lanka? Whatever. Hola amigos ute i världen..
Nu för stunden har jag väl inte ett crap att säga överhuvud taget, så då skiter jag i att börja yttra mig. Låter bra va?
Ja det gör det minsann, så jäkla bra. Puss på det och er. Hörs, laaaater baby! :*
Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-15 @ 02:51:33   

♥ Where Is the love?

Shiet, amagad skolan drar igång om ynka fyra dagar... Amagad.. Men alla högstadieskolor här i Borlänge börjar nu på Måndag, vilket betyder att som får mindre sommarlov än oss som slutade nian och alla andra gymnasie människor. hähä det tyckte jag var lite roligt *glädjedödare*. men ja skolan börjar alltså om fyra ynka dagar, shiet amagad. Men det kommer bli finemang, jag kommer tillsamman med mina vännor, we can make it if we just believe, hehe ;) äh det kommer gå prima skinka minsann, jodå. Lugn ba lugn.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-15 @ 02:49:15   

♥ The summer is gone.

Ge mig värme, solsken, ljusa nätter, ljusblå himmel, blomsterängar. Ge mig sommar...
Sommaren börjar sakta men säkert närma sig sitt slut nu, verkligen. Man känner hur kylan börjar komma och gripa tag i hela kroppen, gåshud på hög nivå. Den här sommaren har varit ett riktigt fiasko tycker jag verkligen, och mycket mer än såhär lär det knappast bli heller liksom, nej. Jag vill ha sommar, riktig sommar. Vi fick inte många heta sommardagar den här sommaren inte, that sucks...

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-15 @ 02:33:56   

♥ Lol..

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-15 @ 02:22:29   

♥ Fuck you,you hoe I dont want you back.

Fuck what I said it dont mean shit now..
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-15 @ 00:49:23   

♥ Back in buisness.

Okej okej, nu har jag varit kass på att uppdatera, svara på komentarer och det enda jag varit bra på är att skriva om hur jag saknar Melker, det gör jag fortfarande ja men jag ska inte låta min sorg gå ut över er länge, jag ska istället försöka njuta av livet, och dessa sista dagarna av sommarlovet och sluta gnälla på livet, försöka iallafall hehe..

Nu ska jag svara på alla komentarer som jag låtit ligga olästa, allt för länge nu. Förlåt för det.
Vi hörs snart igen, puss!


(gammal bild på mig, fredrika, josefine..)
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-14 @ 22:11:29   

♥ Doesnt wanna be alone

Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-14 @ 03:12:22   

♥ You're still a part of everything I do.

Nu har jag tjatat om min lilla gerbil i flera inlägg här, jo tack jag vet. Men jag är ledsen, och när jag är det så vill jag gärna skriva av mig, skriva ut hur jag känner liksom. jag skiter i vilka som läser, skiter i vad ni tycker. För varför ska jag bry mig?
Ja jag är ledsen så är det bara, jag saknar min lilla gosegris hur mycket som helst, och det är verkligen jätte jätte tomt utan honom, alla mina djur är liksom som familjemedlemmar, och det blir tomt om dom lämnar en, så är det liksom.
Och jag tänker verkligen på det hela tiden, tänker på hur han somnade in där i min famn, hur hans hjärta slutade slå och hur han slutade andas, och att han ligger i trädgården under marken, i en kall låda, inlindad i en plastpåse, istället för att vara i sin bur, som jag har sett honom i nästan två år. Hans favoritställe, som han alltid höll till på, att han inte längre är där. Att han inte ligger i huset tilllsammans med dom andra, eller tittar ut genom fönstret så som han alltid gjorde när jag skulle hälsa. Jag saknar honom hela tiden, saknar honom så in i norden mycket att jag blir ledsen så fort jag tänker på honom. Ett litet råttdjur tänker ni nu, men han var så mycket mer än det. Han var en person han också, en underbar liten sådan. Som jag har träffat nästan varje dag ända sedan den dagen jag fick honom. Och nu är han bara borta? Det gick så fort, min lilla älskling. jag älskar och saknar han hela tiden, nu har han varit borta i över ett dygn och det känns bara så jävla hemskt, jag vill ha honom här nu, levande hos mig. Gosa med honom och pussa på honom som jag brukade göra.
Det är svårt att beskriva hur jag känner mig, jag är oftast en glad tjej som skrattar ofta, skrattar med mina vänner.
Men trots att jag skrattar nu så är jag så jävla ledsen inom mig och det känns så fel att han är borta, för jag saknar honom så himla mycket, det gör jag verkligen. Det är inte samma sak utan honom, det är verkligen inte det...

Åååh kom tillbaka nu min lilla plutt :(
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-14 @ 02:32:27   

♥ Fredrika and Louise.

Jag, Fredrika och Isac tog cyklarna och trampade upp till dammyran idag för att bada, trots att det var kallt envisades Fredrika med att vi skulle bada, så där stod vi i vattnet, jag och Fredrika ett bra tag och jag tvekade, och tvekade..
Sedan kom Fredrika på att hon ju skulle iväg på träning så hon bestämde sig för att doppa sig och jag bestämde mig för att gå upp, men i sista sekund så doppade jag mig och jag gjorde det före henne, tänka sig. det trodde hon inte heller;)
Det var som sagt, kallt. Men ändå lite skönt, dock blev det bara att doppa sig sedan gå upp och cykla hemåt.

hehe, vi bjuder på dom här bilderna alltså... ;)
Älskar dig hjärtat mitt :*♥

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-14 @ 02:06:10   

♥ Empty room.

Jag satt vid buren nyss, och den kändes så tom nu. Det känns så himla tomt. Tänker på det hela tiden, Melker är borta. Det finns hela tiden i mitt huvud, det svider i hjärtat och speciellt när jag är ensam. Jag är ledsen hela tiden när jag är ensam, jag kan inte hjälpa det. Det känns som att en del av mig är förlorad. Åh... Min lilla älskade Melker.
Hur kan du skapa ett sådant stort tomrum? :(

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-14 @ 00:44:06   

♥ Måndags bilder.

Hittade äntligen adaptern så nu kan jag lägga in lite bilder från Måndags då vi var i Elins stuga. hehe det blev visst bara dessa kort, men dom får duga minsann..(Johannes och fredrika på väg att bada..)


(Johannes the man..)


(Turturduvorna ska hoppa i plurret..)


(Härligt kort när dom landar i plurret..)


(fredrika, Johannes, Fanny.)


(Simmar runt lite..)


(Hehe=)


(haha johannes..)


(fredrika..)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-13 @ 19:35:04   

♥ Congratulations!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-13 @ 19:00:43   

♥ Me and you

Jag och min älsklings Melker igår innan han dog...
Nu är han nergrävd bredvid Sylvester i trädgården, saknar mina pluttar... :( ♥

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-13 @ 18:51:14   

♥ A drop in the ocean.

Hej everyone, jag kom in för ett tag sedan efter ett dopp i dammyrn tillsammans med fredrika, ett kallt sådant också...
Jag har blivit en badkruka alltså, verkligen. Jag badkruka liksom? Vad har hänt? Alla som känner mig vet att jag brukar älska att bada, men inte den här sommaren. Har bara badat tre gånger i sjövatten, crazy! Anyway, det var kallt och luften var kall så nu sitter jag här helt frussen, brrrrrr... Om typ en vecka har vi börjat skolan, men jag vet iallafall att jag kommer tillsammans med Caroline och Emma, och så hoppas vi att vi kommer med Terese också, det löser sig alltid! :)

saknar min Melker, pluppen♥
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-13 @ 18:39:37   

♥ Going crazy

:(
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-13 @ 02:45:57   

♥ I Miss youLämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-13 @ 02:43:50   

♥ It's a little bit fucked up..

