♥ before you turn that knife, you have to say you'll cut me down and letting go, is effortless now

hej igen! idag har jag spenderat hela min lediga dag på kupolen i stort sett, gått fram och tillbaka hit och dit, blev lite trött i benen efter ett tag men det var trevligt ändå, plus lite mat och sånt med mina vänner, det slår ju aldrig fel! men det enda jag fick med mig hem efter den här dagen var en godispåse och en flaska julmust, kan inte säga att jag är speciellt förvånad över mig själv hehe.. och just nu sitter jag och emma på fb-chatten och diskuterar hur vi ska se ut osv till helgen då vi ska klä ut oss och gå på "halloween på s2". kul att klä ut sig lite ju! jaja vi får se vad vi kommer fram till när det är dags helt enkelt. ikväll blir det filmmys! jag gjorde även det där provjobbet jag nämnde förut att jag skulle göra idag på kupolen, så nu är det bara att hoppas på att jag får jobbet då!

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-31 @ 21:46:53   

♥ I can't come down anymore I'm here till you say it isn't so, I'm in hope.

god morgon! idag vaknade jag ovanligt tidigt för att vara mig och för att vara ledig..men vad gör man inte när man blir väckt av något och sen inte kan somna om hur mycket man än försöker, då är det bara att pallra sig upp helt enkelt. men skönt att inte sova bort hela dagen iallafall för en gångs skull. idag har jag iallafall fått mitt kära studiebidrag, så vi får se hur länge det räcker den här gången haha..för om en timme ska jag ta bussen ner till kupolen och möta upp jade, sen kommer lina också. så är vi väl där ett tag i väntan på terese och emma som kommer ner strax efter fyra. jag har inget speciellt jag måste köpa, förutom leggins kanske då, sen kanske något annat smått och gott. ja vi får se helt enkelt, men det blir nog trevligt iallafall..fast det är inte speciellt kul att shoppa om jag får säga mitt, nej jag tycker verkligen inte om att shoppa, det är bland det värsta jag vet om jag ska vara riktigt ärlig haha...konstig jag är, dom flesta tjejer speciellt i min ålder älskar ju att shoppa, men inte jag. nej..det går väl ann om man inte springer runt i typ tusen butiker fram och tillbaka och kollar igenom vartenda lilla klädesplagg och är inne i varje butik i flera timmar och sådär, nej inte min grej..men det blir nog en trevlig dag idag iaf med mina kära små vänner♥ hehe...vi hörs!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-31 @ 12:43:07   

♥ it's like I know what's still untold

hejhejhej....klockan är inte ens fem och det börjar redan bli mörkt, fan va tragiskt egentligen, vintern närmar sig ju mer och mer. och snart är det årets absolut jobbigaste månad också..alltså jag tycker verkligen inte om november, det är nästan alltid grått och trist under den perioden, för snön har oftast inte kommit än, och alla träd är helt nakna för att alla löv försvunnit under oktober osv..och sen är det oftast svinkallt också, nej jag gillar inte november! inte för att jag vill ha snö såklart, men snön gör ju iallafall så att det blir lite ljusare vardag ute och ser lite finare ut iallafall, ja ni förstår ju vad jag menar med det. jag hatar vinter och kyla och jag får lite ångest när jag tänker på hur kallt det redan är ute nu vissa dagar, och att det snart blir ännu värre, och att jag inte har någonriktig vinterjacka och inte heller råd att köpa en än=louise wallin kommer frysa ihjäl eller liknande...thumbs up va! jaja...idag har jag sovit bort halva dagen igen, vaknade för sisådär två timmar sen, rätt skönt om man bortser från att min pappa dunkade dansbandsmusik över hela huset i flera timmar innan jag tillslut pallrade mig upp, och den musiken gjorde mig verkligen galen, gud så dålig musik det finns....resten av dagen består nog av lite twilightfilmer och gossip girl såhär på söndagskvisten!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-30 @ 16:26:44   

♥ silence why won't you listen, maybe it's just me, but sometimes it's impossible to breathe

åhååå....jag såg nyss på "paranormal activity 2" såhär på lördagskvällen med mina föräldrar, och jag måste säga att den var bättre och läskigare än ettan, men det är ju egentligen inte så svårt med tanke på att ettan verkligen sög, och var inte ens lite läskig...den här var som sagt bättre! dock vill jag inte gå och lägga mig på ett tag än känner jag, även fast jag börjar bli rätt trött osv..mitt rum är så stort, tomt, mörkt, ensamt, läskigt....speciellt nu kommer det ju vara så, så nej det får allt vänta..men imorgon ska jag iallafall sova ut big time och det ska bli skönt. hoppas ni andra har roligt iallafall, vad ni är gör..aja godnatt på er!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-29 @ 23:51:51   

♥ erik erkan evertsson min vän

åh hittade den här videon nyss, ignorera mig tack...finns inget värre än att höra sig själv på videos osv, usch....hahahaha erik...saknar dig!!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | diverse videos | 2011-10-29 @ 14:31:56   

♥ if you walk away, everyday it will rain

godmorgon, eller något. idag är det lördag och jag är ganska seg och känner mig allmänt jobbig bara. så idag tänker jag nog isolera mig lite i rummet och bara kolla på en massa bra serier osv med chips och choklad, och räddaren i nöden, livets dryck nummer två, julmust♥...så det blir en lugn dag och kväll idag, orkar inte något annat. det enda jag egentligen känner för idag är att tillbringa dagen i min säng i min ensamhet, så ja, så får det bli helt enkelt. så ni vet vart ni hittar mig idag kära vänner och alla andra. och på tal om något annat så var jag väldigt utelåst i natt när jag kom hem, så där stod jag ute ett bra tag och försökte desperat ringa alla mina bröder tusen gånger på deras telefoner, men ingen svarade. fyfan, vad vill livet mig ibland? tillslut fick jag iallafall banka på marcus fönster så han släppte tillslut in mig....jaja har faktiskt inte så mycket att säga för tillfället, så jag kanske återkommer när jag är lite positivare osv. byebye!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-29 @ 13:40:24   

♥ you're uneasy when you need me

goddag! idag hade vi bara en lektion i skolan och det var bild, skön dag med andra ord. dock var vi kvar i skolan flera timmar efter den lektionen i väntan på en lektion vi egentligen skulle ha men som blev inställd, sen var det något hallowengrejs med samlaget, (ja det heter så haha). inte så värst kul men trevligt att slippa lektioner iallafall. och idag är det äntligen fredag och framförallt äntligen äntligen höstlov, det ska bli så skönt, och förhoppningsvis trevligt då! så börjar väl fira lovet lite ikväll då det blir lite rajtantajtan hemma hos alex med sköna människor! så nu snart ska jag äta, sen göra mig i ordning och sen är det väl bara att bege sig ner mot jakobsgårdarna då helt enkelt. hoppas ni alla får en trevlig kväll och så vidare! förövrigt så tycker jag att caroline berggren och josefine terner ska pallra sig hem från soliga härliga orlando/florida nu hehe....är väldigt avis på dom som befinner sig där nu kan jag ju säga..jaja, vi hörs gott folk, puss på er!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-28 @ 16:56:51   

