♥ take my heart with you

godmorgon! idag är jag uppe tidigare än vanligt, ovanligt...hehe. nej men snart ska jag bege mig till kupolen och träffa mina kära efterlängtade vänner!! blir säkerligen borta hela dagen.....måste ha ett par jeans också, det är akut som vanligt, för alla mina byxor är det hål i röva på, precis som vanligt. så lär ha ett par nya, igen. underbart. kommer säkert inte hitta några, men det blir nog bra ändå ska ni se! nu ska jag fixa till mig lite smått sådär, och sen ta bussen ner till kupolen!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-29 @ 11:28:16   

♥ rip lucifer


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-29 @ 10:48:25   

♥ fin tallriksmodell

Lämna en kommentar?  
5 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-28 @ 20:30:06   

♥ mmmmm komsi komsi!!!!!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-28 @ 19:12:52   

♥ hade ju varit något.....

OM DET INTE HADE KOSTAT 795 JÄVLA KRONOR PLUS SERVICEAVGIFTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jo tack billigt och bra...


Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-28 @ 18:45:00   

♥ pull up from one extreme to another

goddag! igår snöade det och vädret var allmänt deprimerande, idag har det varit strålande solsken och plusgrader. det där med väder alltså...men skönt iallafall, så jag och mamma trotsade sjukan och tog en liten välbehövlig promenad i det fina vädret ett tag. är fortfarande inte riktigt frisk tråkigt nog, börjar bli en aning enformigt. men imorgon ska jag iallafall äntligen bege mig ut och träffa mina kära efterlängtade vänner, blir nog mycket trevligt tror jag! och om ett tag tänkte jag slänga ihop en kladdkaka, kommer nog sitta rätt fint så att säga! har ju trots allt tagit mig en promenad idag, så nu kan jag äta kladdis med gott samvete för en gångs skull. fast det brukar jag ju ha ändå i och för sig varje gång jag flotar! ;)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-28 @ 18:17:19   

♥ vårkänslor

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-28 @ 14:13:23   

♥ I wouldn't mind

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-27 @ 21:32:48   

♥ when it all falls down, the only way is up

måndag, en seg måndag, precis som vanligt ungefär. jag har inte suttit vid datorn på ett par dagar nu heller, ovanligt som tusan..men har ju som sagt varit sjuk och då är det ingen höjdare att sitta flera timmar vid datorn med en dunkande och riktigt envis huvudvärk, njae inte det bästa jag kan komma på. så jag har tillbringat dom senaste dagarna i sängen ungefär hela dagarna i stort sett och tagit igen mig så gott jag kunnat. så nu är jag äntligen på bättringsvägar. längtar efter mina kära vänner osv! ska bli skönt att göra andra saker om dagarna än att bara ligga i sängen så att säga. och idag förflyttade jag mig från sängen ner till fotöljen och kollade på one tree hill hela dagen. sen kom pappa hem med pizza också, satt fint på en seg måndag som denna kan jag lova! just nu är det bara jag, mamma och pappa i huset, för en bror är i australien, och dom andra två åkte på kryssning till tallin idag och kommer hem på onsdag, trevligt för dom! studentkryssningen börjar ju även idag, hade varit kul att vara med på den, men ekonomin tillät inte som vanligt tyvärr. men dom som är där får förhoppningsvis roligt iallafall...fast skönt för oss andra som inte är med, att vakna upp och må bra imorgon iallafall, och med det menar jag att slippa vakna upp bakis såklart..kan ju vara skönt det med ibland. nu ska jag ta mig en dusch, en behövande sådan kan jag lova... later daugh!
..får väl bjuda på ännu en matig bild i brist på annat, och även för att fresta er lite igen...nomnom!! (glömde såsen på bilden;)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-27 @ 17:40:45   