Jag förstår inte att min lilla Melker faktiskt är borta nu, trots att jag skulle vara förberedd och redo när han väl lämnade mig. När han låg där, och tog sina sista andetag som jag visste att han skulle göra så var jag trots allt inte redo. Det kom com en chock att han dog där i min famn, jag såg hur hans hjärta slutade slå, räknade hjärtslagen in i det sista.
Ni kanske tycker att jag är töntig för att jag är så ledsen för en liten gerbil, men i dont give a crap. Alla som känner mig vet hur mycket mina gerbiler betyder för mig, speciellt Sylvester och Melker eftersom att det var mina första husdjur. Nu har dom lämnat mig båda två, jag fick dom när jag fyllde 15 år och det var min absolut bäst födelsedagspresent någonsin.
Men nu finns dom inte längre, det kommer aldrig vara Melker och Sylvester igen, och det känns förjävligt. Jag känner mig så jävla ledsen och arg på allting, trots att det bara är en liten gerbil. Men det må vara en liten gerbil, men med stor personlighet, det har dom alla. Det är som en extra vän, som finns där jämt liksom. Men nu kommer jag aldrig kunna hålla honom i min hand igen och kolla honom i ögonen och pussa honom, som jag brukade göra jämt.
Han har somnat in nu, och är på en bättre plats, tillsammans med Sylvester som lämnade oss 30 Januari i år, dagen innan jag hade haft dom i två år. Det sved, och nu är det som såret har rivits upp igen fast det svider ännu mer med tanke på att jag faktiskt aldrig mer kommer få träffa dom igen, aldrig. Hur mycket jag än skriker och gråter, så kommer dom aldrig tillbaka till mig igen. Det är bara så otroligt tomt utan dom. Jag älskar dom båda så sjukt mycket att det finns inte.
Vill inte det här, vill verkligen inte. Allting känns som ett stort mörker bara.


(Melker och Sylvester♥)(Melker♥)


(Sylvester♥)


(Dom var alltid så snälla och mysiga, mina älsklingar..♥)


:(♥

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-13 @ 02:20:46   

♥ Only time.

Sitter här, känner mig ganska deppig är rätt så deppig.. Allting känns bara så tungt just nu. Orkar inte med dehär.
Jag känner mig inte det minsta glad på något vis, bara ledsen :(

Jag saknar min lilla Melker så mycket..♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-13 @ 01:48:23   

♥ Rest in peace.

Nu har min älskade Melker lämnat världen, min älskade lilla spralliga gerbilhane, min underbara lilla Melker.
Han har varit svag i några dagar nu, och idag väldigt svag, han orkade inte göra något alls knappt. Nu på kvällen satte jag på mig en gul tjocktröja, lade mig i min säng och la Melker på magen, där låg vi ett tag. Sedan såg jag hur hans hjärta började slå allt mer långsamt och sedan slog det de allra sista slaget. Han dog i min famn. Nu finns han inte mer, och kommer aldrig tillbaka igen, aldrig. Det var något speciellt med Melker, han fanns alltid där på något vis, och han var så gosig och fantastisk. Men nu är han borta och kvar finns bara ett tomrum, ett storT jävla tomrum. Jag saknar honom redan och tänker tillbaka på den dagen då jag fick honom och Sylvester, jag var så lycklig över mina första husdjur och älskade dom redan vid första ögonkastet, när jag såg dom för första gången tänkte jag, dom ska jag få, mina gerbiler.
Jag var så himla lycklig, så lycklig. Det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att kolla så att dom var okej.
Jag minns det så himla tydligt. Nu är dom borta båda två, Melker och Sylvester, men jag hoppas att dom är tillsammans nu iallafall... Och nu slipper Melker lida mer, han har det bra nu tillsammans med Sylvester. Mina älsklingar, jag saknar dom båda så himla mycket. Allting känns bara så sorgligt och tungt just nu.

Vila i frid älskling, sov så gott nu min, älskade, älskade plutt. ♥(Sylvester♥)


(Sylvester och Melker, mina älsklingar.)

VILA I FRID

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-13 @ 00:56:18   

♥ Back on track!

dåligt med update från moi, men snart är jag back on track babes. saknar ni mig?
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-12 @ 16:27:06   

♥ Onsdag, 12 Augusti.

Hej. Har inget att säga. Kul va?
Jo grattis till Johannes som fyller 18 idag! Hehe.

INGET MER
bye.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-12 @ 14:30:03   

♥ Learn the hard way.

Halloooo amigos där ute! Nu är det på detta vis, att jag är hemma igen efter en natt i Elins sommarstuga tillsammans med henne, Fredrika,Johannes, Isac Alex och Fanny. Vi har egentligen inte gjort så mycket där faktiskt, mest slappat. skönt att komma iväg lite tycker jag minsann. Men i morse vaknade vi allihopa av MYGGOR! det var så mycket mygg att man inte ens kunde vara ute knappt, det kom moln av myggor omkring en så fort man visade sig ute, och på något vis kom det en hel hög in också så vi alla väcktes, helt sjukt. Jag tror aldrig jag har sett så mycket mygg i hela mitt liv,så som sagt vaknade vi alla runt fem i morse av att myggor surrade oss i ögonen, och hördes på långa vägar. det var så många att tapeterna blev fläckiga efter allt smällande av alla dessa myggor, jag smällde ihjäl typ tio på en minut, så jävla arg jag var alltså, helt galet. Sen tvignade sig elin upp ur sin säng för att fixa så alla dogh med någon gas från en maskin, så när vi sedan vaknade nästa gång låg det MINST 50 myggor på golvet DÖDA i ett hörn, eller två förresten. Creepy :S Hatar verkligen mygg, och nu hatar jag dom ännu mer kan jag med all säkerhet säga till er gott folk..
och sängen jag sov på var lite hård, eller säng och säng, snarare en bäddsoffa var det, så när jag la mig i min säng idag och kollade på Paris Hilton's new BFF kände jag hur skön den verkligen är, och hur mycket jag älskar den haha. Så om en stund ska jag krypa ner igen och kika på lite efterlängtat OC, fattas bara godis så skulle kvällen vara perfekt hehe.
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-11 @ 21:53:32   

♥ I will find a way.

det har inte hänt något den här sommaren, det är jag besviken på. Hade stora förhoppningar, alldeles för stora. Men egentligen inget blev som man hoppades på, inte på något vis. Och det känns tråkigt, väldigt tråkigt faktiskt. Jag antar att jag får det att låta mycket värre än vad det egentligen är. Men jag vill inte att sommarlovet ska ta slut, och inte sommaren heller. Allting går så fort, gymnasiet börjar snart och vi växer upp, alldeles för fort. Jag har levt i 16 år, det känns som att man inte hinner med nånting, som att tiden bara glider ur händerna på något vis, och man hinner inte reagera, man hinner inte ta vara på det, hur mycket man än borde. Jag kan bara inte förstå hur allt kan gå så himla snabbt. Ett lika långt liv till, som jag redan har levt som gått så pass snabbt, om ett lika långt liv till, är jag 32 år, 32 år. Inte tjugo, tjugo års tiden är bortblåst. Vem vet hur livet ser ut då? Det står inte på, förens den dagen är här, då jag är 32 år gammal. Nu börjar vi växa upp, vi börjar bli stora, med egna ansvar och allting. Jag vet inte om jag är redo, ibland kan det vara kul att känna sig vuxen, men ibland känns det som att man inget hellre vill än att kunna spola tillbaka tiden, då man var liten och ingenting bekymrade en förutom skrapsåret man fick på knät när man trillade av cykeln, som man precis tagit av stödhjulen på, och skulle nu klara av att cykla utan dem, det var ett bekymmer, men inte speciellt stort, man grät några minuter, sedan kramade man om mamma som tröstade en och sedan var det bara att hoppa upp på sadeln igen, och börja trampa på, så var det alltid. Nu kan även minsta bekymmret bekymmra en, fastän det kanske inte ens är nödvändigt, en onödig grej. Men ändå kan man bli så ledsen, för ingenting. Som en smula i rymden.
Im not a girl, not yet a women...
Lämna en kommentar?  
11 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-10 @ 03:22:39   

♥ Breakaway..

