♥Bio fredag!

Trots min sorg så blir det troligtvis bio ikväll iallafall. Jag och en massa härliga brudar ska gå och se på
'' i taket lyser stjärnorna''. Den verkar vara väldigt bra faktiskt. Om det inte blev krångel med bokning osv så ska vi gå och se den i falun klockan 21.00. Så nu ska jag snart äta, sedan ta en dusch.

trevlig kväll allihopa, puss! ♥

Lämna en kommentar?  
8 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-30 @ 17:39:11   

♥SYLVESTER.

Älskade älskade Sylvester. jag kan inte förstå att du är borta, min älskling. Världens sötaste, finaste lilla gerbil.
Ja, Sylvester var ingen människa, nu kanske ni tänker, varför vara så ledsen för en liten råtta? Men han var underbar och speciell på alla vis, som inte går att beskrivas med ord. Men han hade mått dåligt under ett par dagar och igår var han totalt hängig, han var alldeles stilla i min hand och orkade inte lyfta upp ögonen. Han orkade inte äta, och han älskade att äta, att äta var nog det bästa han visste, han var tjock och lycklig. Och det gick så fort, för fort. Han levde i lite mer än ett år bara. Och när jag tänker på det så gör det så ont så ont, tanken av att han inte längre lever, jag vill inte acceptera. Hans kalla livlösa kropp, stängda ögon. I morgon skulle jag haft honom i ett år,
31 januari 2008, det var en torsdag då vi skulle hämta honom och Melker, jag kunde inte ens bärga mig så mycket som jag väntade att få hem dem, mina allra första djur. Nu är han borta, allas favorit tjockis Sylvester, som blev rädd för en mask som var mycket mindre än honom en gång när vi försökte att mata honom med den, då blev han rädd.
När jag ibland försökte ta upp honom för att gosa satte han sig alltid i ett hörn där jag inte kunde få tag i honom, då han ville vara ifred. Han var så snäll och gosig, han lämnade oss med ett stort tomrum. Min älskade lilla Sylvester.
jag kommer sakna honom så mycket, och jag saknar honom redan så otroligt. Det gör så ont att han är borta.
Sov gott nu, älskling. Du kommer föralltid finnas kvar i mitt hjärta.♥














Lämna en kommentar?  
8 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-30 @ 16:36:20   

♥ För mycket plugg!

hejsan!
Sitter här och kan äntligen koppla av, för en liten stund. I morgon har vi prov på första världskriget, det känns bättre nu och jag tror att jag börjar kunna de viktigaste delarna som man ska kunna för att få godkänt. Jag har suttit och pluggat hela dagen idag, men har även hunnit med att backa utsökta chokladbollar, smaskens! Är lite nervös inför morgondagens prov, men hoppas på att det kommer gå bra iallafall, håller tummarna.
Om en stund tänkte jag lägga mig ner och läsa ur om jag kunde drömma och sedan försöka sova. Kunde inte sova så bra natten till idag heller. Har inte sovit bra under hela denna vecka, för mycket att tänka på och så vidare antar jag. Känner mig en aning stressad över alla prov som ännu inte är godkända som måste göras inom kort. Känner mig som sagt lite stressad. Så jag hoppas att jag somnar bra inatt, tänker att det kanske blir en aning bättre om jag läser och fantiserar om drömprinsen ♥Edward Cullen♥. Jag menar, hur snygg är inte han? Tänk er alla, att ha någon som han, eller i bästa fall, han själv. Jag skulle i varje fall inte säga nej iallafall!

idag är det exakt två veckor kvar tills min födelsedag, då jag fyller 16år. Och för sex veckor sedan var det julafton,
kan ni tänka er, 6 veckor. Hur fort har inte dessa veckor gått liksom? Snart är det vår, som sedan välkomnar vad vi nog alla vill ha just nu, underbara härliga sommaren. Jag längtar så, längtar till borlänges stolthet- peace&love. Längtar till att få se Lars Winnerbäck live, och sjunga med tills hans älskade låtar, som får mig att tänka så mycket på sommar, och kärlek. ja, visst är han väl helt klockren, Lasse?


Ha en trevlig kväll, sötnosar! Och sov gott! =) ♥

Lämna en kommentar?  
18 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-28 @ 20:56:15   

♥ Tisdag kväll.

hejsan allihopa!
Sitter här, utmattad och otroligt trött. Natten till idag blev inte så mycket sömn för mig del, låg och vred mig hela tiden och försökte på alla vis att somna, vilket inte gick så bra. men när jag äntligen hade somnat till väcktes jag av mina (för tillfället odågor) till djur, av att dom gnagade i stegen och buffade matskålen hårt mot glasrutan så det lät ruskigt illa, gissa om jag blev irriterad? jag hade gärna gått och lagt mig nu på en gång, men jag vill inte missa andra avenyn som visas på svt1 om fem minuter, jag har väntat en hel vecka på tredje avsnittet för säsongen, så jag lägger mig direkt efter det är slut istället.
Imorse vaknade jag till en aning av att simma ett par längder i maserhallens svala pool, riktigt skönt var det faktiskt.
Dock var inte livräddning lika skönt, tungt och jobbigt. Men man ska inte klaga, det är ju alltid bra att kunna rädda någon som skulle råka vara i nöd vid en badplats eller liknande, plus att det är ju väldigt bra träning på många vis!
har även pluggat en hel del efter skolan, om första världskriget, vilket jag inte tycker är roligt alls, bara drygt och för mycket att hålla på med, men eftersom att jag har prov nu på torsdag så har jag inget annat val än att plugga tyvärr. Måste kämpa för betygen under denna termin, så jag kommer in på vad jag vill och kan uppnå mitt mål!

Andra avenyn drar igång om 2 ynka minuter, och på den lilla tiden ska jag hinna licka ner alla rutor som är uppe på datorn och även stänga av datorn. Ha en trevlig kväll allesammans! =) ♥

Lämna en kommentar?  
18 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-27 @ 21:00:13   

♥ med ett extra leénde på läpparna!

Loggade in för en liten stund sedan här och skulle komma statistiken, och fick då se detta som gjorde mig väldigt glad, rekord besökare i min blogg. Nog vet jag att det inte är så många läsare om man jämför med vissa andra, mne det gjorde mig väldigt glad iallafall! =)





tack läsare, you make my day! ♥♥♥
Lämna en kommentar?  
17 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-27 @ 19:34:51   

♥Veckans tips!

