♥ and it feels so real from the outside lookin in

godmorgon! här sitter jag och slänger i mig frukost, en av alla kycklingbaguetter jag gjorde igår. måste säga att jag verkligen lyckades bra med dom för den är verkligen verkligen hur god som helst, nomnomnom. om cirka tjugo minuter ska jag ta mig ut till bussen och bege mig till skolan för att äta lunch och möta resten. klockan 12:00 åker bussen mot skavsta flygplats, och vi landar väl i polen runt kvällstid någon gång. så ja, hejdå då allihopa för ett tag! jag kommer hem igen, så det blir ju ingen uppdatering här under tiden jag är i polen. så vi hörs förmodligen igen på söndag helt enkelt. ha det så bra här hemma nu gott folk, vi hörs. puss!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-29 @ 10:29:31   

♥ can't waste time so give it a moment

...sådär ja, packad och klar! oj va fel det där lät, men ni förstår ju vad jag menar haha...så ja, det funkade nog bra med den där packlistan för jag tror faktiskt att jag har fått med mig allting jag behöver nu och allting jag skrev upp, förutom lite saker jag behöver tills ikväll och imorgon som jag får packa ner imorgon då innan jag drar härifrån, men det ska jag nog komma ihåg...jag har även skrivit en önskelista till familjen om vad jag vill ha i julklapp, mycket som står på den listan minsann. och även gjort 5 små baguetter som pappa köpte med sig hem till mig som jag ska ha och äta på bussen/flyget imorgon eftersom att vi inte kommer få någon mat förens vi kommer fram till hotellet i polen..puh..aja. fyllde baguetterna med salladskyckling, isbergssallad och rödlök, och en massa smör såklart, åh dom är jättegoda verkligen, längtar efter att få sluka dom....mmm nomnomnom! resten av den här kvällen kommer nog bestå av lite spelande av sims, och kanske gossip girl innan jag somnar. fint det!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-28 @ 20:55:19   

♥ ok

....hittar inte min mobil, den är för tillfället borta och har varit det i några timmar nu. ytterst roande :-)
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-28 @ 20:12:00   

♥ not sure what lies ahead for us now, will we make it trough the storm, forever you and forever gone

...snön har kommit till vårt kära lilla borlänge nu, det tog sin tid men nu är den iallafall här. dock är det ju inte så mycket positivt med det förutom att det blir en aning ljusare ute och man, iallafall jag får lite mer julstämning.. idag ska jag packa inför imorgon då vi flyger till polen. är lite nervös faktiskt, men det blir nog roligt. hoppas att flygresan går bra också, är lite paranoid hehe. men det går nog fint! nu måste jag göra en packingslista här så att jag inte glömmer något. jag har alltid en förmåga att glömma något annars nämligen, så nu ska jag testa något nytt här! vi hörs nog förmodligen lite senare när jag är klar med allt annat. peace!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-28 @ 15:20:49   

♥ this is your moment and every single minute you spend trying to hold on to it, cause you may never get it again

hej hej...söndag idag då, och jag mår bra än en gång för att vara dagen efter, skönt! gårkvällen var iallafall mycket lyckad och rolig med mina fina vänner, med en lite start hos emma, sedan begav vi oss till stan och S2 där vi träffade på många välbekanta ansikten, drack cider och intog dansgolvet. när kvällen började dra sig mot ett skulle jag, emma och erik egentligen ta nattbussen hem, men den gick så tidigt och vi hade så roligt så vi beslutade oss för att gå ända hem till skräddarbacken...men först landade vi på milano och köpte oss en varsin kebabrulle som satt mer än fint, gud va gott det var, jag hade längtat länge efter en kebabrulle alltså..sen började vi gå, och vi gick och vi gick, det var kallt och det blåste kalla vindar, det kändes som att vi aldrig skulle komma hem igen..men tillslut kom jag äntligen hem och då var nog klockan strax efter 3, om inte mer haha..men det blev ju ett litet äventyr trots allt! och det var väldigt skönt att komma hem efter det kan jag lova...men en trevlig kväll var det allt!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-27 @ 17:04:45   

