En halv skadad lollo

jag har ont i foten, lindat den med bandage.
nu ska jaf berätta min händelse.
på vägen hem, cyklade jag och jossi, och ivrigt tog jag upp fötterna ovanför framhjulet, då poff tvänitar jag, och harfastnat med foten i hjulet, och jag flyger fram och foten kläms i hjulet och jag gör illa mig. Och nu börjar det känns i foten, börjar svälla upp och bläää, men jag överlevde ju de var tur, ;p jag höll på att flyga över styret, men jag klarade mig med det också, tack var det foten buhu. NU är cykeln trasig, nått är fel med bromsen, den laggar, man cyklar en pytte liten bit och så stannar den lite halv, de är skit störande. inte ens i ner försbacke gick de snabbt, då äre illa. Hoppas cykeln går att fixas, den är ny och allt. jag har iallafall lärt mig att jag inte ska leka moppe nå mer.
idag är när jag loggade in på min msn, då hade jag 29 nya e-post meddelanden och igår hade jag inga nya, då tänkte jag, åååh jag kanske har fått nått svar om sommarjobb. Då äre 29 jävla meddelande från guldmail, och samma meddelanden också, guud vad sur jag blir! Otursdagen är detta.
men vad ska ni göra ikväll då alla?:) Ska ni på fest eller bara sitta hemma? jag ska iallafall ut med några ''vänninor'' så blir de väl lite partaj eller vad man ska säga, vi ska basta och massa skit, de blir väl skoj! Sen kanske vi drar ner till nån majbrasa i närheten, jag har ju hört att det ska vara nån vid skvalet så man kanskedrar ner och kollar, de är alltid revligt med majbrasor. fast jag är lite halv rädd för raketer  och det har jag varit lääänge.
igår när jag skulle sova, känner jag hur något sakta kryper på min ena arm, då kollar jag och där kryper en svart liten spindel, i min säng på min arm, lite panik får jag och försöker skaka av mig den, då hänger den nät ner till golvet, buhu, min bror jesper försökte leka räddaren i nöden och ta upp den i sin hand och ta ut den typ, men det slutade med att jag dödade den med en cola flaska istället. höhö. och idag på hemvägen dödade jag ännu en spindel som kröp på cykel banan, jag var irriterad för det med min cykel och dödade allt som kom i min väg, hähäh ;) sorry spindlar för allt ont jag gjort er, don't mess with me.
Idag hade någon på skolan sprutat nån parym i nått så de började typ ryka, så brand larmet gick och alla på hela skolan fick springa ut, och så kom brandkåren men de var inget allvarligt, så nu kommer skolan få betala massa pengarigen. I vintras, började nått ryka på slöjden, (inget falsk alarm) sen efter de några timmar, tyckte någon tydligen att de var kul att stå ute i kylan och frysa så nån jävel satt på larmet igen, så omoget av folk att göra sånnt där, typiskt våran skolas folk, OMOGET!!
Nu blev det ett halvlångt inlägg igen också, vissa dagar flyter det bara på.

men nu ska jag ta mig en dusch och göra mig snygg tills ikväll ;p

PUSS
ha en riktigt rolig kväll nu allihopa! <3

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-30 @ 16:21:27   

Nyttigt

tjenixen!
idag har jag och ska vara mer nyttig, till mellanmål idag åt jag en burk annanas, och ikväll ska jag ut och springa med possi och elin.h.
och igår hoppade jag studsmatta för första gången år 2008, de är också träning, rolig träning dessutom! :)
dagen.
tråkig dryg tisdag, 21 grader varmt i skuggan, vädret har nått fel, men man ska inte klaga på värmen inte. På vägen hem blev det drygt för mig och possi när vi cyklade, det var motvind så man nästan blåste om kull bokstavligt talat, och det gick knappt att cykla, när vi äntlöigen var ute ur motvinden kom hettan istället och man svettades som en gris, svetten bara rann när jag kom innanför dörren. På eftermiddagen har jag legat ute och solat lite, skönt. Vill bli brun till sommarn nu, i år ska det bli en bra sommar, jag har den känslan som tusan.
imorgon är det sista april, vad händer allihopa?
jag ska iallafall umgås med några tjejer från klassen, det blir nog trevligt! :)

image270

image271

klänning h&m
49.50 kr

kanske inte världens snyggaste klänning, men den var billig och jag gillar klänningar mer och mer. Gillade inte alls klänningar förut, men nu tycker jag dom är läckra. Jag skulle nog egentligen haft en grön sånn hr klänning, eftersom att gul inte riktigt är min färg, men detta var den sista så jag plockade på mig den. I fredags fanns det många kvar, då hade jag inga pengar på mig såklart, dom gick åt fort för att dom var billiga antar jag, perfekt att ha efter bad eller sånnt, bara attdra på sig. jag ska ha den imorgon på sista april också tänkte jag.

bilddagboken har hög belastning, det går inte att komma in på sidan, och jag hatar när det blir så seriöst, så drygt och irriterande, bdb ska då fan alltid krångla seriöst.
Nu är det shlutt på tisdags skrivandet för denna gång, ikväll blir det desperate husewifes också. aja,

vi hörs!
kram och puss.
hejdå!