♥ you think your days are ordinary and no one ever thinks about you. but we're all the same, and she can hardly breathe without you

hej hej hej.....här sitter jag är har precis renskrivit klart uppgiften om källkritiken, så nu är jag verkligen klar med den och det känns förjävla bra, så om cirka en månad blir det polen då, intressant! annars har det inte hänt så mycket idag, jag hade bara två lektioner varav en var kort och inte alls jobbig så det var ju skönt iallafall. sen har jag faktiskt bara suttit här resten av dagen, precis som vanligt.. shit vad livet börjar bli riktigt enformigt nu verkligen, det är bara samma sak precis hela tiden. livet går liksom för det mesta som en bergochdahlbana ni vet. allting går upp och ner hela tiden, ibland är man glad, ibland är man ledsen. ingenting nytt eller roligt händer, och inga höga förväntningar för något, det känns som att allt att som händer nu för tiden måste jag bara ta med en nypa salt så att säga. jag vill att något bra ska hända snart, något riktigt bra! just nu är jag nog ingenting annat än trött, känner mig inte speciellt glad, men inte heller speciellt ledsen. det enda jag kan känna är lite blandade känslor om livet bara..jaja livet alltså...jag ska nog iallafall ta mig något att äta nu, sen ta en promenad i mörkret antagligen i min ensamhet idag också, emma glömde bort mig (tack♥) haha nejdå...men ja, vi får se om terese följer med eller inte. det ska iallafall bli skönt med musik på högsta volym och bara rensa tankarna lite, sånt där som man behöver ibland! Så vi hörs väl mer imorgon antar jag...ni får ha det så finfint allihopa!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-27 @ 20:18:19   

♥ årets klassfoton

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-27 @ 14:06:48   

♥ if we gotta start somewhere why not here

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-26 @ 19:51:58   

♥ nomnomnomnom emma

;) ;) ;) ;) ;)
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-26 @ 19:07:53   

♥ baby just come to me

hej där! jag kom hem från skolan för lite mindre än en timme sen typ..och nu är jag verkligen jättehungrig, och det finns inget värre än att komma hem till ett tomt kylskåp osv...mamma och pappa handlar idag så dom käkar ute, kul för dom.................................jaja ska iallafall pallra mig ner till kära donken där jag och min bror ska dela på en värdemeny=två McFeast&Co för 63 kr, eller ja, vi får ju två för en så en varsin blir det ofc. åh herregud vad gott det ska bli, dör lite. jag älskar McFeast, nomnomnom♥ förövrigt så var skoldagen helt okej idag och jag och emma har äntligen bestämt vad vi ska göra för projektarbete, så nu är det bara att börja planera och så, det blir nog roligt! nej men ja, det var väl allt för tillfället. vi hörs senare igen när jag är mätt och belåten kära vänner ;) adios!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-26 @ 16:49:22   

♥ I didn't know what I was looking for, I should have know we couldn't stay togheter

nu beger jag mig ut på en skön promenad i höstmörkret, med musik i öronen såklart, skönt! sen när jag kommit upp till emma följer hon också med på promenaden, trevligt trevligt! när jag kommer hem slänger jag mig nog nånstans och kollar på lite desperate housewifes och så vidare. och på tal om något helt annat så är detta första dagen på riktigt, riktigt länge då jag varken har ätit eller druckit något onyttigt, WTF?! haha...så kan det gå när man inte har några pengar att slösa på underbara onyttigheter..aja men nu drar jag. bloggar jag inte imorgon så kan ni nog anmäla mig som försvunnen. närå....men hejdå på er nu allihopa, ha det finfint gott folk!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-25 @ 19:48:02   

♥ can I get closer, closer to you

hola! seg dag idag men ändå skönt som fan att vara ledig så det är inget jag klagar på. idag har jag sovit bort halva dagen igen, passade på att ta ut en riktigt fet sovmorgon nu när jag ändå var ledig, man måste passa på helt enkelt. annars har jag inte mycket att göra idag, kör det där provjobbet på måndag istället då jag får pengar eftersom att varken jag eller emma orkar kupolen idag typ, så då kan vi lika gärna dra dit på måndag istället! nu har alex skickat min ansökan till ica lagret också förresten, det funkar ju inte på min dator så jag skickade mitt cv till honom och så fixade han resten, tack! så vi får se om jag blir en av alla lagerarbetare framöver nu då eller inte, det visar sig! det är bara att hålla tummarna hehe. jaja, har inte så mycket intressant att skriva som ni säkerligen märker. men senare blir det nog iallafall en promenad, det var riktigt skönt med en igår och jag kände mig ovanligt hurtig för en gångs skull faktiskt.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-25 @ 17:01:59   

♥ fina sommartider

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-25 @ 16:03:00   

♥ time of our song

haaaaaaaaaaaahaha...hej... sitter här rätt nyvaken och inte som världens fräschaste kanske så att säga...iallafall, jag satt här i min ensamhet och dunkade musik så högt jag bara kunde, sen helt plötsligt ringer det på dörren och jag tänkte, vem fan kommer nu, tänkte åh nej...men det var falskt alarm. men iallafall så öppnade jag dörren, och där står det två unga killar som ska komma in och fixa vår fläkt i köket...NEJ MEN HEJ PÅ ER KILLAR!!!! fast......så jag öppnade och satte mig lika snabbt igen helt röd i ansiktet. ja det var faktiskt lite pinsamt om jag får säga mitt, och nu vet ni hur min dag har börjat iallafall:), tack och hej!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-25 @ 14:02:09   

♥ we belong togheter

jag älskar den här låten så mycket att jag vill skrika

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2011-10-24 @ 20:06:09   

♥ tidsfördriv-mitt stjärntecken

kollade runt lite om mitt stjärntecken för skojs skull, tyckte det här passade rätt bra på mig, speciellt det sista stycket haha...

"Vattumannen är inte mycket för tvåsamhet eftersom de behöver känna sig fria, men samtidigt står vattumannen inte ut med att vara ensam vilket gör att de ofta dras till kollektiv eller någon annan form av grupper eller sammanslutningar där de kan vara delaktiga och stilla sin ständiga nyfikenhet och strävan efter kunskap och sanningar utan att behöva komma andra allt för tätt inpå livet. Vattumannen håller nämligen trots sitt behov av umgänge alltid en viss distans till andra människor, åtminstone till en början."

