♥ now you're just somebody that I used to know

härlig tisdag- pengar, studentmössan har anlänt, en fet pizza till lunch, finfina vänner, the royal wedding gossip girl, godis...




Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-31 @ 15:35:39   

♥...en vacker dag

...en vacker dag, ska jag skaffa mig ett jobb och tjäna fett med pengar, tillräckligt mycket pengar för att på så vis skaffa mig en egen lägenhet och flytta hemifrån, inreda ett hem till mig där jag och mina två katter ska bo och trivas bra där tillsammans med en massa läckra ikeamöbler och snygga tapeter och allt som hör ett hem till. ja och som sagt, två katter ska jag ha. ni förstår, jag verkligen älskar älskar katter!!!!! så att skaffa katt är för mig som att uppfylla en dröm kan man säga ja, så det måste jag ju utan tvekan göra!! två sibiriska, just den sorten är allergivänliga, så där har ni svaret på varför jag just ska ha den sorten, plus att dom är fruktansvärt söta också, som dom flesta katter är såklart! men dom är dyra....men det gör inget, för dom kommer vara värt varendaste liten krona kan jag lova er!!!! gosiga och riktigt myspysiga ska dom vara också!! jag ska bo i en lägenhet som ligger ganska centralt, helst jättecentralt. och ja, där ska jag bo och där ska jag trivas, jag och mina katter! en vacker dag!!!!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-30 @ 21:18:37   

♥ can't let go of what we used to be

då var det måndag igen, dvd. och det har faktiskt varit en ovanligt skön dag för att vara måndag, den ni! jag hade bara två lektioner och en rätt lång håltimme, så det var inte så dumt så att säga! efter skolan åkte iallafall jag och emma hem till lappo ett tag och hälsade på lite sådär, det var ju ett tag sen sist så! tyckte det var lite roligt att hans ena katt försökte våldta sin egen dotter......sen åkte vi hem igen en snabbis, och tog sen bussen ner igen för att äta lite donkenmat, som vi längtat hehe. det var gott! men självklart blev vi inte mätta, tjocka som vi är!! så vi tog oss en varsin....mmmm körv!! satt fint. och nu sitter jag här på världens mest obekväma stol, sitter inte lika fint så att säga. men vad gör man liksom, det är bara att gilla läget! förresten så skulle jag väldigt gärna ha sommar nu, längtar så fruktansvärt mycket till sommaren och studenten, och imorgon kommer äntligen mössorna, woop woop!!
...ett litet smakprov från studentplanchen som vi i våran klass håller på med som sedan ska sättas upp i arbetslaget, nedräkning!!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-30 @ 20:17:07   

♥ turn over everything time can heal us again, I'm tender in your arms

goddagens! idag sov jag till ungefär halv 2 och sen kände jag att det kanske var dags att gå upp..så det gjorde jag. sedan glodde jag och mamma lite på tvn, där 101 dalmatiner visades, nawie...lite mysig nostalgi film sådär!! sen gjorde jag mat, och nu sitter jag här, och måste göra lite skolarbeten, fyfan vad jag inte vill..men har ju en redovisning på religionen imorgon så det måste göras. usch. ont i huvudet har jag också. nej nu måste jag sluta klaga här. och börja jobba!! jobba jobba joooobba. hejdå.
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-29 @ 17:27:29   

♥ tjena erkan min gamle vän

hahaha nostalgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-29 @ 17:12:27   

♥ summer dreams

saknar dig underbara sommaren
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-29 @ 16:52:23   

♥ äckliga facebook

allt jag inte ville ha, var tidslinjen. tack facebook!!!!!!!!!!!!!!♥


Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-29 @ 16:21:00   

♥ amen shuueee




Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-29 @ 00:26:19   

♥ livet

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-29 @ 00:15:00   

♥ I belong to me, I don't belong to you, my heart is my possession, I'll be my own reflection

lördagkväll, löngehelg=fullproppat på krogen osv. och jag frågar mig själv nu en gång för alla vad i helvete jag gör hemma.....är fruktansvärt uttråkad förstår ni. men jag hade iallafall en trevlig kväll ett tag, jag och mamma gjorde ost&skinkpaj, sen blev det filmmys, jag mamma och niclas, dom enda som var hemma för tillfället. mina andra bröder är ute och har roligt nu, precis som carrot och terese och många många andra. åh jag skulle följt med!!!!! jaja man lär sig av sina misstag haha :-( ville bara tycka synd om mig själv litegrann såhär på kvällskvisten. åh, om jag ändå hade haft en katt, då vore kvällen och hela mitt liv fullbordat, ja hehehehe puss och hej.......
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-28 @ 23:41:35   

♥ ai se eu te pego

goddag! idag är det lördag och det var skapligt skönt att få sovmorgon verkligen...gårkvällen hos caroline var rolig också med trevligt sällskap, spel och godsaker! och idag blir det ännu en lugn kväll, skönt! är fortfarande inte helt frisk, förkylningen går ju aldrig över......blir lite smått galen!! så en lugn helg kan nog behövas för en gångs skull! nu tänkte jag flota med lite chips och godis framför ett avsnitt one tree hill. myspys!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-28 @ 12:25:55   