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-29 @ 17:33:39   

Ny klänning

hejsan hoppsan i lingoskogen! ;)
idag har jag varit i skolan, sen har jag varit på kupolen och inhandlat en klänning. det funkar inte att lägga in bilder nu verkar det som. Fixar det imorgon.
imorgon drar fanny till frankrike också, hoppas hon inte blir mördad bara som den där 19 åriga stackars tjeje, hon ringde sin kompis och sa t.o.m att taxi föraren var skum, sen blev hon mördad, helt sjuk.t Nu ska jag ner och se på någon dokumentär om lilla engla som blev kidnappad och mördad :/ det är så hemskt, han borde få livstids fängelse och tortyr varje dag, lida precis som hon fick göra, usch de är så hemskt att man knappt vill gå själv nånstans längre. På tal om de, såg jag i tidningen idag, en ny försvunne tjej, sonja 13 försvunne sen lördags, tänk om hon också blivit mördad och så, fyfan säger jag bara, vi lever i en sjuk värld!!!

rip engla, nu ska jag kika på tv.

puss
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-28 @ 21:23:36   

övriga revy bilderna

hej
sorry, orkar inte lägga in resten av revy bilderna. Om ni vill se dom, gå in på min bilddagbok istället där jag heter l-w
:)

De blir en bild från gårdagen outfit istället ;p

image269

suger på en klubba och ser lite puckad ut. Iallafall är det min nya jacka, och nya skorna och en rätt så ny tröja. Byxorna är väl lite mer än ett år gamla höhö.

Nu ska jag äta, jag känner hur min mage börjar få ont.
puss
&
hej
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-27 @ 18:14:03   

Revyresans sista

idag är det en sorglig dag för idag hade vi våran sista föreställning, jag och Mira stog och skratt bölade i slutet, (finalen) som den även kallas, fyfan va hemskt det var. Jag höll mig ett tag, men sen när linda och tania höll ett litet fint tal då vare kört, då kom tårarna! Fyfan, de vare sorgligaste jag vart med om nästan, jag dör.
Vi började i Augusti 2007 och slutade i april 2008 och det har varit så otroligt roligt. Speciellt de senaste veckorna, då började man lära känna alla riktigt och det blev liksom som en extra familj, om man var trött och grining eller så innan, så var man alltid glad och lycklig efter föreställningarna. Kommer sakna alla sjukt mycket. Kommer aldrig aldrig glömma de här, de är verkligen minnen som alltid stannar kvar, och jag kommer sakna alla.

Ljungbergs gymnasiet och klacken, borlängerevyn och alla andra!

klacken
fredrika mira jade fanny erika.w amanda emma rebecka tania linda anna alina erika.b carolina maria
ÄLSKAR ER<3

Då var det över, the end. Det blev iallafall ett lyckligt slut i guess, men jag kommer verkligen sakna det här enormt mycket, och våra roliga danser åå. :(:(:(:(:(:(:(
Nu kommer de sista builder under revyn, enjoy.






fan, nu går det inte att lägga in några mer bilder tyvär, mit nät är segt idag. Så står det, webbsidan kan inte läsas, åh vad sur jag blir.
Aja, jag lägger in resten imorgon då.

ha en skön kväll alla.
jag ska sörja våran älskade revy.
puss och hej!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-26 @ 20:51:51   

Fredag hela veckan

idag är det fredag igen, och underbart väder! idag stog vi på scenen en näst sista gång, Imorgon har vi våran allra sista föreställning, det känns förjävligt! Men efteråt ska alla vi få pizza, de blir gött!
Nu sitter jag här och snörvlar, jävla pollen allergi, fasen va jobbigt de är, så fort man är ute blir man täppt i näsan och de sitter liksom kvar också.
Är ni också pollen allergiker?
Dagen som den har varit
Cyklade klockan halv8 till maxim teatern och kom dit till 8, fixade oss med smink och kläder sen drog vi igång föreställningen klockan halv10, när den var slut cyklade jag hem och åt, pratade med mamma och mormor, kelade med mina älskade djur, cyklade till kupolen och mötte fredrika där klockan3 så vandrade vi runt, hon skulle ha sportlinne till portugal och även bikini och skor, vi hiottade inget så vi gick till donken och köpte glas, efter det kollade vi igen men inget fund denna gång, lite över 5 drog vi till maximteatern och fixade oss med allt. Sen var det dags igen för föreställning, sista gången för jade idag eftersom att hon är på konfa läger imorgon, sen efteråt var de bara att åka hem och ladda inför den sista föreställningen imorgon, längtar inte :(:(:(:(
Och imorgon är det en ny dag också att tjata om en moppe. Jag vill ha en, nu nu nu nu nu!
Vill inte vara utan, fatta! buhu, aldrig ska jag ge upp, ;)
har faktiskt inte så mycket att skriva idag, för trött,de får bli några bilder istället!:)

image224

image225









image253

image254

image255

GODNATT ALLIHOPA!:)
puss
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-25 @ 22:50:18   

Pannkakas tävling och underbart väder

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!
idag är jag glad, det är så underbart väder ute. Satt på en stekhet buss på väg hem från skolan, de var verkligen otroligt varmt, jag höll på att smälta. men man ska inte klaga en sekund!!! :) Ska snart cykla upp till fredrika och fanny för nu har dom kommit hem, vi skulle ju egentligen sätta upp deras studsmatta idag, men icke sa nicke. dom balla ur för dom ska snart åka igen, tråkmånsar ;D
Idag blire inget långt inlägg, hinenr inte. ikväll ska jag till skolan igen också på fokusframtid grejs, suck. kommer väl hem runt nio tiden, jobbigt! men vi får ju vara lediga 5 maj då, så vi får som ett livet lov nu efter sista april,de är skönt :)
nu ska jag börja göra mig klar, upp til dom ner igen äta upp igen och dra till skolan. drygt! tur att vädret e gött.