"Vattenmannen är ofta ganska kluvna när det kommer till kärleksrelationer. Dels har de ett starkt behov av närhet samtidigt som de har en djupt rotad rädsla för att binda sig och också ett visst behov av att vara ensam. De kan därför vara tämligen svala i en relation till dess att de verkligen går in i en djupare relation där de kan kombinera sin självständighet med ett engagemang i någon annan, då är det oftast mycket trogna och pålitliga."
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-24 @ 19:47:17   

♥ my heavy hearts, is made of stone

nu ska jag laga lite mat till mig själv, sedan blir det en mycket välbehövlig promenad i kylan tillsammans med emma och isac. behöver röra på mig efter alla 5 chipspåsar jag tryck under en vecka och så vidare och så vidare. jag tänker inte ens räkna upp allt flott, inlägget skulle bli alldeles för långt för att läsa då, det kan jag med all sannerlighet lova. jaja dags att sätta fart!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-24 @ 19:00:51   

♥ when you're happy like a fool, let it take you over. when everything is out you gotta take it in

hejhejhej...seg dag idag som började med att lämna min sköna säng alldeles för tidigt för att ta en alldeles för tidig buss enligt mig då, 7:20 bussen är inte speciellt trevlig, men det kunde väl ha varit värre antar jag. i skolan bjöd lina mig på en välbehövlig cola och räddade dagen i följd av att klassen fick gott fika av sara som bakat kladdkakemuffins, detsto mer socker desto bättre! och imorgon är vi lediga, det känns jätteskönt måste jag ju säga. sen ska jag till kupolen och provjobba för ett jobb som jag förhoppningsvis kommer få! jag ska även söka till ica lagret nu då jag fått en referensperson, härligt, vi får väl se hur det går då!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-24 @ 17:04:28   

♥ what if you could wish me away

hej på er igen...what's up? nej men ska väl kanske ta och pallra mig till sängen om ett tag, ska ju trots allt upp vid halv sju imorgon ungefär, åh vad jobbigt. skönt att det bara är en enda skolvecka kvar nu och sen är det äntligen lov och fyfan va skönt det ska bli! herre min gud ja. nej men har väl ingenting vettigt att skriva just nu egentligen, det blev bara ett inlägg sådär i brist på annat så att säga. nu ska jag nog ta och pynta min vägg lite med lite bilder som jag precis har skrivit ut...visar nog resultat någon dag när det är klart. men ja, godnatt på er då!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-23 @ 21:51:53   

♥ all that I know is I don't know, how to be something you miss


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-23 @ 21:38:59   

♥ we got all these words can't waste them on another, so Im straight in a straight line running back to you

goddag! söndag igen då och jag har sovit bort halva dagen ungefär, men det var det nog värt med tanke på att jag inte har fått så mycket sömn den här helgen så. plus att jag blev väckt två gånger tidigt imorse med världens fetaste huvudvärk, det var ju mindre skönt så att säga. så jag pallrade mig upp i mörkret och tog mig en alvedon och lyckades tillslut somna om igen. igår var det trevligt men alla var lite sega från dagen innan och sådär så vi höll väl inte på så länge, vi slutade ovanligt tidigt, jag tror jag landade hemma i min säng strax efter ett nångång, jävlar ja! men så kan det vara ibland helt enkelt! om två minuter börjar gossip girl iallafall så jag ska kasta mig ner i soffan med chipsen och kolla på det och bara ta det lugnt, skönt och välbehövligt såhär på kvällskvisten!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-23 @ 17:59:01   

♥ turn the lights out now, now I'll take you by the hand, hand you another drink, drink it if you can

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-23 @ 17:17:47   

♥ what part of forever, don't you understand?

hej igen! nu sitter jag här någon timme senare och är en aning piggare, och har nyss fått i mig lite mat som var gottigottgott. snart ska jag börja göra mig i ordning och sedan knalla upp till emma. jag är jätteseg och lat för tillfället men jag måste försöka skynda mig iallafall hehe..jaja dags att sätta igång, hoppas på en trevlig kväll! puss på er, nu kör vi!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-22 @ 18:01:54   

♥ take what I took and give it back to you

vaknade nyss från en liten skön powernap i min sköna säng, herregud jag älskar min säng så mycket♥...och nu är jag verkligen stendöd, herregud vad död jag känner mig. jag känner mig som ett dött lik x10000....
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-22 @ 15:58:44   

♥ I was made to adore you made just for you

tjenis! gårkvällen blev inte som planerat men den blev mycket bra och rolig ändå! har väl inte så mycket mer att säga än så, men idag är jag äcklig trött efter att ha sovit bara några timmar nu på morgonen, jag kom nämligen hem ganska nyss..ikväll kör vi igen, denna gång hemma hos emma och då ska jag förhoppningsvis bli askalas, det ni! jaja vi får väl se hur det går med det hehe....nu ska jag nog hoppa in i duschen en sväng sen slänga mig i soffan då jag har huset för mig själv i några timmar och se på lite OC och fetta mig med chips, fint det. sedan ska jag laga middag till familjen, idag blir det god mat gott folk! nej men helt seriöst, mina ögon vill inte samarbeta med mig nu, om jag lägger mig kommer jag utan tvekan att slockna. shit vad drygt det blev nu, hur ska jag orka med kvällen och natten?
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-22 @ 13:10:38   

♥ we let the fire be the light, sky is the floor tonight

hola! idag var det tänkt att det skulle bli en lugn fredag men istället blir det en spontanutgång med emma, alex och pierre på klin, trevligt trevligt förhoppningsvis! först blir det lite förkrök hemma hos pierre, sen drar vi väl ut då! och imorgon blir det ännu en utgång så det blir tvådagars den här helgen! så kan det gå om inte haspen är på..närå. nej men ska väl fixa mig nu och sådär då och dra sen, lite stressigt kanske. men det blir bra! skål då gott folk, vi ses i dimman!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-21 @ 19:20:18   

♥ all this time we were waiting for eacother

hejsan. sitter här och dunkar partymusik och blir pepp och hoppas på att det blir en bra och rolig helg och hela köret. är så sugen på att ha riktigt kul nu och sådär. det är ju alltid trevligt! så vi får se hur det blir med den saken då. förövrigt så kan jag tillägga att jag ÄNTLIGEN i helvete är klar med min uppgift i historian som jag har haft flera veckor på mig att göra men skjutit upp det så mycket jag bara kan. men nu är det äntligen klart och ett steg närmare polen, check! det känns jätteskönt och nu kan man vila ut ett tag igen! snart är det lov också men det blir nog inte så mycket att skryta om eftersom att typ ingen kommer vara hemma. så det blir väl jag och colan som alltid.. och serier och sånt då ni vet, livet...och nu om ett tag ska jag ut och röra på fläsket lite, det blir en promenad med fredrika. det blir bra det för jag om någon behöver verkligen röra på mig nu efter alla chips osv....ska bara slänga i mig en macka sen kör vi väl då! vi hörs gott folk, vi hörs.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-20 @ 20:21:48   