♥ shells of silver

aloha!! veckan början närma sig sitt slut och imorgon är det alltså fredag igen, och det ska bli fruktansvärt skönt med helt måste jag bara få påpeka! idag har jag har haft en skön skoldag med endast två lektioner, vi slutade alltså innan elva, helt okej att ha så på torsdagar ändå! efter skolan åkte jag hem till mig och bara tog det lugnt ett tag, sen tog jag och erik bussen hem till emma och var lite sociala där ett tag. sen åkte jag hem igen och åt, och sen tog jag med mig min kära tvillingbroder på lite ärenden. köpte med mig en chipspåse också till imorgon till mig och mina kära vänner, och ni kan vara lugna...tänkte på er och köpte inte dillchips, fastän en del av mig väldigt gärna ville ha det, men nej. tänkte på er mina små vänner. kan ju inte sitta och trycka en hel chipspåse för mig själv liksom, vilket jag hade fått gjort om jag lyssnat på den andra delen av mig. varsågoda!!!! hehe.....nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite film och äta lite gott och sådär, skönt! pösss på er.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-26 @ 20:36:45   

♥ all kinds of time

tjena tjena!! idag började dagen med en mycket härlig sovmorgon, underbart! sedan hade vi bara två lektioner som vanligt på tisdagar. första lektionen hade vi psykologi, och vi fick se film, NALLE PUH haha, älskar dom filmera, så mysigt, åh tecknat, åh disney♥ det var en bra lektion då så att säga. sen hade vi samhällskunskap och den var typ allt annat än drygt. skön dag alltså! nu ska jag ta det lugnt ett tag framför gossip girl. sen ska jag pallra mig hem till carrot och umgås med mina finfina vännor! vi hörs gott folk.
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-24 @ 16:37:53   

♥ bilder från fredagen som utlovat

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-22 @ 15:18:32   

♥ even the best fall down sometimes, even the stars refuse to shine, out of the back you fall in time, I somehow find, you and I collide

god morgon, är ganska så nyvaken om man säger så...är sjukt seg idag, känner mig bakis även fastän det blev nyktert igår.. men det var iallafall helt okej trevligt! det började med en hemmamyskväll hemma hos carrot med spel, chips och fruktsallad, mycket trevligt! hade nog faktiskt hellre stannat där igår istället för att dra ut, men så blev det inte! och på s2 var det väldigt dött och tråkigt till en början, men det blev roligare när alla andra kom igång och så vidare. musiken var verkligen mycket bättre igår också än var den var i fredags kan jag lova. tur det iallafall, musiken är viktig viktig!! jaja.........................................
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-22 @ 15:07:30   

♥ I have this feeling, it's haunting me

fick för ett tag sedan idag reda på att en kille från min gamla pararellklass dog inatt, det känns sjukt konstigt även om jag inte kände honom så, men har ändå gått på samma skola i tre år och bytt något ord med varandra någon gång sådär..tänker på hans familj och hans närmaste, vill inte ens föreställa mig deras situation. tänk att förlora någon familjemedlem eller en bästa vän. det är något jag är livrädd för, jag skulle hellre dö själv först, än att få vara med om det helt ärligt! vi lever i en sjuk värld och livet är så fruktansvärt tragiskt ibland. sånt här gör mig rädd, man ska verkligen vara rädda om varandra och speciellt rädda om personerna i ens liv som man älskar♥ vila i frid kalle karlsson!


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-21 @ 18:48:26   

♥ and I felt faint of heart cause I was caught between, the weight of everything I couldn't say

chips, dipp,cola och choklad får förgylla min eftermiddag idag. ikväll står utgång nummer 2 troligtvis på schemat, blir nog bra! gårkvällen var också bra, men på S2 var det lite folk och dålig musik, så minuspoäng för det. hoppas på en bättre kväll ikväll med bättre musik och verkligen mer folk! men aja, vi hade iallafall trevligt hos nicklas först, och sen slutade kvällen med lite fyllemat på milano, gott som vanligt. sen kom ted och skjutsade hem mig och erkan, inte helt fel att slippa åka buss och så vidare...:) nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på mitt kära gossip girl och vräka i mig allt jag orkar, mer bilder kommer sen!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-21 @ 15:53:52   

♥ hälsa tills satan är här

tjeeeeena,SHUE!!! sitter hemma hos nicklas i kvarnsveden och konsumerar endel alkohol med ett skönt gäng. blir nog en bra fredagskväll det här gott folk!!!! söt katt också, nawie! pöss på er. vi ses i dimman.....
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-20 @ 22:21:35   

♥ firar helgen med en utgång

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-20 @ 17:07:25   

♥ like a city besieged, it was the loneliest thing

god morgon gott folk! idag pallrade jag mig upp vid halv tolv och åt lite pepparkakor, sen städade jag nedervåningen tills mamma kom hem. duktig jag är ibland när jag vill..kanske borde ta och städa mitt rum också? det ser ut som jag vet inte vad, men det är så mycket damm i rummet att man blir allergisk iallafall, så ni kan ju tänka er att det är allt annat än städat där då...och så är det ju fredag idag också, ytterst trevligt, skönt med helg också! och nu när jag är så gott som frisk så blir det nog förmodligen utgång ikväll, det blir nog bra de där, trots en massa krångel hit och dit, så med andra ord är allt i sin ordning...krångel brukar höra till tydligen..men ja, vi får helt enkelt se hur kvällen slutar osv! nu ska jag belöna städningen med one tree hill säsong 9, såg att det kommit några avsnitt ut igår så blev tvungen att ladda ner!!!! wooopi doo!  pöss på er.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-20 @ 13:00:38   