HA DET TOPPEN ALLA!!! :)

PUSS<3
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-24 @ 15:23:57   

Dagens köp

hej på er!
Kom precis hem från kupolen, har varit där med mamma och köpt en jacka och ett par ballerina skor, det var halva priset på vissa jackor på h&m nu så de vart lite billigare!

image221

image222

image223

Jacka h&m 198 kr
Skor rusta 69 kr

Jag och mamma sprang runt och letade efter ett par tygskor på massa skoaffärer på kupolen, men hittade inga, då kom vi på att de fanns billiga på rusta så vi gick dit och köpte dom istället, Rusta brukar inte ha så bra kvalité på kläder och sånnt, men förhoppningsvis håller dom här skorna ett tag, annars får jag köpa nya om dom inte skulle hålla, tygskor är ju inter precis så dyra och dom brukar finnas rätt så länge! Var även in på Jula och provade lite moped hjälmar, bara för kul liksom, har ju fortfarande inte fått svar om nått sommarjobb än, suck.
Om jag får sommar jobb hoppas jag att jag får tillräckligt så jag får råd med en moped som jag säkert sagt några gånger nu, åh för varje dag som går vill jag bara ha moppe ännu mera förstår inte, de är som att jag har fått nån förbannelse om att jag bara måste ha moppe, för jag kan inte sluta tänka på de bara.
Nu är det oc på femman, säsong fyra. är det någon mer som kollar? och  ikväll blir det greys.. Såklart ska jag se det! Och så ska jag följa med och hämta min bror, och så kanske jag träffar på fanny&fredrika också förhoppningsvis! Dom kommer ju alla hem från danmark idag, dom går ju i samma klass och har vart där på klassresa typ och spelat lite eftersom dom går i musik klass, de blir så tomt utan mina tvillingar ju.
Imorgon ska jag stå inför min klass och göra en muntlig redovisning all by my self, hatar sånnt. Vill helst inte men de är man såkalrt tvungen med, om vad man var och typ praoade någonstans, önskar att jag bara fick sitta ner i bänken istället och säga högt, hade varit mycket bättre ju.  På fredag är det två freställningar igen, fört en  klockan 9.30 sen en klockan 19.00. Sen på lördag klockan 15.00 står vi på scenen en sista gång med revyresan, oooooo im gonna miss it so badley!!!
Nu ska jag gå ner och äta.

pusshej!
ha en fortsatt trevlig vårdag alla! :)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-23 @ 16:50:09   

omgjort

tjenare everyone!
ännu en underbar vårdag, detta är inget väder att klaga i inte! Snart är sommaren här, underbart!
föresten har jag gjort om i min lilla blogg, all by my self;)
vad tycks, blev det snyggt?:D jag är ganska nöjd för att vara första gången jag gör om den så, förut har jag andvänt färdiga mallar som man kan välja på den här sidan.
Men nu tänkte jag att jag kanske skulle ta och försöka fixa lite själv för en gångs skull. jag tyckte det blev ganska snyggt iallafall:D kanske gör om den mer någon dag igen om jag kommer på nått mer man kan göra, man ska ju kunna ha bakgrunder och bilder typ men jag vet inte riktgit hur man gör sånnt ännu.
idag är jag sur och fantasilös. Jag har fortfarande inte fått ett enda svar om sommarjobb, hoppas verkligen jag får det snart, och så hoppas jag ju såklart att jag får sommarjobb också, så jag eventuellt kan köpa en moppe, jag vill ju så gärna ha en, önskar att allt inte var så äckligt dyrt, de svider i fickan efter minsta lilla chokladbit. jag är inte så bra på att spara nej, men om jag visste att jag skulle få en moppe inom kort om jag sprade skulle jag haft en för länge sen  ;) så smart har jag tyvärr inte varit, jag slösar allt när jag har min chans. Jag vill vinna på lotto, bli rik och köpa allt jag vill ha utan problem, de skulle vara rätt soft.
jag är sur på min matte lärare, han tror reiöst att jag inte kan decimaler och är helt dum i huvudet, gubbe. Kul att gå till matten nu då, har lust att skita i att gå dit bara för det. I sexan trodde lärarna också att jag var dum i huvudet, fick t.o.m gå till en kurator, och sen fick jag gå till en psykolog, öh jaha? där fick jag lägga pussel och massa tönterier, fuck school!!!!
längtar så mycket tills det är lov.

ha de toppen alla.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-22 @ 17:30:58   

Våren är underbar

hejsan allihopa!
idag har det varit ett stålande väder ute, nu närmar sig sommaren på hög nivå. Underbart med sommar. Längtar bara mer och mer. Imorgon ska jag ha lite mer somriga kläder i skolan kan jag ''avslöja'' ;)
Nu är det bara 6 veckor kvar till sommarlov. Då ska jag sola och leva livet, och hoppas på att sommarjobba mig till en moped, kan inte sluta tänka på det alltså.
jag drömde i natt att jag fick ihop pengar och så gick jag och köpte mig en moped faktiskt, det var så himla verkligt och allt. jag skjutsade min bror och  sen skulle jag åka och tanka. Så sa jag såhär till mig själv, o ja fanny du och jag på våra mopeder, jag har fått moped det måste jag säga till fanny och alla. Fan va roligt! Så knackade jag mig i huvudet och sa de är ingen dröm det är verklighet. OOOH va kul det är att vakna sen då..
Trodde de verkligen var verklighet, men men drömmar betyder ju något sägs de så vi får väl se.
Igår på väg hem från kupolen föresten, står de två gubbar och pratar vi vattenparken, då går jag och jossi förbi dom och så skiljs dom åt, den ena går åt andra hållet, andra åt vårat håll. Jossi ökar farten när han börjar prata med oss.
ensam i skicket blir jag för jossi är långt borta på ett par minuter.
Gubben: fan va alla ser sura ut deär fint v'äder, alla borde le. men vafan få se ett leénde då.
Jag: (log)
jag hörde nästan inte vad han sa, han stank sprit och sluddrade, jag var så otroligt rädd, jag trodde han skulle döda mig vilken sekund som helst. Sen sa han hejdå och gick ett annat håll SOM TUR VAR.
jag sprang ikapp jossi så vandrade vi vidare hemåt.
Visserligen var nog inte han så farlig, men ändå man vet ju aldrig va de är för skit ute nu. Jag var rädd i några minuter iallafall!