It feels like no one can here me..
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-10 @ 02:20:04   

♥ Don't here them talk..

Idag verkar det bli stugan igen, vi ska fara till Elins sommarstuga för andra gången.. Den här gången blir det vi som åkte sist, (Elin, Jag, Caroline, Josefine) + fredrika, Johannes, Fanny, Alex.
Ja, det blir säkert kul. Lite regn skadar väl aldrig? Alla kommer vilja sova tidigt igen, och jag kommer inte kunna somna. det kommer regna, vi kommer sitta inne och kolla på, något? Jag vet inte whatever...

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-10 @ 02:18:38   

♥ My life suck without you..

Får ni den där känslan ibland, när ni är ute nånstans eller vad som helst, och ser folk som går runt och är helt kära i varandra, sättet som dom kollar på varandra och håller om varandra. Får ni känslan av att ni känner er ensam ibland?
Okej, det var nog en dum fråga, för vem känner sig inte ensam ibland egentligen?
Men vissa dagar är värre andra, ibland finns det dagar då man inget hellre vill än att någon finns där, någon att komma hem till, någon att åka till, någon man tycker om väldigt mycket, någon som håller om en och kollar på en, på det där sättet som man kollar på varandra...

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-10 @ 02:15:28   

♥ All we can do is keep breathing..

JAG ÄR, SÅ JÄVLA SUR OCH ARG OCH BESVIKEN OCH GALEN ATT INGENTING VILL GÅ ENLIGT MINA VÄGAR, JAG HAR ALLTID OTUR PÅ ALLA JÄVLA SÄTT OCH VIS SOM GÅR ATT HA OTUR PÅ, ALDRIG KAN NÅGONTING RÄTT OCH BRA HÄNDA!!! VAD FAN ÄR DET HÄR EGENTLIGEN? INGENTING ÄR BRA, ALLT BARA SUGER OCH ÄR JOBBIGT!!!!!
ÄR DET PÅ DET VISET DET SKA BEHÖVA VARA?!!! DET ÄR PATETISKT BARA, PATETISKT SOM FAN!!!!!! JÄVLA SKIT SFGJDRJRTRJGFKJTPYIRAWPEOIHUYIOPÖLHUO0ÅP+ÖAWOERIFW!!!!!!!!!!!! KAN INGEN BARA SKJUTA MIG FAN!
JA, JAG KLAGAR MEN VAD FAN SKA JAG GÖRA DÅ? PISS SKIT RÖV BALLE..
och det är min jävla blogg dehär, ingen tvingar er att läsa om mina klagomål om mitt booooring life, eller hur? stick om det inte passar, jag tvingar ingen jävel att ens läsa liksom.. Sorry men jag känner mig bara så jävla misslyckad ibland!


:(
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-10 @ 02:02:42   

♥ Summer lovin.
Det känns så booring att sommaren snart är slut, känns knappt som vi fick någon riktigt sommar ens. Massa regn bara, och för lite sol. Men what ever, det är sommar. jag hoppas resten av dagarna blir soliga, så man kan njuta den lilla tid vi har kvar av den underbara årstiden sommar, jag älskar sommar och det mesta som har med sommaren att göra, och det är jag uppenbarligen inte ensam om att tycka, right? Nej för vi alla älskar ju sommaren, sol&värme. Sommarkvällar.
sommar i mitt hjärta♥
Lämna en kommentar?  
20 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-09 @ 04:05:29   

♥ Always on my mind.

I'm thinking about you...how I miss you...ou
Baby ever since that day, you went away, yes
I can't live without you...ou


You're always on my mind


Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-09 @ 03:47:38   

♥ 9B forever in my heart.

♥Emma, ♥Josefine, ♥Jade, ♥Lina, ♥Maral, ♥Terese, ♥Linda, ♥Elin, ♥Sanna, ♥Tania, ♥Mikaela, ♥Carolin,
♥Ludwig, ♥Andreas, ♥Daniel, ♥Gustaf, ♥Robert, ♥Linus, ♥Emil, ♥Johan, ♥Oskar.
JAG SAKNAR ER, ÄLSKADE 9B. BÄST AV ALLA.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-09 @ 03:32:45   

♥ Missing it a lot..

gröna lund med dom bästa, 22 maj.♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-09 @ 03:26:18   

♥ Sunshines


(jag, emma som kluddar över sitt ansikte jämt, och caroline.)

ÄLSKAR ER BITCHES! :)
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-09 @ 03:12:26   

♥ Big congratulations!VI GRATULERAR, VI GRATULERAR, VI GRATULERAR VÅRA TVILLINGAR IDAG,  Å VISST SKA DOM LEVA, Å VISST SKA DOM LEVA UT I HUNDRADE ÅR! Å NÄR DOM HAR LEVAT Å NÄR DOM HAR LEVAT Å NÄR DOM HAR LEVAT UT I HUNDRADE ÅR, JA DÅ SKA DOM SKJUTAS JA DÅ SKA DOM SKJUTAS JA DÅ SKA DOM SKJUTAS MED EN SKOTTKÄRRA FRAM! Å NÄR DOM HAR SKJUTITS OCH NÄR DOM HAR SKJUTITS Å NÄR DOM HAR SKJUTITS I EN SKOTTKÄRRA FRAM, JA DÅ SKA DOM HÄNGAS JA DÅ SKA DOM HÄNGAS MED EN HÄST BAK OCH FRAM! OCH NÄR DOM HAR HÄNGITS OCH NÄR DOM HAR HÄNGITS, Å NÄR DOM HAR HÄNGITS MED EN HÄST BAK OCH FRAM,
JA DÅ SKA DOM FIRAS, JA DÅ SKA DOM FIRAS MED EN FLASKA CHAMPAGNE!!!!!!!!♥

Idag, var det 16 år sedan två undderbara systrar kom till världen.
Två systrar som råkade vara tvillingar, som växte upp i skräddarbacken med familjen,
som blev ekonomiska och duktiga i skolan, som fick bra slutbetyg. Som har hela livet framför sig,
som jag älskar, mina tvillingar!  Jag hoppas att ni får en fantastisk dag,
Grattis på födelsedagen, Fredrika och Fanny Norén.Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-09 @ 03:07:20   

♥ Happyness.

Jag var hem till Lina idag, som snart flyttar till Uppsala, där var även Emma, Josefine, Maral, Terese och Elin. Vi såg på en väldigt läskig film med namn "The Ruins", vi skrek och svettades av spänning allihopa hihi, sedan blev det massa kort och skratt, ni är underbara hela högen. Jag hade riktigt roligt ikväll, verkligen! Det måste vi göra om, absolut! :)
Och jag lovar att komma och hälsa på dig någon dag i Uppsala Lina, det lovar jag! :) Anyway tack allihopa för en fin kväll.


(fr vänster: Maral, Elin, jag, Emma, Josefine, Terese, Lina.)


Den här bilden är lycka till tusen! (emma tönt som ville kludda....)


(den här damen har jag många roliga och galna minnen med, hihi! Kommer sakna dig!♥)

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-09 @ 02:51:34   

♥ The weakness in me.