♥ and I know you will make it trough alive, cause you never said goodbye

hejsan svejsan! har inte så mycket att skriva om egentligen eftersom att jag inte har gjort speciellt mycket idag, förutom att sitta vid datorn och kollat på gossip girl. och kollat om på videon jag la ut här i bloggen på chuck och blair, om och om igen. låten är så bra också, hittade den tillslut, eller min bror hittade den.....men vilket som, blev överlycklig♥ jaja!!!! har iallafall tagit mig samman och laddat hem breaking dawn nu, de ni! så om ett tag ska jag slänga mig ner i min kära säng och kolla på den, och hoppas att kvalitén duger finfint på min tv, man vet ju aldrig liksom så att säga. förövrigt så är jag sugen på chips, åh chips...har inte ätit det på snart två veckor!!! det är rekord för att vara mig, måste dämpa ner lite på det förstår ni. lider...måste hålla mig borta ett tag till...nu ska jag duscha, eller något. förresten, lyssna på den här låten nu, den jag nämde nyss, den är så fiiiiiiiiiiin och så bra och jag bara älskar den!!!!!!!!!!!!! Courrier – Between♥♥♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-19 @ 20:25:40   

♥ chuck and blair

åhåå, får rysningar, så himla fint och sorgligt, kan inte sluta titta!!!!!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-19 @ 15:02:53   

♥ mmm hambörgish

Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-18 @ 19:24:52   

♥ push it back on it bring it back on it

goddagens! idag stannade jag hemma från skolan för att jag har blivit förkyld, inte så trevligt att vara i skolan när näsan bara rinner och rinner och har sig och så vidare, så en hemmadag fick det bli! tacka vet jag min bästa vän nässprayen♥ så idag har jag kurerat mig i soffan framför gossip girl och vilat i hopp om att bli frisk snart, tänker då fan inte vara sjuk i helgen iallafall!!!! så det blir att vila resten av dagen för mig idag då helt enkelt!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-18 @ 18:11:07   

♥ hehe lite då

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-18 @ 15:49:03   

♥ vet vad jag ska göra när jag kommer hem

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-17 @ 16:43:01   

♥ one day you're gonna realise, you've been sleepwalking trought it all

aloha! idag har det varit en mycket skönare skoldag än var det var igår måste jag säga. vi hade bara två lektioner idag och en lång rast, och på lektionerna fick vi sitta ute och jobba eftersom att vi inte gjorde något speciellt riktigt, så det var skönt iallafall! men om en timme måste jag pallra mig ner till skolan igen för vi måste vara där och jobba under öppet hus, det känns jobbigt att behöva åka tillbaka igen liksom, och ha en dryg lektion, svenska C närmare bestämt, åh vad roligt CAN'T WAIT!!!!!!!!!!!!!! nej. så nu ska snart äta kyckling och ris. ris är inte så gott, men kycklingen vinner över riset så att säga. vi hörs mina små kompajnoner!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-17 @ 16:31:21   

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-16 @ 21:32:48   

♥ något slags tidsfördriv på något vis

jomenvisst. fina bilder också, duktig fotograf kallas för det har jag hört!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-16 @ 21:17:52   

♥ take me to your hideout one more time, stay here now. stay here, cause then when I'm falling the downhills will all be worth it, to get that high

idag har det varit en sån där dag typ, "jag vaknade imorse och så var den dagen förstörd." jag somnade alldeles för sent i natt och det resulterade i en jobbig dag, jag har verkligen varit trött från början till slut, och dagen är inte ens slut än..men snart så! ikväll blir det en tidig kväll för min del känner jag, kan knappt hålla ögonen öppna nu ens. skönt att vi har sovmorgon imorgon iallafall säger jag bara! förövrigt så har jag lyckats dragit på mig ännu en förkylning som snart med all säkerhet bryter ut, igen, jobbigt värre. skolan är också jobbig, jag känner mig redan galet skoltrött och det har knappt ens gått en vecka sen lovet, ser ju lovande ut det här! men nu är iallafall nedräkningen till studenten uppsatt på väggen i vårt arbetslag, ska fixa en bild till det också, härligt!! och förresten, jag som jättetrött, jättehungrig och sötsugen som jag vet inte vad, är nog världens sämsta kombination, ni förstår nog inte vilket humör jag kan ha ibland haha, skrämmer nästan mig själv lite till och med...
....det var iallafall inte bara jag som hade en hård dag i skolan idag...;)
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-16 @ 21:01:44   

♥ I pray that just this once, I will get exactly what I want

hallå där...sitter i skolan och har min sista lektion för dagen, webbdsign.....kul.... är jättetrött också så det är ganska svårt att hålla ögonen öppna så att säga. slutar om cirka tio minuter och jävlar va skönt det ska bli. ikväll ska jag försöka sova i tid så att morgondagen inte blir lika dryg.....aja vi hörs!!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-16 @ 15:12:47   

♥ i brist på annat att göra...