Nu har andra avenyn börjat. ska ner å kika.
PUSSS

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-21 @ 20:09:56   

Surt

jag har landat i en sur period igen..
Nu är det bara tre föreställningar kvar av revyresan. Hur kan det gå så otroligt snabbt allt? Vi började med allt i augusti liksom, och snart är allt över? jag fattar inte. och idag vettefasen vad jag ska hitta på heller, solen skiner och det är fint väder ute. Och min bror jesper, och fanny&fredrika är på väg till danmark med deras klass just nu, så kommer dom hem  på Onsdag kväll. Man BAAH!
och de blir ju lite tomt i hemmet också utan min ''kära'' tvilingbroder. vem ska jag nu köra med dom här dagarna?
När dom kommer hem igen, närmar det sig slutet för revyresan så denna vecka blir allt annat än bra 0_o
men snart är det sista april, och då blir det nog skoj iallafall, men då är inte fanny och fredrika hemma, dom är i portugal och frankrike då dom jävlarna. men vi ska ha kul ändå hoppas jag :)
har fortfarande inte fått ett enda svar om sommarjobb än. De blir nog ingen moppe för mig. men jag tänker fortfarande inte sluta hoppas förfan, jag vill ha en that's it!
Tjat om moppe hit å dit. Alla vet nog redan vad jag vill vid de här laget.
imorgon är det skola igen, nu blir det allvar igen. På fredag har vi två förställningar, men nästa vecka då blir det precis som vanligt igen, inget rep eller nått. Fyfan va surt de känns, finns inte ord.
Önskar att man kunde stoppa tiden ibland. Jag fattar inte att det snart är över..
Föresten har jag varit på marknaden, det kanske jag har sagt föresten. Mne skit samma, enligt mig var det inte europas störta nöjesfält. Inge karuseller för mig, känns bara meningslöst att slösa 30 kronor för 3 minuters åk. Men förra året var det hemskt när jag och fredrika åkte alibaba, vi satt i den snurrande saken i minst 15 minuter. jag mådde illa hela kvällen, då åkte vi hem för vi mådde så jäkla illa. Dom som sköter krusellerna på axel's tivoli är läskiga människor och så ser dom sura ut för det mesta.
orka åka karusell där, och karusellerna är typ trasiga också, de händer ju ganska många olyckor så man känner sig alltid osäker när ma ska åka nån av deras karuseller, speciellt om dom är höga.

image218

Den här har jag åktnågra gånger, och det gör jag nog inte om..
man blir bara yr och höjdrädd enligt mig!


Idag ska jag köpa skaer åt mina djur, så ska jag, possi och elin kika runt lite på kupolen och marknaden ingen. jag vill helst inte åka nån karusell, men jag kanske blir tvingad vem vet. idag är det ju iallafall halva priset, men nej.

Nu är det slut för idag tack för idag.
ha en underbar söndag alla.
PUSS

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-20 @ 13:16:17   

18 april

GRATTIS ANNAKARIN OCH NEO!!!!!! :)
hejsan alla! Kom hem ganska nyss, vi har haft föreställning idag igen, idag var det inte så mycket publik men dom var roliga ändå. Mycket aplåder och det är alltid mycket plus+++++
Imorgon är det bara en vecka kvar tills vi står på scenen sista gången med revyresan. jag gråter nästan i förskott, kommer sakna det så otroligt mycket, alla nya kompisar man har fått och allt. Vi måste hålla kontakten amigos!!!
Längtar inte kan jag säga, vil inte säga goodbye, never never. Kommer gråta sönder på scenen förfan! :( <3
jag och jade hoppade över dom två sista lektionerna idag, hon skulle hämta sin cykel som var på lagning. Då gjorde vi de, så fick vi jätte mycket tid över, jag prövade en jätte fin moppe hjälm där inne också. Sen åkte vi ner en sväng till blge marknad, det var faktiskt ganska stort :O Men inte europas största, fet glöm haha. ska väl dit igen imöra med några, innan revyresan drar igen igen. längtar redan hehe.

Nu ska jag gå och lägga mig.
puss
GOD NATT!
<3
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-18 @ 23:05:15   

SVAR PÅ KOMENTARER

FÖRLÅT, JAG VET INTE HUR MAN SVARAR PÅ KOMENTARER ;s
MEN DET ÄR JÄTTE KUL NÄR NI KOMENTERAR, SÅ FORTSÄTT GÄRNA ÄNDÅ! :) +++++++

(glöm inte att läsa inlägget under)
*puss på er.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-17 @ 21:18:48   

???

JAG VET INTE HUR MAN SVARAR PÅ KOMENTARER.
JAG ÄR INTE OFÖRSKÄMD, LOVAR.
MEN FORTSÄTT KOMENTERA GÄRNA ÄNDÅ! :) ++++++

puss på er*
(missa inte inlägget under)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-17 @ 21:13:44   

Revy Resan

idag har vi haft två föreställningar. Första, var inte kul. Publiken var seg, då blev vi sega och hade tråkigt.
MEN ANDRA GÅNGEN, SÅ JÄVLA UNDERBAR PUBLIK SÅ JAG VET INTE VAD. ÄLSKAR ER! <3
karlstad grabbarna tyckte att vi var jätte bra, dom ställde sig upp och skrek för fulla muggar, sen bjöd dom oss på deras innebandy match. Men jag och Fredrika cyklade hem istället, dom andra kanske drog dit iallafall. jag och fredrika åt en jätte god tårta hemma hos henne för hennes far fyller ju år idag. Den var god!
har varit framme med kameran hela dagen, så nu kommer det masa bilder från vår älskade revyresa.