♥ look how you want me now that I don't need you

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-26 @ 20:16:23   

♥ this is how I show my love I made it in my mind because, I blame it on my A.D.D. baby

goddag! lördag idag då och ikväll ser det ut att bli s2, trevligt trevligt! igår var det också trevligt, men jag var kanske lite för seg och tråkig hehe....lovar att vara på bättre partymood nästa gång! idag ska jag vara på ett glatt partyhumör, jag jobbar på det iallafall så att säga. vi får väl se hur det går då helt enkelt! tänker också på min kära mormor idag som fick lov att åka ambulans till falu lasarett idag, hoppas allt går bra♥ aja, ska väl börja göra mig i ordning snart då. hoppas på att kvällen inte fortsätter med en massa krångel för nu är det ju såklart massa krångel. förstår inte att det på något vis alltid ska vara krångel så fort vi ska göra något. åh va matt jag blir. hejdå.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-26 @ 17:24:41   

♥ världens bästa scen

Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-26 @ 16:45:00   

♥ :-)

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-26 @ 16:30:02   

♥ bon iver - holocene

.............fin låt som jag hittade igår,♥
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2011-11-26 @ 15:25:00   

♥ someway baby, it's part of me apart from me

hejhejhejhejhej...jaja ivan. nej men HEJ på er gott folk, idag är det äntligen fredag igen och jag blir lika förvånad varje gång över hur tiden kan gå så himla fort, det är ganska ofattbart egentligen, men man har vant sig då..idag har jag tagit det lugnt hela dagen, skippade vår enda lektion filosofi idag för att jag ändå hade huvudvärk och då kändes det lite onödigt att gå osv. så jag blev hemma istället och har inte gjort så mycket nytta som vanligt. men kvällen började iallafall bra då pappsen kom hem med ett 6-pack julmust, och jag älskar fan julmust mmmmm...sen sa han även att han ger mig fickpengar till polen, så jag slipper ta av mitt studiebidrag..det gjorde min kväll haha! nu kan jag verkligen köpa julklappar och ändå få pengar kvar till mig själv också, annars hade jag knappt fått något kvar av pengarna sen. så det kändes väldigt bra tyckte jag, weho! och snart ska jag börja göra mig i ordning lite, för ikväll blir det trevligheter hos alex, blir nog roligt! så nu ska jag lyssna på lite partymusik och tagga upp mig inför kvällen, ni kan nog gissa vilken låt jag syftar på också, hehehe..peace out!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-25 @ 17:32:06   

♥ when we were children, we'd say that we don't know the meaning of fear

hallå där allihopa! igår när jag tänkte uppdatera bloggen, så kom jag inte in, alltså blev det ingen uppdatering, bra då var det problemet löst. idag började dagen med en skön sovmorgon och en enda lektion, som varje torsdag nu framöver, inget att klaga på med andra ord. och imorgon är det fredag igen och gud så härligt, så imorgon ska jag nog bege mig hem till alex nya lya, där fick jag till det. nej men ja, blir nog trevligt! och på lördag ser det ut att bli utgång på antingen klin eller S2 och det blir nog säkerligen klin skulle jag gissa, fast jag vill hellre gå på S2 faktiskt. aja vi får helt enkelt se vad det blir alltså, blir nog bra i vilket fall förhoppningsvis! nej men nu lär jag nog snart lägga mig igen, gick nyss upp efter att ha legat i sängen i någon timme och försökt få bort migränen eller vad det nu är..får sån där riktigt jobbig huvudvärk ibland och mår illa och allt sånt där drygt, och nu börjar den komma tillbaka igen så det blir en tidig kväll för mig ikväll!

.....och i brist på annat så bjuder jag på lite gamla godingar till kvällen i all ära!


Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-24 @ 21:50:07   

♥ I'd take another chance take a fall take a shot for you, I need you like it's heart needs to beat but it's nothing new

hejhej hej! skön skoldag idag med bara en lektion, tisdagar alltså♥ dock fick jag och carrot vara kvar i skolan för att visa vårt arbete för vår lärare till samhällkunskapen, som jag faktiskt lyckades ta mig samman att göra igår, de ni! men det tog inte ens fem minuter, och dagen har ändå varit skön. lyckades underhålla mig med carrot och lina, det var trevligt! och nu är jag hemma och tänkte spela lite sims då, har ju ändå inget bättre för mig. och om en vecka den här tiden är vi på väg till flygplatsen och polen, wiiiiiie, spännande! har för tillfället inget mer att säga. vi hörs gott folk....puss och smek på er. nääärå. puss. hej!!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-22 @ 14:11:25   

♥ jag saknar dig mindre och mindre

Jag går i vinterskor på hösten
Alltid förberedd för storm
Jag kan tänka tills det knappt finns nåt kvar
Jag har känslor utan uppehåll

Jag har förlorat en tävling
Men vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför
Det där som jag blir ledsen av

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan
och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag



Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-22 @ 13:48:09   

♥ Busigt av mig

Kände för att blogga, men sedan insåg jag att min blogg är tråkig, så lånar lojsans istället... Läste hennes list-inlägg nyss och skrattade lite för mig själv för jag tänkte mig innantill vad hon skulle svara. "Hur känner du dig nu?" Visste verkligen att hon skulle svara hungrig. Sitter även och funderar på om hon gjort samhällskunskapen eller inte. Önskar att hon inte har det, för det har inte jag. Förövrigt har jag inte så mycket mer att tillägga, så bjuder på lite gamla bilder som jag vet att hon gillar. Skrattar lite åt den första.







Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-21 @ 22:09:01   

♥ 45 frågor/sanningar osv osv

i brist på annat såhär på kvällskvisten....
1. Du heter? louise.
2. Smeknamn? lollo, (lojs,lojsan ibland)..
3. Beroende av? socker, lypsyl som in i helvete, nässpray förut,
4. Vad tror folk om dig? hur ska jag veta haha?
5. Stämmer det? pass alltså..
6. Vad får du oftast komplimanger för? ehm, mina ben, min hy typ..
7. Hur imponerar man på dig? Om man är gullig, snäll, osv:):)
8. Brukar du skratta för dig själv? haha jaaaaaa OM jag brukar!
9. Vad står det i ditt senast inkomna SMS? :-)(y)
10. Har du haft sex idag? näej.
11. Hur svarar du i mobilen? typ, "aa?" , eller hallå osv.
12. Vem ringde du senast? mammsen.
13. Antal timmar sömn inatt? 4-5 kanske.
14. Sov du ensam? jamenvesst!
15. Brukar du komma i tid? för det mesta iallafall.
16. Hur känner du dig nu? hungrig, ovanligt:)
17. Vanligaste färgen på dina kläder? svart,grått,vitt..fantasifullt;)
18. Vad tycker du om fötter? jag tycker inteee om fötter haha...
19. Vad saknar du? sommar, sol, värme..
20. Hade du en bra kväll igår? helt okej!
21. Favorit dryck på morgonen? juice nu för tiden!
22. När brukar du oftast gå och lägga dig? när jag är trött, dah....nej men det är olika va!
23. Är du blyg? inför folk jag inte känner är jag ganska blyg av mig ja..
24. Sysslar du med någon idrott? nej nej..
25. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? njae det kan jag inte påstå faktiskt.
26. Har du spytt offentligt? nej inte än!
27. Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag? allt och lite till!
28. Är du nöjd med ditt liv? ja ganska nöjd!
29. Är du bortskämd? lite ibland kanske hehe...
30. Vad gör du imorgon? det vet jag inte än, det visar sig!
31. Vad är det värsta du vet? spindlar utan tvekan..
32. Har du bra vänner och äkta vänskap? det har jag verkligen!:)♥
33. Vad är det finaste du fått? vänner, familj!
34. En speciell dag du minns? peace and love när daniel adams-ray spelade!
35. Du samlar på? njae inget..
36. Vem ringer du när du är arg/ledsen: haha ingen faktiskt.
37. När grät du senast? i fredags tror jag till en sorglig film om förintelsen..snyft..
38. Vad skulle du göra om du vann en miljon? jag vet inte, men jävligt mycket iallafall hehe..
39. Vill du gifta dig? kanske, njae vet faktiskt inte. tiden får visa helt enkelt!
40. Vill du ha barn? det vill jag absolut ha!
41. Är du musikalisk? öhm, inte speciellt haha..
42. Vad dricker du helst när du är törstig? dum fråga, coca cola såklart!
43. Bor dina föräldrar tillsammans? jajjemen!
44. Har du någon gång gråtit dig till sömns? aarå..
45. Biter du på naglarna? nej men usch då..
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-21 @ 19:13:00   