♥ mmmmmmmmmm mr.handsome

tänk om man hade haft en alldeles egen chuck bass


Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-25 @ 19:28:38   

♥ I did everything to please, but you can't stop thinking about her

lördag och lov, och jag har tillbringat ungefär hela dagen i sängen. det är livet när man är sjuk helt enkelt..enda fördelen med det är att jag fick en påse chips och en chokladbit av mina föräldrar, det är ju inte så dumt iallafall! snön börjar smälta undan nu också, och vi får se solen allt mer och mer, kanske är våren på väg snart? hoppas på det iallafall, men när det gäller det där med våren så har jag lärt mig att man verkligen inte ska hoppas för mycket. men snart så förhoppningsvis iallafall! ikväll blir det bara hemmamys med familjen, kan vara skönt det med ibland! hoppas ni alla får en finfin lördagskväll med era nära och kära osv, puss på er!
förresten, fick lov att uppdatera med lite fler bilder hehe....http://lojsss.blogg.se/2012/february/hearts-we-are-the-young-and-restless-for-th.html#comment
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-25 @ 18:51:27   

♥ cause you and I, we were born to die

godmorgon! idag är det äntligen fredag igen, och nu är det lov, för min del iallafall! skönt! fast inte lika skönt att vara sjuk som jag är nu, hostig, snorig och allt sånt där som hör till. alltid lika trevligt!! not. aja. så idag kommer dagen förmodligen bestå av serier osv, som vanligt då med andra ord hehe. nej men har väl inte så mycket mer att säga för tillfället, vi hörs!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-24 @ 12:15:01   

♥ I will let you go-daniel ahearn

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2012-02-23 @ 15:44:24   

♥ we are the young and restless for the world

åh man måste ju bara älska gamla bilder hahaha...bjuder på lite gamla smickrande, äckliga, fula osv, bilder genom åren!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-23 @ 14:10:20   

♥ you're like a fire burning in my mind

godmorgon! idag är det en härlig dag med härligt väder, solsken och plusgrader, vårkänslor hej!! men hoppas för mycket ska man inte göra, för man blir alltid lika besviken när snön vräker ner igen, vilket den förmodligen lär göra några gånger till för vintern innan det är dags för vår på riktigt. men det är bara att hålla ut! idag hade vi en väldigt kort skoldag, så jag stannade hemma eftersom att jag har blivit förkyld, härligt värre, lagomt till lovet och allt, underbart......men en lunch på matpalatset med min heta dejt carrot orkade jag iallafall med, man måste ju trots allt äta liksom! äta bör man ni vet...så vi tog oss en varsin fet kebabtallrik som satt fint, plus en massa massa sallad. terese och lina kom även förbi en sväng sedan och joinade oss, trevligt! nu ska jag gå och göra något....kaa-tjing!
klart att jag måste fresta er lite med denna bild också, hoppas ni blir jättehungriga och sugna nu...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-23 @ 13:10:39   

♥ put your hands in the water watch them go under, put your hand to the light, watch the light come through, and I will let you go

nämen tjenamors! (fint) idag har det varit en rätt skön, fast ändå seg. vi började om sagt dagen med en lång och skön sovmorgon, och hade sedan bara två lektioner, inte så dumt ändå. sedan fick jag skjuts hem av lina efter skolan också och slapp åka buss, inte heller så dumt så att säga. och efter skolan bestämde jag mig för att slänga mig i soffan framför pretty little liars, och ja, så fick det bli, helt enkelt. nu är det bara två skoldagar kvar sen äntligen lov, härligt värre! fan va tråkig min blogg är för tillfället förresten..........synd! nu ska jag kolla på gossip girl och sörja över miserabla dair...adios!


aaaaaaahahahaha tjena sexy mama!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-22 @ 18:42:09   

♥ so we're bound to linger on, we drink the fatal drop then love until we bleed

hej....igen! wzzzzup?! idag är det tisdag och även känd som "fettisdagen", det är alltså idag man ska fetta sig extra mycket, mer än vanligt då vill säga...men tyvärr så fick jag mig ingen semla idag, för när jag och min bror skulle handla på hemköp (dom var billiga där hehe) så var dom slut förstår ni. men det är inte så konstigt egentligen med tanke på att dom kostade endast 5 kr liksom, och när folk hör det blir dom som galna, för det är ju nästan gratis...så istället fick det bli ett paket chokladbollar, funkar finfint det med alltså! så det ska jag snart gotta mig lite smått med, det och lite läskeblask och några avsnitt pretty little liars, skön kväll. har en fet sovmorgon som väntar ivrigt på mig imorgon också, ännu mer fint nästan! kan sova ut, börjar inte förens kl 12:00, för skönt! borde plugga nu också egentligen, men ni vet hur det är. orkar inte helt enkelt, som vanligt med andra ord. pöss på er, smack!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-21 @ 20:40:35   