HÄR DANSAR VI DEN SÅ KALLADE HATT DANSEN.
anna tania fredrika jag och erika
som är längst fram ;)

image190

HAIR DANSEN bild 2

image191







image211

IM HAPPY!

idag blev de ett helt bildgalleri hehe. Jag sa ju att jag var på hugget med kameran idag;) Imorgon har vi en till föreställning. Saknar det redan, förstår inte hur jag ska klara mig utan detta sen när det är över.

föreställningar (dagtid)
Måndag den 14 april kl 9.30 & 13.00
Torsdag -||- (samma som Måndagen ovan)
Fredag den 25 april kl 9.30


föreställningar för allmänheten:
[x] Fredag 11 april (genrep) klockan 19.00
[x] Lördag 12 april (premiär) klockan 15.00
[x] Söndag 13 april klockan 15.00

Fredag 18 april klockan 19.00
Lördag 19 april klockan 15.00
Söndag 20 april klockan 15.00 (extra föreställning om de behövs)

Fredag 25 april klockan 19.00
Lördag 26 april klockan 15.00
Söndag 17 april klockan 15.00

haha ja, de var alla föreställningar. Längtar inte tils nästa söndag då har vi våran sista. Det kommer vara sorgligt.

idag har det varit jätte mysigt väder, underbart nu börjar sommaren närma sig mer och mer. Så himla skönt, idag på hemvägen hittade jag och fredrika blåsippor, och mamma bröt mot lagen igår och plockade emd sig ett par styckna hem ;) Den här sommaren ska bli en bra sommar, som är värd att minnas. 2007 var en fin sommar men dock inte vädret. fan va jag ska skriva långt all the time, borde börja förvarna er läsare. Ingen komemr orka läsa, bara fanny dåra som är stammis for life. jag har fortfarande inte fått ett enda svar på något sommarjobb, sitter varje dag och hoppas att jag ska få minst ett så jag kan köpa en moppelitoooo, fan allt hänger på sommarjobb. men i nerförsbackar, när cykeln bara rullar brukar det kännas som att man åker moppe, mend et gör man ju inte. SUCK! Och nej jag har fortfarande inte gett upp hoppet om att få en moppe. jag ska ha en, om jag så är 65 år gammal förfan! Får jag en inte förens i gymnasiet då tar jag den ändå, liksom bättre sent än aldrig eller hur? haha vilka fina framtidsplaner jag har. Hoppas iallafall att det blir en mope sommar this summer. HOPPAS!!!!
Älskar detta underbara väder också, denna dag är en dag med mycket plus. +++++++++++++++++++



+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ni får en bild på min nya cykel som jag har börjat kalla för Siv.

image217
ÄNNT HON SÖT SÅ SÄG? ;D

Imorgon fyller min syster och systerson år också föresten, GRATTIS TILL DOM! :)

detta inlägg blev ett riktigt långt ett tror jag, det är en glad dag så då blird et att skriva mycket, och lägga in alla tusentals bilder jag har på datorn. datorn måste rensas snart.
Imorgon får jag pengar, ÄNTLIGEN!!! :D jag ska köpa nya skor, och så ska jag nog kolla lite på en moppe hjälm nån dag. Men imorgon hinner jag inte. Ska inte köpa nån hjälm än inte, men de är alltid kul att förhandsprova hehe. Jag hoppas fortfarande på att det blir en moppe sommar. hoppas mamma och pappa vbinner på lotto snart, för då får jag nog en moppe! Jag vill köpa en lott nu, ''plötsligt händer de'' jag ska slösa en tia på en tia lott snart har jag bestämt, det är alltid kul att prova om man skulle vinna. jag kan faktiskt ha lite tur med sånnt, om jag tror på de själv brukar de funka. Okej nu känner jag mig som världens babbeltacka.  Idag har jag faktiskt pratat med emma också, som spenderar sin tid för tillfälet i USA. Hamburgarnas hemstad! närå, men hon är där, och när klockan var 17.52 här i sverige var klockan 11.52 där. Lite coolt enligt mig.
Förlåt för långt inlägg, men ingen är tvingad att läsa :D
Nu ska jag sluta mitt bloggande för idag, bloggar nog imorgon  med om jag har tid och lust.

PUSS PÅ ER!!!!

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-17 @ 21:04:55   

UNDERBART!

hejsan hoppsan!
Sitter hemma ho fredrika, vi har övat danser här höhö. Vi har haft två föreställningar idag första gången var det helt meningslöst, publiken var så jävla seg så jag vet inte vad, men andra gången, ojojoj vilka underbara peroner, dom ställde sig upp och hela köret, skrek och jublade, det var skita kul, så jag kan lova att det var fart på grababrna från karlstad :)
det är ett underbart väder idag också, nderbart. Ska dans alite till nu, bloggar tonight.