I detta inlägg, tänker tipsa om ett par produkter från ccs som jag brukar andvända mig av dagligen!




flaskan på bilden innehåller ''rengörande mousse''
burken på bilden innehåller ''daycremé''
tuben på bilden innehåller ''lipcare''


Skölj rent ansiktet med ljummet vatten, klicka sedan några klickar med rengörande mousse och gnugga in i huden så det blir slöddrigt, låt verka i cirka 30 sekunder och skölj sedan bort med ljummet vatten.
jag brukar även andvända detta mousse som borttagning av smink, vilket funkar utmärkt!
(Kan även ta bort finnar)
När mousset är avsköljt, applicera då ''daycremé'' i ansiktet, gnugga in det. Huden blir mycket len och fin, och det skadar väl inte? =)

''lipcare'' är som ni kanske förstår till för läpparna, perfekt om man är torr och när det svider. Hjälper även bra till munsår, och lindrar väldigt bra.

Det var veckans tips. Varje måndag kommer jag nya tips som ni gärna får tycka till om! =)
Hoppas att ni tyckte om inlägget!

kramar! / louise! ♥





Lämna en kommentar?  
35 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-26 @ 19:11:55   

♥Gymnasieval!

Då var det klart, jag har nu valt 4 val till gymnasium i höst.

♥ 1:a handsval - frisör yrkesakademin/falupraktiska gymnasium
♥ 2:a handsval - mediarpprogrammet, haga gymnasiet
♥ 3:a handsval - frisör haraldsbo gymnasiet.
♥ 4:e handsval - samhällsprogrammet haga gymnasiet

dock kommer jag inte komma in på dessa betygen som jag har nu, men jag kämpar på ändå!
Betygen som kommer i vår hoppas jag ska göra så att jag kommer in på vad jag vill! =)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-26 @ 18:55:57   

♥ Ny vecka, igen!

hejsan kära läsare, hoppas att ni alla har haft en bra dag!
jag stannade hemma från skolan idag pga bulan som är inflammerad, men när jag tog mig en dush i morse så sprack den och det rann ut lite var, så jag hoppas på att den blir bättre. För övrigt idag, så har jag inte gjort så värst mycket, jag och mamma tog 13.00 bussen hem till mormor och befann oss där under den mesta tiden av eftermiddagen, sen tog vi 15.40 bussen hemåt igen, men missade såklart 16.00 bussen hem så vi fick vänta i 20 minuter tills nästa, drygt men vad gör man?
Imorgon skall vi bada på idrotten igen, denna gången utan kläder iallafall vilket känns skönt, så himlans jobbigt att simma med kläderna på, speciellt om man tränar livräddning och har då någon på magen samtidigt som man simmar på ryggen, och försöker hålla den här personen ovanför vatten ytan, lite jobbigt blir det allt.
Idag har jag även gjort några behövande tal i matten som min lärare skickat med mig hem, jag känner mig en aning stressad nu, om två dagar har jag prov i första världskriget, och jag har glömt att ta hem uppgifterna hela tiden och idag var jag ju inte i skolan så det blev inte av då heller, vilket betyder att jag måste ta hem det imorgon och då har jag bara 2 dagar på mig att kunna lära in mig allt jag behöver lära in mig, det känns lite stressigt men det får gå ändå.
ha en underbar dag allihopa! =)


kika gärna in i bloggen om en liten stund då jag gör ett inlägg där jag hissar och dissar olika saker! =)

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-26 @ 18:23:13   

♥ 21:38

klockan tickar och går, snart är den 22:00. Sitter här och tänker på hur otroligt snabbt den senaste tiden har gått egentligen, från julen tills nu ungefär. Den tiden har bara sprungit förbi känns det som, det känns konstigt och overkligt, när man väl tänker efter om hur snabbt det verkligen går, så känner jag att man verkligen borde leva livet medans man kan!
Jag har fortfarande ont av den förbannade inflammationen, och det blir bara värre. Vill inte sitta här och tycka synd om mig själv, men det gör jag haha. just för att det gör så sablans ont.
Jag känner att jag börjar bli hungrig, sugen på oboy och ljuvliga mackor. Lunchen idag var riktigt god iallafall, potatisgratäng och kött, samt en god sallad tillverkad av mig. mat mat mat, vad vore vi utan mat.
Mat gör allt, humöret, dagen. Om jag har tråkigt brukar jag äta, för att undethålla mig på bästa vis. Är jag ensam om det?
jag tänker nu gå ner och ta mig några mackor och ett glas med iskall oboy, sitter pefekt på en lam söndag som denna.
Innan jag lägger mig tänker jag fortsätta med ''om jag kunde drömma'' boken, så bra. Kan hela tiden se Edward och Bella framför mig, och Edwards kärlek till Bella. Det är så fint, så otroligt vackert. jag vill ha en romantisk, underbar man som honom.
jag hoppas att ni allihopa somnar gott ikväll, och får en fortsatt trevlig dag. Puss! ♥
Lämna en kommentar?  
13 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-25 @ 21:43:34   

♥pointshop!

PointShop.se


♥ Klicka och bli medlem!
♥ Tjäna poäng och shoppa gratis!
♥ Allting är gratis!
Lämna en kommentar?  
12 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-25 @ 20:16:54   

♥söndags smärta.

Jag har ont, ont på två ställen av mitt ansikte. Jag ska inte klaga, men det gör bara så offantligt ont. Jävla inflammationer alltså! Har något under ögat som det rinner var i och klibbar fast i ögonfransarna när jag blinkar gör det ont. Vid ena näsborren har jag någon liten bula också, inflammerad är den också som sagt, och den gör mest ont av dem, så ont så ont! Jag har haft sådana förut, men det var flera år sedan sist. Minns hur den satt vi munnen, och blev större för varje dag som gick, ändrade färg och blev allt mellan orange och limegrönt, så fort jag rörde på munnen, minsta lilla milimeter så gjorde det ont, jag kunde knappt äta, kunde knappt tänka, bara på den otroliga smärtan som den gav mig. Jag vet att det låter dumt, att klaga över något så litet när det finns så mycket värre saker man egentligen borde klaga över, men jag kan inte låta bli, för det gör så himlans ont. Jag ville aldrig vara med om en sån här inflammation igen, jag fick penicilin av doktorn, och även en salva då jag hade de sist, då sprack den där otäcka hemska bulan, som var så himla inflammerad att jag till och med fick feber.

idag har varit en lugn dag för min del, jag vaknade till vid ungefär halv tolv tiden, sedan gick jag upp och åt lite såkallad ''frukost'', sen tog jag hand om Lily, såg till att hon fick i sig mat och energi som hon verkligen behöver, våran lilla ängel.
När jag hade tagit hand om henne så åkte jag sedan till djurmagazinet och köpte mat och spån till de 9 gerbilerna som vi har här hemma. Det blir ganska mycket mat som man måste köpa nu när det har blivit så pass många.
Men dom är helt underbara verkligen! =)
Snart ska jag och josefine börja planera våran lilla tävling som snart kommer äga rum i våra bloggar. Men mer om det får ni veta en annan gång! =)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-25 @ 18:55:30   

♥ Ändrade planer!

