a'llåå

ah, hej!
idag har jag inte gjort så mycket. Sovit och suttit vid datorn, ätit. Nu skriver jag lite, men idag vet jag fan inte vad jag ska skriva alls. Ikväll ska jag iallafall till mina kusiner, hitta på nått kul:) Så kommer jag hem nångång imorrn. Tre tiden kanske nått sånnt. De är bara att ringa eller smsa om de är nån som känner för det! :)
nej, nu ska jag baka sockerkaka.
PUSSHEJ! <3

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-03-23 @ 13:54:32   

Påskafton

GLAD PÅSK!
idag är det påskafton och min syster Sara kommer hit med lilla Måns:) och så kommer busfröet Liam också. Ska väl käka påskmiddag med familjen då. Sen när fredrika och fanny har kommit hem måste jag dra upp dit och hämta min kamera för min jävla bror glömde att gå förbi där igår, fan ta han. Aja. jag vill ju ha min kamera och lägga in lite nya bilder. Måste ha den ikväll, that's it. Undrar hur många som läser min enormt intressanta blogg nu då? :P de lär ju inte vara så extremt många höhö. 
nu orkar jag inte skriva nå mer. ha'en glad påsk :)
PÖSS.

image142
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-03-22 @ 12:43:40   

Tråkigt

har kollat runt lite på kändisar. och så såg jag hur några såg ut utan smink.


jennifer lopez          cameron diaz            eva logoria

snygga va?

fyfan va smink kan förendra. Kolla t.ex Cameron Diaz utan smink, och merd smink.

image140

och christina aguilera.
image141

vadå extreme make over? :P


nu ska jag äta chips och se på film. ha en skoj kväll. :)

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-03-21 @ 20:17:32   

Lååååååååååååång fredag

idag är det en lång fredag, jag sov hos fredrika och fanny inatt och det blev sent. Vaknade halv tolv av att possi drog i mitt täcke. Sen blev de frukost och städning, när vi var klara drog jag och fredrika till kupolen, jag köpte en t-shirt på gina tricot för 99. och ett par tyg skor för 79.50, men det ångrade jag och lämnade tillbaka dom sen. Så köpte jag blommor och choklad till mamma och pappa. jag tänkte lägga in lite bilder från igår, men jag glömde kameran hos fredrika och jag orkar inte gå upp och hämta den, gör de sen elr så gör min broder det om han komer ihåg.  Nu sitter jag vid datorn igen och det är inte en enda rolig inne, så upptäckre jag nyss att melker och sylvester dragit in en plast påse i buren, som var utanför med mat i. FAN! det är inte bra för dom att få i sig plast, dom har haft de att gnagna på, stupid. Om dom skulle dö typ snart skulle jag få förjävliga skuldkänslor, då kommer jag också dö. de får inte hända..
Idag är jag trött och min familj ska se på hokey vm, med chips och läsk. Fan va sur jag är, JAG HATAR HOKEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu får jag väl sitta och se på nån tråkig film i mitt tråkiga rum. suck. Eller så går jag upp till fred and and fanny med possi sen, får väl se. Mne jag har så jävla ont i halsen, de gör helvetes jävla ont!! Kul att bli sjuk när det är lov då man ska vara frisk, men i skolan om man inte orkar med skolan då blir man minsann aldrig sjuk, nejnej. Får väl se vad som händer. Orkar inte blogga mer now. Glad påsk alla.

PUSS
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-03-21 @ 17:45:11   

torsdag och lov.

idag är det torsdag och äääääntligen lov. Så gött. Sista grejen vi hade var en liten konsert med nått band, vette fan va dom hette men dom var rätt så bra, men de var så högt ljud. Vi gjorde en pyramid i skolan idag när vi väntade på att vi skulle in på nån drog lektion, då ramlade vi. Jag slog mig i armen två gånger, andra gången slog jag mig i cp nerven eller nått de gjorde ONT!!!! Nu äre lite svårt att böja, *poor me* ;) After tha school, vandrade jag och fredrika och possi hem till possi och åt oss feta på kakor och bullar. Så spelade vi in 18 videos på hennes mobil höhöh. jag sjöng lite opera för några små killar utanför som hoppade studsmatta, det filmade vi också, deras roliga miner, dålig humor, men det var kul iallafall, sen gick jag hem och proppade i mig våfflor, nu sitter jag vid min kära dator again, ikväll ska jag upp till fredrika och äga skiten ur alla på singstar, och så ska jag sova över där också. MH! har inte så mycket att skriva nu näej, jag ska packa lite stuffs och lyssna klart på musik and babbla klart på msn.



ha en trevlig kväll gott folk:)
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-03-20 @ 18:51:24   

fortfarande onsdag!!

hej igen. nu skriver jag blogg för att jag har tråkigt och vette fasen vad jag ska hitta på. Så jag skriver lite, eller ah. Lägger in lite bilder från idag för min fantasi ligger på noll.