PUSSSS
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-17 @ 17:09:28   

Första skoldagen

idag har jagh varit i skolan igen! Hela förra veckan gick ju bort, och halva denna, för i måndags hade vi två föreställningar, och igår var jag på pappas jobb för vi har fokusframtid veckor, då ska man besöka någon arbetsplats och sedan skriva om det hur det var där och så, så jag var där igår. Så fick jag med mig en liten moped ''bok'' hem av pappa, det stod om moped klass1 (eu9 och moped klass2 (30 moppe) och gissa om nån blev ännu mer sugen på att skaffa en??
det finns verkligen inte ord för hur mycket jag vill ha en moppe, jag har drömt om det flera nätter i streck, och jag vill vill vill ha en. Det skulle vara både bra och roligt och allt! Nu hänger allt på sommarjobb, om jag får sommar jobb i sommar, då ska jag gå raka vägen ner till nån affär och köpa mig en efterlängtad moppe. Jag måste måste måste få sommarjobb this summer, annars kommer jag ruttna och dö utan moppe.
Jag och fanny var ju ut och lämnade 16 ansökningar/cv till olika affärer/cafeér o.s.v så jag tycker att något borde vi väl iallafall få. Annars kan jag ju glömma moppe, och då köper nog inte Fanny någon heller och då kan jag glömma det ännu mera. Mitt liv kommer gå sönder, jag vill så gärna ha moppe. Nu hoppas jag så jävlans mycket att jag ska få sommarjobb.

image172image174
image175image176

image177image178


Snygga va? Inget jag skulle säga nej till iallafall, jag lovar om jag hade pengar hade jag haft en nu!!!
Fanny, du borde köpa moppe innan du ångrar dig ;)
If i was a rich girl nananana.. Om jag hade pengar nanananana..



Det blidde ett riktigt moppe inlägg idag, hoppas att mamma har sett det höhöh... på tal om mamma, så berättade hon idag att på nyhetsmorgon i morse hade en tant skrapat lott, och vrt ni hur mycket hon vann?
5 MILJONER KRONOR!!!!!!!!!!
ibland är livet verkligen orättvisst så det bara ryker om de ;|
Det vill jag också vinna, plötsligt händer de som man säger. Men jag hittade faktiskt en 500 lapp förut när jag hade varit och handlat med familjen, och de var den dagen jag handlade slut för allt, (som jag hade innan) och så hittade jag plötsligt en 500 lapp ensam och oskyldig på golve,t det var underbart kan jag lova. Skulle ha sparat den, men den tog slut efter två helger eller nått sånnt, jävlar vilken slösare jag blev, men inte i början då var jag bara snål för jag ville absolut inte bli av med den. Jag ångrar mig bara nu när jag sitter här pank, att jag inte sparat och lagt undan en massa pengar då och då, vem vet, jag kanske hade haft en moppe idag om jag inte hade varit så osmart. Det är störande till tusen, art jag inte kan få någon moppe öfr att jag inte har råd, och inte mina föreldrar heller. Det svider att se folk komma med sina moppar i dom drygaste backarna.. Snyft. Om tio minuter är det oc, säsong 4 men jag orkar inte se på det idag. Ska iallafall se imorgon, det var längesen jag såg sista säsongne nu och det är rätt så saknat. igår var det iallafall dom desperata hemma fruarna igen, det är ju så bra. Äntligen har det börjat igen, och nu har jag även börjat titta lite smått på den nya serien ''dirty sexy money'' den verkar väl rätt så bra, det visar väl sig så småningom. Alla säger att gossipgirls är sååååå bra. det orkade jag alsrig se på höhöh.

image187image188

och imorgon är det dags igen för ''revyresan'' !!!!! :) Så här står det om oss.

Succé för Revyresan

Just nu gör föreställningen "Revyresan" succé på Maximteatern. Projektet är ett samarbete mellan elever på gymnasiesärskolan Ljungbergsgymnasiet, högstadieelever från Forssaklackskolan och Borlängerevyn.
Revyresan startade med att några elever från skolan och representanter från Borlängerevyn såg föreställningen "Elvis" som "Glada Hudikteatern" framförde på Cirkus i Stockholm våren 2007. Man blev så inspirerad av det man såg att man bestämde sig för att sätta upp en egen revy i Borlänge.
Inkluderingsprojektet IDA har varit den gemensamma länken under projektet och rektorerna på skolorna ser projektet som ett led i det viktiga samarbetet och den inkludering av elever i olika skolformer som bedrivs.   Premiären skedde den 12 april och revyn spelas den 18, 19, 25 och 26 april. Föreställningarna den 18 och 25 april börjar kl. 19.00 och den 19 och 26 april börjar "Revyresan" kl. 15.00.   Revyn är en härlig mix av sång, dans, sketcher och monologer, framförda på ett fantastiskt sätt av eleverna. På premiären och på föreställningen den 13 april fick aktörerna i "Revyresan" stående ovationer från publiken.   Biljetter säljs hos Borlänge & Co.  

image189

:D
nu orkar jag inte skriva mer, det blev ett sånnt där långt inlägg idag igen. Skriver kanske imorgon.
Pusshej!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-16 @ 16:42:49   

revyresan

idag har vi haft två föreställningar, med våran skola i publik på båda, uppdelade ofcourse. På förmiddagen var de inte lika roligt för publiken då var rättså tråkig haha :P men sen på eftermiddagen var det en rolig publik iallafall! :) Imorgon ska jag praoa lite på min faders jobb, sen på onsdag ska jag till skolan igen, har inte varit där på jättäää länge nu ju, har varit så mycket med revy repningen och allt! På torsdag är det två föreställningar igen, hoppas det blir kul! :)
tack fanny för rosorna, :D
åh det är så kul med revyresan, jag önskar att det aldrig tog slut, gud jag kommer vekrligen sakna ALLA.
Menmen, den dagen den sorgen.
Nu har man sett i tidningen att den där 42 åringen har erkännt mordet på Engla, och även på nån pernilla.
Engla blev ju kidnappad när hon skulle cykla hem, och så mördade han henne, det är ett litet barn ffs! hur tänker man? Varför?!! Hon hade ju hela livet framför sig, stackar liten va hon måste ha varit rädd de sista timmarna av sitt liv...
Vila i frid Engla... <3
Stackars hennes vänner och familj, dom måste vara helt förstörda, de är nästan som man börjar gråta själv, jag tycker det är så himla hemskt, fattar inte hur man kan göra så. fattar verkligen inte,
jävla idiotiska kåtbocks gubbjävel, förtjänar tortyr och dödstraff förfan!!!!!!