♥ fuck dair

ja hej.....ska klaga lite här, kul va?:) som ni dom flesta nog vet så älskar älskar jag serier, och lever mig in ganska mycket så att säga ehehe. jaja. en av mina favoritserier är då gossip girl, och alla som kollar på gossip girl vet att det är chuck och blair som gäller, inget annat, det är bara trams. men nu i säsong 5, ja då blir det ändringar, alltifrån falska förhoppningar osv, ja jag vet inte hur många falska förhoppningar jag har fått i den här säsongen vad gäller chuck och blair alltså. och nu ser man överallt när det snackas om gossip girl och visas bilder, trailers och allt sånt där, att det är en massa om DAIR?!!! dan och blair alltså. ja det är nu det nya heta på gossip girl tydligen. och det är fel, det ska inte vara dan och blair, DET SKA VARA CHUCK OCH BLAIR, för i helvete!! matt jag blir. är så trött på gossip girl nu. finns ett nytt hett spännande avsnitt som jag överväger om jag ska ladda hem nu eller inte...är ju inte ens lite kul längre, dumma dair, stick.....:)
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-21 @ 18:06:04   

♥ I hate mondays

ja men hej på er allesammans va. sitter i skolan för min sista och andra lektion för dagen, även kallad webbdesign. jättetråkigt, ögonen orkar inte sitta vid datorn nå mer nu, speciellt inte utan glasögon hehe..sen blir det nog iallafall lite film med emma och carrot, vi ska se djungel george, HAHA, där snackar vi i nostalgi på hög nivå!! nu räknar jag ned minuterna tills denna helvetiskt jobbiga lektion når the end, så att säga. 26 minuter kvar....dö.

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-20 @ 14:54:58   

♥ hands up high we burning up the sky, we got the dance floor crazy, we got the club on fire

skrev ett inlägg igår och såg nu att det aldrig blev publicerat, istället hamnade det i utkast och typ halva inlägget försvann haha? aja...igår blev det iallafall först förfest hos ted med han, emma, terese,carrot och robert x2. sedan begav sig alla utom de sistnämnda till S2, och det blev en rolig och ganska suddig kväll så att säga. sen direkt efter blev det centrumgrillen för lite fyllekäk, klassiskt! hamnade i min säng runt 4-tiden ungefär, men det var en lyckad kväll iallafall! imorse mådde jag inte så bra när jag vaknade, men det försvann efter ett tag som tur är, så nu är jag bara lite seg och sliten. vaknade för inte så längesen också hehe...skön sovmorgon! ikväll blir det en het biodejt men min käraste carrot också, hett. nu ska jag laga mat! pöss på er!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-19 @ 14:41:59   

♥ dancing on the kitchen tiles, it's all about you

IT'S FRIDAY FRIDAY FRIDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe nä men ja men visst! äntligen är du här, min underbara älskade fredag. som jag ska njuta av fredagen och den här helgen, underbart. och om en vecka får vi lov också, ännu mer underbart. jag längtar till sommaren och våren helt galet mycket också, underbart att tänka på det. dock inte lika underbart när man kommer tillbaka till reality så att säga, och inse att det fortfarande är vinter och kallt ett tag till...counting the days, typ...för jag längtar så mycket!! och ikväll står det hamburgare med feta pommes på menyn här hemma, det ska bli gott för magen skriker sakta men säkert efter mat nu. och nu är maten klar, änt-ee-ligen!!! pöss och hej kära ni.
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-17 @ 16:43:08   

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-16 @ 20:49:44   

♥ bara måste

åhåhåhå♥
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-15 @ 20:59:06   

♥ you were everything I ever wanted

hej och hallå! då har halva veckan gått och jag räknar ner dagarna tills det äntligen blir helg igen, för det ska bli så fruktansvärt skönt!!!! jag vill sova ut och bara ta det lugnt, finns fan inget bättre nästan. och imorgon börjar jag kl 8, ångest är bara förnamnet. jag verkligen hatar hatar av hela mitt hjärta att börja 8, orkar inte. jag vill bara ha lov och ledighet nu!!! skoltrött nejfan?! avslutar nog denna sega dag med några avsnitt av pretty little liars!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-15 @ 20:40:57   