Lördagkväll. fantasilös och egentligen tom på ord, men samtidigt inte. Nåväl,
lördagsplanerna för mig är ändrade. Det blir på sätt och vis utekväll/myskväll. Jag ska hem till isac med tvillingarna och min tvillingbror, sen får vi se vad vi hittar på för något, vi kanske sjunger singstar eller bara kollar på film. ja något sådant blir det i vilket fall.
Jag längtar tills vi får lov igen. Bara några jobbiga skolveckor kvar nu, hehe. Denna vecka har iallafall blåst bort på en sekund känns det som, och det var jag inte ensam om att tycka. Hur långa dagarna än känns ibland, så rusar veckorna förbi trots det.
idag har alla 5 gerbilhanar också fått lära känna varandra, igår fick burarna stå tätt intill varandra hela natten och halva denna dag så att dom fick nosa på varandra och vänja sig med varandra, nu är dom alla i samma bur och det gick mycket bättre denna gång, än förra. Så jag hoppas att det funkar så dom kan bo tillsammans nu.
och lilla ängeln är så stark, så liten men så stark, kämpar så otroligt för livet. Hon kan inte dricka vatten själv, det får vi hjälpa henne med, och idag badade jag henne i sand, som hon heller inte kan göra själv. Hon är så liten och fin, och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon kommer att överleva, hon förtjänar ett långt och lyckligt liv med sin gerbilfamilj =)♥

Nog med prat. Jag ska byta kläder och fixa lite nu. Sen ska jag ta mig ut till det kalla snöovädret igen, och traska upp till vännerna för några trevliga timmar. Hoppas att ni alla får en bra kväll. Puss♥
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-24 @ 20:10:57   

♥ För den som letar.

Det finns tusentals olika känslor, vissa är svåra att förklara i ord, andra griper tag, och gör så ont.
Jag är ensam, när jag egentligen borde vara med dig. Så skulle det vara. Vi skulle dela allting tillsammans, vi skulle skratta och uppleva saker, tillsammans. Men istället är vi ensamma, på varsitt håll, du och jag.

Ta mig till en varm underbar plats, där solen lyser starkt och bländar ögonen, där blommorna blommar likt en undrbar sommardag, en sommardag som jag längtar till. Det finns nog inget mer jag önskar mig just nu, än sommar i vårt kalla sverige. Varm underbar sommar. När sommaren äntligen kommer, ska jag inte klaga, utan njuta av precis varenda vackra sommardag som går. Inte titta tillbaka, bara se framåt, på det som komma skall. Vi borde inte klaga, vi borde leva livet som om varje dag vore våran sista. Men jag klagar nu, för att jag fryser när jag går ut, precis som många andra. Och jag sjunker ner i den flera dm djupa kalla snön, med mina skor som blir blöta, precis som många andra. Tjocka fula vinterkläder, min vinterjacka som jag fick förra året, som kostade 500 kr, den har jag tröttnat på, så mycket. Jag vill inte ha den mera, men jag måste för jag har ingen annan!! Och alla byxor är utslitna och fula. Varför ska man tröttna på allting man äger? Det är fruktansvärt tröttsamt att man aldrig kan bli nöjd med något.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-24 @ 19:59:15   

♥18.26 -Lördag

När jag vaknade idag och kollade ut genom mitt fönster så såg jag hur allting utanför var fullt med snö, och från himlen föll det bara ner ännu mer, flera lager av tjock vit tunn snö, allting är så vitt. Då tänker jag att,
'' det är en evighet kvar till det blir sommar igen''. Kylan kniper tag i en så fort man sticker ut genom dörren.
När jag tog bussen till willys med min tvilling bror och med min mamma, och vi skulle kliva av för att sedan gå en liten bit till själva affären, kände jag hur både jag och luvan min flög iväg av den starka vinden. När vi kom innanför bussen var vi täckta av snö, likt snögubbar. Jag vill ha sommar nu!
Idag har jag inte gjort så mycket, jag vaknade strax innan tolv och trodde att klockan var mycket mer, vilket den inte var. Frukosten orkade jag inte med heller, det känns för sent att äta ''frukost'' den tiden, då dom flesta andra människor nog antagligen äter lunch. dagen känns som en typsik söndag, på alla vis. Men det är lördag, vilket betyder ännu en dag med sovmorgon, sen börjar skolan igen, vecka 3. Och för varje vecka som går i skolan, så blir det bara jobbigare och jobbigare. Så fort man börjar på Måndagarna, så ser man alltid fram imot helgen igen, så är det alltid!
vad ska ni hitta på ikväll gott folk? =) För mig blir det nog ytterligare en trist, men skön hemmakväll.
ha det underbart allihopa! ♥


 

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-24 @ 18:38:22   

♥Äntligen fredag.

Godkväll, kära läsare.
Veckan har bara rusat förbi och nu är det äntligen Fredag igen, med en hel helg av ledigheter. Ikväll tänker jag inte gå ut eller något, tänker bara vara hemma och ta det lungt med datorn, lite godis och en underbar bok ''om jag kunde drömma''. Lika underbar som filmen själv, jag har bara läst några få sidor men jag vet att jag kommer att gilla den, och gör redan för den delen.
Nu har jag inskaffat mig ett minneskort på mobilen äntligen, dock fanns det inget med bara 1gig, så det fick bli 2gig istället, men det var billigt iallafall tyckte jag, endast 99 kronor! Och man får ju plats med hur mycket som helst, så nu har jag lagt ner mp3n för ett tag och har istället mobilen vilket är skönt då man bara kan ladda upp batteriet, det är så himla störande när mp3 batteriet tar slut när man lyssnar, och sen har man inge mera!
Idag tänkte jag lägga upp en ''dagens outift bild'' också, jag tog nåra st, som blev allt annat än bra kan jag säga, jag såg verkligen äcklgi och hemskt ut, urk. Så det får bli en annan dag istället helt enkelt, då man inte ser så skabbig ut.
Man har sina dagar som sagt!
Vad ska ni göra nu ikväll? Utekväll eller hemma mys?
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-23 @ 21:16:52   

♥21:48

jag tänkte bara skriva några rader nu innan det är dags att gå och lägga sig för at orka med morgondagen.
Som jag tror så är morgondagen planerad med skola vilet är självfallet, sen repetion inför revyresan09. Efter det ska jag och några fler tjejer kila till sibylla och äta där, sen kanske vi far till kupolen för en stund.
Bloggen är omgjord igen också. Men nu ska jag sova. godnatt. ♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-21 @ 21:51:11   