nu orkar jag inte skriva mer, snart börjar andra avenyn och så ska jag hoppa in i duschen,

cya!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-14 @ 19:42:13   

Premiär dagen

HEJ!!!
idag har vi haft premiär, och det var så otorligt kul och underbart!!!!!!!!!! älskar det verkligen, älskar alla som 'är med och allt, alla är så underbara:)
igår var det genrep också, och idag preimär som sagt, det var nästan fullsatt och vi fick många applåder hela tiden, det är så roligt :D Imorgon har vi också föreställning, och även på månda,g kulkul. Men på måndag är det våran skola som ska vara publik, det är mindre roligt x|
Och gissa vem som var där idag då? En kändis faktiskt, bög babsan haha,d et var lite coolt enligt mig! ;D
Så idag har vi snackat med en kändis, som tyckte vi blev snygga, eller ''snyggare'' när vi blev sminkade haha :D

image171

nu orkar jag inte skriva nå mer,
ha det underbart!
puss
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-12 @ 20:13:43   

redigerat av mig

image162image163

image165image166

image167

image168image169

hehe värsta ego pics. Sista bilden är iallafall på elin.


image170
Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-10 @ 19:54:56   

fortfarande 9/4

image161
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-09 @ 19:36:03   

9/4

hejsan hoppsan. Idag har jag tillbringat halva dagen i aquanova, och nej så kul var det inte. Men bättre än skolan iallafall. Och imorgon är det maxim som gäller igen, heldagsrep.

 Nu är det nära till premiären och det skålar vi på tycker jag!!!!!! :)

image158

Sitter och håller på med photoshop igen haha, de är min nya hobby, vill lära mig göra jätte fina och coola bilder så håller liksom på att testa mig fram lite.

Förut hade vi ett as lätt program som hette adc bildförbättring, nu har vi det inte längre, det var också roligt att hålla på med. Photoshop är ganska svårt tycker jag.

har gjort om lite olika bilder, tyckte bilden på glasen blev lite frän ändå.image160
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-09 @ 19:15:47   

icke bitter Tisdag

för en gångs skull var detta en bra tisdag, slapp skolan och tillbringade hela långa dagen på maximteatern, idag gick det bra att dansa, till och med utan Bevita (dansläraren). Nu börjar det gå riktigt bra här ;D och det känns gött! Har fått min nya cykel också så det blev att cykla till maxim idag med fredrika, och hem. Den rullar på bra. jag drömde att jag hade moppe i morse, sov verkligen as djupt, och precis när jag skulle gasa på i drömmen så kommer mamma in och väcker mig ;( Det var en rolig dröm, synd att det inte var verklighet bara!
Imorgon är det friluftsdag, ska väl till aquanova med några brudar från klassen, och imorgon fyller ju josefine ''possi'' år också, då blir det såklart att gratulera henne! :) Men det gör jag imorgon inte idag, de är fusk hehe. Om en vecka har jag hört att desperate husewifes ska börja igen, äntligen, har väntat ihjäl mig efter det!!! Kommer knappt ihåg vad som hände sista avsnittet, nån som kommer ihåg? Åh, har ni läst tidningen om den försvunna 10 åriga flickan? Fyfasen vad hemskt! stackars henne, och hennes familj! dom måste ju vara grymt rädd och oroliga, och om flickan lever, måste hon ju vara piss rädd, det skulle jag verkligen vara om jag var kidnappad nånstans, stackars, hoppas dom hittar henne snart, oskadd och levande! :/
Den här veckan, har varit soft och kommer bli ännu mer soft. Vi har varit på maxim och repat hela dagarna under veckan, och imorgon är det som sagt friluftsdag, på torsdag är det heldagsrep igen och på fredag drar vi efter lunch för att återigen repa :D Och så på Måndag har vi föreställning så då slipper man skolan igen. Det är skönt, men dock inte när man kommer efter så mycket, det kommer väl antagligen bli hur mycket som helst man måste ta igen suck. Men snart är det sommarlov, tiden går så fort så fort, man hinner knappt med att andas ju. hoppas på en fin sommar med bra väder så man kan bli mycket brun!! i år ska jag fan sola varje dag om det är fint väder, sitta uteoch sola istället för att sitta vid datorn eller nått, vara med kompisar, bada&sola. Och så hoppas jag att det är fint väder på sista april, det ska bli enm rolig dag hoppas jag på:) Men det tror jag väl att det ska bli! Oj, vad mycket jag skrev idag då. ofta nån orkar läsa haha. det är väl inte så många som läser ändå men skit samma, fanny läser ju iallafall;) Nu kommer det lite färska ego bilder också föresten!

image152image153image155

haha fjortisbilder, det ser ut som jag har hur mycket smink som helst, men det har jag inte! sanningen är den att jag har gjort om bilderna om ni inte hade klurat ut de hehe;)  Jag försöker lära mig mera photoshop, det finns ju vissa som får sina bilder helt sjukt snygga! jag är inte så bra på det än, men jag hoppas jag blir det så småningom. är det något kul att se på tv idag föresten, nån som vet? justja, andraavenyn! det glömde jag bort lite :P Det är bra enligt mig, och många andra. Men nu har jag saknat DH, men som sagt börjar de ju om en vecka igen, men mest saknar jag mitt älskade OC :'(  Hoppas att dom visar säs4 snart, den har jag bara sett en gång och det var ju mer än ett år sen så jag kommer inte ihåg så mycket, ska inte rabbla upp vad jag kommer ohåg för nu har jag redan skrivit ett långt inlägg, idag hade jag tydligen lite mer fantasi om vad jag skulle skriva.
Här 'är lite bilder på mina småttingar, aw. dom börjar bli stora nu skruttarna. Love.