FAN VA JAK ÅG BANNY E SCARY
image122

image123

image124

image125

LILLA SÖTA FRÖKEN POSSI!


Imorgon är det sista dagen i skolan innan lovet, då vill jag fasen göra nått kul, men jag vet inte vad. Får väl kanske hitta på nått med dom gamla vanliga vänninorna, eller så ska jag ta med mig fanny ut på en runda i vårat borlänge och dricka vatten, ;) nått ska jag banne mig hitta på, jag tänker inte sitta hemma och ruttna, så kul ska vi inte ha. Alla i familjen sitter nere och kollar på hokey så sitter jag för mig själv i mitt roliga lilla svartvita rum med mina små kära ökenmöss. men dom är så goa. men inte när det är lov, när man vill hitta på något och göra nå kul. Komma ut å träffa nytt folk, det är roligt. mne borlänge, de är en tråkig stad enligt mig. Plus att jag bor på ett berg. Men det är en fördel, om man cyklar och ska ner till stan är det nerfrs backe hela långa vägen. men då är ju nackdelen att de är uppför när man ska hem och är trött och orkar inte röra på fläsket om man är lat som jag. ;)

nu vill jag ha sommar och hoppa studsmatta, hittade denna snygga bild som satt så fint haha,
typ, sära på benen kvinna. den är rätt cool, i belive i can flyyyyy.
Ful bild, men det skiter jag i nu för det var sommar och jag var då happy. Jag är happy nu också men de är deppigt när man vaknar en morgon och så är det vitt ute.

image126

Och i somras, prövade vi att få igång hulkens kära moped. Jag försökte få igång den men det lyckades jag inte med. Det var nog tur, för om den hade startat hade jag dött och försökt bromsa med fötterna som jag gjorde med fyrhjulingen haha. Det slutade med att jag åkte in i ett träd och fick 1 dm långt sår på låret. det var kul. Jag och träd går så bra ihop. Här är bild på när jag, kungen försöker starta moppen, världens fulaste hjälm jag vet. men det var värt ett försök ;)

image127

i somras gjorde jag illa min tå också.
vi var och badade, då hoppade jag och elin från bryggan. Så var det nått jävligt vasst på botten som just jag skärde mig på, de gjorde så ont och elin fick bära upp mig, hela foten blev röd av blod. det kom en kärring och hjälpte mig, det var snällt. utan hennes bandage hade jag förblödit haha.

image128


nu blir det inge mer skrivande, bara lite sommarbilder.
PUSS.

image129

image130

image131

image132

image133

image134

image135

image136

den bilden får avslutas med.
 godnatt i förskott!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-03-19 @ 18:51:33   

OoOoOoOoOnsdag

idag är det onsdag, och jag har inte gått in i nått träd idag! I natt väcktes jag ändå av smärta. Jag vaknade av att jag skrek, aj sluta de gör ont. Jag hade jätte jätte ont i ena benet, smalbenet. Jag kunde inte ens gå, och de gjorde så satans jefla ont. Men de var nog bara sendrag som tur var, jag brukar inte ''lida'' av sendrag, men inatt vare illa haha. Idag fick vi sluta tidigare, för den sista lektionen var inställd, den var i aulan med alla åttor å nior, men den var som sagt inställd så vi fick sluta ett, skönteliskönt. Så kom man hem, gick till fanny, käkade glass. Och atorn, vi försöker söka sommarjobb eller vi skriver en ansökan. får väl se vad som händer. Jag vill ha sommarjobb så jag kan köpa moppe, de är min dröm, jag vet att den är lite konstig men drömma kan man ju. Jag brukar drömma att jag får en moppe, då äre inge kul å vakna.  Idag på santdagar pratade vi om kärlek haha. Då skulle vi säga vad vi tänkte på då.
jag: BJÖRN GUSTAFSSON!
bara för att jag är så kär i honom, och när man tänker på kärlek tänker man på björn. I love my bear ;)


När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
När du fnissar som en liten flicka.
När man känner nåt man can’t deny,
When the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen,
När Simba återvänder i Lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla,
”Min pappa är rik, vill du hångla?”