♥ snyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnygg


Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-20 @ 20:09:51   

♥ autumn dreams

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-20 @ 19:24:49   

♥ tonight Im falling and I can't get up, I need your loving hands to come and pick me up. and everynight I miss you I can just look up and know the stars are holding you tonight

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-19 @ 18:31:54   

♥ stay with me I can make you glad you came

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-19 @ 17:53:53   

♥ and your cold dead eyes are so bright to me, and your eyes are still. god it's hard, leaving it

goddag! idag är en bättre dag och jag är lite mer positiv än vad jag var igår, det är väl bra va? jaja...jag hade bara två lektioner idag, det var jätteskönt så dagen har varit rätt skön ja. så om ett tag ska jag göra lite mat till min familj, köttfärsgratäng nomnomnom..., sedan ska jag belöna mig med att fetta mig, ännu mer nomnomnom...♥ det är ju faktiskt vardagsliv för mig att vara onyttig så måste väl fortsätta följa trenden så att säga. förresten som ni kanske har märkt så har jag gett upp lite med dom där punkterna och missat flera..kanske gör en snart bara för skojs skull men orkar inte bry mig så mycket om dom längre hehe...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-19 @ 15:34:11   

♥ so, let the wind blow us to wherever it says, we are supposed to go

idag är det ingen bra dag. känner mig för tillfället less på allt och alla, det är en såndär grå och trist jobbig dag och allt blir bara jobbigare under en sån dag. det får mig att tänka på alla negativa saker, och det blir mycket, hjärnan blir liksom överbelastad av en massa skit tillslut, typ som nu. orkar inte med att det ska regna heller för jag har inga skor till det, det är nämligen hål på alla i sulorna, ja båda skorna för varje par...och inte har jag råd att köpa nya skor heller, för en tjock vinterjacka måste också införskaffas. jag får helt enkelt gå runt i mina trasiga tygskor hela kalla vintern och frysa fötterna av mig, det ser jag fram emot. nu ska jag lägga mig och dö lite och sluta låta mitt dåliga humör gå ut över er någe mera. hej..
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-18 @ 21:12:53   

♥ we keep on waiting on the world to change

hello.....skön skoldag idag med endast en lektion, så kunde det vara varje dag tycker jag hehe....det skulle inte slå helt fel kan man ju säga! så nu ska jag försöka mig på lite gossip girl eftersom att internet inte alls är lika segt och jobbigt just nu, men det blir säkert jobbig senare igen..aja vi hörs sen då förmodligen!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-18 @ 12:01:39   

♥ let me hold you tonight just open your eyes you will see the light shine, you don't have to be frozen, you don't have to be broken tonight

hejsvan svejsan! är lite dålig på att uppdatera jag vet, men det är såhär att mitt internet verkligen inte vill samarbeta med mig förstår ni. det funkar knappt ens och jag kommer nästan inte fram nånstans, jättejobbigt..och om jag väl kommer fram så tar det ju typ hundra år innan sidan jag vill in på har laddat klart..så internet krånglar verkligen hur mycket som helst här hemma och har gjort länge nu men det verkar bara bli värre, speciellt på den här datorn också såklart, typiskt....men ska försöka slänga upp lite bilder från i fredags lite senare, får se om internet kanske är liiite mer samarbetsvillig då så att säga..så nu ska jag se på lite gossip girl under tiden, dock är det ju också på internet så vi får väl se hur jävla bra det går. tack och hej så länge!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-17 @ 18:48:36   

♥ is this the way it goes when it's falling apart

I'll always remember, our summer in hawaii, aloha nui loa...under the coconut tree... hehe närå. jorå. nej men hej på er kära vänner och alla andra och så vidare. skön söndag idag i sängen framför andra avenyn med godsaker, ja jag har fettat mig som vanligt. men ska nog försöka ge mig på en liten vit månad kanske...så nu har jag precis bytit ut min älskade cola mot proviva mango....what the fuck?! tänker ni nog. men jag måste sluta vara så onyttig som jag är, klart man ska få vara onyttig och så, men det behöver ju inte gå till överdrift liksom, det har de ju garanterat gjort för mig för längesen hehe....det är bara ett rent under och mirakel att jag faktiskt inte är fet än. dock måste jag ju få unna mig saker ibland, typ på helgerna. mitt liv kommer suga annars, kan inte leva utan onyttgheter, så är det! så nu ska jag dricka ett glas proviva och äta en nyttig macka med grönsaker på osv.. framsteg på en vit månad.....
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-16 @ 19:44:33   

♥ I wait for something, it's under a streetlight

nämen hej igen....lördagskväll då, och hela familjen har lite filmkväll, händer inte ofta att alla är samlade så att säga. men det kan vara skönt ibland det med! förövrigt är min arm fuckad som aldrig förr...fick mig en smäll en gång på gröna lund 2009 i insane, sen dess har den krånglat lite då och då, och nu är den riktigt jobbigt...får väl kolla upp det när jag ska till sjukgymnasten också, det är nog lika bra ja..fan va jag klagar och fan va konstig min kropp är, det är ju fel överallt nu känns det som. nåja det blir väl bättre tillslut antar jag. men just nu skulle det vara oändligt skönt att kapa av armen faktiskt, alltså kan inte riktigt beskriva hur det känns, det känns typ som att det är massa betong i armen så det blir asjobbigt när den liksom bara hänger om ni fattar haha. alltså sär jag är, men det är svårt att förklara. drygt. jaja, ska väl fortsätta se på film med min kära familj nu, babbel babbel...
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-15 @ 21:59:12   

♥ tack

alltsååååå varför varför visste inte jag om det här? kukhelvete vad arg jag blev nu....FAN. jag vill se honom så sjukt mycket ni förstår verkligen inte. han har spelat i sverige 4-5 gånger på typ ett år, OCH FICK JAG NÅGONSIN CHANSEN ATT SE HONOM ELLER? nej.... kolla datumen liksom, han spelade igår och i torsdags och jag hade ingen som helst aning....hade jag vetat det hade jag offrat hela mitt studiebidrag, hade nästan kunnat offra att cykla månanden ut, ja SÅ MYCKET VILL JAG SE HONOM!!!!!!!!!!!!!!!! alltså fan va frustrerande jag kommer aldrig få se och höra honom live.....tack och hej.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-15 @ 18:43:00   