♥ so I'll watch your life in pictures like I used to watch you sleep, and I feel you forget me like I use to feel you breathe

goddag kära läsare! då var det en ny vecka igen då, tiden går så fort så jag vet inte vad alltså...men men! den här dagen har iallafall inte varit speciellt jobbigt, förutom att sitta still flera timmar i sträck på historian då vi hade en speciallektion nu inför polen, vi fick träffa guiden vi ska ha där borta och han berättade och visade en massa bilder, 3.5 timmes lektion hade vi ungefär då, ja det blev ju lite drygt att sitta efter ett tag så att säga. efter det var det bara en lektion kvar av dagen och nu sitter jag här, och borde börja med min rapport som jag ska göra i samhällskunskapen, orkar inte.. men bara man börjar så brukar det gå bra, måste bara ta tag i det någon gång och det måste jag göra NU. rolig eftermiddag, belönar mig själv med kakor efteråt som jag redan har fettat mig med hela dagen. ka-tjing!


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-21 @ 16:24:32   

♥ you don't like me, you just like the chase

hej hej hallå! världens segaste söndag är det idag, grått och dimmigt och allmänt trist bara. men det var väldigt roligt igår iallafall så det får vara värt den tråkiga dagen idag hehe. träffade trevligt folk och dansade ovanligt mycket, det var svettigt roligt så att säga. träffade även på bingo rimér tillslut där på slutet, han var lite skön sådär haha.. sen var jag, erik, och emma tvugna att ta 01:15 bussen hem eftersom att det var sista och vi hade ingen skjuts, så natten slutade tidigt tråkigt nog, men lite skönt också. resten av den här dagen kommer nog bestå av lite gossip girl, sims och godsaker. det är bara ett mirakel att jag inte har blivit fet än, helt seriöst haha. juste, tog lite bilder med mobilen igår, helvete vilka äckliga bilder, fick lov att redigera lite, men dom är fortfarande riktigt ofräscha och äckliga osv, bra nu är ni förvarande. tack och hej!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-20 @ 17:18:53   

♥ hey usually I'll be gone before the morning light, but your eyes keep telling me it's not the case tonight, you gonna make me stay forever

hej igen gott folk!!! nu är jag färdigfixad och klar sen långt tillbaka, känns bra att vara klar i god tid för en gång skull hehe...så nu sitter jag väl här och dunkar coconut tree, därav rubrike.. älskar låten, tröttnar verkligen aldrig haha..och snart ska jag försöka mig på en oboy drink, bestående av oboy och minttu, ja det ska tydligen vara jättegott och smaka som typ after eight, men jag då inga höga förväntningar av den, det är nog lika bra hehe...nej men ja, vi hörs väl imorgon igen antar jag kära vänner,gott folk. peace!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-19 @ 20:20:35   

♥if your sky is falling just take my hand and hold it, you don't have to be alone, I won't let you go. if it's love just feel it, if there's life well se it, there's no time to be alone, I won't let you go

Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-19 @ 18:50:43   

♥ we might not get tomorrow let's do it tonight

hej där! lördag idag då och det är lika med utgång, klin fyller ett helt år och det är lika med att bingo rimér gästar och det blir säkert massa annat ståhej och sådär, blir nog roligt hoppas jag! så snart ska jag börja kolla efter lite kläder att ha på mig under kvällen och så vidare, hatar det där med kläder, har ju knappt några liksom. men men det löser sig säkerligen. annars har jag inte gjort ett smack idag förutom att handla godsaker som chips, julmust, kexchoklad hehe...sen har jag bara suttit vid datorn, kul liv jag har. fast....aja slutsnackat, dags att börja fixa sig. hoppas ni får en trevlig kväll, det ska jag ha!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-19 @ 16:43:44   

♥ I aint drunk but I’m about to hit the curb'n

hej.........idag är det fredag, skönt som fan men det känns faktiskt inte riktigt som fredag. men det har iallafall varit en skön dag som började med en fet behövlig sovmorgon, dagens enda lektion började klockan 12:00 och eftersom att vi hade prov fick vi gå när vi var klara, och det tog inte speciellt lång tid, så skoldagen har varit kort och skön med andra ord! och ändå sedan jag kom hem har jag suttit vid datorn och spelat sims, men la av för ett tag sedan och känner nu i både ögonen och huvudet att jag har suttit här alldeles för länge nu. seg fredagskväll alltså..och den kommer förbli seg också. men imorgon blir det iallafall klin med mina vänner och det blir nog kul! bingo rimér gästar till kvällen i all ära...haha nej men ja det gör han faktiskt. så hoppas på ett riktigt bra drag nu!! snart blir det filmmys här hemma, det blir som sagt en lugn kväll för mig ikväll!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-18 @ 20:54:54   

♥ through the darkness and good times, I knew I'd make it through. and the world thougt I have it all, but I was waiting for you

usch vad jag är och har varit trött idag, ända sedan dagen började fram tills nu då den snart är slut för mig. jag tänkte nämligen försöka mig på att sova snart, sängen lockar något så fruktansvärt. men innan det måste jag läsa på lite om olika texttyper inför provet imorgon, jag orkar inte, jag vill bara sova. jag orkar inte vara förkyld nå mer nu heller, det börjar bli drygt. det finns nog inte mycket som slår en rinnig och jättetäppt näsa, speciellt när man ska sova, usch det är bland det värsta jag vet..alvedon och nässpray får rädda min kväll nu. tacka vet jag nässpray ja, det hjälper ALDRIG att snyta sig, nej det gör bara saken värre. nässpray is the shit-tills man blir beroende ehehe...nej men det ska jag inte bli den här gången förhoppningsvis. nej men nu måste jag sova osv alltså. hejdå...
HAHA bjuder på denna bild från balen 2009, den må vara ful-men ack så härlig ;) hahaha...
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-16 @ 21:59:07   

♥ kiss the rain

jobbig skoldag idag, lektioner på lektioner och ögon som absolut inte ville hålla sig uppe nej. jag behöver massor med sömn nu känner jag..men ingen sovmorgon får vi imorgon som vi egentligen skulle ha, vi skulle egentligen börja elva men istället börjar vi typ åtta för att vi har nationellt prov i svenska, uäh döda mig bara. det enda positiva med morgondagen är att pappa har köpt hem en cola och ett paket gifflar tills imorgon så att jag inte blir för trött under provet, behöver min dagliga dos av socker ni vet hehe...det är det enda positiva med morgondagens skoldag. och när jag kom hem från skolan visste jag att det var något jag hade sett fram emot att komma hem till och göra, och nu kom jag precis på vad det var. jag har det nyaste avsnittet av gossip girl klart på datorn sen igårkväll, åh vilken lycka!! så nu vet ni vad jag ska göra nu då gott folk. pöss!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-16 @ 17:28:41   

♥ for a second there I though you disappeared, it rains a lot this time of year. and we both go togheter if one falls down

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | musik av alla dess slag | 2011-11-15 @ 19:40:00   