♥onsdag



DAGENS:
V
IT TOPP
TPAR LEGGINS
LJUSGRÅ TRÖJA
(EJ MED PÅ BILDEN)
PALESTINASJAL(EJ MED PÅ BILDEN)
VITA PÄRLÖRHÄNGEN

onsdag, veckans drygaste dag om man räknar bort måndagarna, rasterna är korta och lektionerna är långa.
Bussen var mycket försenad i morse också, och när bussen väl anlänt till hållplatsen och jag är redo att stiga på, så är bussen bokstavligt talat proppfull, knappt så att man kunde kliva in. Och desto fler hållplatser vi passerade desto fler människor kom det på. Jag har länge undrat och tänkt, att det borde verkligen vara förenat med livsfara när bussarna är sådär proppfulla, tänk er själv om bussen skulle köra för fort och tvärbromsa, alla skulle inte vara beredda och vissa skulle ramla och slå sig eller liknande, eller om bussen ännu värre, skulle krocka! Hur farligt som helst alltså. Kan inte förstå, tycker att de borde sättas in fler dubbleringsbussar, speciellt på mornarna vissa tider, då det är som mest resenärer. Egentligen skall det vara en dubblering varje morgon men den kom inte idag, vilket också gjorde att dom som bor längre upp där bussarna bara går förbi en viss tid, missade den bussen. Och försen ankomst till skolan för både deras och våran del, som tur var fick vi ingen prick eftersom att läraren förstod att bussen krånglade igen. men jag blir så trött på sånt här!
Imorse kunde var jag så otroligt trött, att jag knappt kunde ta mig upp ur sängen. Jag försökte öppna ögonen men jag märkte att dom bara slocknade hela tiden så fort jag försökte. När klockan närmade sig 07.00 fick jag ännu mera bråttom eftersom att min buss varje morgon går 7.20. Och jag kan inte väckas för hastigt heller, det är oftast då jag blir sådär otroligt jätte trött och somnar om. Och när vi hade so-lektion så höll jag på att somna, jag var så sjukt trött. vissa dagar alltså...

Nu har vi satt ihop alla gerbil hanar tillsammans igen, igår gick det inte så jätte bra eftersom att en utav de äldsta hanarna gjorde parningstampet och jag antar då att han kände vittring av honorna som finns i huset, och som bebishanarna bodde med. Nu har vi som sagt försökt igen, för nu är dom exakt 5 veckor gamla och om man sätter ihop dem med de andra hanarna när dom blir könsmogna så kan dom slå ihjäl varandra. Så idag ringde vi till djurmagazinet och bad om råd och frågade hur vi skulle göra, och dom sa att vi skulle sätta in dom i en bur med galler  imellan så att dom kunde nosa på varandra genom ga,llret och på så vis också bekanta sig utan att det blir farligt. Så nu sitter dom i samma bur, nosar förfullt och hoppas att det kommer gå bra i fortsättningen.
Middagen är klar där nere och det är dags att äta. Hoppas ni får en fin kväll allesammans! =)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-21 @ 17:18:48   

♥20.57

Klockan närmar sig 21.00, bara några minuter kvar. Jag väntar på att andra avenyn ska börja med säsongens andra spännande avsnitt.
Jag känner mig trött och less, på allting just nu.
Saknar någon, det kan kännas ganska ensamt ibland.
Utomhus är det kallt, blött och ännu mer kallt, jag längtar mig bort, till ett varmare land, någon annan stans. Jag önskar så mycket att det var sommar just nu, sommar, kärlek och en massa värme.
När jullovet nådde sitt slut och skolan började, tänkte jag att snart är det vår igen, tänk så underbart! men något slog mig senare, att det fortfarande är en lång vinter kvar ett tag till framöver. 11 dagar kvar i Januari, sen hela långa Februari.
Men som min mamma säger, ''vi går iallafall mot ljusare dagar''. och det är ju sant på sätt och vis.
Nu är klockan en minut över nio, och jag vet inte alls vad jag ska skriva just nu. Blandade känslor.
men i morgon hörs vi igen, det lovar jag. ha en skön kväll, och härlig morgondag allihopa. puss ♥
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-20 @ 21:03:02   

♥21:59, innan läggdags!

Klockan slår 22.00 vilken sekund som helst nu. och där gjorde den det ja.
Tänkte bara skriva ett par sista rader för dagen, innan jag lägger mig i min varma goa säng.
Har egentligen inte så mycket på hjärtat just nu faktiskt. Men kan säga att det ska bli skönt att sova.
Håller på att bli sjuk tror jag, känner det i både huvud, näsa och hals. Aja, det är smällar man får ta ibland.
Hoppas ni sover gott allesammans. Skriver i morgon igen direkt jag har tillgång till datoren. Nu ska jag se till att lillen får i sig lite vatten med vitaminer i, samt mat om han har matlust. För er som undrar så är Lillen våran lilla gerbilbebis, den minsta av dem alla 5, han har varit liten ändå sedan födeln tror jag, liten och mycket svagare än dom andra så han kan inte göra de dom andra kan, t.ex gå upp på övervåningen av buren där det finns mat och vatten. Just därför måste vi se till att han får i sig allt han ska, så att han klarar sig fint. Min fina lilla kille.
Nu hoppas jag att ni får en skön natt med mycket sömn allihopa. Vi hörs i morgon och jag önskar er en härlig morgondag också. Goodnight sweethearts! =) ♥

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-19 @ 22:07:12   

♥21.00, och Måndagkväll!

Jag börjar detta inlägg med en dagens:




Lång topp.
leggins.
vitt linne under.
+ rödblommiga kinder.
Så här ser jag ut idag!