Hej. Min statistik har sänkt sig, jag förstår varför. Jag har inte orkar vara aktiv, jag har inte orkat svara på komentarer. Jag har inte orkat med bloggen så mycket heller om jag ska vara ärligt, och inte så mycket annat heller för den delen.
Det börjar dra ihop sig, dra ihop sig till skolan börjar. Det känns, jag vet inte riktigt än, fattar det inte. Vill vara ledig jämt...
Men så är det inte, that's it liksom. Face it. Fick reda på att Terese också ska gå på sam, så nu ska vi fixa så att vi kommer tillsammans, jag Caroline, Terese och så hoppas vi att det finns en plats kvar åt Emma också, då kommer vi tillsammans vi fyra, och då kommer allting bli så bra. Tillsammans klarar vi allt bitches ;)
Nej men jag lovar er, jag ska bli bättre på att uppdatera och svara på komentarer. Snart..
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-09 @ 02:41:46   

♥ The world thought i had it all, but I was waiting for you..


Jag är trött, och less. På allt. Massa falska förhoppningar hela tiden, att ingenting går på mitt vis, att ingenting bra vill hända, aldrig. Det känns som att det går bra för alla, men inte för mig. Jag lever i en otursvärld, på alla sätt och vis som går, det suger verkligen. Och jag hade höga förhoppningar om att den här sommaren skulle bli fantastiskt, underbar och minnesvärd, men jag hade fel. Så fel. Ingenting bra har egentligen hänt, jag har varit i enormt trista borlänge var dag, förutom några dagar i skåne. Förutom det, så har det inte hänt ett skit i mitt liv, ingenting nytt liksom, bara samma gamla tråkiga liv. Jag är less på allting, verkligen allt. besviken och ledsen. Orkar inte med att allting ska skita sig jämt för mig längre, det börjar bli grymt jävla enformigt och jobbigt bara. Jag orkar inte med alla höga förhoppningar, som jag alltid har, som det aldrig blir något mer utav än förhoppningar. Det är meningslöst att hoppas på något bra nu, för det verkar då fan inte hända ett skit ändå liksom..
Det är lika bra att sluta drömma, det går åt helvete iallafall!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-09 @ 01:49:50   

♥ I want it that way

Skyll dig själv, inget händer här. Men det gör ingenting, om dina händer är här...
Lämna en kommentar?  
6 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-08 @ 16:23:22   

♥ Stand by me.

Lämna en kommentar?  
11 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-08 @ 02:33:20   

♥ You remind me of a winter storm..

hej på er, jag vet jag är en baaad updater. Har tagit mig ann att svara på nästan alla komentarer också, och snart drar jag veckans blogg finallisterna också, kul att så många har röstat måste jag säga, riktigt kul!  :) Om cirkus en vecka börjar skolan, mindre kul. Men vem vet, kanske blir det kul. Kanske en vacker dag..
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-08 @ 02:32:25   

♥ Min kära kidnappade cykel..

För några veckor sedan, tog något äckel min cykel, min SIV och jag tvingades leva med en ful orange cykel, fruktansvärt ful då menar jag alltså, helt seriöst. Idag tändes mitt hopp igen och min moster har någon cykel tydligen som jag nog ska få, awsome! Den är svart också, precis som Siv :) Undrar hur SIV har det, hoppas hon är elak mot ägget som tog henne ifrån mig, SIIIIIV is the shiet.

Kära siv, jag undrar hur du har det siv, jag hoppas du beter dig illa siv, och ser till att ingen kommer någon vart med dig, exept moi, Siv. Och jag hoppas att du tvärbromsar och misssköter dig min siv. Du var en trogen vän Siv. Men nu är du borta Siv, men jag hoppas du kommer tillbaka en dag siv, vi kan prata gamla minnen siv. Ingen är så speciell som dig söta siv, svarta siv. underbara siv.

(jag hoppas ni fattar huuuur oseriös jag är.. )
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-08 @ 02:30:13   

♥ Bad, stek, party!

Jag somnade runt fem i morse, jag kunde inte sova. Sedan väcktes jag av att klockan ringde 10.00 och låg kvar ett tag sedan gick jag upp, åt frukost, fixade och gick sedan upp till fredrika och fanny till 11.00, vi hämtade Carrot, stannade vid OKq8 på vägen, åkte vidare och stannade i skogen där vi gick en bit, sedan åkte vi båt några meter från brygga till ön.
Ön var mysig och vi låg på klipporna och solade, sedan badade vi och snackade skit. Mot kvällen tog jag bussen tillsammans med Lina och sedan Carrot hem till Sanna där vi grillade lite smått och sedan kom det några folk som vi inte kände och det börjades festa för vissa. (Jag drack INTE mamma!) Sedan tog jag och Carrot 10.40 bussen hem.
En dag som har gått undan, det är ju kanon tycker jag. Har äntligen gjort något under HELA dagen, kalas bra!
Jag har tagit en väldans massa bilder under den här dagen, från dagen och kvällen som ni får se nu!


(BILDEN ÄR KLOCKREN HAHAHA!)


Lämna en kommentar?  
5 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-08 @ 00:32:53   

Direkt från ön.

Hej på er allihopa! Just nu ligger jag på ön här, det är hur varmt som helst så vi steker och ska nu i och bada. Hoppas ni får en bra dag!:)
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-07 @ 13:02:33   

♥ All the hearts..

Jag är seg på att svara på komentarer idag, sorry. Morgondagen blir fullspäckad också, får se när jag har tid att lust..
Vill kunna ta det lite lugnt och göra annat också, ni hajar. Nu är det bed time som gäller. Ha en bra dag, puss.♥

Lämna en kommentar?  
5 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-07 @ 03:25:06   

♥ The sun is always brighter..

Dagarna bara går och går och snart börjar skolan igen, allting blir nytt. Hoppas att jag hamnar i en bra klass, om jag gör det så blir jag nöjd, och speciellt om jag hamnar med Caroline, och om Emma kommer in.Då blir jag riktigt nöjd! Så ja, jag vill att det ska bli bra liksom, så att man får lust att gå i skolan och så, ni fattar. Det kommer bli bra, det går bra..
Idag ska jag åka ut och se familjen Noréns nyinköpta ö, tro det eller ej men dom har köpt en ö som dom sedan kommer bygga en sommarstuga på. Vi kommer vara där i morgon, åka båt, sola, bada och njuta av livets goda stunder.
Sedan mot kvällen då blir det 18.10 bussen hem till Sanna på grillparty, jag ska möta Lina på bussen också, henne har jag känt i snart 14 år, vi bodde grannar förstår ni och jag minns inget utan henne ärligt talat, och hon flyttar om cirkus en vecka så man får passa på att träffa henne nu medans hon bor kvar liksom, kommer sakna henne!
Iallafall, grillparty var det ja, buss 18.10 dit. Jag ska grilla mina majskolvar och sen blir det tårta och andra trevligheter!
jag hoppas på en rolig kväll, det kan man behöva nu när skolan snart börjar, tänka på lite annat därimellan liksom.. Sen på Lördag ska jag hem till Lina för lite avskedsferre, med filmkväll och så, Lördags mys, säga hejdå osv.. och på Söndag kanske det blir Leksand, iallafall vad jag har hört så vi får la se hur det blir med den saken. trevlig helg kommer det i vilket fall att bli, awsome! Härligt väder och allt liksom, varför klaga? Nu ska jag ta och sova... Ska ju uppe med tuppen i morgon, vi åker cirkus elva vilket betyder då att jag måste ställa klockan på tio. AMAGAAAAD! lycka till med att få upp mig säger jag bara, lycka till mig själv. Vi får hoppas någon är snäll och ringer och väcker mig och mamma kan också väcka mig om hon är riktigt snäll, här ska stekas och jämna till brännan som flagnade bort, lol. herråååååå
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-07 @ 03:19:18   

♥ Back at one

hej på er gött folk, sorry för bad update today. orkar inte som sagt, flåt (a)...
Iallafall idag var jag till kupolen med mor min och fick två toppar med mig hem, en vit body samt en rosa/korall färgad annan topp, så nu har jag lite mer kläder iallafall, gött det.
hann ta lite kort på mig också, HUVUDROLLEN I DENNA BLOGG, DU VET?
mmmm juste ja.