♥ fall and crush into me like a wave

tjabba tjena hallå. whats up?! nej nej... hej!!! idag är det lördag och jag har pantat flaskor som en och annan uteliggare, som den oerhört fattiga studenten jag är fann jag inget annat val än det som kunde förgylla min lördag. jag fick mig en välbehövlig slant till en chipspåse, en fetgod choklad och en godispåse med äckligt godis i och en liten pepsi. så idag tänker jag fetta mig endel såhär dagen efter, men vi får se hur det blir det det äckliga godiset som jag nog inte kommer äta upp nej, inte ens när jag är uppe i mitt jobbigaste sötsugperiod kommer jag frestas av den så kallade fruktsalladen...nåja slutpratat om det och in på något annat ämne. gårkvällen var småtrevlig men enligt mig var det nog alldeles för lite ös och röj, och kvällens höjdpunkt var nog att jag lyckades sno åt mig 4 shots, dock var det nog inte speciellt mycket alkohol i dom inte nej...natten bjöd också på en liten efterfest men jag var alldeles för seg för att orka hänga med i svängarna så att säga. natten slutade några timmar tidigare än när det brukar sluta så jag deckade i min säng vid halv 4-snåret, och idag mår jag bra fö ovanlighetens skull. lagomt är bäst! bjuder er nu på alla äckliga mobilbilder som jag lyckades ta igår i brist på annat. nu är ni iallafall förvarnade, varsågoda gott folk, peace out!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-15 @ 14:17:15   

♥ look into my eyes and I own you

hejhej är jättestressad, snart blir det middag och lite trevligheter, sen bär det vidare mot klin och emmas krogdebut, så det blir förhoppningsvis en bra kväll och natt det här! nu lär jag fixa resten så ingen mer uppdatering för idag. ni får ha en bra kväll, I will. pussss!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-14 @ 17:09:37   

♥ emma gottberg 18 år

ett inlägg tillägnat till min älskade vän emma som äntligen är 18 nu, som vi har väntat! bara för det så bjuder jag på en massa härliga bilder, gamla som nya hihi. jag älskar dig, och grattis på födelsedagen!!! jag hoppas att den har varit bra och minnesvärd!♥


Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-13 @ 19:15:45   

♥ autumn leaves under frozen souls, hungry hands turning soft and old, my hero cried as we stood out there in the cold, like these autumn leaves I don't have nothing to hold

nu börjar verkligen hösten komma på riktigt..när jag kom hem från skolan imorse fick jag lov att byta jacka till min höst/vinterjacka, shit vad kallt det verkligen har varit idag. jag tycker egentligen att hösten kan vara ganska mysig om man tänker efter, kvällspromenader och se hur det lyser in hos folk, vet inte varför men på något vis är det mysigt, man får liksom en slags välkomnande känsla om ni förstår vad jag menar. så ja, hösten kan visst vara mysig och fin och sådär, så länge det inte blir för kallt, som det börjar bli nu. för nu när det börjar bli kallare och kallare, då börjar jag tänka på sommaren och längta efter den samtidigt som jag får lite ångest över att vi måste gå igenom en hel lång och kylig vinter och så mycket mer, innan sommaren än här igen. det känns som om det är en evighet kvar tills dess. men man får se det positivt, snart är det ju trots allt jul och så vidare, och det är ju mysigt och trevligt iallafall...men dom två senare vintrarna har inte varit nådiga alltså, så fruktansvärt långa och kalla, verkligen iskalla...det är inget jag ser fram emot och det håller ni nog med mig om...


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-13 @ 16:23:15   

♥ studentmössan

fick hem en faktura idag på studentmössan och då slog det mig att jag måste göra lite ändringar som jag tänkt på att göra ända sedan jag beställde den faktiskt...t.ex så stod det storlek 56 på fakturan, och jag ska ha storlek 57, tur att jag såg det nu och tur som in i helvete att det gick att ändra...så jag gjorde om mössan lite, lite snyggare! men lite dyrare blev den också såklart...från 507 kr till 616...aja sånt är livet, det löser sig! såhär ser min mössa ut nu iallafall!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-13 @ 15:31:35   

♥ but I look at you, warm in your dream while your mobile dances above, and I think to myself it's a beautiful night. and I know everything is gonna be alright

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-12 @ 20:52:53   

♥ I saw forever in my never

HEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ivan.... nu är det iallafall onsdag och jag stannade hemma från skolan idag med hehe...har legat i sängen nästan hela dagen verkligen, kände nu att det var lite enformigt när jag tänker tillbaka. jag har haft så ont i ryggen hela dagen lång också, vet inte vad det är med den..kanske har något med att jag har problem med mina höfter också..skönt att jag ska till sjukgymnasten snart iallafall och kolla upp problemet, det börjar verkligen bli dags. jaja, ska slå mig ner i fotöljen nu och se på andra avenyn..sen måste jag ta mig en dusch osv, kul!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-12 @ 18:00:46   

♥ en bild som någon annan tagit på dig

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-11 @ 16:30:00   

♥ don't fall in love if it's too much to lose

tjoho! idag känner jag mig lite dålig så stannade hemma från skolan idag då och försöker ta det lite lugnt osv, har faktiskt legat i sängen hela dagen idag och bara glott på tvn, skönt. kan behövas ibland. får se hur jag känner mig imorgon om det blir skola eller en till dag hemma, isf ska jag iallafall försöka få lite saker gjorda som den där uppgiften i historian t.ex, vore ju inte speciellt kul om alla fick följa med till polen utom jag så att säga..har inte så mycket mer att säga, för det händer väl inte så mycket just nu då. ska försöka fixa skype idag och sen skypa med erik och emma ikväll om allt funkar och sådär då. så vi hörs!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-11 @ 15:55:04   

♥ 12. en bild på ditt rum som det ser ut just nu

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-11 @ 15:15:00   

♥ now son I'm only telling you this because life can do terrible things

hej igen alla kalle-ponkar.... jag är inte djupt deprimerad längre, en påse chips och en chpkladbit anlände precis till mig, det finns fortfarande hopp om den här måndagen, blev på så mycket bättre humör nu haha. måste dock tillägga att det inte kom från min "kära" tvillingbror, sa ju det....hahaha mamma sa till mig att hushålla på det här nu till fler dagar så att jag inte kommer hem så sur som jag gjorde idag, lite roligt ändå..jag lovar er att ni nog verkligen inte ens kan föreställa er hur jag kan bli på min värsta sida, vill nästan skratta lite åt mig själv..men nu ska jag lägga mig i min underbara säng och svulla sönder mig tills jag spricker och kolla på andra avenyn. känner mig lite krasslig och ögonen bara hänger och svänger typ. så hejsvejs på er gott folk!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-10 @ 18:48:51   