Klockan är nu 21.00, enligt klockan som jag går efter i vilket fall. Jag känner hur tröttheten av dagen kommer efter allt mer och mer. Ögonen orkar inte vara riktigt öppna, och jag längtar efter min alldeles underbart sköna säng.
Dagen har varit både bra och dålig, men fortfarande inte helt toppen, men eftersom att det ju är Måndag idag, så räknar jag heler inte med något annat.
Idag snöade det igen, så nu är marken och träden alldeles fyllda med vit, lysande snö igen. precis som det ska vara.
Om det är vinter, så tycker jag allt att det kan få vara snö. Vad är vintern utan sin vackra snö?
Det är drygt en månad kvar av vintern, och om jag får som jag vill så hoppas jag att snön kommer ligga kvar tills vårens första ljuvliga tecken. kan knappt bärga mig tills våren strömmar in, med massa underbara blommor och en speciell känsla. Våren är en riktigt underbar årstid, på alla vis. Vintern och kylan drar ifrån, värmen och solen kommer allt mer närmre.
Jag har, länge funderat över en sak. Har sett lite här och var att folk har dålig självkänsla, vilket jag tycker är jätte synd!
Folk tar åt sig av elaka komentarer från elaka och hjärtlösa människor som bara vill sänka folk hela tiden.
ta åt er av fina komentarer gott folk, ta åt er när någon säger t.ex ''vad söt du är'', ta åt er av minsta lilla komentar eller leénde, det känns mycket bättre då! Man ska inte gå och tänka på hur värdelös man är jämt, och hur mörka dagarna är.
Efter regn, kommer altid solen fram igen! Jag hoppas att ni tittar er i spegeln och tittar riktigt noga, ''fan jag är ju snygg'' ska ni tänka. Titta efter noga, alla har något fint på något sätt! =)
jag är så trött på folk utan någon som helst empati för andra människor, så trött på folk som behandlar andra illa.
Förstår inte varför det är så dåligt med respekt mot andra människor alltså! För tänk hur mycket bättre världen vore, om folk bara gav varandra en chans och mer respekt, det är vad jag säger och tror iallalfall. Istället för att sänka ner varandra, så kan man väl hjälpa varandra och vara snälla? Gud vad jag blir trött på respektlösa personer.
trött på själviska människor, och alla dessa krig runt om i världen. Varje dag nästan, när man ser på nyheterna så berättar dom om kriget mellan bla, och bla, och så otroligt mycket våld!
I helgen misshandlades två män här i borlänge igen, förstår inte vad allt detta våld beror på riktigt, men en sak förstår jag. Det är en minst sagt sjuk värld vi lever i.
Just nu letar jag panikfyllt efter något lypsyl, har nämligen varit utan på läpparna för länge nu, vilket resulterar i torra och svidande läppar, som  jag inte gillar någe vidare nej.
ta vara på er, och sov gott! ♥

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-19 @ 21:18:55   

♥TÄVLING!

Jag är med och tävlar om en utsökt samsung telefon, på köpet får man massa roliga och nödvändiga tillbehör som laddare, minneskort, headset osv.
För att vara med och tävla du också, klicka dig då in här hos Tomic och tävla!
Jag önskar både mig själv och alla andra deltagare, lycka till! =)

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-19 @ 20:59:39   

♥''Världsekonomi och annat babbel!''

Varför måste Måndagar alltid vara fylld med hat, och tristheter? Varje Måndag kommer det alltid någonting nytt att se upp för, om ni förstår vad jag menar. Mina Måndagar är alltid långa och allmänt tröttsamma. dagen i skolan slutas 14.55 då vi har engelska som sista lektion. Varje Måndag är desamma, precis som alla andra vardagar. Tidiga, eländiga tröttsamma mornar. Dock, så är Måndagar alltid snäppet värre. Ännu lamare mornar, mörka mornar. Sena eftermiddagar, mörka eftermiddagar. När dagen når sitt slut så känns det som att man inte orkar göra någonting alls. Även fast jag just nu känner mig stressad till 1000, med en hel veckas läxor och plugg framför sig. Imorgon ska uppsatserna och ''världsekonomi och världshandel'' vara klara, och inlämnade till våran so lärare. Och vi har inte gjort något, bara suttit och sökt en massa på google, och läst igenom saker som vi inte ens förstår själva. Vi förstår inte vad vårat uppdrag går ut på, hur vi ska formulera de hela eller någonting alls.
Det har inte ens gått 2 veckor av skolan, men jag känner mig redan totalt död och sönderslut. Jag orkar inte!
Vi började med allt detta inom so:n någongång i november eller december, och vi fick de allra svåraste att skriva om.
Våran lärare kommer inte bli glad på oss alls imorgon verkligen. Men vad ska vi göra då? Vi kan ju inget av detta.
Tänker aldrig ta på mig något inom ekonomi igen, aldrig.
Och på tal om ingenting alls egentligen, så blir jag så störd att varje gång man sitter på bussen så kommer det in hundratals till, bussen blir knökfull och även fastän man har en sittplats så blir man inklämd till hörnet och får nackspärr.
respekt folket, respekt! Något som dom flesta människor nog saknar till varandra. Eller vad tror ni?
Denna dag, har varit så oändligt lång och jobbig, samtidigt som jag har haft det skoj tillsammans med Emma (om man räknar bort pluggandet av so:n, som ännu en gång misslyckades).
Imorgon är det klädsim i maserhallen. Jag gillar att bada och plaska runt i vatten som en liten unge, men klädsim har jag svårt för, tycker det är något så otroligt obekvämt när man stiger ur bassängen, och känner hur de blöta kläderna liksom fuktar fast sig i benen och armarna på en, njä, de gillar vi inte.
klockan är 19.49, snart 20.00. Musiken flödar och går. Jag försöker öppna min hjärna för världsekonomin som plågar mig väldigt just nu. Klumpen i magen blir större, vill bara bli färdig med det här men det funkar inte på något vis...
Men jag skulle göra vad som helst för att bli klar med detta nu, det har plågats för länge. Varje dag har jag gått och tänkt att den 20:e måste det vara fixat och klart, och när ''väl dagen före'' passerar in, så står man där och kommer på att jag har inte gjort den. Iallafall så tänker jag söka vidare nu, och försöka formulera på bästa vis. Hoppas Emma lyckas där hemma hon också, så att vi klarar det vi också..

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-19 @ 19:54:06   

♥If i was a rich girl..