Vad har du gjort idag?
klivit upp, tagit mig till skolan, varit i skolan, är i skolan..
Vad dricker du helst när du är törstig?
cocacola, livets dryck!!
Vad var det sista du drack?
mjölk!
Hur ofta äter du snabbmat?
alldeles för ofta, love it♥
Har du brutit något någongång?
nej faktiskt inte!
Föredrar du silver- eller guldsmycken?
silver för det mesta.
Vem är din femte kontakt i din telefonlista? Hur känner du personen?
carrot, en av mina närmsta vänner och har känt henne i några år nu!
Vilka var du senast med?
emma,carrot,terese, erkan
Vilken låt lyssnade du på senast?
one last ride-erik hassle feat johan dahlbäck♥
Om du måste välja; randigt, rutigt eller prickigt?
randigt!!!!
Vad föredrar du för mjölk; blå, grön eller röd?
grön eller blå.
Sov du ensam inatt?
ja!
Sover du bäst ensam eller med någon?
för det mesta bäst ensam..
Sover du fortarande med gosedjur?
nejnej haha..
Har du någon gång ljugit om vart du varit för dina föräldrar?
nej det behöver jag inte.
Kan du vissla?
ja.
Har du sett en fallande stjärna?
jajamen, några gånger.
Vad blir du irriterad av?
folk som ljuger osv.
Vad blir du arg av?
blir inte så ofta arg så vet inte riktigt, det är olika.
Har du fräknar?
nej!
Någon frukt du inte tycker om?
kommer inte på någon faktiskt.
Vad föredrar du; duscha eller bada?
bada!!
Lider du av någon sjukdom?
astma.
Har du badat badtunna någon gång?
nope!
Vem av alla du känner vet mest om dig?
mina närmsta vänner.
Vilken är knäppast av dina vänner?
emma om man inte räknar med mig.
Har du någon favoritfilm?
älskar titanic♥
När kysste du någon senast?
det var ju ett tag sen dårå.
Kan du vara allvarlig?
om jag vill.
Skrattar du åt dina egna skämt?
hahaha JAAAA!!
Vad har du för dator?
en dålig en.
Har du träffat någon från internet i det verkliga livet?
yes sir!
Har du någonsin velat bli frisör?
när jag var mindre.
Vad föredrar du; te eller kaffe?
är inte så förtjust i varken eller, men kaffe då.
Har du ångrat ett förhållande?
nejdå.
Har du ångrat en kyss med någon?
nej, inte vad jag kommer på!
Har du blivit utnyttjad någon gång?
ja det har jag nog.
Vad skrattade du mycket åt senast?
vet inte, men det var roligt!
Är du längre än 160cm?
ohja!
Kan du bevara hemligheter?
ja-a.
Litar du på någon?
självklart!
Är du bra på att visa känslor?
njae det är inte min starka sida så att säga.
Har några av dina vänner barn?
haha nej!
Tycker du om att åka pulka?
förr i tiden iallafall.
Har du blivit bränd av en humla någongång?
faktiskt inte.
Har du blivit stucken av en geting någongång?
ja en gång, det vill jag aldrig vara med om igen:)
Provar du alltid kläder innan du köper dom?
för det mesta.
När köpte du senast nya underkläder?
några veckor sedan!
Är du petnoga när det gäller köp av kläder, smink och andra produkter?
lite kanske.
Vad använder du för hårprodukter?
schampoo&balsam, hårmoussé.
Vem skällde du senast på?
förmodligen min kära tvillingbror.
Dömer du folk lätt?
njae inte direkt.
Har du ofta ångest?
beror på.
Har du lätt för att koncentrera dig?
haha nej gud.
Använder du någon insmörjningskräm? Vilken?
en till händerna och sen bodybutter..
Var har du ont?
ingenstans, eller höfterna lite till och från.
Vad var det senast du sa till någon?
"det är varmt"
Sushi eller hamburgare?
hamburgare!!!
Blir du lätt svartsjuk?
vet inte, beror på!
Har du någon fobi för något?
är fruktansvärt obeskripligt rädd för spindlar..
Din bästa raggningsfras?
ingen.
Vad gör du om en timme?
slutar den här jobbiga lektionen..
Vem pratade du senast i telefon med?
hm, emma tror jag.
Tror du på nåt övernaturligt?
ja-a!!
Vilka länder har du varit i?
sverige, danmark, polen!
Röker du?
njaej inte direkt..
 Hur ofta dricker du mjölk?
en gång i dagen typ.
Vad föredrar du; salt eller socker?
socker eftersom jag är beroende, men saltat är ju också gott liksom.
Vilka egenskaper har du ärvt efter dina föräldrar?
hm, kan vara lite nojig ibland, det har jag fått efter min kära mor. och att jag lägge märke till detaljer angående typ allt, det har jag fått av pappa.
Har du blivit dumpad oftare än du själv har dumpat?
nej..
När var senast någon stötte på dig?
någon dag sedan..
Din värsta ovana är?
vet faktiskt inte riktigt.
Ett minne som ofta kommer upp är..?
fina sommardagar.
Om du måste välja; Gröna Lund eller Liseberg?
grönan eftersom jag aldrig varit på liseberg.
Har du gått på bio själv någongång?
nej heller..
Önskar du att du var smalare?
lite...
Har du haft bamseplåster på mer än tre tår/fingrar samtidigt?
inte fan vet jag.
Har du gått klädd i pyjamas eller liknande klädsel en hel dag?
det gör jag jämt när jag är ledig, underbart!
Läser du skvallertidningar?
ja det gör jag väl.
Känner du någon med samma födelsedag som din?
min tvillingbror (no shit), och min kusin joakim.
Berätta om något du tyckte om att göra som liten?
leka med barbies, leka, gunga, skratta, osv.
Berätta om det värsta du varit med om?
eh, vet inte riktigt. när jag höll på att dö av nötter kanske som liten.
Är du rädd för döden?
ja, jag vill då inte dö.
Har du seriöst velat dö någongång?
nej..
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-16 @ 14:35:12   