♥ alla hjärtans dag

hejsan hoppsan! idag har det varit en skön dag som började med en skön sovmorgon, sedan två lektioner som inte var jobbiga nånstans, bra det! efter skolan blev det en liten fika med mina kära vänner, bland annat med jade som jag inte har träffat på ett bra tag, alldeles för lång tid! så det var trevligt. när vi sedan skulle hem fick jag, erkan och emma skjuts hem av nicklas som nyss har tagit körkort, igår för att vara exakt. skönt att vi slapp åka buss hehe. och imorgon har vi sovmorgon igen pga inställd lektion på morgonen, ingenting att klaga på med andra ord! och nu är jag lite småtrött faktiskt så jag tänkte ta mig någon macka och sedan lägga mig och kolla på pretty little liars. kommer aldrig få nog av serier, love it!!!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-14 @ 18:07:11   

♥ and if you're so strong, you might as well just do this alone, and I'll watch you go

godmorgon...eller något hehe. en fullspäckad helg närmar sig sitt slut, det känns som att jag har varit igång nästan precis hela tiden för en gång skull haha. så kan det vara ibland! gårkvällen var iallafall trevlig här hemma med god mat och bra sällskap, hade roligt med familjen och sådär, skönt med hemmakvällar ibland också!och imorgon blir det ingen skola för min del, för istället bär det av till arlanda för att lämna min bror som flyger till australien på kvällen. så kommer spendera i stort sett hela dagen i en bil imorgon då med andra ord. skönt att slippa måndagens jobbigheter i skolan iallafall hehe. ja men ja. tänkte bjuda på lite bilder från fredagkvällen nu då, enjoy!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-12 @ 17:35:21   

♥ 11 februari

hej hej gott folk! ligger i min sköna säng och kom ganska nyss hem. och eftersom att S2 tydligen hade stängt så blev vi illa tvugna att dra till klin, där det var sjukligt lite folk, vilket resulterade i att vi alla ville dra därifrån...så det blev fyllekäk på det godaste stället milano istället, och jag tog en kycklingrulle som satt lika finfint som alltid! och just nu är mitt rum inte den fräschaste platsen att befinna sig på direkt sådär...men det är väl inga konstigheter att det står en massa flaskor och burkar på bordet och luktar gammal fylla så det bara skriker om det efter en förfest liksom...förövrigt har jag haft en bra kväll med fina presenter och underbara vänner. som norskarna skulle sagt, "jag er glad i deg". puss på er mina fina, ni är bland det bästa jag har!♥
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-11 @ 02:05:41   

♥ we found love

hola!! idag är det fredag och det har varit en stressig dag kan man säga..har fixat och donat, för ikväll bjuder jag vännerna på god smörgåstårta och lite förfest, sedan blir det krogen, förmodligen S2. blir nog en väldigt bra kväll det här! hinner inte mer än såhär hehe, folket kommer när som helst. så vi ses i dimman, puss!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-10 @ 18:38:55   

♥ you can get addicted to a certain kind of sadness

har dragit på mig myskläder såhär på kvällen och laddat hem en ny serie som jag tänkte lägga mig och titta på i sängen, "hart of dixie" heter serien. hoppas den är bra! rachel bilson som spelade summer i OC har ju huvudrollen så kände att jag var tvungen att ge den en chans bara för det hehe, och jag som älskar serier tackar såklart inte nej till chansen att eventuellt hitta en ny bra serie!...så nu vet ni vad jag ska göra resten av kvällen!! hoppas ni får en skön kväll allihopa. puss!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-09 @ 18:08:00   

♥ all I wanna see is a sky full of lighters

imorse var den en sån besvärlig ångestfylld morgon då min säng var alldeles för skön för att ens komma på tanken att lämna den. men jag fick väl lov tillslut för att pallra mig upp till skolan. skön dag iallafall med en lektion, där vi fick jobba själva också! sen gick vi och åt, pannkakor bjöds det på såklart. minns den gamla goda tiden när man var liten och blev överlycklig i skolan när man äntligen fick pannkakor. nu får vi det så ofta i skolan att jag har tröttnat lite faktiskt...men men, svälter ju inte iallafall och det är väl huvudsaken antar jag. och imorgon är det fredag igen, förstår fortfarande inte hur veckorna kan gå så sjuktligt fort alltså! och nu kom jag på att jag har en cola som väntar på mig i kylen på tal om ingenting...finfint såhär på torsdagskvisten......fast cola sitter ju alltid lika fint oavsett dag i och för sig hehehe..