Funderar, kollar runt på olika klädhemsidor som topshop, nelly.com. Jag känner verkligen att jag är i ett STORT behov av nya kläder, framförallt nya jeans som jag känner mig bekväm i. Jag kan inte säga att jag inte har många par jeans, för det har jag. Men jag känner mig inte det minsta bekväm i ett enda bar utav dem. Två par byxor som jag gillar väldigt mycket har det gått hål i baken på, och ett även i ena benet när jag ramlade nångång under sommaren07. Jag längtar tills jag får pengar när jag fyller år, för då ska jag bannemig köpa åtminstonde ett par jeans, och inte bara köpa nu. Nu ska jag kolla extra noga och pröva dem ordentligt, inte ha bråttom.Ta god tid på mig.
Och om jag får pengar när jag fyller år, (vilket jag brukar önska mig av dom flesta) så ska jag även lägga undan hälften av de pengarna till en heldags peace and love biljett, för i år ska jag nämligen gå på det, och det kommer att bli galet roligt!!
Nackdelen är bara den att jag är världens sämsta människa på att spara pengar, har lyckats spara ihop några tusen en endaste gång i hela mitt 15 åriga(snart 16åriga) liv. Det var vintern07 som jag började med mitt sparande, för på sommaren sedan skulle jag och några vänner nämligen åka till stockholm på lovet under en helg, det var som sagt den enda gången jag lyckades spara. och iår har jag bestämt mig för att på alla vis försöka bli bättre att hålla i pengar, försöka motstå suget att så fort jag har pengar i fickan bara måste köpa något. Istället låta dem ligga kvar, och spara till något nödvändigt som en liten tripp, konsert, massa kläder eller vad som helst bara. Jag ska iallafall spara till den är biljetten nu har jag bestämt mig för. Men när jag får pengar måste jag verkligen köpa ett par jeans också. Så pengarna kommer först och främst spenderas på ett par snygga, bekväma och älskvärda jeans.
Jag har ett par riktigt snygga stuprörs här hemma, slängandes på golvet. Mina absoluta favoriter som jag har haft ett tag, (dom jag ramlade, eller rättare sagt blev puttad och ramlade sönder dem). Dom passade till vilka sorts tröjor som helst, vilka skor som helst och ja, dom var pefekta. benen såg fantastiska ut. När dom gick sönder på högra benet vid knät fick jag även ett stort skrubbsår på köpet, har jag fortfarande andvänt dem, ett litet hål i knät, vad skulle de spea för roll? Men dedär hålet blev allt större men jag struntade i de och fortsatte att andvända dem. Sen fick jag även ett litet hål i baken, som först inte syntes men efter ett tag blev de såklart också större. testade många metoder, långa tröjor som täckte hålet, sy igen de, lappa igen det. Jag lappade igen hålet för en tid sedan. Men lappen höll inte så länge så nu håller den på att falla av. Dags att slänga bort dessa underbara byxor kanske. Hur snygga dom än är, så blir det inte vackert med ett hål i baken, that's it! Men jag har inte hjärta att slänga dem ännu. Jag tycker om dom för mycket helt enkelt, töntig kärlek till ett par h&m jeans haha. Men det är sant, dom är speciella och jag älskar dem. Och borde verkligen komma över dem snart och hoppas på att jag hittar ett par som är ännu mer pefekta.
Klockan börjar ticka nu, klockan 18.15 ska jag och min bror vara hemma hos josefine för att sedan därifrån få skjuts hem till käraste Carolin. Jag Ska gå ner och ta mig några kvällsmackor nu, och ett ljuvligt glas juice.
och återigen så hoppas jag att ni får en alldeles toppenhärlig söndag! ♥

Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-18 @ 17:41:16   

♥16:53

söndag eftermiddag. helgen börjar gå mot sitt slut. Skolan börjar igen imorgon, och en hel ny vecka framför sig.
Tidiga mornar, sena eftermiddagar... Imorgon måste jag Josefine och Emma plugga so, hur mycket som helst. Skriva massa om ekonomi, jag fick uppdraget att skriva om ''världsekonomin'' kul va! Har ingen aning om vad jag ska skriva om eller något. orkar inte, önskar att jag bara kunde slippa allt för ett litet tag. Och nu vill jag faktiskt ha sommar, längtar galet mycket tills sommaren verkligen, och den kommer att bli så bra. Hoppas på mycket sol och värme bara så blir allting perfekt! Ikväll ska jag till carro också, trevligt! PÅ tisdag ska jag med min klass till maserhallen och bada för att träna på livräddning med kläderna på, och såklart vanlig livräddning, i cirka 50 minuter kommer vi vara där och hålla på med sånt.
Aja, det kan väl faktiskt vara rätt nödnändigt, eller? För det kan ju faktiskt ske olyckor när man är ute och badar. Så de är väl alltid bra att kunna.

Om några dagar drar jag och josefine igång en liten tävling i våra bloggar, så håll utik om ni vill vara med och tävla!
vad det blir för slags tävling och vad man kan vinna tänker jag inte avslöja ännu. Ni får helt enkelt se, någon dag denna vecka. Så håll utkik som sagt!! :)

Den här veckan ska jag även försöka bli lite bättre på att blogga, göra bloggen lite mer fylld av roligheter och liknande som dagens outfit och dagens låt/namn t.ex. ja ni förstår säkert vad jag menar.

Hoppas ni får en alldeles toppen Söndag gott folk!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-18 @ 17:03:11   

♥16:16

klockan tickar och går. Det är helg, helg = sovmorgon, slappdag. Ledigheter.
Fredrika är här just nu, hon kom hit till mig för ett tag sedan. Nu sitter vi och kollar på tv4 om två tjejer som är sisamesiska tvillingar, helt otroligt. Fattar inte alls hur de fungerar verkligen, otroligt äre iallafall hur de fungerar.
mmm, nog är livet ett mysterium allt ;-)
Ikväll blire singstar med fredrika,fanny, carro&jossie. Jag och fredrika sitter här i väntan på att carro ska komma hem till mig så vi sedan kan ta oss upp hem till fredrika för en kväll med brudarna.

Och Just nu känner jag mig besviken, förnedrad,arg, förbannad...

Hoppas ni får en bra lördagskväll.
puss

/
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-17 @ 16:24:44   

♥22:36

Nu har jag suttit vid datorn, många långa timmar, men som känns otroligt korta. Och tiden rinner iväg för varje sekund som går. Musiken flödar och ögonen blir trötta.
fredag, sovmorgon och tre lektioner är inte helt fel. Vi började halv elva idag och då kunde vi från skb ta 20 i 10 bussen vilket var väldigt skönt för våran del, dock dom som bor nära skolan gick väl antagligen upp något senare.
Idag har jag hunnit med att göra alla morgonvanor, hinna med bussen, varit i skolan, bussar som åkt förbi för att de är knökat med folk, varit hemma hos fanny, gått hem, ätit middag, pysslat om lillen, bakat chokladbollar, väntat, suttit vid datorn, fixat om sofies blogg, kollat runt här och var på bilddagböcker.
Klockan närmar sig elva, helgen är kommen. otroligt skönt verkligen. Sova ut. Och jag måste bara säga att den här veckan har gått otroligt snabbt verkligen!  har varit dålig på att blogga under de senaste dagarna nu jag vet, men den denda andledningen till detta är att jag helt enkelt inte haft tid, alltså för mycket annat att tänka på som bör komma före.
Om en stund ska jag sova för jag känner att jag är väldigt trött.
Slänger in en underbar låt här som jag vill dela med mig av. Ni borde lyssna!

godnatt.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-16 @ 22:42:31   

♥08.21

klockan är 08.21, sitter i skolan och jobbar med engelska.

trött seg och har ont i halsen. men idag slutar vi tjugo över ett vilket ska bli ganska skönt iallafall.
Ikväll är det återigen ett avsnitt av sex and the city. Dock måste jag påpeka att de nyare avsnitten är bättre. Och igår var det andra avenyn också som jag väntat på sen innan jul.
Galet vad trött jag är, ikväll ska jag lägga mig i tid så jag orkar ta mig upp i morgon, för jag hinner precis med bussen vilket kan bli en aning stressigt.

nu ska jag fortsätta jobba med engelskan och slöa lite.
ha en bra dag, slänger in en dagens senare.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-14 @ 08:31:28   