image156
image157

Nu ska min kära bror ha datorn, ha en bra dag everybody!!! :)
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-08 @ 18:11:51   

En dålig start på veckan

i Lördags fick jag min nya cykel, mamma och pappa åkte och hämtade min å jeppes i västerås, igår satt pappa ihop dem, då blev jag glad och tänkte va bra då kan jag ju äntligen börja cykla till skolan, slippa åka buss och krångla. Så väcker pappa mig tidigare idag och säger, ni måste upp tidigare, ni måste åka buss i dag det bara öser ner snö. Gissa om man blev glad, när man sedan tittar ut är det helt vitt ute och då blev jag så jävla sur.
idag har vi haft ännu ett heldagsrep, och nu sitter danserna verkligen, på lördag smäller det, då är det äntligen premiär!!!!
Justja, Lördags överaskningen:
Vi gjorde en överaskingsfest åt Josefine som fyller år på Onsdag, det blev äntligen lyckat. Vi hade koj! Orkar inte lägga in bilder, om ni vill se dom får ni gp in på min bilddagbok och kika istället.

http://l-w.bilddagboken.se

Nu har jag faktiskt också tagit bilder på lite olika outfits som jag tänkte visa, lite wonnabe menmen. Det är roligt!

image143image144image145


Denna ''klänning'' köpte jag för 199 kronor på wear it company, fin till sommaren!


Igår rensade jag lite av min garderob, som ni ser är det inte så lite kläder heller.

image147

Det var några outfit bilder.
Blev inte så många ändå va. Men skit samma! Ska väl ta litemer en annan dag i guess.
Nu har jag infört en ny regel höhöh, 
ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG SKRIV EN KOMENTAR MED ERAT NAMN TACK! 
det kan ju vara lite kul att hålla koll på vilka som läser ju hehe.

har nyss gjort om lite bilder i photoshop, den här vart ju lite cool.



image150



men nu ska jag kika lite på andra avenyn, skriver nog imorgon igen.
Hej så länge! :)







Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-07 @ 19:59:12   

Första Torsdagen i april

häy!!!!
Allt bra? Med mig är det gött höhö. Idag åkte jag till skolan när vi började klockan 8, sen hade jag svenska, efter svenskan drog jag till fredrkas skåp och väntade på henne, sen tog vi då sällskap till maxim. Vi har övat all day long, nu sitter alla danserna nästan perfekt. Om en veckan är det genrep, sen är det ju premiär. Denna helg är den sista man får sova ut, så det tänker jag göra. På Lördag är jag ensam hemma om man inte räknar med bröderna, sen ska jag upp till fredrika :D
idag var det jätte fint väder ute, solen stekte och svettet rann höh, närå, me varmt var det, jag höll på att dö på bussen. Jag och Fredrika cyklade ner till ica, för jag skulle köpa lypsyl, så köpte jag en twix till mig själv också, den satt fint kan jag lova.  Har faktiskt hittat min kamera sladd nu föresten så snart kommer det in lite nya bilder, orkar inte lägga in några nu bara. Ska snart sussa tänkte jag, annars ramlar jag ihop i skolan imorgon, det har jag ingen lust med.
ha de gött, alla.
PUSS
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-03 @ 21:35:24   

2 april

jag har inte varit in på ett tag och skrivit nått, har inte orkat. Skriver väl lite nu då.
Lovet är slut, skolan har börjat. Imorgon ska jag till maximteatern klockan 10 och repa inför revyn, för snart är det preimär så nu börjar det bli lite stressigt, vi har imorgon och en till heldag på oss att kunna allt, sen är det genrep, och premiär, börjar pirras lite i magen, 14 april ska hela skolan komma och kolla, så det är lite nerväst, jag kommer snubbla elelr göra bort mig på något vis när jag står på scen, jag känner det på mig, gud va hemskt! Längtar mycket till vi börjar med föreställningarna, men det kommer bli fullt upp nästan hela april, vi håller på tills den 27 april, då hinner man vikla sig lite inför sista april;) Då ska jag umgås med, possi, terese, emma och elin, eeventuellt tania också. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir nog kul iallafall:)
På lördag blir det kul, jag tänker inte avslöja något förens efter lördag, ifall ''hon'' skulle råka läsa min blogg. På onsdag har vi frilufts dag igen, då blir det aquanova igen hehe. Har tänkt att jag ska lägga in lite nya bilder på outifts, och mer men jag hittar fan inte min kamerasladd,vette fasen vart den är någonstans. Aja, ska väl leta efter den snart om jag orkar. Ikväll blir det grey's anatomy eller hur de stavas, de är ett bra program men de blir rättså lika hela tiden, ändå kan man inte låta bli att titta på det!
idag gjorde vi paj på hemkunskapen, hallonpaj. åt helvete för mkt hallon, det blev inte så gott tillslut, jag dränkte pajen i vaniljsås. Imorgon ska jag ut och springa, sen gymma igen på söndag, nu börjar det faktiskt bli dags att komma lite i form annars kommer jag bli fet så mycket skit som jag stoppar i mig.
I Måndags var jag och fanny på stan och kupollen och försökte hitta sommarjobb, vi lämnade in 16 ansökningar så nu hoppas jag verkligen på att få jobb i sommar. jag vill ha moppe, men så mycket får jag nog ändå inte ihop. Ska iallafall köpa mig en hjälm mot sommaren, de är bra att ha när kompisarna skaffar moppe, om dom skaffar, några ska iallafall skaffa så de blir väl att åka en del. Vi får se.

Nu ska min bror ha datorn.
puss lollo
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2008-04-02 @ 17:51:35