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-09 @ 15:17:56   

♥ if you fall asleep down by the water baby I'll carry you, all the way home

goddagens! har varit lite dålig på att uppdatera som ni antagligen märkt..har lite mycket i huvudet för tillfället bara kan man säga! så har inte riktigt orkar lägga ner så mycket tid på bloggen. men ja...annars då, har varit hemma från skolan måndag tisdag, men mår bättre nu i både huvud och rygg, så imorgon är jag tillbaka igen. idag har jag spenderat hela dagen i backarna i romme med carrot och erkan, så är lagomt trött nu kan jag lova. klockan är inte ens 6 än men ögonen riktigt kämpar för att hålla sig uppe..ja efter en hel dag i backen blir man rätt utmattad sen, men det var roligt iallafall! och ja, det blir en tidig kväll för mig ikväll...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-08 @ 18:15:43   

♥ you’re gone now, gone but not forgotten, I can’t say this to your face but I know you hear. I tell myself I'll see you again

6 februari - vila i frid älskade farmor, jag tänker på dig och saknar dig! ♥♥

ja men hej på er allihopa! idag har det varit en rätt tung och jobbig dag kan man säga, dels för att som ni antagligen förstod med texten ovan att min farmor dog idag, vilket känns tungt såklart, och tomt, kan inte riktigt förstå att hon är borta föralltid än... men hon har det nog bättre där hon är nu förhoppningsvis, för nu slipper hon iallafall lida och må dåligt längre...hoppas jag innerligt♥ och även jobbigt för att jag ända sedan igårkväll har haft en djävulsk huvudvärk som vägrar lämna mig ifred, tror det är migrän som spökar igen eller så börjar jag bli sjuk...och som grädde på moset så har jag även djävulsk ont i min rygg, har haft lite ont i några dagar men det bröt ut riktigt nu under natten, och det gör jätteont, kan knappt böja mig en 1 cm ens utan att det värker..fy! måste nog boka tid hos sjukgymnasten om det inte går över snart...så nej, nu ska jag lägga mig i sängen igen där jag har legat i stort sett hela dagen, förutom när jag åkte och köpte cola, dumt gjort.....men men, vi hörs..ta hand om er allihopa!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-06 @ 20:18:26   

♥ I got wise and I got old, not once not once did I fall, so don't you now

sådär ja, då var rummet städat och klart, skinande rent som det inte har varit sedan....aldrig? nybäddat i sängen också så ikväll kommer jag nog förhoppningsvis sova finfint, utmärkt rent ut sagt! skönt med städat rum och nybäddad säng änt-eee-ligen!! skulle dragit på en film såhär på kvällskvisten också, "the roommate", ville se den för att leighton meester från gossip girl och snyggingen cam gigandet från OC är med i filmen...men när jag väl skulle bränna ut den hade jag lyckats ladda ner någon konstig fil, så får väl skippa den idag då...ska försöka hitta något annat att se på i min sköna säng. slängde ihop någon form av hemmagjord kola också i brist på annat gott. hoppas den smakar yumyum. puss godnatt!!!! bjuder oå lite dåligt bilder från mitt nystädade rum såhär till dagen i all ära också i brist på annat ;-)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-05 @ 20:38:47   