♥19:19

klockan är just nu precis 19:19.
Några minuter kvar till sex and the city drar igång.
Nu ska jag följa de från början till slut, om dom visar allting så såklart:)
och sen blir det andra avenyn igen också. Seriöst vad vore livet utan serier?
Ibland tror jag att jag faktiskt föredrar att kolla på någon serie än film.
19.20
tio minuter kvar.
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-13 @ 19:21:02   

♥Tisdag.

seg och lam tisdag, alltid lika jobbigt att gå upp tidigt på mornarna alltså...
men idag gick vi inge länge iaf, till två och de går väl ann. Ååh jag vill ha lov igen fatta va skönt!
Igår drog dom igång sex and the city från säsong ett på kanal3, härligt! Halv åtta varje kväll
(repris går senare på kvällen) måndag - torsdag, och SJÄLVKLART ska jag se.
Föresten såg jag på den där nya serien som också visas på tv3 kl som började igår. Lipstick djungle men jag tyckte inte riktigt att den verkade vara så värst bra ändå. Ska kanske kolla igen nästa måndag, den kanske blir bättre ju mer man tittar på den, vi får se. Idag vet jag inte om de blir någon ''dagens outfit'', isånnafall om de blir så slänger jag in en bild senare. Just nu lyssnar jag på musik och tänker på min brors kompis som hängde sig i sitt garage,
 jag kände inte honom eller något, men min bror gjorde och han har även varit hemma hos oss. Enligt alla som känner honom var han en glad person, glad nästan varje dag och till och med hans sista dag var han glad. men antar att eftersom han valde att ta livet av sig så mådde han inte bra och dolde de. I fredags tog han livet av sig.
Det är sjukt tragiskt verkligen att något sådant ska behöva hända, så otroligt tragiskt.
Vila i frid Simon Lindvall! :(


Ha en bra dag alla...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-13 @ 16:17:18   

♥Det ständiga suget efter socker!


Måndagar är tråkiga och jobbiga, man är alltid lika trött på en måndagskväll. Och då tycker jag att man förtjänar något gott faktiskt. jag blev överlycklig nyss när jag fick reda på att jag faktiskt hade pengar på mitt kort, vilket jag trodde att jag inte hade, faktiskt så hade jag hela 52 kr kvar! Hela dagen har jag känt ett extremt sug av godis och jag känner att jag bara måste ta nästa buss till willys och inhandla godis i mängder.
Och vet ni vad? det ska bli så otroligt gott, att jag knappt kan bärga mig. Jag måste dämpa mig med mina ständiga godissug hehe. Men, detta är nödfall, verkligen nödfall. Jag förstår bara inte hur man kan klara sig utan godis.
Om 10 minuter går min buss uppifrån.

och på tal om bussar så har jag faktiskt två busshållsplatser att välja mellan när jag ska med bussen.
man kan säga såhår, jag bor mitt imellan dessa två hållplatser och på morgonen speciellt är de en mycke bra fördel.
jag kan stå i hallen, seg trött och slut och stressad för jag vet att snart kommer bussen, och när jag ser den komma mot första hållplatsen kan jag rusa ut till den andra, och då hinner jag med bussen. och nu ska jag gå ut i lugn takt.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-12 @ 19:31:20   

♥Back to school!

trött, sur, grining, extremt godis sugen, hungrig, ensamkänsla, less,seg,lat,besviken,frussen..

För lite sömn inatt, så mycke för lite. Låg vaken i timmar och funderade över allt möjligt, jag skulle ha somnat men var allt annat än trött. Jag tror jag lyckades somna runt 3-4 tiden, ingen precis höjdare om man ska upp vid 6 sen inte.
Mitt rum är mörkt, mörkt av de två svarta väggarna, mörkt av att mina två lampor är trasiga båda två.
snön håller på att smälta bort, de är blött ute, så blött att vattnet går in genom både skor och sockor. Grått jävla väder, tråkigt grått och eländigt med svaga kalla vindar. Jag saknar sommaren, med sol och värme och underbara dagar.
jag saknar känslan av våren, den där underbara känslan. jag vill ha sommar nu, jag är less på vinter&kyla.
Skolan började idag, lång dag, jobbig dag, tråkig dag, eländig dag. 70 minuters matte älskar vi alla såklart! Yippie!
Jag längtar redan tills nästa härliga lov...

så här såg jag ut idag:
  
klänning ginatricot*
vanliga
strumpbyxor*

ignorera min icke så vackra frisyr. Inte världens snyggaste, men lätt&bekvämt!!

Pyttipannan väntar på mig där nere nu!.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-12 @ 17:39:49   

Awful!

Slut på sovandet. Slut på sena nätter. Slut på slappa dagar. Slut på de roliga för imorgon börjar skolan..
Sista terminen i nian, med klassen. Snart är det gymnasieval också, och jag vet ingenting känns det som. Suck!
men såklart blir de roligt att få träffa alla igen. Resten kan man väl skippa?
Lovet har varit skönt, har sovit länge varje dag och göttat mig. Umgåtts med fredrika och company för det mesta. Firat jul, firat nyår, inte haft en enda tanke på skolan. Nu är det slut och skolan börjar, =dränkta i plugg&läxor.
varför kan vi inte vara lediga föralltid, tänkt va gött de hade varit ändå! Eller kanske inte föralltid men MER LOV!
Mycket mer.
Nej nu ska jag sluta klaga tror jag. sorry. Ibland måste man klaga. Speciellt när skolan närmar sig. buhuu.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-11 @ 18:28:11   

utekväll

idag är det fredag och det blir inte att spendera kvällen hemma today. Brudarna drar med mig ut till caoz där några dåliga band spelar, tyvärr har jag inga öronproppar heller. Nu kommer dom så hejdoo.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-09 @ 18:47:03   

sociala klubben.

januari januari. Lovet närmar sig sitt slut och skolan börjar snart igen. Varför måste det gå så fort?
På Måndag drar vi igång igen och jag vill verkligen inte, jag känner ångesten stiga. jag skulle inte tacka nej till ytterligare några veckors lov till. Fast vissa har ju redan börjat skolan, t.ex min bror han började idag. Jobbigt.
men som sagt, på måndag börjar vi igen och nu väntar en termin av slöhet.... igen. Nej jag vill INTE.
jag vill ligga i min säng varje dag och lata mig, inte gå i skolan och anstränga huvudet och kämpa för betygen. Suck.
Jag är hemma hos fredrika och fanny, tillsammans med min bror och josefine. Alla sitter vid datorerna här och kollar runt. Sociala klubben var det ja! Och på den här datorn finns inte ens nya msn så jag tvingades till ebuddy, eller tvingades det ar väl frivilligt haha. Det roliga är att jag har inte varit inne är sedan sommaren 2006, så jag loggade in med en as gamal visningsbild och en fjantig personlig text som löd: ful och älskad. haha! Nu ska vi bege oss hemåt
och trycka i mig några mackor, och kanske ta en dusch... Om jag hinner.