(jag och min nyinköpa body, eller mamma köpte den till MIG rättare sagt..)


byyydarna kommer hit tonight. härligt va? och helgen är planerad också,
party tuumörröw at sannas place, på lördag blir det filmkväll hos Lina, på söndag blir det leksand (kanske)
iallafall, planer för helgen. det gillar vi!


BYE puss
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-06 @ 18:52:46   

♥ Only you..


 

Jag ska lägga mig i min sköna nybäddade säng, skruva upp volymen till mp3 och dunka musiken ur mp3n,  
rensa tankarna en del, har så mycket där uppe i mitt huvud nu som jag går omkring och tänker på.. Det kan behövas ibland..
.... Rensa tankarna var det ja. Hoppas ni får en fin dag därute, njut av solen medans den väl visar sig, snart kommer hösten och skolan börjar, glöm inte det! Puss ♥
Lämna en kommentar?  
8 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-06 @ 02:32:12   

när sommaren kommer
ska jag visa dig bättre dar
när natten är varm
och himmelen är lila och klar

nu reser vi bort
nu tar vi oss tiden det tar
när sommaren kommer
jag lovar dig
bättre dar....

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-06 @ 02:25:19   

♥ One of those days..

Hje sweetiepies... Allt väl? Med mig är det sådär.. Känner mig ensam.. Och uttråkad.. Det har inte hänt ett skit dom senaste dagarna liksom och sommarlovet är snart slut, det känns inte okej.. Helgen är iallafall planerad, så den blir förhoppningsvis nice.. Men allt annat känns bara så, äh jag vet inte.. Skit samma.. Hoppas ni har det bra iallafall..

jag vet inte om jag pallar blogga under dagen helt ärligt, känner att blogglusten börjar försvinna igen och jag börjar tröttna, det är fasiken alltid samma sak, ibland har man huuuur många läsare som helst, sen ingen dagen efter liksom. Men det är väl så de är, ingen blir  tvingad att läsa min blogg precis. Så, ja. Vi får se om jag kör några inlägg under dagen eller inte, det visar sig helt enkelt. Jag tycker bara inte att jag ska behöva känna någon press på att skriva flera tusen inlägg per dag osv, men jag får det ändå fastän jag inte ska ha det, inte okej. Skit samma vi hörs nångång. Puss ♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-06 @ 02:20:26   

♥ Sunny day mayday

Jag har stekt lite under dagen. skönt att sommaren kommer när skolan snart börjar.... Aja whatever bättre sent än aldrig, right? Jomen vesst sickan... Tjarå!


(Jag vet att denna bild inte är världens vackraste pic, men det sket man väl i.)


(steeeeeeek lollo... )


(hehehhhähähäh...)


(såhär blev håret btw, syns inte så bra på bild dock men whatever,, lite ser ni väl?)


(PEACE!!!!!!!!!!!!!!!)

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-06 @ 01:52:33   

♥ Finallisterna del 1
( http://joosefashion.blogg.se )


Lämna en kommentar?  
38 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-05 @ 14:45:09   

♥ sunshine..

Godmorgon gott folk!!!!! jag vaknade för cirkus en timme sedan så ja godmorgon på er..
idag vet jag inte vad som händer, jag antar att det nog inte händer så speciellt mycket alls faktiskt. men ja, eftersom att det är fint väder så ska jag väl lägga mig ute och sola iallafall och få tillbaka färgen som försvann, aaw.. Men nej jag vet inte vad jag ska skriva idag helt seriöst, så vi hörs senare!
Lämna en kommentar?  
6 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-05 @ 13:59:42   

Godnatt sötisar. Vi hörs i morgon igen! =)
glöm inte att anmäla dig till veckans blogg utdragningen!
Lämna en kommentar?  
13 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-05 @ 01:38:23   

♥ Slingor..

Hej sötisar!  Har ni haft en bra dag säg? jag vaknade vid 13 tiden idag trots att jag ställde klockan på 11.00 11.15 11.30 11.45 12.00, men jag stängde av alarmet efter att det ringt en gång hehe så det blev som det blev! sen tvingade mamma mig att städa rummet så då gjorde jag det snäll som jag är, hehe.. Och sedan efter ett tag slingade jag min tvillingbrors hår och det blev slingor kvar ´över till mig så jag och Josefine stod i mitt badrum i över en timme och lade i slingor haha.. Och vi trodde det skulle se förjävligt ut men det blev  helt okej, lite skymrande sådär. Lägger väl in en bild nångång!=)
Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-04 @ 23:36:41   

♥ Veckans blogg..Det enda du behöver göra är att anmäla dig i det här inlägget om att du är med! sedan dras 5 finallister utav mig, sedan är det som sagt upp till er att avgöra vem utav dessa fem som blir ''veckans blogg''. Hajjar ni? Så sätt igång då och anmäl er! =)


Lämna en kommentar?  
42 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-04 @ 15:30:18   

♥ baby i'll be okay..

Hej allihopa där ute, allt väl? Just nu är jag inte lika mycket på topp längre faktiskt om jag ska vara ärlig. Börjar bli deprimerad över att skolan snart börjar igen, ny skola och allt liksom, ny klass. Känns nervöst...
och förövrigt så gör jag inte ett smack just nu, är ganska uttråkad. fanny och Carrot spelar minigolf och jag är inte så speciellt förtjust i minigolf så jag skippade det, och fredrika hinner jag inte träffa heller. så vi får se vad som händer idag alltså..
Lämna en kommentar?  
9 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-04 @ 15:06:43   

♥ Look for today.
Lämna en kommentar?  
10 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-04 @ 14:08:57   

♥ Tisdag 4 augusti.

Hej igen! Nu sitter jag är, har nyss fått i mig lite ''brunch'' och sitter nu och dunkar musik och är tvingad att städa mitt väldigt stökiga rum, det är verkligen huuuur stökigt som helst så mor min är inte så glad över det, hehe... Så ja, jag ska städa nu faktiskt, uppdaterar senare!

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-04 @ 13:43:16   

Mobilbloggar

Hej hej gott folk. Här ligger jag som en död val och har nyss vaknat. Jag ligger i min säng och pratar med josefine i telefon, snart ska jag äta sen dra på en gång upp till fanny. Nu måste jag kila iväg, hörs senare! Puss =)
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-04 @ 13:10:17   

♥ Brist på bilder var det här!Jag har verkligen ingeting vettigt att skriva just nu eftersom att jag har fått lite hjärnsläpp och inga färska bilder har jag heller som jag kan lägga in som ni inte redan har sett liksom så jag bjuder er på en bild på mig HUVUDROLLEN i denna blogg ni vet, the star. Or not hehe. Ni får ursäckta att jag ser ut som en pundare på den här bilden... Men vad fan ursäcktar jag för egentligen? Jag menar, jag är väl fan ingen pundare heller! Alltså men nej nu babblar jag bara på igen..
Lämna en kommentar?  
21 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-04 @ 01:03:18   

♥ we can runaway..

Ja nu sitter man här igen och skriver lite onödiga meningar på svenska men whatever jag orkar inte skriva på engelska och jag kan liksom inget annat språk heller. Nej alltså nu vet jag nog inte riktigt själv vad jag yrar om egentligen.. Babblar på lite smått bara som ni med all säkerhet nog märker ja, jomen visst så är det absolut. Jag skulle viljah a en twix att tugga och smaska på, men om jag skulle ha en twix att tugga och smaska på här och nu så skulle det betyda att jag gått och slösat upp dom få pengarna jag har på crap crap crap och det vore väl inte sådär himlans jätte bra liksom nej...
Men en twix nu såhär på kvällsningen skulle sitta bra fint iallafall, ja om den skulle. Men nej jag måste sluta tänka på godsaker stup i kvarten hallå? Skärp dig Lojs liksom det finns andra saker här i världen än godsaker men just nu är jag så sjukt hungrig bara ni förstår.. Idag har jag lyckats äta tre mål, frukosten blev till lunch, spagetti och köttfärs, sedan några timmar senare blev mellanmålet en lilla menyn igen på donken (snacka om slöseri med pengar hallå)... sen ytterligare några timmar senare bjöds jag på en utsökt pasta sallad hemma hos mina vänner tvillingarna och sen tog Josefine med sig popcorn hem till mig som hon, jag och Fredrika smaskade på till filmen Just friends. Ja jag babblar...