♥ you got me day dreaming

känner att det är på tiden att städa mitt rum nu...för när det är så dammigt att man blir allergisk av att befinna sig i rummet, då har det nog gått lite för långt..eller? jo tack. kan ju också passa på att klaga över hur lite jag verkligen vill eller har orken till att städa, tycker synd om mig själv..men måste man så måste man. attans bara att jag inte har något gott att belöna mig med efteråt, ja man lär väl få något för att man tar sig samman och orkar städa liksom. tvi tvi tvi...hehe. ja ja, det är väl bara att sätta igång nu då, usch så jobbigt att helgen typ snart är över också för den delen, och ännu jobbigare med måndag och världens tråkigaste lektion webbdesign imorgon, jo tack. adjö!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-05 @ 15:57:47   

♥ well Im on my way, yes Im on my way

godmorgon! här sitter jag med min allra sista godisbit för helgen och tänkte njuta av den ett tag...körde på en vit helg den här helgen med så helgen har alltså varit lugn, vilket kan vara skönt ibland! i fredags var jag hemma hos emma med henne, erik, carrot och terese, vi tog det vara lugnt och snackade om lite allt möjligt. och igår blev det en hemmakväll med mamma och bröderna. vi såg en bra film som handlade om en tjej som älskade att surfa och var jättebra på det osv..sen blev hon av med armen i en hajattack och sen får man se hur hon klarar sig efter det osv, sevärd film! tjejen som det handlar om heter Bethany Hamilton och finns på riktigt, och nu surfar hon endast med en arm, asduktig tjej! filmen är alltså baserad på hennes liv, en film jag kan rekommendera!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-05 @ 12:43:25   

♥ he holds me in his big arms drunk and I am seeing stars, this is all I think of

goddagens! idag är det lördag och svinkallt ute, alldeles för kallt för att ens gå en centimeter utanför dörren ungefär.....något jag inte hade planerat att göra idag, för idag hade jag planerat att gå omkring i underbart sköna myspyskläder och bara vara...men nu blir det iallafall en snabbvisit ner till någon affär för att inhandla lite grejer, tror jag ska köpa en dipp till chipsen ikväll, skulle vara gott. men pengar.....aja vi får se! jag ska iallafall ta tjugo i 5 bussen ner nu med erkan och emma, blir nog bra det! dock är jag jättelat och kanske lite för bekväm av mig för att göra något idag mer än att vara hemma haha..men men får väl offra mig för laget helt enkelt! later daugh...
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-04 @ 16:24:47   

♥ rip

min fina lilla doris♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-04 @ 16:19:56   

♥ fin start på dagen

godmorgon allihopa!!! tänkte bara berätta för er att jag precis har blivit moster idag för fjärde gången, men idag första gången till en liten flicka, och första gången till en liten milla! :') ♥
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-03 @ 10:32:02   

♥ they say that the world was built for two, only worth living if somebody is loving you

goddagens! skön dag idag med en lektion där vi inte ens jobbade, riktigt skön dag. efter skolan åkte jag hem och spelade mitt kära sims ett tag i väntan på en mycket seg bror, sen åkte jag och alla mina bröder hem till mormor för det var ett tag sen sist! så vi hälsade på lite och bjöds på mat, satt väl fint sådär på kvällskvisten! sen innan det var dags att åka hem gick vi in en sväng på ica och jag inhandlade morötter, cocacola och dipp, så nu vet ni vad jag tillbringar min kväll med, gottisgottis!! vi är lediga imorgon också för den delen, underbart skönt!!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-02 @ 20:59:43   

♥ myspys med älsklingsdoris

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-02 @ 20:49:49   

♥ like a shooting star flyin across the room, so fast so far, you were gone too soon

oj, det är redan februari, herre jävlar ja! ett år har verkligen gått fort. och juste, jag har nu haft min blogg i över 4 år, så där kan vi verkligen snacka om att tiden går fort som jag vet inte vad!! tänk 4 år, jag var alltså bara 14 år när jag skapade den här bloggen, och vilken liten nörd jag var då haha, wannabe kenza typ.. det är så roligt att bläddra igenom gamla arkiv i bloggen och se hur mycket man har förändrats genom åren, och hur mycket som har förändrats också...därför tänker jag nog faktiskt aldrig radera den här bloggen, eller byta igen som jag gjorde för typ två år sedan. vissa byter ju bloggar hit och dit hela tiden, det känns ju bara jobbigt egentligen! så här mina kära, här stannar jag allt kvar!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2012-02-01 @ 21:26:43