11. en bild på någon du saknar

:)
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-10 @ 18:30:23   

♥ too young to notice and to dumb to care

egentligen har jag ingen lust att blogga idag, men då kommer jag bara få kommentarer om att min uppdatering suger osv, folk blir desperata efter min dagliga uppdatering, det är liksom något som fattas utan det, förstår ni. nejdå skämt och sido... men lite då hehe... men jaja, borde inte uppdarera nu i mitt humör, ni förstår...jag har varit på sånt fruktansvärt dåligt humör nu under eftermiddagen, alltså herre jävla gud, blir nästan lite rädd för mig själv. vad fan har jag för problem egentligen? kan inte kontrollera min ilska ibland helt seriöst haha. tur att ingen av mina vänner sett mig så, jag skulle nog skrämma bort varenda sate jag känner tror jag faktiskt. nåja, det ska ni slippa se. har faktiskt lugnat mig nu, jag ville bara desperat ha något gott (det gamla vanliga problemet)...idag var jag extra desperat och var beredd att göra nästan vad som helst alltså...galing tänker ni jamenvisst. men jag tycker inte om den här dagen, inte ett dugg. jag har inga pengar och jag blir så arg på mig själv vilket gör mig på bara sämre humör. och mina bröder bryr sig inte om mig heller, det är fan sant. hatar min tvillingbror också, så ni vet. hahaha vilken jävla bitch jag är nu, värsta argbiggan eller vad man säger. oekj hata är ett starkt ord, men ogillar honom iallafall och tro inte att han är en ängel nu som ni alltid gör, DET ÄR HAN INTE....jaja, det är inte lätt när det är svårt vet ni ;)
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-10 @ 18:12:36   

♥ go go go gossip girl

hur fan kunde jag missa att gossip girl säsong 5 började idag? HUR? nåja....tur att alla avsnitt visas på kanal 5 iallafall, för nu blir det att kolla, som jag har längtat... blev lite lycklig nu hehe.. åh älskar gossip girl♥♥♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-09 @ 21:04:55   

♥ the fight for you is all I’ve ever known

goddag! idag är det en stressig dag, hinner knappt blogga....jag har en bokredovisning imorgon och jag har inte ens läst boken, härligt. försökte mig på att läsa den, men jag fattar ingenting för den är ganska konstig och gammal, och för att inte tala om tråkig....har även en examination imorgon i historia och historiauppgiften som jag fortfarande inte ens har börjat med, prov på tisdag i psykologi och en redovisning på onsdag i religion om förintelsen...så idag måste jag läsa den här boken och plugga till provet, jag måste verkligen duscha, och om en timme ska jag hem till min syster...shit va stressigt det här blev nu, det känns som att jag har en stor klump i magen och kan inte slappna av och fan va jobbigt det blev...måste allt komma på samma gång jämt haha? orkar inte, men jag måste....åh vill bara gömma mig under täcket nu känner jag och bara glömma omvärlden för ett litet tag....nej, nu lär jag ta tag i det här.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-09 @ 16:02:09   

♥ you can tell the sun in his jealous sky, when we walked in fields of gold

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-08 @ 22:09:56   

♥ 10. hur ser din framtid ut?

alltså.... jobbigt haha.. jag har ingen som helst aning om hur min framtid kommer se ut kära ni... men har iallafall lite planer, såhär va...jag ska gifta mig rikt med en snygg kille och bo i orange county, steka på beachen varje dag, ha en riktigt lyxig villa med massa rum i, pool och havsutsikt och hela köret, två barn ska jag ha också, helst tjejer eller en av varje, två katter ska jag ha också vart jag än hamnar, så är det bara, hade tänkt mig några riktigt dyra snygga bilar också och en riktigt fet garderob med så mycket kläder att jag inte ens kommer kunna välja vad jag ska ha på mig om dagarna. jag ska leva ett lyxigt liv med hembiträde och sånt där, gå på spa varannan helg och så vidare, och vara framgångrik såklart. gifta mig vid havet ska jag också göra, finfint. ljus framtid♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-08 @ 18:11:10   

♥ I wanna start a fire I wanna burn tonight

god morgon! jag vaknade faktiskt rätt nyligen, kände att jag behövde en fet sovmorgon efter den här veckan... la mig runt halv nio i morse när jag kommit hem från alex. det var skönt att få sova ut för en gångs skull kan jag säga! och gårkvällen/gårnatten var trevlig ofc, och jag mår bra idag till och med, är bara lite seg så idag blir det lugnt för mig, tänkte spendera dagen med att kolla på serier och fetta mig med chips och läsk hehe, fint det! nu är erik på väg till usa också om han inte redan är framme till och med, fast det tror jag ju iofs inte...hoppas det går bra för honom iallafall...väntar på att han ska höra av sig om att han är framme, känner mig som en orolig mamma hehe... nejdå. glömde att göra en punkt på bloggen igår också så får väl göra två idag då, tråkiga punkter...men men ni lär ju ha något att läsa om annars blir det här väldigt tråkigt om jag får säga mitt. nej nu blir det serier osv, vi hörs snart igen gott folk!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-08 @ 14:27:47   

♥ det är fest ikväll och hela världen är min

nu ska jag pallra mig upp till erik för att säga hejdå med emma, så umgås vi väl lite innan vi skiljs åt, *snyft*... sedan tar jag mig vidare hem till alex och festar till det lite och sådär, hoppas på en trevlig kväll, men det blir de nog för de brukar det bli! jaja, ska gå nu så jag kommer iväg någon gång. hoppas ni får en bra kväll gott folk!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-07 @ 20:19:17   

♥ now that you're gone

tillägnar ett inlägg åt min kära vän erik, en av mina närmsta vänner, som flyttar till USA imorgon i cirka 8-9 månader. jag är väldigt glad för din skull att du äntligen ska få komma iväg och uppfylla din dröm, samtidigt som jag kommer sakna dig otroligt mycket! men jag vet att du kommer få det hur bra som helst där borta på andra sidan jordklotet. jag kan inte riktigt fatta att nästa gång vi träffas kommer bli den sista gången vi träffar varandra innan juni, tänk juni, det känns som det är en evighet kvar tills dess. ja erik, vi har känt varandra ända sedan dagis och på senaste tiden har vi umgåtts mycket, nu är du en av dem personer som står mig närmast, och det är jag glad för! jag önskar dig all lycka i världen nu erik, hoppas resan går bra och att du får det bäst där borta, jag och dom andra kommer sakna dig väldigt mycket, vi ses när du kommer hem igen, och jag hoppas du får "the time of your life" nu! ♥
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-07 @ 20:09:39   

♥ 9. i din väska finns…?

men, jobbigt det här börjar bli haha... aja. i min väska finns det, mycket, kan jag säga. använder två väskor, mina favoriter, en liten med fransar och min absoluta favorit, adidasväskan♥, det är nog min käraste ägodel hehe..jaja det var inte poängen. det får ju plats lite olika saker i dom här väskorna för att dom är inte lika stora osv, så rabblar upp allt som finns i båda väskorna, ja men ni förstår.. bäcker, papper, batterier, icalager-vantar, colaflaska, kvitton, busskvitton, läppglans, lypsyl, hörlurar, skrivblock, pennor, mynt, nycklar, busskort, bankkort, legitimation, gamla godispapper, hårsnoddar, hårspännen, läppstift, skolpapper osv osv.... ja de var väl det mesta. nöjda nu? bjuder på bilder också till dagen i all ära, mig och mina väskor hehehe...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-06 @ 18:49:58   