♥ you shoot me down but I won't fall, I am titanium

goddag! då var det söndag igen och helgen börjar nå sitt slut...så imorgon är det en ny vecka med nya tag, usch va jobbigt det lät, och usch vad jobbigt att börja klockan 8 igen, blöh...men jaja jag ska inte klaga, det finns väl dom som faktiskt har det värre än mig antar jag. men men, idag om ett tag ska jag iallafall pallra mig hem till carrot med mina kära vänner, blir nog trevligt som vanligt! så nu ska jag börja göra mig i ordning och sedan gå ut till bussen. så det blir lite söndagshäng sådär med andra ord, så vi hörs gott folk!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-15 @ 17:20:04   

♥ the ones that kill me ain't hurting you

lördagkväll och jag har precis fått i mig lite tacos, satt riktigt fint måste jag säga! och nu ska jag lägga mig i sängen och ha lite myspys medans alla andra är ute och röjer ikväll, tycker lite synd om mig själv som stannar hemma ikväll för mig själv faktiskt. men så kan det vara ibland, det är bara ta igen det till nästa helg helt enkelt! så ikväll får jag göra det jag är bäst på, fetta mig och kolla på serier. fin fint! hoppas ni får det underbart roligt på krogen ikväll mina älskade vänner, utan mig, saknar er redan, snyft♥ haha jaja hejdå!!


Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-14 @ 19:00:42   

♥ So I know I just gotta let it go, I shoulda' known I gotta learn to say goodbye now

god morgon! idag tog jag mig en välbeöhvlig sovmorgon efter ha sovit jättedåligt under hela veckan, så det var skönt att äntligen få sova ut, och få sova kan jag lova! för igår var det som sagt en rätt jobbig dag i skolan, det gick så segt och under sista lektionen försökte jag verkligen hålla mig från att inte somna, det gick inte så bra..somnade till lite smått hela tiden. sen direkt efter skolan åkte jag, lina och emma hem till alex och fick låna solariumet där han bor, men lika blek är väl jag för det haha..sen åkte vi hem och fixade oss, jag tog det lugnt och försökte få bort min dumma migrän osv, somnade i fåtöljen, skönt. sen var det dags att åka ner till alex igen och festa lite! det var trevligt, men jag kände att jag var lite tråkig mot mig själv och speciellt mot alla andra, för jag fick ju migrän igen och det var inte så kul. så tillslut fick mina föräldrar komma och hämta mig och jag kom i säng i tid och somnade snabbt för en gångs skull, hade även feber under natten...så idag var det egentligen tänkt för mig att gå ut med mina kära vänner, men det blir inte så ändå nu då. lär väl ta det lugnt idag och försöka bli frisk!! tråkigt värre. men ibland får man lov att lyssna på kroppen helt enkelt!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-14 @ 13:59:59   

♥ fredag

jobbig fredag idag, seg och lång och jobbig migrän.......men nu ska jag iallafall åka ner till alexander, hinner inte säga mer än så idag. blir nog en trevlig och bra kväll med mina vänner!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-13 @ 19:31:15   

♥ all the time that you were gone, I thought about how things went wrong

goddagens! skön dag idag då jag valde att stanna hemma från skolan efter alldeles för lite sömn under flera nätter i rad. hoppas jag kan somna ikväll iallafall!! så idag har jag sovit, och legat i soffan framför sex and the city, skönt! och nu ska jag snart bege mig hem till lina och träffa henne, emma och kanske erik! trevligt värre!! så nu tar jag mig en mycket behövlig promenad upp till lina. vi hörs!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-12 @ 17:27:19   