Ha de bra!

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-08 @ 21:19:12   

Hold my hand.



dagens låt.
Akon feat michael jackson - hold my hand.

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA BRA LÅT! HITTADE DEN FÖR NÅGRA MINUTER SEDAN MEN ÄR REDAN DÖKÄR.
IM LOVING IT! (L)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-08 @ 16:06:32   

jag måste bara få säga..

hur otroligt underbara vänner jag har. vad hade jag gjort utan er? Ni lyser upp mina dagar och är min dagliga dos av lycka. Ni är det bästa som finns och det hoppas jag att ni vet om. jag älskar er som fan!!!!!!
Just nu sitter jag och lyssnar på en skön låt med ben harper, fin och bra är den.
NU måste jag klä på mig lite varmare och sen blir de att åka lite grillor med brudarna på isen.
bambi hej hej, jag har inte åkt skridskor på typ flera hundra år haha. nej men den kommer gå fina firren säger vi.
CIAO.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-07 @ 20:02:42   

Onsdag.

jag har inte varit utanför mitt hus på evigheternas evighet nu känns det som. bara legat och latat mig under dessa dagar, latat mig sjukt mycket. Måste skärpa mig. Nu är iallafall Josefine här, ikväll ska vi ut och åka skridskor med fredrika och kanske fanny, men jag måste tare lite lungt för jag har bödit näsblod och grejer idag och de brukar jag väldigt sällan göra så jag håller väl kanske på att bli sjuk eller något, vet inte.
ungarna har öppnat ögonen nu och är så otroligt söta, galet! Visar kort sen om jag får något, dom är aldrig stilla nu längre. Tänk för lite mer än en vecka sedan låg dom och sov i min hand, och nu börjar dom bli stora.

nu ska jag och josefine gå ner och äta glass, iallafall jag ;)

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-07 @ 16:17:49   

Nytt!

Sådär, nu har jag gjort lite ändringar här i bloggen. Vad tycker ni? Fint eller fult? Dela gärna med er av era åsikter.

Idag har jag sovit i stort sätt hela dagen, vaknade halv tre och slog på sex and the city och efter ett tag gick jag ner och åt lite. Så för den mesta delen av dagen har jag legat inne i mitt rum i min säng.
Snart är lovet slut så imorgon tänker jag inte sitta inne och dega minsann, det var bara en engångs grej.
Resten av kvällen blir väl också att ligga i sängen och kolla på ''sex and the city''. wow, de finns nog inte ord för hur mycket jag tycker om den serien och måste säga att jag tycker serien är bättre än filmen. Någon som håller med?

nej nu börjar datorn bli seg.
godnight sweethearts! :)

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-06 @ 22:57:46   

Ny header?

jo, hej.
Seg tråkig måndag. inget att göra, har suttit vid datorn i stort sett hela dagen. Haft lite folk här också eftersom att bror min fyller 18 år idag men annars har jag bara suttit vid datorn som sagt, kikat lite på twiligt men vet inte om jag orkar se klart den eller inte, ska tänka på saken;)
Tänker på om jag ska göra om bloggen lite, och hur. Funderar på kanske en ny header och annan textstil, bakgrundsfärg och grejer, men frågan är om jag orkar och hur jag ska göra headern... hm de tar ju lite tid sånt där tyvärr, och jag är inte världens bästa i photoshop heller, wonnabe närå.
hittade min webbcamera också, trodde att den var trasig och inte funkade mer men de gjorde den visst iaf. ;S
Den har legat undan ett tag för den är helt konstig, ett underverk att den ens funke haha.
nej men nu lär jag nog börja på den där headern, kolla in snart. Kan hända kan hända kan hända att de är förändringar i bloggen, men bara kan hända.

ciao.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-05 @ 17:47:32   

Måndag och dagens.






 

topp cubus 79.50
leggins citygross 49.50
strumpbyxor lindex 49.50
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-05 @ 16:22:06   

Tävlar

Jag är med och rävlar på http://primms.blogg.se om hudvårdsprodukter.

*dagkräm
*ögonkräm
*Parfym.

var med och tävla du också! :)


Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-05 @ 14:24:59   

Lördag.

Det är första Lördagen år 2009.
Kvällen är planerad med tacos, myskväll med vännerna och vad vet jag mer?
Igår var jag hemma hos fredrika tillsammans med henne och josefine, det blev en avkopplad kväll med hemmagjort spa eller vad man ska kalla det, varmt bad med roliga krämer som hyn mådde bra av i efterhand.
Det var längesen jag badade badkar nu, vi har ju inget här längre så de var skönt med ett varmt bad, samt roligt.
Nu ska jag snart ut i kylan igen, gå upp till fredrika för att träffa brudarna och ha de trevligt med dom som jag brukar.
Det brukar oftast inte bli tråkigt i deras sällskap, hihi.
Snart börjar skolan igen och ångesten inom mig börjar komma ut mer och mer, jag vill inte jag vill inte. jag vill vara ledig, sova ut, vara uppe sent, slippa plugga och allt. nej jag vill inte tillbaks till skolan, jag vill inte.
Nu ska jag klä på mig varma kläder så jag inte fryser ihjäl när jag ska gå till fanny&fredrika. Här hemma snöar det och blåser kallt. Och jag går samma vända varje dag, till fredrika&fanny, sedan hem från dom. Jag borde få bra motion på detta vis. ;)

nu kommer de bilder från gårdagen.
ha en bra lördag allihopa! :)
















Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-03 @ 15:56:12   

Nytt år, nya möjligheter!

Då var det nytt år, 2009. OOOOOOOOOOOOOOOOH vilket år de ska bli.
Nyårsafton,
mellsta på middag och massa grejer med massa folk som carro&hennes familj hade bjudit, god mat och roligt folk.
Sen blev det att fara hem till skräddarbacken igen där de kanske inte blev riktigt som vi tänkt oss och tolvslaget inte helt lyckat..
Batterierna dog i kameran så det hann inte bli så många kort, inga som är värda att visas iallafall.

dagen efter.
trött, seg. Sov till 13.40 idag. Kunde inte somna heller, har sovit dåligt hela natten och vaknat upp flera gånger.
Inte så roligt nej. Hoppas på att den här natten blir bättre. Jag älskar att sova och hatar att inte kunna somna. BLÄ!
Mamma och pappa köpte pizza idag, de var gött och jag var hungrig. 
Nu ska jag klä på mig lite mer och sedan gå ut i kylan upp till tvillingarna för att se på film och slappa.
Hoppas ni hade en bra nyårsafton. PUSS! 
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2009-01-01 @ 17:37:44