♥ I talk out loud like you're still around

hola! idag hade vi sovmorgon + en lektion i skolan, det var inte så dumt de inte! vi fick sluta redan halv elva men trots det satt jag, carrot, emma och terese kvar i skolan och snackade om allt möjligt fram tills 3 då vi kände att det kanske var dags att bege sig hemåt. vi blev även bjudna på fika som satt rätt fint, årets första pepparkakor. och efter skolan följde erkan med mig hem för att han skulle hjälpa mig fixa the sims 2 djurliv som jag laddat hem och man måste cracka och massa för att man ska kunna spela, och sånt kan verkligen inte jag så erkan fick sköta det. och det gick rätt bra tillslut, det installerades korrekt och allt men det gick då fan inte att spela nej, det sög ju. men vad gör man liksom, det är helt enkelt inte meningen att jag ska ha och spela det haha, livet alltså! nu ska jag surfa mig in på felsms i väntan på desperata hemmafruar såhär på tisdagskvällen! peace.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-15 @ 19:03:58   

♥ this time you gotta make up your mind

goddag! rätt skön dag i skolan idag och imorgon är det endast två veckor kvar tills vi åker till polen, shit va fort det går, den här terminen är ju slut snart också...ojojoj! idag har jag iallafall nötat sims ända sen jag kom hem från skolan tills nu då jag tröttnade lite hehe...och sen börjar jag bli sjuk igen också men denna gång med en förkylning,börjar få ont i halsen och allt sånt där, gud så trevligt.....nej låt mig vara nu tack.....och det är lite mycket i skolan den här veckan som jag inte ser fram emot som t.ex nationellt prov i svenska, prov i filosofi, inlämningsuppgifter osv osv...nåja det är väl skollivet antar jag, bara att gilla läget helt enkelt! har inte så mycket mer än så att säga idag, så hejdå!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-14 @ 20:21:39   

♥ let me see your body go like a maracacacaca

natten och kvällen var väldigt rolig och lyckad igår, det var en av de bättre kvällarna på länge faktiskt så jag känner mig jättenöjd med det. kvällen började hemma hos erik med lite förfestande innan vi begav oss till klin där det bokstavligt talat var stendött..fast den där peter siepen kom dit sen, ni vet han från när och fjärran haha. men nej, musiken var dålig och det var knappt nå folk där så vi drog vidare till S2 istället och där var det ös till max kan jag lova och en massa bekanta ansikten, så det var väldigt roligt där inne! nöjd tjej jomenvisst! och i brist på annat så bjuder jag på lite äckliga mobilbilder från gårdagen!

Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-12 @ 15:01:24   

♥ tell me baby what's your story, where do you come from and where you wanna go this time. you are so lovely, are you lonely?

idag är det fredag och vi hade en fet sovmorgon och endast två lektioner som inte var speciellt ansträngande nånstans, skönt som tusan om jag får säga mitt. skönt med helg också. jag känner mig glad och taggad nu inför kvällens bravader, det blir nog en väldans bra kväll och natt idag förhoppningsvis med mina käraste vänner, kan ju inte bli mycket bättre än så faktiskt! som ett litet plus i kanten så har jag och niclas även installerat sims på datorn nu när den är som ny igen, så det kommer jag nog nöta imorgon skulle jag tro, åh så kul! mina nya älsklingar har anlänt hem till mig idag också, perfekt!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-11 @ 19:35:05   

♥ I can't come down until you do

hej där, dåligt med uppdatering jag vet, men sånt är livet ibland. datorn har varit lite konstig som vanligt, och så känner jag att jag inte har så mycket roligt att skriva om, och eftersom att jag inte har någon kamera utan bara en värdelös mobilkamera att fota vardagen med, så låter jag hellre bli för det mesta, men gör väl undantag ibland när jag vill ha lite kort osv..men dom bilderna blir ju aldrig speciellt bra om man säger så. så det blir en blogg med gamla bilder som ni har sett tusen gånger förut och det är tråkigt...och vill ni veta vad jag gör om dagarna/nätterna egentligen? det är inte så svårt att gissa. den här veckan började jag kolla på OC säsong 3, i måndags. igår hade jag endast två avsnitt kvar av säsongen och nu är jag redo att börja på säsong 4, så som ni ser så har jag nog inte mycket till liv egentligen, haha...serier i mitt hjärta♥ men skyller just det på att jag har varit sjuk. för idag var jag tillbaka till skolan igen och efter skolan blev det kupolen med carrot&emma, och imorgon är det fredag och då blir det utgång och klin! börjar även tolv imorgon, fyfan va skönt!! nu blir det OC, SAY WHAT?!!! puss på er.
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-10 @ 21:32:13   