♥ en gång när vi åkte bil

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-12 @ 17:02:42   

♥ mmm körv

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-12 @ 16:14:40   

♥ bongo bongo you don't wanna leave the kongo

hahaha alltså jag sitter seriöst och skrattar för mig själv åt fula låtar och åt absolut ingenting egentligen. då är man trött alltså haha. herregud, tur man är lättroad iallafall...och klockan är över nio och jag har inte ens börjat plugga, så jävla duktig du är ibland louise wallin. jo men ibland så. nej men kanske dags att sätta igång då hehe, men först måste jag ta mig en och annan macka, magen skriker efter något ätbart. och eftersom att vi inte har något gott så får man helt enkelt nappa åt sig vad huset förmår, så att säga. natti natti!!!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-11 @ 21:12:31   

♥ what if it's just the illusion of

imorse var det en sån där morgon då det endast var svårt och jobbigt att masa sig upp, fyfan för tidiga mornar säger jag bara. och idag hade jag ändå en liten sovmorgon...imorgon börjar jag 8 och då kommer det bli ännu jobbigare att ta sig upp, herregud. jag är allt annat än en morgonmänniska, den saken är då säker. jag råkade till och med somna på en lektion idag, och skolan har knappt dragit igång riktigt än ens...uäh. och idag fick jag reda på att vi tydligen har prov imorgon i religion, bra där, provet kommer säkert gå jättebra, eller inte. kommer ju aldrig orka plugga nu heller haha, är så trött..seg dag är bara förnamnet på denna onsdag......
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-11 @ 18:49:48   

♥ cause this is all you I blame it all on you

...leighton meester är en duktig uppdaterare på facebook. jomenvisst, hon avslöjade för ett tag sedan på sin fanpage (som jag självklart är med i, DAH!!!!!!!) lite av hur det kommer att gå i gossip girl efter det senaste hemska snyft-avsnittet. det var allt ett sorgligt slut på det avsnittet. och om en vecka kan man äntligen ladda ner det nyaste avsnittet, som jag längtat!! counting the days♥ säger inte mer om det nu, synd alltså ;) och nu efter en ganska behövlig dusch och några chips senare ska jag ta och lägga mig i sängen och se på lite filmer, myspys!!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-10 @ 19:28:23   

♥ I said hey, why you keep screaming at the top of you head? I hear you

godafton!! idag hade vi världens onödigaste skoldag ungefär. dagen började 10:45 efter alldeles för lite sömn...sen väl i skolan så hade vi inget riktigt klassrum utan skulle vara ute i studielandskapet, vilket inte vår lärare tyckte om så hon skulle försöka fixa ett klassrum istället tills resten av lektionerna. så hon presenterade sig bara osv och sen fick vi gå. efter det hade vi en ganska lång håltimme och under den tiden gick vi och käkade tacos i matsalen. sen började vi ett rätt långt tag efter det. och den lektionen var inte ett dugg dryg, vi gjorde liksom ingenting. värd skoldag haha...sen efter skolan skjutsade lina hem mig och erik, men innan det blev det willys. så nu sitter jag här med en påse chips hehehe ovanligt. men ska jag vara ärlig så var dom här chipsen inte så värst jättegoda. men lär ju äta upp dom nu när jag har köpt dom liksom...jag skulle ha köpt cocacola istället känner jag nu såhär i efterhand. men man får lära sig av sina misstag helt enkelt!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-10 @ 15:36:07   

♥ I tried to be perfect but nothing was worth it, I don't believe it makes me real

åh shit, kom att tänka på nu att imorgon börjar jag min första dag på min sista termin i skolan, det är helt sjukt egentligen. vart tog tiden vägen? tänk att tolv år i skolan snart har passerat förbi, jag kan nog inte riktigt fatta det än, det går inte riktigt in i mitt huvud..men det kommer nog gå rätt fort ändå! och jag längtar så mycket till studenten och sommaren!! låt det gå fort nu!!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-09 @ 20:25:29   

♥ plus one is the loneliest number

nej men hej. idag är det den sista dagen på jullovet, ytterst sorgligt måste jag säga. rent ut sagt tragiskt till och med...nej men kanske inte riktigt så illa kanske, men jag kan ju verkligen inte påstå att jag ser fram emot det, inte ens lite. men det är bara att gilla läget tyvärr, livet alltså..idag har jag iallafall gjort, ehm, ingenting? sovit, kollat på sex and the city, gjort soppa, nomnomnom. ja, det är så gott som ingenting om man tänker efter, enligt mig iallafall. och idag ställde jag klockan på 12:00 för att jag tänkte att jag skulle försöka gå upp i någorlunda tid iallafall, och jävlar ja va bra det gick. eller inte. hur ska jag kunna gå upp vid typ 8 imorgon om jag inte ens kunde ta mig upp till tolv............bra där! nu ska jag försöka göra klart resten av min dumma rapport, hatar den och allt som har med den att göra. bra nu vet ni. tack och hej!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-09 @ 18:24:14   