♥ we took our chance, like we were dancing our last dance

bloggnörd hej. HEJ gott folk, tänkte bara fresta er lite med chips, nerå. har bara lite allmänt tråkigt kan man väl säga, fettar mig som alltid. ska snart bege mig ut i mörkret för att gå till emma, ska gå världens läskigaste mörkaste bit själv, sen efter den biten ska jag möta erik som också bor på berget nu, tur att jag slipper gå hela vägen själv iallafall hehe...men ändå, den där vägen jag pratar om, den är fan inte nådig haha, åh. men vad ska man göra liksom, får väl offra mig för laget så att säga..men de är lugnt, jag tror jag överlever, annars var det ett rent nöje att få lära känna er, ni vet vilka nu är guzzar. nej nu blev jag oserös, ska dra nu. puss på er violer.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-05 @ 19:39:47   

♥ I can't go broke another day, no way josé

fuck my life.....kollade precis min mail och fick ett litet ljus i mitt liv för några sekunder när jag såg att jag hade fått mail från donken om jobb.........tänkte att det kanske finns hopp för mig med, men nej, återigen nej. fan, alla jobb bara dissar mig. vad vill ni? dum fråga, uppenbarligen inget. jag kommer dö fattig, så är det bara. min bror kom iallafall hem med chips till mig nu, feta underbara härliga pringelschips, lite hopp finns det iallafall kvar. ska tröstäta nu, sen ska jag gå hem till emma och tröstäta ännu mer med henne och erik, säger bara fett, hjärta♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-05 @ 19:12:32   

♥ 8. bild på din garderob

men vilka tråkiga punkter det börjar bli det här nu, suger ju. varför ska jag ta kort på min garderob liksom, kul. nej men jag fattar väl att jag ska ta kort på mina kläder, men såhär är det va. ska jag ta kort på min så kallade garderob, så måste jag även ta kort på mitt överdrivet stökiga rum, för på golvet i mitt rum ligger dom flesta kläderna kan jag lova er, och något mer jag kan lova är att det verkligen är så fruktansvärt stökigt i mitt rum på grund av kläderna som ligger på golvet...ja nu kanske ni kan föreställa er lite iallafall, för inget kort tänker jag ta..kom precis på att jag har en bild på min "garderob" från i somras så kan väl bjuda på den då hehe...kan ju säga att det ser typ hundra gånger värre ut på mitt golv just nu... :)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-05 @ 18:41:36   

♥ I've got the moves like jagger

hejsan svejsan! sitter och lyssnar på uråldrig musik...haha nejdå men musik som man lyssnade på när man var mindre, såna där låtar som var inne då ni vet, hehe blir allt lite sentimental så att säga! jaja...skön dag i skolan idag med endast två lektioner och en lite smårolig teater resten av dagen, ja som sagt smårolig, den blev liksom för mycket kan man säga efter två timmar, slumrade till lite också och det var ganska skönt. förövrigt så har jag inte gjort mycket idag, gjorde en god potatis/lök soppa, åh shit vad god den var, tillsammans med ostmackor, yummie. och på tal om mat så kom jag på nu att jag snackar rätt mycket om mat i min blogg, men jag gillar mat okej? hehe. hade så pass roligt att jag tog kort på min delikata måltid idag också, ni kommer tycka att soppan ser äcklig ut men det var den inte, den ser kanske lite ofräsch ut på färgen för att jag hade i lite grädde och mjölk. men jaha haha? nu börjar det här verkligen låta som ett matlagningsprogram, äsch ska vara tyst nu bara och kolla på andra avenyn, ja det ska jag!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-05 @ 18:25:52   

♥ I swear we just needed space. I saw your fear in night, I caught that feeling all right

guess what......IDAG BÖRJAR DESPERATE HOUSEWIFES igen, åh jag har längtat lite hehe.. nu börjar den allra sista säsongen och jag kan tänka mig att det kommer bli en aning tomt när det inte längre går. jag har ju trots allt ändå sett det nästan varje tisdag klockan 21:00 sedan jag gick i fyran-femman, och det är ganska längesen..men men, allting har ett slut tyvärr, så är det bara. ska nog poppa lite popcorn och mumsa på till det också, dock har jag tröttnat på popcorn men vi har ju inget annat gott så jag får väl ta vad som finns, det och måltidsdryck, för ingen läsk har vi ju heller nej, ingen cola, snyft...jaja, borde ändå börja med en vit månad så det är nog bara bra att vi inte har något gott hemma, fast innerst inne tycker jag ju såklart inte det hehe, livet suger utan godsaker, that's it! hellre tjock och lycklig än smal och olycklig, är det inte så va? ja, och jag vet att ni håller med mig egentligen♥
hahahahahahahahahaha!! mmmmmmm that's what Im talking about....................................;)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-04 @ 20:42:17   

7. vem är den roligaste du vet?

vem som är den roligaste jag vet, ehm åh, vet faktiskt inte riktigt, jag har världens sämsta humor och kan nog skratta åt allt och alla om jag vill faktiskt. så nej, kan inte riktigt säga vem som är den roligaste jag vet, för jag vet faktiskt inte, så är det haha.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-04 @ 20:00:00   

♥ 6. bloggarna du läser

glömde bort att göra en punkt igår så får väl helt enkelt ta två idag då. och bloggarna jag läser, ja ni, jag läser vissa storbloggares, dom vanliga ni vet, typ kissies, kenzas (ibland), paow (ibland), osv...bloggarna jag mest läser är såklart mina vänners bloggar, dom som har emma, carrot, erik, lina, josefine. ja de är väl dom som är mest aktiva av alla mina vänner som har bloggar, och typ dom enda som har bloggar av oss också, vissa uppdaterar bättre än andra hehe...sen läser jag även fler bloggar såklart, brukar faktiskt kolla runt på flera bloggar per dag, det är en liten sysselsättning jag har så att säga, eller det är vad jag mest gör på nätet..
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-04 @ 19:37:42   

♥ white blank page

goddag! sitter här hemma nu för jag har håltimme, juste ja....så eftersom att terese slutade för dagen efter första lektionen, och carrot skulle på körlektion, och emma *host* skolkade idag, så fick jag lov att åka hem, för jag hade inte tänkt sitta själv i skolan som ett fån typ, "hej tyck synd om mig, jag har inga vänner", haha närå. men ska väl ta och pallra mig tillbaka till skolan snart för en sista lektion, samhällskunskap, *wie*.. sen ska jag dra hem till mina kusiner och träffa dom lite, sen drar vi nog hem till mormor om vi får tag på henne vill säga. så vi hörs!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-04 @ 12:13:40   