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-04 @ 01:00:31   

♥ Detta måste ske hädanefter.

Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-04 @ 00:54:18   

♥ My friends..

Jag har världens bästa vänner. Jag älskar er, och det vet ni!


(hittade en bild från i vintras, vi ser ut som riktiga fjortisar. Men så farligt är det faktiskt inte. haha)


(josefine och jag, strike a pose i vintras..)


(lyckliga damer på peace and love..)


(Underbara torekov..)


(lycka i havet med caroline och fredrika...)


Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-04 @ 00:34:53   

♥ Tiden rusar iväg för fort..

Jag sitter och kolla igenom lite gamla kort, det är ganska roligt. I Höst någon gång parade sig två av mina gerbiler (ökenmöss) och sedan en vecka innan jul exakt så kom fem små sötisar till världen. Jag minns det så väl. Och när dom var så små, när deras ögon knappt hade öppnat sig, hur dom låg och sov i min hand alla fem, mina skatter.
17 december 2008, jag kommer nog aldrig glömma den dagen! Nu har dom vuxit upp allihopa, alla utom Lillen som är handikappad, tro det eller ej men jag har en utvecklingsstörd gerbil. Han är oskyldigt söt men så jävla mean, han bits..
men jag älskar honom ändå, och dom andra underbaringarna..


(tre av fem ligger i min hand och sover, några dagar gamla)


(frank när han öppnat ögonen.. How ute!)


(här sover dom så sött, alla fem bebisar..)


(Lillen för några veckor sedan.. Ondskan själv!)


(elak... men sööt!)


(När han var liten fick han inte så mycket näring och blev då väldigt sent utvecklad, och det var nära att han miste sitt liv)


(så vi fick mata han helt enkelt, ser ni hur han såg ut? Som en bomullstuss hihi..)


(en ung Charlie hihiih..)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-04 @ 00:25:13   

♥ Vad har hänt med min blogg?

Hej söthögar!♥  Här sitter jag, eran käraste Lojs och känner mig väldigt mycket glader dam i hela kroppen, ja glader dam är då det absolut rätta ordet minsann! jag har kommit in i något sting och plötsligt har min statistik bara ökat och ökat för varje dag som går och det tycker jag såklart är hur roligt som helst, verkligen! Tack allihopa! För ett tag sedan hade jag liksom runt 10 besökare varje dag och nu har jag plötsligt stigit upp i hela 106 unika besökare, jag menar vad har hänt med min blogg? Hur har alla dessa människor hittat hit liksom? Jag bara undrar! =) Ni gör mig väldigt glada gott folk ska ni veta! Nu känner jag att jag måste bli bättre på att uppdatera också, hehe... Men det ska vi kunna orda väl? Ja!

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-03 @ 23:53:05   

♥ SVAR PÅ FRÅGORNA

dricker du te? i såfall, favorit te?
- Nej det gör jag inte, bara ett som min kompis hade köpt  i Turkiet för flera år sedan, det var något slags pulver te som vi gjorde iste av istället!

tror du på horoskop och sådant?
- Nja, jag kan inte säga att jag tror på det men ibland rkar det ju stämma, och jag gillar att läsa dem!

favorit färg?
- Jag vet faktiskt inte, men korall färgat tycker jag är snyggt!

Vad heter du i mellannamn, om du har?
- Jag heter Karin i mellannamn!

kan du stå på händer?
- Nej, eller jo om jag står mot en vägg, hehe ;)

Vilka är dina favorit bloggare?
- Kissie och kenza. Fast jag läser inte Kenzas blogg så ofta längre, men jag tycker om henne ändå!

vilka bloggar läser du dagligen?
- Jag brukar faktiskt läsa Kissies och Paows, och Amirs blogg. Och självklart mina vänners bloggar och läsares för det mesta!

vad är det pinsammaste du gjort :) ?
- För några år sedan är jag var och bowlade med några vänner, var det en snygg kille bredvid som jag tänkte imponera på med att slå en strike, men istället när jag skulle slå iväg klotet råkade jag tappa det bakåt och det blev en himla smäll, det var jätte pinsamt!


Om du bara fick ta med dig en sak till en öde ö vad skulle det vara?
- Bara en sak? Oj. En god vän tror jag nog, (Mat kan man fixa där, hehe)

Har du nån fobi?
- Ja det har jag, jag är skit rädd för spindlar verkligen!

Vad är ditt favorit djur?
- Jag älskar katter, varje gång jag möter en katt när jag ska nånstans eller något så måste jag alltid stanna och gosa lite! Sen så älskar jag gerbiler också naturligtvis (ökenmöss) eftersom att jag har 8 st här hemma! Har avlat och så! =)

Hur vill du att framtiden ser ut?
- Jag hoppas att jag blir stylist, flyttar härifrån till stockholm eller någon annan storstad och blir kär såklart och sedan vill jag gifta mig utomlands vid havet, hehe!

Vad kommer du att jobba med i framtiden?:)
- När jag har gått ut gymnasiet vill jag plugga till stylist, så jag hoppas att jag lyckas med det! =)

Bästa minne?
- Jag har så många otroligt bra minnen i mitt liv så det är svårt att säga exakt vad mitt bästa minne är, men jag säger peace and love veckan och veckan i torekov! =)

varför började du blogga?
- Jag började blogga eftersom att jag tyckte det verkade som en kul grej liksom, och så älskar jag att skriva också!

har du någon förebild? vem är det?
- Joshua Radin, jag älskar hans musik!

favoritmat?
- Jag älskar pastasallad, tröttnar aldrig!

favoritfilm?
- Jag vet nog inte riktigt vilken som är min absoluta favorit film, men jag kan säga att jag gillar Enough och Panic room, finns inget bättre än spännisar hihi!

hur många besökare har du ungefär varje dag?
- Det varierar helt och hållet, förut hade jag kanske mellan 5-13 läsare per dag och nu under dom senaste dagarna har jag haft mellan 35-94, statistiken har ökat otroligt mycket för mig och det är kanon! =)

har du varit utomlands? var har du varit?
- Jag har bara varit i Danmark faktiskt, tre år på rad hehe. Och var även där i Köpenhamn i år, dock bara en halv dag!

Hur länge har du bloggat?
- Jag började blogga i Januari 2008!

besökar rekord?
- På den här bloggen har jag lyckats fått hela 123 unika besökare som mest, (inte så jätte mycket jag vet.) Men på min och mina vänners blogg 189 unika besökare!

Vad har du för läsar rekord? (:
- 123 i den här bloggen!

varför börja du blogga?
- Som sagt så tyckte jag att det verkade som en kul grej och så älskar jag ju att skriva! Brukar skriva noveller här hemma och i skolan faktiskt!

läser du någon speciell blogg?
- Jag läser mina vänners bloggar och vissa storbloggares bloggar, och självklart läsares bloggar!

vad tycker du gör en blogg bra ?
- Jag vet inte riktigt, när allting är bra gjort typ, och om den har många bilder att kika på och tips osv!

drömresemål?
- Los Angeles!

om du var tvungen att välja EN maträtt vad skulle du välja ? :D
- Då skulle jag nog välja pastasallad, det är gott och nyttigt och helt underbart!

 Hur många besökare har du i veckan?
- Som jag sa tidigare så varierar det väldigt, men nu den senaste tiden har jag haft mellan 35-94 varje dag!