♥ we got all these words

ännu en seg dag har snart gått förbi. det blev ingen skola för mig idag eftersom jag vaknade med feber och huvudvärk inatt..så idag har jag sovit, städat rummet vilket var på tiden..och kollat på lite gossip girl och OC♥, skönt det iallafall. men börjar tröttna på att vara sjuk nu, det är ju lite enformigt så att säga. men jag blir nog frisk snart förhoppningsvis! resten av den här kvällen kommer bestå av massor med OC. har inte så mycket att säga nu för det händer ju faktiskt inte så mycket mer nu när man är sjuk tyvärr, haha roligt det låter alltså...men så är det! jag saknar mina kära vänner också hehe..nej men hejdå, vi hörs när vi hörs!
Lämna en kommentar?  
3 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-07 @ 18:53:19   

♥ are you the one it finishes with

heeeeeeeeeeej... jag gick upp för inte så längesen och kan redan säga att herre jävla gud vilken seg dag det är idag! det blir verkligen en slappdag idag kan jag säga nu på en gång. och gårdagen, S2 var smockfullt och dom flesta var utklädda och det var ju roligt, men det hade varit mycket roligare om jag var frisk hehe..nästa gång jag är sjuk ska jag inte bege mig ut igen sådär..plus att det var kaos i kön så man fick stå där ute och vänta jättelänge innan man fck komma in och det blev ju kanske lite jobbigt så att säga. och det var sjukt varmt där inne!! men det var ju inte konstigt med tanke på hur mycket folk det faktiskt var haha..ja men så var det med det! nu ska jag ta mig ett iskallt glas cola och lägga mig i sängen framför gossip girl såhär denna sega söndag!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-06 @ 14:36:22   

♥ lost in you

nejmen hej....lördag idag då, men jag är fortfarande inte frisk, har nog dragit på mig influensan, passande! har haft ont och varit öm i hela kroppen men idag är det iallafall liiiite bättre...så jag tar nog lite alvedon ikväll och drar ut på S2 med mina vänner som tjuv om jag är piggare sen osv. aja vi får väl se hur läget ser ut då. min mamma tjatar jättemycket om att jag inte borde dra ut osv, men hur jävla kul skulle det vara då? sitta inne hela helgen när man har haft bra förväntningar liksom, jaja det är bättre att vara hemma och ta det lugnt jag vet men åh orkar inte haha...äh vi får se helt enkelt! nu ska jag nog kanske ta mig något att äta, sen kommer emma förbi på lite kycklingsallad made by me...vi hörs!
Lämna en kommentar?  
1 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-05 @ 13:36:29   

♥ well it was just a dream, just a moment ago I was up so high, lookin down at the sky, don't let me fall. I was shooting for stars, on a saturday night but don't let me fall

rolig dag idag, fast ne........tycker lite synd om mig själv nu faktiskt, har haft en riktigt jobbig tidig morgon då jag vaknat och frysit ihjäl med världens drygaste huvudvärk och allt i ett liksom, sen tog jag tempen som visade över 39 graders feber...men fan va roligt då, hjärtligt välkommen!! fyfan vad jag verkligen inte vill ligga i sängen hela helgen medans alla andra är ute och festar och har roligt, nej alltså varför blev jag sjuk just precis nu när jag aldrig är sjuk annars?! jag måste vara frisk tills imorgon annars FML♥ hatar när alla säger så och jag hatar det uttrycket osv, men så är det bara om jag inte är frisk imorgon! nej men ska väl lägga mig och friskna till nu resten av dagen..vi hörs väl så småningom gott folk!
Lämna en kommentar?  
2 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-04 @ 13:07:34   