Om man spärrar upp sina ögon, och tittar bak med huvudet ut,
Då ser man galen ut.
Det har egentligen inte hit och höra,
Det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång,
Och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
Såg in i mina ögon, och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,

Våga chansa och se om det går. Vad är fegt, vad är mod,
what is love?
Baby don't hurt me, don't hurt me no more.

WHAT IS LOVE? BJÖRN GUSTAFSSON. <3¨

image121



nu orkar jag inte skriva mer.
seyah tomorrow i guess.
kiss bye





Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-03-19 @ 16:05:00   

hey tisdag!

det är snö. det är kallt, det är tisdag, det är elände. jag vill inte ha snö mer, jag vill ha sommar sol å brunbrända ben, grönt gräs och blå himmel. Bort med snön, jag är så trött på kyla och vinter så jag tror jag exploderar.
den här veckan har vi som sagt santdagar, idag var det santdag1. Prat om hur ''farligt'' alkhol är, shiet vad många dåliga saker det finns om alkhol, om du dricker det kan du få blodklumpar i halsen som ser ut som vindruvor, och om dom skulle spricka har du bara 20 minuter kvar av ditt liv. jahapp? Sen har vi sett på nån film, love boogie hah den var sär. En tjej i filmen började grina, sen skulle hennes kompis trösta henne, då började hon också böla.

-men varför gråter du för?
- jag blir ju ledsen om du är ledsen ju.

så började dom tjafsa om det å allt. Den såg vi och den var en timme lång, sen pratade vi med nån lärare om filmen och kärlek och massa.

image120

- andvänd ALLTID kondom, vad ni än gör, det hjälper mot alla sjukdomar, var rädd om er och ha alltid alltid kondom.
Sen efter lunch drog jag jade och tania till maximteatern och övade med revygänget. idag gick det segt, men de är kul. På lördag är det tre veckor kvar tills preimär, börjar bli lite nervöst nu alltså. Idag har jag varit klantig och gjort illa mig hela tiden, undar hur många blåmärken jag har på ben å armar nu egentligen, snart ramlar jag väl och slår ihjäl mig höhö. Nu gick jag ner och drack saft, och det är ingen hemma. huh, jag trodde bara det var mor och far som intr var hemma, men icke då. Snart är det påsklov och FAN om det inte är sol och grönt ute då. Om det inte är fint väder då, ska jag kasta en stol på någon så se upp, närå så kul ska vi inte ha. ;)
äsch nu orkar jag inte skriva mer.

HEJDÅ!
godnight!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-03-18 @ 18:10:11   

dags för bilder!

dä va längesen jag la upp bilder nu, så nu har ja lust med det.  IHIHIHIHIHIHIHIHI;)



image108




image115





orka intä mer.  goodbye my loover
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-03-17 @ 21:54:12   

Sur på bilddagboken!

bilddagboken, jag är så sur. Dom har hållt på och krånglat så jävla länge, och har alltid problem, typ sidan kan inte visas, fel på weesidan o.sv.. Nu har dom bytt design så de är helt jävla cp, man hittar ingenting eller nått :S jag blir så jäääääävla förbannad. nu är jag trött på bdb. Bloggar istället ;P

idag har jag och emma varit modiga!
vi hoppade från femman när vi badade, för det var ''frilufts'' dag. Vi har haft tre sköna veckor till påsklove,t första veckan var vanlig, inte så dryg. Andra veckan var det utvecklings samtals dagar, då var vi lediga två dagar, chill vecka. Och dne här veckan, friluftsdag, och santdagar, de är prat i olika klassrum om samlevnad, tobak, knark, alkohol kärlek och sånnt där tjaffs, inte så drygt näj. Sen är det ju påsklov förfan! :) gött!!!! äsch nu pallar jag inte att skriva mer.

*adios amigos!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-03-17 @ 21:26:25   

Morfars dag

idag skulle min morfar ha fyllt 82 eller 83 år om han hade levt. saknar honom mycket mycket.

igår var jag och träffade lilla måns som jag nyss blivit moster åt, tredje gångne jag är moster nu hehe:) igår kom jag hme halv tolv tiden ungefär, var och såg melodifeativalen med brudarna och skrattade lite när äckel sjögren sjöng, usch han är så ful och äcklig, rolig låt hahaha,  jag dör varje gång jag ser honom, så fult. i love euroe. LOL.  nu ska jag upp till fredrika, pussshej:)



RIP MORFAR, ÄLSKAR OCH SAKNAR DIG :(<3
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-03-16 @ 17:49:40