Vilka är dina favoritbloggare?
- Kissie, jag tycker hon är så klockren hehe!


♥Tack för alla frågor allihopa, hoppas ni är nöjda med svaren! =)
Lämna en kommentar?  
14 KOMMENTARER | | 2009-08-03 @ 22:54:12   

♥ 3 Augusti

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TANIA, HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG, DET FÖRTJÄNAR DU! ♥

hej på er fina läsare, allt väl? Med mig är det bra, dock lite irriterad på en grej bara. Jag ska träffa Emma och Carrot om ett tag, och maybe Jossie. Funderar på om vi ska dra till donken och kanske köpa en glass och sånt och bara sitta och hänga, för att ha något att göra liksom. Sen vet jag inte riktigt. Sorry för dålig uppdatering gott folk, vet inte vad jag kan skriva för tillfället, hjärnstopp ni vet. Men kika in ikväll då kommer frågorna och svaren på frågestunden. och Ang frågestunden så är det fortfarande fritt fram att fråga mig något! =)


(klicka på länken för att komma till frågestunden)

Lämna en kommentar?  
18 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-03 @ 15:52:08   

♥ Nyvaken Lollo...

Godmorgon everyone! Nej jag vet att det inte är morgon men jag vaknade rutn ett så jag känner mig fortfarande nyvaken, gaash jag måste sluta vara uppe så sent på nätterna nu och sluta sova bort halva dagarna. shiet Lollo..
Just för tillfället vet jag inte ett knyst om vad jag ska skriva faktiskt, sorry. Kan ju säga att jag ska träffa mina vänner idag som sagt, vi funderar på att göra en helgalen grej hehe. Mer info om det får ni om det blir något! =)

GLÖM INTE ATT FRÅGA NÅGOT I MIN FRÅGESTUND!
det vore ju lite fail annars, heheh..
Lämna en kommentar?  
5 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-03 @ 14:37:01   

♥ Ave Maria

Hej på er, fina läsare. Jag är trött och sitter och lyssnar på Ave Maria med Beyonce som jag tycker är en väldigt vacker låt.
Idag ska jag umgås med mina fina vänner, som jag älskar. Dom är bäst, bäst på alla vis som finns. Jag vore ingenting utan dom, ingenting.♥ Om ungefär två veckor börjar skolan igen, jag kan inte riktigt fatta det, det känns som att sommarlovet bara har börjat liksom men ändå är det snart slut, och det känns förjävligt med tanke på att vi inte fått så många soliga dagar under den här sommaren, det har ju varit regn och dåligt väder för det mesta. Men när jag väl tänker p åvädret så tänker jag på att det var som finast under dom allra bästa veckorna, veckan då det var peace and love och veckan då jag var i torekov tillsammans med mina vänner, en fantastisk vecka vid en fantastisk plats, dit vill jag åka igen.
Dom veckorna, det var då vädret var som bäst här i sverige, solen brände verkligen då och jag svettades hela tiden.
Jag kan inte fatta att sommaren snart är över, en hel ny kall vinter väntar. En vinter som aldrig tycks ta slut heller, jag minns den här senaste vintern så väl, hur den aldrig ville ta slut. Sommaren däremot, den är snart slut. Mörkret kommer tidigare på kvällarna och det blir snart kallare i luften. Man får ta vara på dom här sista dagarna nu,
det ska iallafall jag göra.


(GLÖM INTE ATT STÄLLA EN FRÅGA I MIN FRÅGESTUND NÅGRA INLÄGG NEDAN!)
Lämna en kommentar?  
18 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-03 @ 03:31:55   

♥ Therese Johansson Rojo

just nu sitter jag och läser http://minneavtherese.blogg.se och kollar på en jättefin video som hennes kompisar gjort till minne av Therese som blev mördad tidigare i somras. När jag läser hennes vänners blogg och ser på den här videon får jag tårar i ögonen och tänker på hur jävla sjukt det är, och hur hennes vänner och familj måste ha det nu. Jag kan själv tänka mig om en av mina vänner skulle bli mördag eller dö över huvud taget hur jävla ledsen och förstörd jag skulle bli. Och fastän jag inte kände Therese så tycker jag verkligen att det är hemskt och otroligt sorgligt. Lider verkligen med alla hennes nära och kära, verkligen. Vila i frid Therse Johansson Rojo ♥(den här videon blir man tårögd av)
Lämna en kommentar?  
6 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-03 @ 02:31:07   

♥ FRÅGESTUND!


Nu allihopa, har ni chansen att fråga mig något. Vad du vill! Så ta chansen att fråga på, jag kommer förmodligen svara på alla frågor som inte är allt för personliga! Så fråga på nu allihopa för nu kör jag min första frågestund! =)
Lämna en kommentar?  
15 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-03 @ 00:08:29   

♥ Sommarkväll med tjejerna♥

Trevlig kväll med Emma, Caroline, Josefine. Puss på det!


(jag,emma,carrot)


(jag,emma,carrot)


(jag,emma,carrot,jossie)


(vad gör carrot och jag här? det är frågan..)


(jag..... söt va? hehehe)


(carrot and me...)


(hahah cp bild, men whatever..)


(upp på hästen igen...)


(posarn...)


(den här bilden är lite rolig hahaha.. )


(peace mannen, peace.)


(lollo,emma,jossie,carrot..)


(vi vandrade till dammyrn..)


(maah girls..)


(stabilt)


(vi lyckades allihopa korsa forsen utan problem..)


(här gick vi över, i all säkerhet.)


(nej men alltså vi är helt normala!)


(jag är också helt normal!)


(hihi)

Lämna en kommentar?  
7 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-02 @ 23:21:20   

♥ Såpbubblor.


Lämna en kommentar?  
15 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-02 @ 17:30:16   

♥ Emma!

Nu har jag pratat med Emma på mobilen, vi har ganska tråkigt båda två så vi kom på att vi ska hitta på något hehe. Längesen vi träffades nu också så det blir perfaa! =) Dock vet vi väl inte vad vi ska hitta på än, men något lär de la bli!
Hör väl av mig under dagen och senare mot kvällen. Ni vet hur jag är ;) Hörs snart sweeties! ♥


(emma och jag i våras!)
Lämna en kommentar?  
18 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-02 @ 15:02:34   

♥ Segproppen Lollo in the air.

Godmorgon sweetiepies!!! För mig känns det som morgon eftersom att jag vaknade ganska nyss. Jag vet att klockan snart är halv tre, men ja, jag är fortfarande nyvaken! Och förövrigt väldigt slö idag, har inte lust att göra någonting alls faktiskt, förutom att slöa och se på tv antagligen, det är ett bra tidsfördriv hehe. Vad ska ni hitta på idag? =) Jag vet inte hur mycket jag kommer uppdatera under dagen faktiskt men jag lovar att försöka uppdatera så mycket som möjligt i allafall! Dock har jag inga nytagna foton att lägga in så det finns risk för tråkiga inlägg bara så att ni vet!
puss på er!
Lämna en kommentar?  
5 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-02 @ 14:24:32   

♥ Mobilbloggning...

Nu är det på detta vis, att jag kommer börja en del med att blogga direkt från min mobil! Det vill säga framförallt när jag inte har tillgång till dator och om jag är ute någonstans på party eller något annat, då kommer jag uppdatera till er från min mobil, vilket jag tycker känns praktiskt (att jag inte började tidigare, hehe) Det låter väl bra? ;)


bloglovin
(glöm inte att lägga till mig på bloglovin!)
Lämna en kommentar?  
18 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-02 @ 02:49:30   

♥ Bilder från "the prom".