♥ and I break down as you walk away

hejhej...kom hem för ett tag sen efter att ha varit ut på lite äventyr med emma och erik, närmare bestämt så åt vi pizza och var sociala...så nu känner jag mig sjukt äcklad av pizza och mat över huvudtaget, usch jag vill inte äta pizza på ett bra tag nu haha. annara har jag väl bara gått i skolan idag som vanligt, inget märkvärdigt liksom. och nu är jag lite ensam hemma så att säga, rätt skönt. sen ska jag ta en dusch, känner mig så äcklig nu på alla sätt och vis, uähh.. och nu har inte mycket mer än så att säga för tillfället, hej så länge då.
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-03 @ 20:36:51   

♥ you can try to tear me down, I will be rising from the ground

tjena hejsan gott folk! sitter i skolan och har min sista lektion nu, webbdesign, kul...lite segt är det men man kan ändå typ göra vad man vill så de är väl helt okej iallafall. provet gick nog rätt bra idag också, känns bra. hoppas det går som jag tror den här gången bra hehe.. aja, ska väl fortsätta jobba vidare nu då, så vi hörs väl sen då, ciao!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-03 @ 14:24:38   

♥ but my heart told my heart this time no

skönt, fick precis reda på att det går två avsnitt av one tree hill på tv idag istället för ett, bara för att den här säsongen är slut. hoppas den nionde kommer väldigt snart. och jag hoppas ännu mer att gossip girl säsong 5 kommer till sverige snart, blir galen av längtan.....så nu blir det one tree hill x2, sen plugga lite mer, sen pausa med en kvällspromenad yao. vi hörs nog inte mer idag!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-02 @ 17:57:30   

♥ 5. en bild på dig för 1 år sedan

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-02 @ 15:45:00   

♥ we are only getting better

hola people! nu kommer ni bli ytterst förvånade, men idag började jag min dag med att plugga. är imponerad över mig själv och tror faktiskt att det där provet imorgon inte ska vara ett speciellt stort problem så att säga. men vi får väl helt enkelt se hur det går, nu har jag iallafall tagit en paus från pluggandet ett tag men tänker nog fortsätta om ett tag igen för jag ska inte glömma bort något, det vore väl onödigt liksom. nej men är lite förvånad över mig själv nu faktiskt, över att jag pluggar alltså. jaja sluta snacka om plugg nu va va...vad gör ni då kära vänner? jag hade iallafall en mycket trevlig kväll igår hos carrot med mina kära väninnor, alltid lika trevligt! jag och terese körde även förbi mc'driven på hemvägen och jag köpte mig ett lätt litet mål som satt väldigt fint!! käkade även grillat igår och berättar gärna hur gott det var, shit va gott det var, jag var i himmelriket när jag åt det, förstår ni? ja hejdå.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-02 @ 15:18:03   

♥ nice to nice to know you let's do it again

oj, det slog mig precis att det fan är oktober nu, shit vad det går snabbt alltså. snart är det höstlov också.. och nu ska jag bege mig hem till caroline, väntar på att terese ska plocka upp mig med bilen. det blir jag, carrot, terese och emma. myskväll som sagt! skönt med lugna kvällar ibland också faktiskt. men fuck jag glömde plugga till svenskaprovet, åh....hej ig. jag är så jävla duktig alltså..
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-01 @ 19:30:00   

♥ nice to nice to know you let's do it again

oj, det slog mig precis att det fan är oktober nu, shit vad det går snabbt alltså. snart är det höstlov också.. och nu ska jag bege mig hem till caroline, väntar på att terese ska plocka upp mig med bilen. det blir jag, carrot, terese och emma. myskväll som sagt! skönt med lugna kvällar ibland också faktiskt. men fuck jag glömde plugga till svenskaprovet, åh....hej ig. jag är så jävla duktig alltså..
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-01 @ 19:30:00   

♥ vilka hemska bekymmer

förlåt men kan inte låta bli att skratta lite hahaha, lilla gubben då... "– Han försökte vara tuff men kunde inte hålla tårarna tillbaka." HAHA alltså snacka om att tidningen måste haft för lite att skriva när dom gjorde den här artikeln. åååh ni måste läsa, dör lite..
http://gt.expressen.se/nyheter/1.770341/jonatan-grat-nar-han-fick-beskedet
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-01 @ 18:01:39   

♥ let's runaway to the place when love first found us, let's runaway for the day, don't need anyone around us

hur kan mina pengar ta slut så fort jag får dom? så mycket har jag liksom verkligen inte slösat den här gången, men ändå lyckas jag få slut på nästan precis allt på en gång. vi fick pengar igår, och jag har inte speciellt mycket kvar, ovanligt....not. åh jag måste verkligen skaffa mig ett jobb och det är fort som fan. jag har aldrig pengar, så jag är så van med att inte ha det, även om det suger så är jag mer van att inte ha pengar alls än att ha några faktiskt. ja det är tråkigt, för det finns så mycket jag önskar att jag hade haft råd, som nya kläder och så vidare till exempel, och framförallt kunna göra saker utan att det där med pengar ska vara ett ständigt problem..nej usch jag kan verkligen inte hålla i mina pengar för fem öre. jag borde inte ens bli förvånad längre haha.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-01 @ 17:50:00   

♥ livets dryck utan om och men

jag var lite extra törstig idag såhär dagen efter, åh cocacola i mitt hjärta, always and forever, aldrig ska jag välja vatten före dig♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-01 @ 17:30:00   

♥ 4. en person du ser upp till

en person jag ser upp till, hm, vad svårt. jag ser nog inte riktigt upp till någon speciell faktiskt, så säger mina vänner helt enkelt eftersom att jag ser upp till dom på något vis om ni förstår hur jag menar. man får ju inspiration och livsglädje av vänner och så, så därför ser jag upp till dom. ja men ni förstår nog hehe. vet inte vad mer jag ska säga om det här nu, lite litet svar kanske men man kan ju inte skriva mycket jämt!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-01 @ 17:30:00   

♥ we are young we run free, stay up late we don't sleep, got our friends got the night, we'll be alright

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-01 @ 17:22:00   

♥ I don't mind the wait it's fine as long as you know it's the wait that could be the something

goddag! skön och rolig kväll igår som började hemma hos elin med lite skönt folk och sådär, sedan begav vi oss vidare till klin allihopa och hade tur nog att komma in trots att man egentligen var tvungen att vara 20..och herre min ge vad varmt det var där inne, det kändes som att jag skulle smälta av värmen. jaja, efter klin drog vi några hem till jaanus ett tag, sen slutade vi hemma hos alex ett litet tag. deckade i min säng vid halv 5 ungefär, det var skönt hehe. idag mår jag rätt bra, mår bättre nu iallafall, och om ett tag tar terese, jag, och kanske emma bilen hem till caroline för lite lördagshäng/mys! borde dock plugga lite inför provet på måndag först...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-10-01 @ 17:06:53