♥ if Im gonna lose you, I lose you now for good

åh gissa vad jag har gjort!!!!!!!!! kommer låta som världens plugghäst nu antagligen hehe..men jag har faktiskt gjort klart nästan hela min rapport till samhällkunskapen, den som skulle varit klar i november haha.. men bättre sent än aldrig, right? känner mig iallafall lite smått stolt över mig själv, det var på tiden. duktigt gjort av mig måste jag säga. duktigt louise, duktig flicka. jaja tyst. ville bara säga det..........att jag gjort den alltså. iallafall den värsta delen, och det är huvudsaken. fixar resten imorgon. så nu efter allt slit som till och med fick min nacke att göra ont så ska jag belöna mig själv med lite dipp och morötter...hade faktiskt tänkt i att strunta i uppgiften idag och käka dippen osv innan hehe...men sen tänkte jag att jag måste göra uppgiften och att jag får belöna mig själv efteråt, och så fick det bli! imorgon är det sista lovdagen och idag är det sista dagen man kan vara uppe länge utan att bli stressad över för lite sömn. åh vilken ångest jag har över skolan, vill inte börja, orkar inte med alla tusentals uppgifter och tidiga morgnar, fyfan va drygt säger jag bara. men men, bara att pusta ut ett halvår till!!! vi hörs gott folk!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-08 @ 19:10:41   

♥ I need some lights it's way to dark

god afton allihopa! igår hade jag en väldigt trevlig och rolig kväll och natt, som började hemma hos min kusin linnea med henne och ellen. vi förfestade ett tag och sedan bar det vidare till en annan förfest i mjälga hos en felicia, jag kände ingen där men dom var snälla iallafall och så vidare så det blev rätt roligt iallafall! sen blev det S2 och man träffade som alltid på endel bekanta ansikten och det är ju roligt det med! när klockan var ett var det dags för mig och resten av skräddarbackeborna att bege sig eftersom att den sista nattbussen går 01:15....tråkigt men sånt är livet! innan bussen gick tvingade jag med mig mina vänner in till centrumgrillen och lyckades pruta mig lite till en hamburgermeny....fick den en hel tia billigare, den du! när jag kom hem var jag yr och konstig och somnade väl tillslut. skön kväll, tack alla som medverkade!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-08 @ 15:28:46   

♥ mysig låt

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2012-01-07 @ 16:19:25   

♥ It's not just a feeling like some kind of call to the wild, more like a longing that you lung towards like a child

aloha! lördag idag och det är lika med utgång!!!! ska ta mig en redig dusch nu och göra mig i ordning för att sedan åka hem till mina kusiner elin och linnea och förfesta lite och sådär. blir nog trevligt trevligt! sen blir det S2 jomenvisst! hoppas på en mycket bra och händelserik kväll! annars har jag bara kollat på sex and the city och proppat i mig morötter och en hel del dipp, satt fint. tänka sig att jag faktiskt dissade chipsen idag för en gångs skull, de ni! men kan erkänna att när jag stod där i affären med en chipspåse i handen var det nära att jag föll för frestelsen, men lyckades förvånansvärt nog stå emot trots alla odds....ja men så ligger det till iallafall, nu vet ni det också, ytterst intressant fakta kallas det för, bara så att ni vet liksom...nej men nu måste jag slita mig från datorn så att jag slipper stressa ihjäl mig sen, kan ju vara en fördel kanske eventuellt. later daugh!


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-07 @ 15:29:28   

♥ we're gonna act before it's too late

goddag! haha har fan ingenting att skriva om idag egentligen nu när jag väl tänker efter lite, synd alltså. men jag ska iallafall ta bussen härifrån om tio minuter och möta mina kära vänner, för sedan bär det av på en liten biltur, närmare bestämt på en "det spökar i borlänge" tur...jamenvisst! blir nog kul hehe...ja men det var väl allt för tillfället. vi hörs väl kanske senare gott folk!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-06 @ 18:28:31   

♥ yum yum

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-06 @ 18:22:00   

♥ rest in peace

lilla sally tog precis sitt sista andetag i min hand, sov gott♥♥♥
Lämna en kommentar?  
5 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-06 @ 03:18:46   

♥ you see love at first is summertime that's when you think that everything's fine, no one ever thinks it's gonna end, but when things go wrong and winter comes you're gonna need to run to someone

hej där! då var det torsdag igen då och shit va tiden bara rinner iväg...på tisdag börjar vi skolan igen och jag ser verkligen inte fram emot det alls. men men det är väl bara att gilla läget tyvärr tyvärr. idag har jag kollat på sex and the city ungefär hela dagen och innan det åkte jag och mamma till apoteket för att köpa medicin till mig, en speciell nässpray med cortison i (stavning?) och loratidin..orkar inte gå runt och vara täppt i näsan längre och så vidare..och vanligt nässpray har jag redan använt någon dag för länge nu och vill nog inte bli beroende igen nej....så man får ta vad man kan ha, typ. aja, snart ska jag bege mig ut till bussen och åka hem till emma med erik och umgås med dom ett tag. blir nog trevligt som vanligt! vi hörs!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-05 @ 19:01:01   