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-03 @ 21:28:01   

♥ this road is anything but simple, twisted like a riddle, I've seen high I've seen low

goddagens! idag har jag legat i sängen framför solsidan halva dagen och sen bara tagit det lugnt, segt men så är det ibland.. och nu sitter jag här och väntar på att gossip girl ska brännas klart..mår inge vidare nu alls, har huvudvärk och är helt öm i hela kroppen, och som pricken över i:et så fryser jag som en galning också..skönt! hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu till helgen, det vore så ovärt, speciellt med tanke på att jag i stort sett aldrig blir sjuk annars, min vanliga tur är framme igen♥ så nu ska jag kura ner mig i sängen och gosa ner mig så hårt i täcket att jag vet inte vad. bye bye, peace out och så vidare och så vidare...
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-03 @ 20:00:00   

♥ everybody's gotta feel something

klockan närmar sig elva och efter en ganska händelserik men ändå inte dag, så myser jag nu ner mig i min kära säng framför solsidan och gossip girl med lite goda tillbehör, lite onsdagsmys med mig själv alltså, kan behövas ibland. godnatt på er kära vänner och så vidare!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-02 @ 22:47:58   

♥ if they stop needing you I'll still need you

hello...nu är jag hemma från sjukgymnasten och har blivit undersökt och sådär. det högra höftbenet vid magen hade åkt ut typ och var inte jämnlikt med det vänstra, så hon fick dra det till rätta, så nu får vi se om det blir bättre, hon skulle ringa mig om en vecka igen så ser vi. fick också order om att jag ska ta det lugnt nu ett dygn framöver så att det inte blir värre och så att jag inte anstränger höften osv, så ska helst av allt försöka gå så lite som möjligt men vi får se hur det blir med den saken...där inne när jag blev undersökt och hade stått för länge blev jag alldeles konstig i huvudet och hela kroppen, det blev helt flammigt i ögonen, det började pipa i öronen och jag hörde knappt något och mådde jätteilla, sen blev jag kallsvettig och bara föll ihop typ, så då fick jag lägga mig ner..det var lite läskigt för jag har aldrig varit med om det sådär förut. men det gick iallafall bra som tur var....och om ett tag ska jag och emma åka hem till lappo och hälsa på lite och fixa en skiva..kanske köper med mig lite godsaker hehe, I need sugar en dag som denna! peace out!
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-02 @ 18:07:28   

♥ if you fall alseep down by the water baby I'll cary you, all the way home

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-02 @ 15:00:00   

♥ If you’re not here, I’m living life without you

tjeeeeeeeeeeeeeeeeena! tänkte börja med att säga att jag fick det där jobbet jag gjorde här om dagen, härligt värre!! dock är det inget direkt vanligt jobb och man får inte så mycket lön för det, men jag kan iallafall verkligen behöva varenda liten extra slant jag kan få så det var jättebra måste jag säga, skönt! och idag då, idag händer det väl inte så mycket förutom att jag ska göra mitt första besök hos sjukgymnasten för att mina höfter (mest den högra) inte riktigt är som dom ska, eller något, jag har iallafall lite problem med dom ibland osv som jag haft i något år, så det är dags att kolla upp problemet nu, men det går nog förhoppningsvis bra..förövrigt längtarjag och är jättetaggad till helgen, tror den kommer bli riktigt bra faktiskt!!

Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-02 @ 14:24:36   

♥ myskväll


Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-01 @ 20:00:00   

♥ dancing in the moonlight

tjena tjena.....seg dag idag, men jag har iallafall varit ner till stan och fixat pass till polen..sen blev det lunch med mamma på milano och jag tog en fetgod kycklingrulle, yummie. nu är jag med lina och försöker komma på vad fan vi ska göra idag, finns ju ingenting att göra...nej men ja...KUL :)
Lämna en kommentar?  
0 KOMMENTARER | allmänt | 2011-11-01 @ 14:39:16