Strax innan sommarlovet började var det den årliga niornas bal, och i år var det min tur att passera den blåa mattan, jag hade en dejt till balen som förövrigt är min bästa killkompis! Jag fick låna en underbar klänning av min kusin, och min snälla syster fixade mitt hår. Och Isacs (som var min baldejt) släkting äger en egen fotoateljé så hon kom hem till oss och fotade oss innan vi åkte iväg, och jag tänkte att ni skulle få se några av dessa bilder nu!                                                (som jag tagit med min digital och typ kopierat dock,, ni fattar)


(jag, hemma hos mig..)


(Jag och Isac + Josefine och Jesper på blåa mattan..)


(jag och Isac, på min gård strax innan.)


(Josefine och min tvillingbror Jesper..)


(Isac och jag när vi klivit ur bilen..)


(Isac, jag. Haha samma smile igen..)


(Isac, jag..)

Fotograf: SoniaLämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-02 @ 02:38:03   

♥ När sommaren kommer, bättre dagar.

Hej mina fantastiska, goa läsare! Allt väl med er? Just nu känner jag mig på topp, verkligen! Och det är tack var det er! Min statistik stiger allt mer och mer och det är verkligen hur roligt som helt för mig, tack allihopa! Ni får upp mitt blogghumör till tusen ska ni veta alltså!

Förövrigt så känner jag mig ganska glad som jag just nämde och mår fint! Jag har hört glada och förhoppningsvis sanna rykten om att det ska bli varma dagar nästa vecka och att värmeböljan är på g igen, jag hoppas på allt jag äger att det stämmer! För nu när jag försöker göra dessa sista veckor innan skolan drar igång igen till dom bästa, så vore det ju helt underbart med massa solsken på köpet också, inte sant? Så ja, kom nu sommar!
Puss på er!

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-02 @ 02:25:54   

♥ Todays Question...
Jag ska erkänna en sak, jag tror äckligt mycket på spöken! Verkligen ingen kan få mig att tro att spöken eller vad det nu är inte existerar, för jag har varit med om ganska mycket saker som har fått mig att bli väldigt övertygad, nästan säker på att det faktiskt finns spöken! Nu har jag sagt mitt om den saken iallafall och jag skulle bra gärna vilja veta vad ni andra tror? har ni varit med om något övernaturligt eller sådant? tror ni på spöken? I want to know every little part of it...

;)
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-02 @ 01:53:04   

♥ Lollo hissar/dissar.
χ Mobiler som faller i bitar om man råkar tappa den i golvet EN gång, det är inte okej.

χ Falska och egoistiska personer som trycker ner alla andra.

χ Snus, jag har aldrig testa och tänker aldrig göra det heller! Så vidrigt och dessutom inte alls bra för kroppen!

χ
 Dessie, ni vet hon den fula fjortisbloggaren som älskar sig själv? ja, hon får fetaste dissen av mig iallafall...

χ Våldtäcksmän, jävla vidriga äckliga jävla grisar som inte kan behärska sig ett dugg! Stick in i skogen och knulla ett träd istället för oskyldiga rädda personer som råkar vara på fel plats vid fel tillfälle, äckeljävlar!!!!

χ Finnar som syns för mycket, jag menar hur roligt är det om man vill vara lite extra fin någon dag och så sitter det en STOR äcklig finne mitt på näsan som bara lyser? Den blir inte lätt att täcka över inte...

χ Tidiga morgonar, finns det något hemskare än att kliva upp sju på morgonen för att dra till skolan när man sover så gott att man verkligen inte vill upp men har helt enkelt inget val? nej det finns det inte...

χ Kassa filmer med icke kända skådisar i, bland det absolut värsta som finns! Tänk er en riktigt usel film, med B-skådisar i som tror att dom är bra när dom i själva verket bara är pinsamma... Det hänger på skådisarna alltså..


♥ Musik, vad vore man utan musik säg? Ingenting säger jag...

♥ Frågestunder på bloggar, det är väl roligt att få veta lite fakta hos någon som man inte känner så bra men ändå läser dennes blogg? Ja absolut, jag gillar frågestunder. Kanske skulle ha en på min blogg snart, vad tycker ni om det?

♥ Pengar, jag älskar pengar och det mesta som har med pengar att göra, har man mycket pengar är så är det så jäkla roligt att slösa upp allt på snygga kläder! Dock händer det inte mig så ofta tyvärr, men när det väl händer så klagar man ju inte precis, nej nej!

Kärlek, det finns så många olika sorters kärlekar i livet. Men visst, kärlek är ju så vackert när det väl är om man säger så. Jag är en kärleksfull person för det mesta tror jag..

♥ Stylist, något som jag mer än allt annat på jorden vill bli! Jag älskar att sminka andra och mixa med själva sminkningarna, ni hajjar. Sjukt roligt, samt fixa till folk överhuvudtaget tycker jag är kalas roligt! Stylist är mitt absoluta drömjobb och det måste ju bara gå i uppfyllelse en dag säger jag..

♥ Karuseller, shiet finns det något bättre än att åka karusell på t.ex grönan? jag skulle kunna åka Insane,fritt fall och allt dedär varenda dag utan att tröttna. Barnslig som jag är, men det är så roligt att känna hur fötterna lyfter från marken och plötsligt är man typ flera meter uppe i luften och bara nuter, lovely.

♥ bra statistik, just nu känner jag att min statistik är väldigt stabil vilket känns jätte bra, och det är självklart hiss!
Lämna en kommentar?  
21 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-01 @ 19:10:48   

♥ alla har vi varit små..

Ja, kära läsare. Jag tycker det är på tiden att jag visar er några bilder från hur jag såg ut när jag var liten, hehe.
Glasögon,blondie och hela köret ni vet...


(tvillingbror jesper och jag, när vi var kanske 3-4 år? något sånt)


(här gick jag i ettan tror jag. Och ja, that's my hair colour.)


(...och här gick jag i trean, fiiiiin va. nooot haha.)


(jag nu tid, bild från juni och juli.. )

Lämna en kommentar?  
6 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-01 @ 18:07:57   

♥ Lördag 1a Augusti..

hej på er, fina läsare! Sorry för dålig update idag. Har inte suttit vid datorn alls faktiskt, bara legat och slappat framför tvn!
men jag ser att det råkade bli tre mobilbloggs inlägg som jag skrev tidigare idag, wöps. hehe, aja bättre än inget iaf ;)
Nu ska jag kila ner och äta lite nybakad paj, mums! Vad ska ni hitta på? Uppdaterar sedan!

glöm inte att följa min blogg på bloglovin!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-01 @ 17:22:30   

Mobilbloggar..

Godmorgon allihopa! =) sovit gott? Det har iallafall jag gjort.. Just nu sitter jag i bilen för att åka och handla, tänkte köpa lite godis osv.. Sitter med mp3 nu och lyssnar på skön musik, underbart! Men vi hörs senare, puss.
Lämna en kommentar?  
11 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-01 @ 11:43:38   

Mobilbloggar..

Godmorgon allihopa! =) sovit gott? Det har iallafall jag gjort.. Just nu sitter jag i bilen för att åka och handla, tänkte köpa lite godis osv.. Sitter med mp3 nu och lyssnar på skön musik, underbart! Men vi hörs senare, puss.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-01 @ 11:43:37   

Mobilbloggar..

Godmorgon allihopa! =) sovit gott? Det har iallafall jag gjort.. Just nu sitter jag i bilen för att åka och handla, tänkte köpa lite godis osv.. Sitter med mp3 nu och lyssnar på skön musik, underbart! Men vi hörs senare, puss.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-01 @ 11:43:36   

♥ Skön musik från moi till er.Plan white - If I told you

Joshua Radin - No envy no fear

 Elliot Yamin - Wait for you

Darin - Run away

Bell X1 - Eve, the apple of my eye
The Dandy warhols - we used to be friends
Lämna en kommentar?  
8 KOMMENTARER | | 2009-08-01 @ 00:46:01   

♥ bloglovin

Följ min blogg med bloglovin
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-08-01 @ 00:06:18