♥ just because Im losing doesn't mean Im lost

hola amigos!! shit pommes fritt va segt internet är, dör. det tar typ minst en kvart att komma in på någon sida liksom...underbart härligt måste jag säga. hoppas ni kunde känna min ironi där ända in i benmärgen...men men, sånt är livet ibland, ja ibland så får man helt enkelt stå ut med segt internet osv, hårt liv...jaja. vad har jag gjort idag? sovit bort halva dagen precis som vanligt, någon ringde till min mobil också med ett nr jag inte kände till, två gånger till och med. jag svarade inte eftersom att jag inte visste vem som ringde, smart drag. jag tänkte att denne personen måste ha velat mig något väldigt mycket med tanke på att den ringde länge och två gånger till och med. sen kollade jag upp numret, det var inte till mig, det var pappas kompis.....ni förstår, min pappa står på mitt nummer ja, nu vet ni det. intressant vetande alltihopa det här kände jag, fruktansvärt intressant om jag får be. resten av den här dagen består av en timmes softande ungefär, sedan ska jag bege mig till björbo med min pappa och tvillingbror för att se på genrepet av "björborevyn", min pappa är med och spelar musik där nämligen. jomenvisst! annars då? nej inte så värst mycket va. nu tänker jag spela sims, för internet tänker ändå inte samarbeta med mig idag heller märker jag. peace out mina vänner!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-04 @ 16:05:34   

♥ make this go on forever

nawie♥, kollar igenom lite bilder från 2009 och blir en aning sentimental. goda dagars magi hehe♥ längtar efter sommaren gör jag också, ännu mer när jag ser dessa bilder. och jag struntar i hur uttjatade dom är, "memories last forever" ni vet. gillar det uttrycket, det är fint. oj va smörig jag blev då helt plötsligt he he he.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-04 @ 01:40:26   

♥ you never gave me what I gave you boy, but it's your lost cause you made the choise

tjoho! dålig uppdatering ja jag vet men så kan det vara ibland, helt enkelt. har väl inte haft så värst mycket att skriva om förstår ni, och så kan det också vara ibland. idag har jag iallafall sovit bort halva dagen ungefär, sedan blev jag tvingad att gå upp för att äta mat, jobbigaste på hela dagen, det är den jobbigaste händelsen varenda dag måste jag få påpeka, men jag vet inte varför egentligen haha..och om en vecka börjar skolan igen, när jag tänker på det så kan jag inte riktigt slappna av faktiskt, lite jobbigt...men känner att jag behöver vara ledig ett tag till, orkar inte ta itu med massa ogjorda uppgifter osv...jag längtar så himla mycket till 15 juni, då det äntligen är min tur att ta studenten!! jaja, har även varit med erik och emma idag, sen åkte vi ner till willys och jag och emma inhandlade lite godsaker såklart. sedan åkte vi hem till emma igen, minus erik plus carrot, ni förstår nog om ni tänker efter ja. det var trevligt, lite myskväll sådär med en massa prat om allt och inget, sånna kvällar man behöver ha ibland! och på tal om något annat så har vårt internet här hemma varit jättesegt och dåligt nu efter nyår, vet inte varför, men det är så fruktansvärt segt. jag hatar segt internet av hela mitt hjärta. bra nu vet ni det också. och snart ska jag slänga mig i sängen och kolla på lite sex and the city i min nya, stora tv♥ pöss på er.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-03 @ 23:58:31   

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-01 @ 17:26:49   

♥ I still need you but I don't want you now

uäh allting känns så grått och trist och eländigt, eller är det bara jag? jag känner mig liksom en aning besviken över mitt liv, ja men det händer ju aldrig något...tiden går jättefort men jag bara står kvar, typ. det alltid samma hela tiden, ingenting förändras och ingenting händer i stort sett, och om det väl händer något så är det inte speciellt bra saker. dagarna ser bara likadana ut hela tiden, och jag gör samma saker. jag bara går omkring och väntar på att något riktigt bra ska hända och det har jag gjort länge nu, men det är samma visa hela tiden med precis allt, och det har blivit väldigt uttjatat nu...ingenting blir heller bättre av att jag nog föddes med någon slags otur som är relaterat till det mesta och som aldrig tycks vända..nej alltså jag känner mig bara så less på allting, allt är så trist bara. och ja jag vet att jag är negativ igen, men hjälper ändå inte att vara positiv tydligen. nu ska jag trycka en massa chips och julmust, och kolla på någon serie som jag alltid gör. och nej jag vet, jag har inget liv som alla säger till mig, och jag håller med. hejdå emo-inlägg.
Lämna en kommentar?  
4 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-01 @ 17:18:04   

♥ just to be the next to be with you

aloha! nyårsafton igår var helt okej trevligt så att säga, det började med en trevlig och god middag hemma hos fredrika med roliga människor, sedan gick jag och erik vidare hem till erik och sen kom även nicklas, mathias, johannes och emma dit och vi började väl festa. sen ville alla dra vidare till någon fest i bullermyren så det blev så då, och där var det inte så mycket ös men det var helt okej det med..vid tolvslaget var dom flesta fulla och glada, vissa fullare än andra kanske...sen gick alla in igen och efter ett tag bestämde vi oss för att dra oss vidare hem till mathias på jax, vi gick alltså från bullermyren till jax. och det är ingenting att rekommendera i minusgrader och tunna strumpbyxor kan jag säga, det var som att gå barbent, skönt. så det var en lång promenad, och inte bara på grund av kylan. sen när vi väl kom fram så blev alla sega osv, så efter ett tag fick jag, erik och emma skjuts hem, och där slutade natten.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-01-01 @ 16:51:30